-
Από την διαχείριση / Admin news
-
πρίν από 23 λεπτά , MK2012 είπε:
Νομίζω καταλαβαίνω τι εννοείς γιατί πλέον τον ξέρω αρκετά καλά μετά από ένα χρόνο σχεδόν συνεργασίας. Εμένα με είχε ενοχλήσει που σε ένα κύκλο ήθελε να τον κάψουμε εντελώς γιατί ήταν μικρά τα ωοθηλακια λέει κ εγώ επέμενα κ ξαναπήγα κ μου λέει «τελικά είχες έμπνευση, μεγάλωσαν». Έκανα ωοληψια και πήρα βλαστοκύστη τότε τον Αύγουστο. Ηταν λίγο πριν πάει διακοπές και μου έλεγε άστο τώρα, έλα στον επόμενο κύκλο όταν γυρίσω Κ επέμενα να μου κάνει την ωοληψια ο αντικαταστάτης. Δε θα είχα τη βλαστοκύστη αυτή τώρα κατάψυξη.
Επισης υστεροσκοπηση ζήτησα εγώ να κάνω. Καμπύλη ζαχαρου δε κάναμε ποτέ (ούτε είχα σκεφτεί κ ήξερα πως πρέπει) κ τελικά έκανα τώρα κ είδα πως πρέπει να πάρω χάπι. Αλλιώς δε θα το ήξερα καν. Μετά την αποτυχημένη ετ τον ρώτησα ποιο είναι το επόμενο βήμα κ μου είπε συνεχίζουμε ο,τι κάναμε. Χωρίς μετατροπή ρωτάω ; Χωρίς μου λέει. Οκ προφανώς δεν έχω κ ωάρια, δε μπορεί να κάνει θαύματα αλλά τόσοι μήνες σερί ίδια χάπια με 1 παραλλαγή μόνο. Επισης δε κάναμε καθόλου αιματολογικές.Δε ξερω μπορει να τα υπεραναλυουμε κιολας..εμενα με πηγε στην διεγερση με την πεπατημενη τ προηγούμενου γιατρου κ ημουν συμφωνη..δηλ μ λεει η γκον..λ σου εκατσε καλα με αυτη θα κανουμε κ τωρα διεγερση..κ εμενα πηγε να μ την κοψει την διεγερση γτ δε πηγαινε οπως ηθελε κ τελικα εκανα ωοληψια καπου 18η μερα ήθελαν κ εμενα τον χρόνο τους..αλλα απο την αλλη το εχω ξαναπει δεν είμαστε γιατροι δε ξέρουμε..λογιστρια ειμαι οχι γιατρος..οπως αυτος δε ξερει να κανει ισολογισμους ετσι κ εγω δε ξερω να κανω ωοληψιες..κ επισης δεν ζητησα να μας απαντανε για αλλη ειδικοτητα οπως καποιοι που κανουν διαγνωσεις ανδρολόγου που το θεωρω απαραδεκτο..αλλα να μας λενε πηγαινε κ σε εναν αιματολογο πήγαινε κ σε εναν ενδοκρινολογο..κ εγω απο εδω τα εμαθα..οταν τον ρωτησα για αντιπηκτηκες μ ειπε ό,τι πει η αιματολογος ειναι δικη της ειδικότητα και ηταν πολυ τιμιο γτ δε μ τις εδωσε προληπτικα οπως κανουν πολλοι..
Πφφφ
-
Cafe Νοέμβριος 2009
-
Θέματα
-
- 10.930 απαντήσεις
- 1.117.357 εμφανίσεις
-
- 981 απαντήσεις
- 494.994 εμφανίσεις
-
- 11.158 απαντήσεις
- 2.205.432 εμφανίσεις
-
- 91 απαντήσεις
- 141.237 εμφανίσεις
-
Είμαι έγκυος! Το πρώτο πράγμα που θα κάνω τώρα που βεβαιώθηκα είναι...
Από CoffeeMaker, in Τα ΧαΛαραααά καφέ !!
- 5 απαντήσεις
- 40.197 εμφανίσεις
-
-
-
- 10.929 απαντήσεις
- 1.117.357 εμφανίσεις
-
- 2.111 απαντήσεις
- 101.249 εμφανίσεις
-
Προς εμβρυομεταφορα 1 2 3 4 72
Από kate82, in Όλες οι κατηγορίες των Καφέ
- 1.076 απαντήσεις
- 72.784 εμφανίσεις
-
- 5 απαντήσεις
- 150 εμφανίσεις
-
- 2 απαντήσεις
- 179 εμφανίσεις
-
- 0 απαντήσεις
- 168 εμφανίσεις
-
- 7 απαντήσεις
- 3.550 εμφανίσεις
-
- 981 απαντήσεις
- 494.994 εμφανίσεις
-
- 11 απαντήσεις
- 3.681 εμφανίσεις
-
Μανουλες 2025 💕❤️ 1 2 3 4 13
Από Maria98, in Θα γίνουμε γονείς το 2024!
- 191 απαντήσεις
- 86.959 εμφανίσεις
-
Recommended Posts
Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.
Δημιουργήστε νέα εγγραφή
Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!
Δημιουργήστε νέα εγγραφήΣύνδεση
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα