Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , Terry1986 είπε:

Δε ξερω μπορει να τα υπεραναλυουμε κιολας..εμενα με πηγε στην διεγερση με την πεπατημενη τ προηγούμενου γιατρου κ ημουν συμφωνη..δηλ μ λεει η γκον..λ σου εκατσε καλα με αυτη θα κανουμε κ τωρα διεγερση..κ εμενα πηγε να μ την κοψει την διεγερση γτ δε πηγαινε οπως ηθελε κ τελικα εκανα ωοληψια καπου 18η μερα ήθελαν κ εμενα τον χρόνο τους..αλλα απο την αλλη το εχω ξαναπει δεν είμαστε γιατροι δε ξέρουμε..λογιστρια ειμαι οχι γιατρος..οπως αυτος δε ξερει να κανει ισολογισμους ετσι κ εγω δε ξερω να κανω ωοληψιες..κ επισης δεν ζητησα να μας απαντανε για αλλη ειδικοτητα οπως καποιοι που κανουν διαγνωσεις ανδρολόγου που το θεωρω απαραδεκτο..αλλα να μας λενε πηγαινε κ σε εναν αιματολογο πήγαινε κ σε εναν ενδοκρινολογο..κ εγω απο εδω τα εμαθα..οταν τον ρωτησα για αντιπηκτηκες μ ειπε ό,τι πει η αιματολογος ειναι δικη της ειδικότητα και ηταν πολυ τιμιο γτ δε μ τις εδωσε προληπτικα οπως κανουν πολλοι..

Πφφφ

πρίν από 5 λεπτά , Terry1986 είπε:

Δε ξερω μπορει να τα υπεραναλυουμε κιολας..εμενα με πηγε στην διεγερση με την πεπατημενη τ προηγούμενου γιατρου κ ημουν συμφωνη..δηλ μ λεει η γκον..λ σου εκατσε καλα με αυτη θα κανουμε κ τωρα διεγερση..κ εμενα πηγε να μ την κοψει την διεγερση γτ δε πηγαινε οπως ηθελε κ τελικα εκανα ωοληψια καπου 18η μερα ήθελαν κ εμενα τον χρόνο τους..αλλα απο την αλλη το εχω ξαναπει δεν είμαστε γιατροι δε ξέρουμε..λογιστρια ειμαι οχι γιατρος..οπως αυτος δε ξερει να κανει ισολογισμους ετσι κ εγω δε ξερω να κανω ωοληψιες..κ επισης δεν ζητησα να μας απαντανε για αλλη ειδικοτητα οπως καποιοι που κανουν διαγνωσεις ανδρολόγου που το θεωρω απαραδεκτο..αλλα να μας λενε πηγαινε κ σε εναν αιματολογο πήγαινε κ σε εναν ενδοκρινολογο..κ εγω απο εδω τα εμαθα..οταν τον ρωτησα για αντιπηκτηκες μ ειπε ό,τι πει η αιματολογος ειναι δικη της ειδικότητα και ηταν πολυ τιμιο γτ δε μ τις εδωσε προληπτικα οπως κανουν πολλοι..

Πφφφ

Ναι τα υπεραναλύουμε, αλήθεια είναι. Τουλάχιστον εγώ ο κύριος λόγος που έφυγα είναι πως ένιωσα πως τον κούρασε η κατάσταση μου κ για αυτό στράφηκα σε γιατρό που κάνει φυσικούς. Δε ξέρω αν έκανα καλά. Πρέπει να σκεφτώ.

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

...μεχρι κ το συρματο τηλεφωνο βγαλαμε..ειμαστε τραγικοι γιατρε μου?:confused:

εμεις το ασύρματο ιντερνετ το καταργήσαμε. αλλά το τηλ όχι. καλό θα ήταν να το κάναμε και αυτό αλλά δε γίνεται-Έχουμε όμως τη βάση σε απομακρυσμένο σημείο

byXKp2.png

εμεις το ασύρματο ιντερνετ το καταργήσαμε. αλλά το τηλ όχι. καλό θα ήταν να το κάναμε και αυτό αλλά δε γίνεται-Έχουμε όμως τη βάση σε απομακρυσμένο σημείο

δεν ξερω κ ο πατερας μου μου ειπε οτι η ακτινοβολια ειναι ελαχιστη αλλα ξερω γω γι αυτο ρωταω κ εσας αν ξερετε κατι μην κανουμε κ υπερβολες

PlbZp2.png

απ'οτι μου'χουν πει η τηλεοραση εχει μεγαλυτερη ακτινοβολια απο το ρουτερ. η κλασσικη, οχι η πλασμα τιβι

το ασυρματο τηλεφ. εχει παρα πολυ ακτινοβ.

