Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , Terry1986 είπε:

Ειναι παρα πολυ καλος σαν ανθρωπος ηρεμος πραος και στο πρωτο ραντεβου με εκανε να νιωσω πολυ καλα κ ασχοληθηκε με το ιστορικο μου κλπ..μαλιστα μ ειπε πως η ηλικια μ ειναι σουπερ για επιτυχια (ο προηγούμενος στα 34-35 που ξεκινησαμε σχολιαζε μονιμα την ηλικια και πως οι αποτυχιες μας εχουν μαλλον να κανουν με αυτο ενω το θεμα ηταν το σπερμα) και με γεμισε αισιοδοξια γενικα..

Ομως.. μετα βρηκα φαουλ τα εξης: 1. Με εβαλε να κανω ΕΤ 5 μερες μετα την ωοληψια π ειχα δωσει 14 ωαρια και ειχα οιστραδιολη πανω απο 10 χιλ (σε συζητηση με αλλο γιατρο μου ειπε πως ηταν απαγορευτικο μετα απο τετοια ωοληψια&οιστραδιολη να κανω επι τοπου ΕΤ κ πως χαραμισα τις βλαστοκυστες μου), 2. Ενω εχουμε κατακερμαρισμο δεν μας εκαναν γονιμοποίηση με τη μέθοδο ζυμοτ (την εμαθα εκ των υστερων) και τελος 3. Τωρα που εκανα την τελευταια ΕΤ δεν μ ζητησαν καν να παω απο εκει μου έστειλαν ενα πρωτοκολλο οταβ κλεισαμε το τηλ τυποποιημένο κ ξεκινησα για την ΕΤ κ ραντεβου μετα απο 5 μερες.. θεωρουσα πως οταν πας για 5η προσπαθεια (2η με εκεινον αλλα εχει εικονα πως εχω αλλου αλλες 3 εκ των οποιων οι 2 παλινδρομες) κ εχοντας ενα ιστορικο παλινδρομων κ βιοχημικων απο πισω πιστευα οτι θα ηθελε να παω πριν απο εκει να μιλησουμε και να δουμε εαν θα επρεπε να αλλαξουμε κατι και οχι να το παει με την ιδια πεπατημενη..ισως ειμαι υπερβολικη αλλα μετα την βιοχημικη τον Ιουνιο μ ειπε να με δει ενδελεχως η αιματολογος μου κ μακαρι να βρεθει κατι στο αιμα για να βρουμε τις αιτιες των αποτυχιων..οταν το ειπα στην αγαπημενη αιματολογο της επεσαν τα σαγονια..δηλ μ λεει να ευχεσαι να βρεις κατι στο αιμα? Της λεω οκ προφανως το εννοουσε απλα για να βρουμε μια αιτια..ε και οταν λοιπον πηγαμε τωρα στην προσπαθεια προφανως δεν ηταν καν αυτο σημειωμενο καπου στον φακελο μου γτ δεν με ρωτησε ποτε τι εγινε με ρις εξετασεις..ακομα κ με την tsh που ειχα θεμα αν θυμασαι μονη μου την τσεκαρα δεν μ την ζητησαν..αν δεν το ηξερα πως την ελεγχουμε πριν την ΕΤ θα ειχα παει με tsh 6..κ την ειχα ελεγξει καπου 5 μηνες πριν κ ηταν κατω απο 1. πολλες κοπελες αν δεν έχουν θεμα με τον θυροειδη δεν εχουν παει ισως κ ποτε σε ενδοκρινολογο..που να το ξερουν? Αυτα εχω να σ πω σαν παραπονα..ισως είμαι επηρεασμενη αλλα ενιωσα πως δεν προσωποποιουν-εξατομικευουν τπτ..απλα αν δεν ξερεις 5 πράγματα νομιζω πας στα τυφλα..

