Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 23 λεπτά , Losr είπε:

Εγώ βρε κορίτσι τον σφακ.. δεν τον έχω συναντήσει και δεν θέλω να σε επηρεάσω. Αλλά έχω πέσει σε συζητήσεις ότι εκμεταλλεύεται πολύ. Εγώ θα σου πω κάτι που μου είχε πει μια κοπέλα που έχει περάσει και αυτή από την εξωσωματική. Άκου το ένστικτο σου. Αυτήν την μικρή φωνουλα μέσα σου. Μόνο αυτήν ξέρει να σου πει τι να κάνεις. Εύχομαι πραγματικά να πάνε όλα καλά.

Εκμεταλλεύεται ως προς τι; Δίνει φρούδες ελπίδες ή το οικονομικό; Αν και αυτά συνδυάζονται. Συζητήσεις εδώ στο φόρουμ ή γνωστές σου;

Να σου πω την αλήθεια το ένστικτο λέει να τον εμπιστευτώ αλλά μετά αυτοαναιρούμαι και λέω «και αν κάνω λάθος;»

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα κοριτσια και χρονια μας πολλα!!!!!

επιτελους ηρθε το λαπτοπ αλλα σαν μην δουλευει το μ καλα........αντε να δουμε...ναι οντως δεν δουλευει πρεπει να το παταω με δυναμη......

και εδω ο καιρος χαλια ειναι και μου ειπε ο αρης οτι γυρω γυρω εχει χιονια!!!

ρε ελενιτσα την εχω την απορια,γιατι δεν οδηγει ο αντρας σου???

fCS8p3.png

ΑΛΕΚΑ υπαρχει Θεος...να δω τι θα σου φερει ο Αγγελακος..θα ριξω πολυ γελιο...απανωτα θα τα παθεις τα εγκεφαλικα...

ο Αγγελακος ειναι καρκινος αρα θα καψουρευεται τρελα. Ο μικρος ως Σκορπιος, θα παθιαζεται τρελα....Τι θα κανω??? Το εχω ξαναπει η καλυτερη μου ηλικια θα ειναι τα 50 μου...Επι τελος αδυνατη (τοσα κιλα μονο σε τοσα χρονια θα χαθουν), όλοι στο σπιτι απο μια γκομενα, και εγω στην ησυχια μου....

Μια βιαστική καλημέρα κι από μένα. Δεν πρόλαβα να διαβάσω όσα γράψατε το ΣΚ αλλά απ' ότι κατάλαβα μιλάτε για τους άντρες και την βοήθεια στο σπίτι. Εμένα με βοηθάει πολύ με το μωρό, δεν έχω παράπονο, αλλά στο σπίτι... χμ λίγα και μετά απο πολύ γκρίνια...

Τα νέα μου τώρα... κουρεύτηκα έβαψα και μαλλί... ανέβηκε το ηθικό μου. Το ΣΚ το περάσαμε παίζοντας επιτραπέζια με τον σύζηγο. Ωραία ήταν.

Υ.Γ. Μαριάνθη θέλω κι ε΄γω την καμπύλη ανάπτυξης για αγόρι που θηλάζει.

Επιτραπεζια ή επικρεβατια??:tongue:

εισαι ειλικρινης κ σωστη απεναντι της φανταζομαι κι αυτο φτανει..

κατι ασχετο τωρα..

αυτες τις μερες μουδιαζει εντονα η αριστερη πλατη μου-καρδιας μερια...λετε να παθω κανενα εμφραγμα στο προποδα των 30 μου????

και το χερι?? Ή νευροφυτικά ή να πας σε κανα γιατρο....

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

ναι καλε....του εχει βαλει ο πατερας του στους σελιδοδεικτες καμια 20αρια παιδικα σαιτ. Και αυτος τα ξεχωριζει απο το σημα μια που δεν ξερει να διαβαζει. Μπαινει μονος του στο πισι, μετα παει σελιδοδεικτες, παταει τη σελιδουλα του και κατεβαζει παιχνιδια...πιο πολλα ξερει αυτος απο εμενα στους υπολογιστες....

Εν τωμεταξυ δεν θελω να αποβλακωθει και τον αφηνω μια ωρα το πρωι και μια το απογευμα, που λεει ο παιδιατρος ότι ειναι ΟΚ.

Τι λες τωρα???Πολύ εξελιγμένα μοντέλα τα σημερινά παιδιά?

byXKp2.png

καλημερα κοριτσια και χρονια μας πολλα!!!!!

επιτελους ηρθε το λαπτοπ αλλα σαν μην δουλευει το μ καλα........αντε να δουμε...ναι οντως δεν δουλευει πρεπει να το παταω με δυναμη......

και εδω ο καιρος χαλια ειναι και μου ειπε ο αρης οτι γυρω γυρω εχει χιονια!!!

