Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 23 λεπτά , MK2012 είπε:

Νομίζω καταλαβαίνω τι εννοείς γιατί πλέον τον ξέρω αρκετά καλά μετά από ένα χρόνο σχεδόν συνεργασίας. Εμένα με είχε ενοχλήσει που σε ένα κύκλο ήθελε να τον κάψουμε εντελώς γιατί ήταν μικρά τα ωοθηλακια λέει κ εγώ επέμενα κ ξαναπήγα κ μου λέει «τελικά είχες έμπνευση, μεγάλωσαν». Έκανα ωοληψια και πήρα βλαστοκύστη τότε τον Αύγουστο. Ηταν λίγο πριν πάει διακοπές και μου έλεγε άστο τώρα, έλα στον επόμενο κύκλο όταν γυρίσω Κ επέμενα να μου κάνει την ωοληψια ο αντικαταστάτης. Δε θα είχα τη βλαστοκύστη αυτή τώρα κατάψυξη. 
      Επισης υστεροσκοπηση ζήτησα εγώ να κάνω. Καμπύλη ζαχαρου δε κάναμε ποτέ (ούτε είχα σκεφτεί κ ήξερα πως πρέπει) κ τελικά έκανα τώρα κ είδα πως πρέπει να πάρω χάπι. Αλλιώς δε θα το ήξερα καν. Μετά την αποτυχημένη ετ τον ρώτησα ποιο είναι το επόμενο βήμα κ μου είπε συνεχίζουμε ο,τι κάναμε. Χωρίς μετατροπή ρωτάω ; Χωρίς μου λέει. Οκ προφανώς δεν έχω κ ωάρια, δε μπορεί να κάνει θαύματα αλλά τόσοι μήνες σερί ίδια χάπια με 1 παραλλαγή μόνο. Επισης δε κάναμε καθόλου αιματολογικές.

Δε ξερω μπορει να τα υπεραναλυουμε κιολας..εμενα με πηγε στην διεγερση με την πεπατημενη τ προηγούμενου γιατρου κ ημουν συμφωνη..δηλ μ λεει η γκον..λ σου εκατσε καλα με αυτη θα κανουμε κ τωρα διεγερση..κ εμενα πηγε να μ την κοψει την διεγερση γτ δε πηγαινε οπως ηθελε κ τελικα εκανα ωοληψια καπου 18η μερα ήθελαν κ εμενα τον χρόνο τους..αλλα απο την αλλη το εχω ξαναπει δεν είμαστε γιατροι δε ξέρουμε..λογιστρια ειμαι οχι γιατρος..οπως αυτος δε ξερει να κανει ισολογισμους ετσι κ εγω δε ξερω να κανω ωοληψιες..κ επισης δεν ζητησα να μας απαντανε για αλλη ειδικοτητα οπως καποιοι που κανουν διαγνωσεις ανδρολόγου που το θεωρω απαραδεκτο..αλλα να μας λενε πηγαινε κ σε εναν αιματολογο πήγαινε κ σε εναν ενδοκρινολογο..κ εγω απο εδω τα εμαθα..οταν τον ρωτησα για αντιπηκτηκες μ ειπε ό,τι πει η αιματολογος ειναι δικη της ειδικότητα και ηταν πολυ τιμιο γτ δε μ τις εδωσε προληπτικα οπως κανουν πολλοι..

Πφφφ

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

και εμενα δε μου αρεσει η οδηγηση καθολου-με βγαζει εκτος εαυτού. Είμαι επιθετική οδηγός-βριζω φωναζω... αλλά μια φορά ένας κωλογερος μου έκανε το χειροτερο. Στο έμπα της Αττικης οδού πάω να χωθώ και αρχιζουμε και βριζομαστε με ανοιχτό το παραθυρο του συνοδηγού. Και τι κάνει????

Μου ρίχνει μια χλέπα κορίτσια-με έφτασε-επιστροφή σπίτι και κλίβανος. Αλλα μυαλό δεν έβαλα