Σορρυ για το σεντονιιιιιι ❤️

Νομίζω καταλαβαίνω τι εννοείς γιατί πλέον τον ξέρω αρκετά καλά μετά από ένα χρόνο σχεδόν συνεργασίας. Εμένα με είχε ενοχλήσει που σε ένα κύκλο ήθελε να τον κάψουμε εντελώς γιατί ήταν μικρά τα ωοθηλακια λέει κ εγώ επέμενα κ ξαναπήγα κ μου λέει «τελικά είχες έμπνευση, μεγάλωσαν». Έκανα ωοληψια και πήρα βλαστοκύστη τότε τον Αύγουστο. Ηταν λίγο πριν πάει διακοπές και μου έλεγε άστο τώρα, έλα στον επόμενο κύκλο όταν γυρίσω Κ επέμενα να μου κάνει την ωοληψια ο αντικαταστάτης. Δε θα είχα τη βλαστοκύστη αυτή τώρα κατάψυξη. 
      Επισης υστεροσκοπηση ζήτησα εγώ να κάνω. Καμπύλη ζαχαρου δε κάναμε ποτέ (ούτε είχα σκεφτεί κ ήξερα πως πρέπει) κ τελικά έκανα τώρα κ είδα πως πρέπει να πάρω χάπι. Αλλιώς δε θα το ήξερα καν. Μετά την αποτυχημένη ετ τον ρώτησα ποιο είναι το επόμενο βήμα κ μου είπε συνεχίζουμε ο,τι κάναμε. Χωρίς μετατροπή ρωτάω ; Χωρίς μου λέει. Οκ προφανώς δεν έχω κ ωάρια, δε μπορεί να κάνει θαύματα αλλά τόσοι μήνες σερί ίδια χάπια με 1 παραλλαγή μόνο. Επισης δε κάναμε καθόλου αιματολογικές.

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

είχε η Μενεγάκη μια φορά έναν γιατρό που έδειχνε τεχνική για να κόβεις την πιπίλα. Αν θυμάμαι την ψαλιδίζεις κάθε μέρα και από λίγο για να μην τους ποσφέρει τόση ευχαρίστηση.

Αλήθεια ομορφάκια-το μπεμπίδιο τι κάνει?

βηχει...

κ βραζει... μποιλερ...

θα παει στον δρ. το απογ.

σιγουρα ειναι τεχνικη αυτη? πως ψαλιδιζεται η πιπιλα καλε? τι αλλο...

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

να παρεις ειδικα με τετοια εγγυηση!!!!!το καλοκαιρι ειχα ριξει και ενα μαγνησιο επανω:mrgreen: απο τοτε κολαει το tab kai to caps lock και αμα ξαναεπερνα δεν θα περνα ακριβο τωρα εχω vaio δεν αξιζει.....στον πρωτο χρονο χαλασε το τροφοδοτικο και μου εστειλαν καινουργιο...

εγω mac ήθελα να παρω αλλά ξεφευγει στην τιμή. Με τα toshiba ειμαι σουπερ ευχαριστημένη. Ta vaio εχουν πολύ καλή οθόνη νομίζω

byXKp2.png

και εδω ειναι ψιλοσκοτεινα αλλα οχι τοσο πολυ....παντως πολυ κρυο!!!!

χμμμμ συνηθως ολα τα αγορακια μαθαινου να οδηγουν απο τα 16,μαλλον βαριεται........:D

ναι οντως πολυ κρυο..τον καημενο τον αντρα μου σκεφτομαι που φευγει με μηχανακι!!

μαλλον ελενη δεν του αρεσει κιολας η οδηγηση..η ψιλοφοβαται κιολας ισως..εγω ας πουμε καημο το ειχα παντα να μαθω να οδηγαω αυτοκινητο..και κανενα τζογκακι που κ που..ο λουκας ποσες φορες μου πε να μαθω το παπι αλλα δεν μπορω ..με αγχωνει αυτο με τις ταχυτητες και δεν θελω να μαθω...ενω αυτοματα εχω οδηγησει..

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

ο δικος μου ειναι εθισμενος...εχει κρατησει δυο πιπιλες συγκεκριμεες...τη μια στο στομα , την αλλη στο χερι...καιπου και που την μυριζει...

σαλιαρικο μου αγορι...

ο ανηψιος μου, ειχε ετσι κ αυτος, μια στο στομα, μια στο χερι. κ μια φορα τα παιρνει κρανιο, τη βαζει κατω κ τη παταει, κ ουρλιαζε...γιατι να φυγουμεεεεεεε??????????