ΑΛΕΚΑ... η Μαριανθη τι εκανε με τη βαπτιση? ειπε?

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

απ'οτι μου'χουν πει η τηλεοραση εχει μεγαλυτερη ακτινοβολια απο το ρουτερ. η κλασσικη, οχι η πλασμα τιβι

το ασυρματο τηλεφ. εχει παρα πολυ ακτινοβ.

ΑΛΕΚΑ... η Μαριανθη τι εκανε με τη βαπτιση? ειπε?

Α οποτε μπορω να βαλω το λαπτοπακι μου:tongue:ευχαριστω μπουμπου μου!!

PlbZp2.png

κανεις βρε δεν εχει προβλημα να κανει δουλειες ο αντρας....αλλα πόσο τον βοηθας εσυ στην δουλεια του? Τοσο θα περιμενεις να σε βοηθαει και εκεινος ;). Η κοπέλεα αυτη που τον ηθελε με αλφα κεφαλαιο θα εβλεπε πολλες ελληνικες ταινιες.

Και κατα την ταπεινη και ηλιθια αποψη μου, οι γυναικες στο σπιτι λογικο ειναι παντα να κανουν πιο πολλα..:rolleyes:

πφφ ονειρα εβλεπε κ της ηρθε εφιαλτης:tongue:ναι στανταρ οπως κ να χει οι γυναικες την πληρωνουν δεν την γλυτωνουν!!!

αστε με κ ειμαι να σκασω το Σαββατο ηρθε ο κολητος μου με την γυναικα του το απογευμα ειχα να τους δω κανα μηνα κ εχω μεινει μονη με την γυναικα του(οι αντρες ηταν εξω για τσιγαρο)κ μου ξεφουρναει οτι εχει γκομενα!!κ οτι τον επιασε στο τηλεφωνο να μιλαει μαζι της ενα βραδυ ενω νομιζε οτι αυτη κοιμοταν κ ακουσε ερωτικη εξομολογηση κ οχι μονο!!κ της το ομολογησε μετα απο πολλες απαντησεις του τυπου δεν ξερω,οχι,τι ειναι αυτα που λες κλπκλπκλπ:cry::cry:εμενα δεν μου ειχε πει τιποτα τοσο καιρο...κ τι να μου πει εχω γκομενα?πφφφφ ουτε τηλεφωνο δεν μπορω να τον παρω πια....οχι ατι αμα τον παρω θα του αναφερω κατι,σε καμια περιπτωση αλλα εχω παγωσει δεν το περιμενα...ειπαμε ειμαι ρομαντικη:rolleyes:

PlbZp2.png

Η ακτινοβολία που εκπεμπουν δεν ειναι οπτικη ,δυστυχος δεν εχει σημασια ποσο μακρια ειναι η βαση, εκπεμπει γυρω γυρω.

πφφ ονειρα εβλεπε κ της ηρθε εφιαλτης:tongue:ναι στανταρ οπως κ να χει οι γυναικες την πληρωνουν δεν την γλυτωνουν!!!

αστε με κ ειμαι να σκασω το Σαββατο ηρθε ο κολητος μου με την γυναικα του το απογευμα ειχα να τους δω κανα μηνα κ εχω μεινει μονη με την γυναικα του(οι αντρες ηταν εξω για τσιγαρο)κ μου ξεφουρναει οτι εχει γκομενα!!κ οτι τον επιασε στο τηλεφωνο να μιλαει μαζι της ενα βραδυ ενω νομιζε οτι αυτη κοιμοταν κ ακουσε ερωτικη εξομολογηση κ οχι μονο!!κ της το ομολογησε μετα απο πολλες απαντησεις του τυπου δεν ξερω,οχι,τι ειναι αυτα που λες κλπκλπκλπ:cry::cry:εμενα δεν μου ειχε πει τιποτα τοσο καιρο...κ τι να μου πει εχω γκομενα?πφφφφ ουτε τηλεφωνο δεν μπορω να τον παρω πια....οχι ατι αμα τον παρω θα του αναφερω κατι,σε καμια περιπτωση αλλα εχω παγωσει δεν το περιμενα...ειπαμε ειμαι ρομαντικη:rolleyes:

Κρίμα....αν το εχει κανει μια φορα θα το κανει και δευτερη..:(

Δεν σας προλαβαινω σημερα γιατι το παιζω μαμα...ηρθε και η αδερφη απο τα Ντούμπάγια και εφερε δωρα....

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

κ εγω το ιδιο με σενα θα παθαινα...

η γυναικα του, πως αντεδρασε???

Η ακτινοβολία που εκπεμπουν δεν ειναι οπτικη ,δυστυχος δεν εχει σημασια ποσο μακρια ειναι η βαση, εκπεμπει γυρω γυρω.

Δεν σας προλαβαινω σημερα γιατι το παιζω μαμα...ηρθε και η αδερφη απο τα Ντούμπάγια και εφερε δωρα....

ααα κυρια μου... μ'αρεσουν αυτα τα δωρακια!!!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

πφφφ σκατα μεχρι κ σε συμβουλο γαμου πηγανε κ της ειπε μες στη μουρη οτι τον ενοχλουσε που παχυνε(ειχε ορμονικο προβλημα η κοπελα εντωμεταξυ αυξημενη προλακτινη κ επαιρνε ενα σωρο φαρμακα)κ οταν ο συμβουλος τον ρωτησε αν την αγαπαει απαντησε ουτε κρυο ουτε ζεστη....:cry::cry:ελεεινο...

τεσπα τι δωρακια σας φερανε απ τα εξωτερικα???

PlbZp2.png

κ εγω το ιδιο με σενα θα παθαινα...

η γυναικα του, πως αντεδρασε???

ααα κυρια μου... μ'αρεσουν αυτα τα δωρακια!!!

πολυ ψυχραιμα απ οτι μου ειπε...του ειπε οτι μπορει ανα πασα στιγμη να φυγει αφου ειναι ερωτευμενος κ οτι κανεις δεν ειναι κτημα κανενος κ ειναι ελευθερος να φυγει..τι να πει κ αυτη απο πισω κλαιει κ χτυπιεται τον αγαπαει πολυ...κ ειναι μολις 5 χρονια παντρεμενοι...αυτος τα γυρισε κ της ειπε οχι δεν θελω να χωρισουμε κ να προσπαθησουμε κ για παιδακι αλλα σκατα τα τηλεφωνηματα συνεχιζουν...

PlbZp2.png

πω πω, ρε μητσακι...αυτα ειναι τα ασχημα...να μας αγαπανε κ να μας σεβονται πανω απ'ολα .... ειναι παντρεμενοι χρονια? παιδακια εχουν?

δε μπορω ουτε να διανοηθω οτι θα μπορουσε να μου κανει κατι τετοιο ο αντρας μου...

qC91p2.pngaQK1p2.png

πω πω, ρε μητσακι...αυτα ειναι τα ασχημα...να μας αγαπανε κ να μας σεβονται πανω απ'ολα .... ειναι παντρεμενοι χρονια? παιδακια εχουν?

δε μπορω ουτε να διανοηθω οτι θα μπορουσε να μου κανει κατι τετοιο ο αντρας μου...

χε@!@#μεσα5 χρονια κ ειχανε να κανουν ερωτα 1 χρονο το διανοεισαι??οσο κ το διαστημα που εχει την πιτσιρικα γιατι περι πιτσιρικας ο λογος 25 ετων κ απ οτι μου ειπε θεα!!γιατι ο κυριος την ειχε κ φωτο!!!παιδακια δεν εχουν γιατι εχει μικρο προβλημα αυτος λυνεται δεν ειναι κατι τραγικο..αλλα μας φαγανε τα dolce vita μην του πω καμια βαρια!:evil:

PlbZp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...