:mrgreen::mrgreen::mrgreen: ετσι ειμαι και εγω:mrgreen::mrgreen:πριν κανενα ηνα θα εδερνα μια στο δρομο της θεσ/νικης-μουδανιων μετα το κοσμος ειμαι στην μεσαια και παω με 100 και τις γκ......ει μιας απο δεξια να ερθει στην μεση 3 μετρα μπροστα απο εμενα για να μην την χτυπησω γιατι ηταν με ενα κουβα και εγω με το τζιπ και αμα την χτυπουσα θα την εβρισκαν στα χωραφια,κανω το τιμονη αριστερα ελα ομως που το τζιπ ειναι ψηλο και για να επανελθει με τοσο που πηγαινα εκαν 2 ζικ-ζακ......ε μετα μπαινω μπροστα της και κατεβαζω εφτασα να πηγαινω με 50 και τις κανω απο τον καθρεπτη ελα ελα,την ψιλιαστηκε και ενω ηταν να στριψει στην γεφυρα της θερμης ωπου εγω θα καταβαινα και πραγματικα θα την εδερνα,τελευταια στιγμη πηγε ισια.....καποιος αλλος την τρακαρε εκεινη την μερα,δεν νομιζω να την γλυτωσε:mrgreen::mrgreen:

ιστοριες τιμονιου...:tongue::tongue:

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλα ποια μερα θα σας χ@σω πατωκορφα δεν ξερω..ρε ειναι δυνατον??!?!?!Να εχω βουδακι στο ριλαξ να γκρινιαζει και να εχετε γραψει 5 σελιδες σε 10 ωρες?!?!?! Λυπηθειτε με....πως να σας διαβασω ελεος...κοτοπουλακι μου το μονο που θα σου πω ειναι να κανεις ο,τι σε ευχαριστει αλλα να ξερεις οτι ακομα και με ενα γευμα οδηγεισαι σε σιγουρο αργο μεν αλλα σιγουρο απογαλακτισμο!επισης εχω ενα frisolac και ενα biologiko της frezyderm τα οποια δεν εχουν ανοιχτει...στην συναντηση θα τα φερω και οποια θελει τα παιρνει να μην πανε και αχρηστα...ομορφακι εχουμε απλα τον ιδια αντρα..αυτο που μου τι καρασπαει ειναι που νομιζει οτι ειμαι υποχρεωμενη να τα εχω ολα στην εντελεια...αν με βοηθουσε λιγο θα ηταν ο καλυτερος αντρας...δεν με βοηθαει ομως!Μητσακι μου χαιρομαι πολυ για τον Αντρεα σου.Να ειστε παντα καλα και αγαπημενοι...

Αφου σας ξεχεσα, ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΠΟΛΛΑ ΒΡΕ!!!!ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΤΩ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΙΑ!!!!ΧΕΧΕ

Καλημερα ειπα δεν ειπα....

waWmp3.png

9LyAp3.png

Εγώ δεν οδηγάω καθόλου αν και έχω δίπλωμα. Ποτέ δνε μου άρεσε ιδιαίτερα και θεωρώ πως καλό είναι αν δεν οτ έχεις να μην παίρνεις σβάρνα τους δρόμους. Τόσα και τόσα βλέπουμε κάθε μέρα που σε κάνουν να βρίζεις. Άλλωστε είμαι πολύ καλύτερη σαν συνοδηγός.

Υ.Γ. Αλέκα και από τα δύο ;pp Τώρα που ανανεώθηκα ποιός με πιάνει

I6lrp2.png UKa4p2.png 8nsbp2.png

Διαφημίσεις

Καλα ποια μερα θα σας χ@σω πατωκορφα δεν ξερω..ρε ειναι δυνατον??!?!?!Να εχω βουδακι στο ριλαξ να γκρινιαζει και να εχετε γραψει 5 σελιδες σε 10 ωρες?!?!?! Λυπηθειτε με....πως να σας διαβασω ελεος...κοτοπουλακι μου το μονο που θα σου πω ειναι να κανεις ο,τι σε ευχαριστει αλλα να ξερεις οτι ακομα και με ενα γευμα οδηγεισαι σε σιγουρο αργο μεν αλλα σιγουρο απογαλακτισμο!επισης εχω ενα frisolac και ενα biologiko της frezyderm τα οποια δεν εχουν ανοιχτει...στην συναντηση θα τα φερω και οποια θελει τα παιρνει να μην πανε και αχρηστα...ομορφακι εχουμε απλα τον ιδια αντρα..αυτο που μου τι καρασπαει ειναι που νομιζει οτι ειμαι υποχρεωμενη να τα εχω ολα στην εντελεια...αν με βοηθουσε λιγο θα ηταν ο καλυτερος αντρας...δεν με βοηθαει ομως!Μητσακι μου χαιρομαι πολυ για τον Αντρεα σου.Να ειστε παντα καλα και αγαπημενοι...

Αφου σας ξεχεσα, ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΠΟΛΛΑ ΒΡΕ!!!!ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΤΩ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΙΑ!!!!ΧΕΧΕ

Καλημερα ειπα δεν ειπα....

χρονια πολλα βρε!!!ο Αντρικος μου εμαθε απο τη μαμα του...παντα ρε κοριτσια του ελεγε να σεβεσαι την συντροφο σου απο 15 ετων που τον γνωρισα...τι να πω μπορει να ειναι κ στον ανθρωπο...δε λεω οτι δεν πεταει ρουχα η δεν αφηνει απλυτα...αλλα οποτε θα κανω κατι θα σηκωθει να βοηθησει.. κ μενα αυτο λεει πολλα!!κ οχι δεν εχω προβλημα να κανει ο αντρας δουλειες...τι παει να πει αντρας...για μενα δεν υπαρχει γυναικα αντρας υπαρχουν ανθρωποι κ συντροφοι...κανενας δεν παντρευεται για να ειναι δουλος...ουτε βεβαια για να ειναι χαμαλης κ κοροιδο...εχω μια φιλη πολυ καλη η οποια πριν παντρευτει μου ελεγε εγω τον θελω αντρα με το α κεφαλαιο!!να βαραει κ το χερι του στο τραπεζι κ οχι να μου ειναι με ποδια!!ε λοιπον τον βρηκε...κ τωρα βριζει που απο το πρωι μεχρι το βραδυ τρεχει πανικοβλητη:Pτωρα της λεω τι θες?αυτο που εψαχνες το βρηκες!!:tongue:

κ τωρα κατι ευχαριστο που δεν ξερω αν το ακουσατε...βρηκανε τα αιτια του αιφνιδιου θανατου!!οφειλεται σε ενα νευρο το οποιο επιβραδυνει την καρδιακη λειτουργια!κ τωρα λεει με μια εξεταση το βρισκεις κ αν υπαρχει θεμα με μια φαρμακευτικη αγωγη ξεπερνιεται!!

PlbZp2.png

βαλτε αλφα οι διδιμομανουλες!!

το βλεπω,παντως εγω δεν εχω σκοπο να τα διαχωρισω στο σχολειο.....

επισης εχω φιλη που εχει διδυμα κοριτσια πλεων ειναι 11 χρονων και ειναι οι καλυτερες φιλες!!!

fCS8p3.png

χρονια πολλα βρε!!!ο Αντρικος μου εμαθε απο τη μαμα του...παντα ρε κοριτσια του ελεγε να σεβεσαι την συντροφο σου απο 15 ετων που τον γνωρισα...τι να πω μπορει να ειναι κ στον ανθρωπο...δε λεω οτι δεν πεταει ρουχα η δεν αφηνει απλυτα...αλλα οποτε θα κανω κατι θα σηκωθει να βοηθησει.. κ μενα αυτο λεει πολλα!!κ οχι δεν εχω προβλημα να κανει ο αντρας δουλειες...τι παει να πει αντρας...για μενα δεν υπαρχει γυναικα αντρας υπαρχουν ανθρωποι κ συντροφοι...κανενας δεν παντρευεται για να ειναι δουλος...ουτε βεβαια για να ειναι χαμαλης κ κοροιδο...εχω μια φιλη πολυ καλη η οποια πριν παντρευτει μου ελεγε εγω τον θελω αντρα με το α κεφαλαιο!!να βαραει κ το χερι του στο τραπεζι κ οχι να μου ειναι με ποδια!!ε λοιπον τον βρηκε...κ τωρα βριζει που απο το πρωι μεχρι το βραδυ τρεχει πανικοβλητη:Pτωρα της λεω τι θες?αυτο που εψαχνες το βρηκες!!:tongue:

κ τωρα κατι ευχαριστο που δεν ξερω αν το ακουσατε...βρηκανε τα αιτια του αιφνιδιου θανατου!!οφειλεται σε ενα νευρο το οποιο επιβραδυνει την καρδιακη λειτουργια!κ τωρα λεει με μια εξεταση το βρισκεις κ αν υπαρχει θεμα με μια φαρμακευτικη αγωγη ξεπερνιεται!!

αχ μακαρι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

fCS8p3.png

Διαφημίσεις

Ουυυυυφφφφφφφφφφφφ!!!!!!!

ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ!!!!!!!!

ο,τι κ να γραψω τωρα ειμαι ετεροχρονισμενο...

αλλα εγω θα τα γραψω ετσι για να μαθετε!!!

εμεις κοριτσια ειπαμε σημερα να αφησουμε τα μωρα στην μαμα μου ....

εμ, εγω το εχω παρει αποφαση! δεν ξαναπρογραμματιζω τιποτα με το παιδι! οταν λεω θα κανω αυτο, κ το αλλο κ θα κοιμηθω τοτε...παντα γινεται το αναποδο!

γεια σας κι απο μενα!!!

ειμαι λιγο σκασμένη! ο μικρος ειναι λιγο αρρωστουλης ...

περαστικα!

Κοριτσάκια μου γλυκά!!!!!Καλησπέρα σε όλες σας!Ενα σας λέω................επέστρεψα στα πλάτω του parentscafe!!!!

καλως ηρθες ελενακι!

και του δικου μου ειναι όχι απλα σκουρο, κατραμι!

κι οι παιδιατροι όσοι το χουν δει δε μου χουν πει το παραμικρο! παρα μονο μια φορα που ειπε μια γελώντας "βρε, βρε το μελαχρινακι"! δε νομιζω πως πρεπει να αγχωνεσαι! δεν εχω καταλαβει παντως-δε διαβασα και πολλα απο τα χτεσινα-τι εξετασεις σου ειπαν να κανεις και γιατι;

το σκουρο χρωμα ειναι ενδειξη οτι κατι γινεται με την παραγωγη της ορμονης του στρες. η παθηση λεγεται συγγενης υπερπλασια επινεφριδιων κ ειναι κληρονομικη-δεν ξερουμε ποιος την εχει κ εαν την εχει κ θα κανουμε κ εμεις εξετασεις. δινεται καποιο χαπακι κ ισσοροπει την παραγωγη. τελος του μηνα θα κανουμε εξετασεις.

μπα δε ξερω....ξερει τι γινεται?? Τις καθημερινες που ειναι μοναχουλες μπαινουν οι κυριες...τα σκ που ειναι με τον αντρουλη , τιποτα....Βρωμιτσες....

εγω το ομολογω...ετσι κανω:oops::oops::oops:

για το θεατρο θελω να σας πω, που πηγαμε το πρωι.

εμ, αφου ξερεις τι θα σου πει το παιδι, φορα κρανος!!!

καλα ελιωσα:-D:-D:-D

τι να σχολιασω χρυσο μου???

ΑΛΕΚΑ της πηγε 15.00 για να τελειωσει ενα ετοιμο ρολο..

το παιδι της ΑΛΕΚΑΣ επισης απο οτι καταλαβα δεν εχει τσου^%&&$νι,ανακοντα εχει..

η ΕΛΕΝΗ1 κυκλοφορει ξεβρακωτη μπας κ της φεξει...

η ΑΣΠΑ σε λιγο θα μπει για να μας πει τι νουμερο μανο φοραει η ΤΖΟΥΛΙΑ...

ο ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ απεκτησε ψυχολογικα με την αφαντη φαλαινα...

ειμαι κ στο γραφειο παναθεμα σας κ δε μπορω να γελασω!

εμενα ο δικος μου σημερα ειναι πολυ περηφανος που εκανε την δικη μου δουλεια...φουσκωμενος περπαταει μες το σπιτι....

εχουν πολυ πλακα.....

χαζεψε κ το κοτοπουλο...μια μια βρισκει το δρομο της..το κοτοπουλο στο ΔΑΦΝΙ η μεφη στο ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ....τη ΜΑΡΙΑΝΘΗ Κ ΘΕΑΝΩ τις κοβω να συζουν...κ εχουμε ακομα ου..........

ειπαμε ΕΙΜΑΙ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ!!! δεν μπορω αλλο!!!!!!!

ρε κοριτσια τα δικασας τα μωρακια αναστεναζουν?

εμενα πολυ αναστεναγμο ριχνει ρε μαμωτο!!!ειναι δυνατον?να εχει αγχος 4 μηνων παιδακι?

κ μενα αναστεναζει οταν γκρινιαζει κ τον παρω αγκαλια απο ανακουφιση!

... μου λεει φευγω παω να παρω τσιγαρα...ερχεται μετα απο 10 λεπτα με μια τεραααστια ανθοδεσμη με φιλαει κ μου λεει σε ευχαριστω για το μωρακι μας!!!ελιωσαααααααααα....

ΤΕΛΕΙΟΣ!!!

εμεις πριν, μπορδοροδοκοκκινο, κ τωρα πορτοκαλοκοκκινο.

:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

κοκκινο!!!

αφου να φανταστεις έρχεται το αφεντικό με το καινουριο του αυτοκίνητο.

Λόγω κρίσης πήρε μια λευκη porsche.

Κατεβα να το δεις μου λέει.

Σαν να είχε περίοδο ήταν το αμαξάκι με την κόκκινη τη λάσπη.

Πολύ τον λυπήθηκα τον αφεντικό....

ναι τον κακομοιρη......

αν ερθει εκεινη η μαυρη ωρα ( της τεμπελας - παρτακιας νυφης) θα ερθει και η 'Πεθερεια Δικη' ε?? Αχ καλο μου...μας βλεπω να ανοιγουμε κανουριο φορουμ 'Δολοφονοι - Πεθερες 2035!!!!

:-D:-D:-D

qC91p2.pngaQK1p2.png

καλημερα ειπα? δεν ειπα!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΠΟΛΛΑ!!!

καλημεραααα!!κ εγω ετσι κανω!!το σκ ειμαι με τον Αντρεα κ το μωρο μας παμε βολτες βλεπουμε φιλους ταινιες κλπ!αλλα κ τις καθημερινες δεν πολυμπαινω γιατι η που θα ειναι η μαμα μου εδω η που θα εχει καλο καιρο κ παιρνω τον μπομπο κ παμε βολτες!αλλα πρεπει να συνδεσω το λαπτοπ μου για να μου ειναι πιο ευκολο αλλα ειχαμε πει να μην εχουμε ασυρματες συνδεσεις μεσα στο σπιτι...μεχρι κ το συρματο τηλεφωνο βγαλαμε..ειμαστε τραγικοι γιατρε μου?:confused:

PlbZp2.png

καλημεραααα!!κ εγω ετσι κανω!!το σκ ειμαι με τον Αντρεα κ το μωρο μας παμε βολτες βλεπουμε φιλους ταινιες κλπ!αλλα κ τις καθημερινες δεν πολυμπαινω γιατι η που θα ειναι η μαμα μου εδω η που θα εχει καλο καιρο κ παιρνω τον μπομπο κ παμε βολτες!αλλα πρεπει να συνδεσω το λαπτοπ μου για να μου ειναι πιο ευκολο αλλα ειχαμε πει να μην εχουμε ασυρματες συνδεσεις μεσα στο σπιτι...μεχρι κ το συρματο τηλεφωνο βγαλαμε..ειμαστε τραγικοι γιατρε μου?:confused:

οχι μωρε...για το δαφνι μαλλον ειστε!!!!!!;)

qC91p2.pngaQK1p2.png

κ οχι δεν εχω προβλημα να κανει ο αντρας δουλειες...τι παει να πει αντρας...για μενα δεν υπαρχει γυναικα αντρας υπαρχουν ανθρωποι κ συντροφοι...κανενας δεν παντρευεται για να ειναι δουλος...ουτε βεβαια για να ειναι χαμαλης κ κοροιδο...εχω μια φιλη πολυ καλη η οποια πριν παντρευτει μου ελεγε εγω τον θελω αντρα με το α κεφαλαιο!!να βαραει κ το χερι του στο τραπεζι κ οχι να μου ειναι με ποδια!!ε λοιπον τον βρηκε...κ τωρα βριζει που απο το πρωι μεχρι το βραδυ τρεχει πανικοβλητη:Pτωρα της λεω τι θες?αυτο που εψαχνες το βρηκες!!:tongue:!!

κανεις βρε δεν εχει προβλημα να κανει δουλειες ο αντρας....αλλα πόσο τον βοηθας εσυ στην δουλεια του? Τοσο θα περιμενεις να σε βοηθαει και εκεινος ;). Η κοπέλεα αυτη που τον ηθελε με αλφα κεφαλαιο θα εβλεπε πολλες ελληνικες ταινιες.

Εμεις δουλευουμε και οι δυο....Εγω ερχομαι πιο νωρις σπιτι. Στο σπιτι κανω πιο πολλα. Το σκ κανουμε και οι δυο ό,τι μπορουμε. Και παλι εγω όμως πιο πολλα. Σουπερ και εξωτερικες συνηθως κανει εκεινος. Εγω αυτο που ειπα ειναι ότι δε μπορει να δουλευει μονο ο αντρας και να κανει και τις δουλειες του σπιτιου. Δεν ειπαμε να μην βοηθαει. Και οι δυο να προσπαθουν...

Και κατα την ταπεινη και ηλιθια αποψη μου, οι γυναικες στο σπιτι λογικο ειναι παντα να κανουν πιο πολλα..:rolleyes:

ελα ρε...δεν το ακουσα....μακαρι...

το βλεπω,παντως εγω δεν εχω σκοπο να τα διαχωρισω στο σχολειο.....

επισης εχω φιλη που εχει διδυμα κοριτσια πλεων ειναι 11 χρονων και ειναι οι καλυτερες φιλες!!!

και εγω όσα διδυμακια ξερω εχουν πολυ καλες σχεσεις.

εγω το ομολογω...ετσι κανω:oops::oops::oops:

:-D

δεν πειραζει καλο μου...καλα κανεις.!

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...