επισης ο αδερφος μου κανει το αλλο. στα γενεθλια τους 2 χρ. τους τη πεταει! κ τελος.

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

ναι οντως πολυ κρυο..τον καημενο τον αντρα μου σκεφτομαι που φευγει με μηχανακι!!

μαλλον ελενη δεν του αρεσει κιολας η οδηγηση..η ψιλοφοβαται κιολας ισως..εγω ας πουμε καημο το ειχα παντα να μαθω να οδηγαω αυτοκινητο..και κανενα τζογκακι που κ που..ο λουκας ποσες φορες μου πε να μαθω το παπι αλλα δεν μπορω ..με αγχωνει αυτο με τις ταχυτητες και δεν θελω να μαθω...ενω αυτοματα εχω οδηγησει..

καλα μηχανακι κ εγω εχω οδηγησει. πανω σε μαντρα τη τελευταια φορα! δεν το ξαναπιασα...

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

βηχει...

κ βραζει... μποιλερ...

θα παει στον δρ. το απογ.

σιγουρα ειναι τεχνικη αυτη? πως ψαλιδιζεται η πιπιλα καλε? τι αλλο...

ναι το εδειχνε-στη βάση την ψαλιδιζε σχεδόν χιλιοστό χιλιοστό κάθε μέρα.

Το βραδυ θα διαβασω και το βιβλίο της Τζο να δω αν γραφει και αυτή τπτ

byXKp2.png

εγω τη σιχαινομαι την οδηγηση αλλα ανγκαστικα οδηγαω,..τι να κανω??? Στην Αγγλια ειχε αυτοκινητο και ο Νικος και η αδερφη μου. Εγω συνηθως πηγαινα στις δουλειες μου με τα ποδια, ή συγκοινωνια. Μου αρεσει να βολταρω και να χαζευω , χαλαρωνω. Τωρα , με το που ερχεται παρασκευη το κλεινω και το ξαναπαιρνω Δευτερα....

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

ναι..δες τι γραφει κ η τζο. καλα...αυτη εικονισμα θα τη κανω, ειναι κ στρουμπουλη η ατιμη. ξερεις οτι απο αυτη σωθηκα με τους υπνους τους? που θελαμε κ ενα διωρακι να χαλαρωσουν?????

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

σαλιαρικο μου αγορι...

ο ανηψιος μου, ειχε ετσι κ αυτος, μια στο στομα, μια στο χερι. κ μια φορα τα παιρνει κρανιο, τη βαζει κατω κ τη παταει, κ ουρλιαζε...γιατι να φυγουμεεεεεεε??????????

επισης ο αδερφος μου κανει το αλλο. στα γενεθλια τους 2 χρ. τους τη πεταει! κ τελος.

και εγω αν το ηξερα ότι θα γινονταν προεκταση του στοματος του θα την ειχα πεταξει. Τωρα όσο ακουει να τηνπεταξουμε, τοσο τη στουμπωνει....Τωρα καναμε συμφωνια ότι το καλοκαιρι θα την πεταξει.

δεν πιανουν σε εμας αυτα...Σε πιο μικρα παιδακια μονο. Για αυτο, καλα λεει η Ομορφακια. Γυρω στα δυο, πεταμα

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

εγω τη σιχαινομαι την οδηγηση αλλα ανγκαστικα οδηγαω,..τι να κανω??? Στην Αγγλια ειχε αυτοκινητο και ο Νικος και η αδερφη μου. Εγω συνηθως πηγαινα στις δουλειες μου με τα ποδια, ή συγκοινωνια. Μου αρεσει να βολταρω και να χαζευω , χαλαρωνω. Τωρα , με το που ερχεται παρασκευη το κλεινω και το ξαναπαιρνω Δευτερα....

και εμενα δε μου αρεσει η οδηγηση καθολου-με βγαζει εκτος εαυτού. Είμαι επιθετική οδηγός-βριζω φωναζω... αλλά μια φορά ένας κωλογερος μου έκανε το χειροτερο. Στο έμπα της Αττικης οδού πάω να χωθώ και αρχιζουμε και βριζομαστε με ανοιχτό το παραθυρο του συνοδηγού. Και τι κάνει????

Μου ρίχνει μια χλέπα κορίτσια-με έφτασε-επιστροφή σπίτι και κλίβανος. Αλλα μυαλό δεν έβαλα

byXKp2.png

Διαφημίσεις

εγω mac ήθελα να παρω αλλά ξεφευγει στην τιμή. Με τα toshiba ειμαι σουπερ ευχαριστημένη. Ta vaio εχουν πολύ καλή οθόνη νομίζω

δεν μπορω να πω ειναι καλος σαν υπολογιστης αλλα χαλανε ευκολα τα ατιμα ειναι πιο ευαισθητα.....ναι η οθονη ειναι πολυ καλη και μεγαλη:mrgreen:

fCS8p3.png

και εμενα δε μου αρεσει η οδηγηση καθολου-με βγαζει εκτος εαυτού. Είμαι επιθετική οδηγός-βριζω φωναζω... αλλά μια φορά ένας κωλογερος μου έκανε το χειροτερο. Στο έμπα της Αττικης οδού πάω να χωθώ και αρχιζουμε και βριζομαστε με ανοιχτό το παραθυρο του συνοδηγού. Και τι κάνει????

Μου ρίχνει μια χλέπα κορίτσια-με έφτασε-επιστροφή σπίτι και κλίβανος. Αλλα μυαλό δεν έβαλα

δεν το πιστευω...τον σκατογυφτο.... Εγω μια φορα οδηγουσα και ερχεται ενας και ζηταγε λευτα, στα φαναρια. Δεν του δινω σημασια και αρχιζε και με σκυλοβριζε. Ανοιγω την πορτα με δυναμη και την τρωει στο προσωπο (ειναι λιγο ψηλο το βιταρακι)...την ξανακλεινω..κυρια...ουτε που ξαναγυρισα να τον κοιταξω.Αη σιχτιρ...ο καθε τρελος με την μουρλα του....

221882cb0gkyh7q4.gif

εεεε οχι ρε συ! α, τον βρωμιαρη!!!!!!!!!!!

εμενα μ'αρεσει, αλλα οταν εχω ορεξη. οχι οποτε ΠΡΕΠΕΙ. δεν μπορω να πω οτι εβρισα ή εκανα "αλητειες" στη καριερα μου ως οδηγος. ειδικα τωρα με τα παιδια μεσα, εχω χαλαρωσει τελειως, εκτος αν δερνονται, λυνεται η χριστ. ή κλαιει ο μπεμπης. εκει μου ρχεται να βαλω φαρο+σειρηνα, να βγαλω κ φτερα να φτασω σπιτι!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

:mrgreen::mrgreen::mrgreen: ετσι ειμαι και εγω:mrgreen::mrgreen:πριν κανενα ηνα θα εδερνα μια στο δρομο της θεσ/νικης-μουδανιων μετα το κοσμος ειμαι στην μεσαια και παω με 100 και τις γκ......ει μιας απο δεξια να ερθει στην μεση 3 μετρα μπροστα απο εμενα για να μην την χτυπησω γιατι ηταν με ενα κουβα και εγω με το τζιπ και αμα την χτυπουσα θα την εβρισκαν στα χωραφια,κανω το τιμονη αριστερα ελα ομως που το τζιπ ειναι ψηλο και για να επανελθει με τοσο που πηγαινα εκαν 2 ζικ-ζακ......ε μετα μπαινω μπροστα της και κατεβαζω εφτασα να πηγαινω με 50 και τις κανω απο τον καθρεπτη ελα ελα,την ψιλιαστηκε και ενω ηταν να στριψει στην γεφυρα της θερμης ωπου εγω θα καταβαινα και πραγματικα θα την εδερνα,τελευταια στιγμη πηγε ισια.....καποιος αλλος την τρακαρε εκεινη την μερα,δεν νομιζω να την γλυτωσε:mrgreen::mrgreen:

fCS8p3.png

καλα μηχανακι κ εγω εχω οδηγησει. πανω σε μαντρα τη τελευταια φορα! δεν το ξαναπιασα...

εγω αυτοματο ναι ειχα για 3 μηνες αλλα με ταχυτητες οχι.

ασχετο το μ μου εχει σπασει τα νευρα:twisted:

fCS8p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...