ρε ελενιτσα την εχω την απορια,γιατι δεν οδηγει ο αντρας σου???

λέω και εγώ να πάρω ένα καινουριο toshibaki.

Έχει προσφορά μέχρι τελος Μαρτίου νομίζω την εγγύηση ''ότι και αν συμβεί''

Καφεδες-σπασίματα και κλοπή (αρκει να αναφερθει το συμβάν στην αστυνομία) και ακουσον ακουσον-αν σε απολύσουν λεει από τη δουλειά σου σου επιστρεφουν τα χρηματα και κρατας το λαπτοπ!

byXKp2.png

Διαφημίσεις

ο Αγγελακος ειναι καρκινος αρα θα καψουρευεται τρελα. Ο μικρος ως Σκορπιος, θα παθιαζεται τρελα....Τι θα κανω??? Το εχω ξαναπει η καλυτερη μου ηλικια θα ειναι τα 50 μου...Επι τελος αδυνατη (τοσα κιλα μονο σε τοσα χρονια θα χαθουν), όλοι στο σπιτι απο μια γκομενα, και εγω στην ησυχια μου....

Επιτραπεζια ή επικρεβατια??:tongue:

και το χερι?? Ή νευροφυτικά ή να πας σε κανα γιατρο....

το δεξι μουδιαζει παντα λογω καρπιαιου σωληνα..ποτε ποτε κ το αριστερο αλλα μονο απο τον καρπο κ κατω...αλλα αυτο με την πλατη πρωτη φορα το παθαινω....να μου τελειωσει η περιοδος και θα παω,τωρα με το ταποτε θα ξεσκιστω στις εξετασεις!!!!!και ιδιωτικα και τσαμπα..γ@%$ω το βρωμοικα μου!!!
αμ,πως..:cool:;)

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

Θα το δεις και εσυ απο την κορη σου..ειναι όλα τους πανεξυπνα!!!
το δεξι μουδιαζει παντα λογω καρπιαιου σωληνα..ποτε ποτε κ το αριστερο αλλα μονο απο τον καρπο κ κατω...αλλα αυτο με την πλατη πρωτη φορα το παθαινω....να μου τελειωσει η περιοδος και θα παω,τωρα με το ταποτε θα ξεσκιστω στις εξετασεις!!!!!και ιδιωτικα και τσαμπα..γ@%$ω το βρωμοικα μου!!!

να πας...και εγω εκανα τωρα που γεννησα να δω σε τι κατασταση ειμαι μετα απο τόοοσα κιλα χαχα.. Αλλα ειμαστε Οκ...το κακο σκυλι που λεγαμε.

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

πιπιλες... της χριστ. δεν μπορω να της τη κοψω. ο νικηφ. ενα πρωι, του ειπα πηγα κ πετα τη στα σκουπιδια. το εκανε κ τελος. ουτε ξαναζητησε. αλλα δεν μου πετυχαινει με τη χριστ. το κολπακι...

μαιρη η μονη φορα που του ηρθε να οδηγησει, ηταν σε ενα ταξιδι στη καλαματα, οι 2 μας. οταν καναμε κ τα παιδια ειπε τελος. με εμπιστευεσαι με τα παιδια μεσα? η οδηγηση θελει συνεση κ εγω δεν ειμαι συνετος. πιο πριν του ειχε ερθει ορεξη να μαθει οδηγηση οταν μεναμε Γκυζη(δεν φανταζεσαι για τι περιοχη μιλαμε.., τοσα στενα κ παρκαρισμενα στις γωνιες δεν υπαρχουν αλλου). αυτες ειναι μερικες απο τις δικαιολογιες του. διαλεξε οποια σ'αρεσει...

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

πιπιλες... της χριστ. δεν μπορω να της τη κοψω. ο νικηφ. ενα πρωι, του ειπα πηγα κ πετα τη στα σκουπιδια. το εκανε κ τελος. ουτε ξαναζητησε. αλλα δεν μου πετυχαινει με τη χριστ. το κολπακι...

μαιρη η μονη φορα που του ηρθε να οδηγησει, ηταν σε ενα ταξιδι στη καλαματα, οι 2 μας. οταν καναμε κ τα παιδια ειπε τελος. με εμπιστευεσαι με τα παιδια μεσα? η οδηγηση θελει συνεση κ εγω δεν ειμαι συνετος. πιο πριν του ειχε ερθει ορεξη να μαθει οδηγηση οταν μεναμε Γκυζη(δεν φανταζεσαι για τι περιοχη μιλαμε.., τοσα στενα κ παρκαρισμενα στις γωνιες δεν υπαρχουν αλλου). αυτες ειναι μερικες απο τις δικαιολογιες του. διαλεξε οποια σ'αρεσει...

αρα εισαι σουμαχερ κοριτσι μου!!!!!!

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

Διαφημίσεις

λέω και εγώ να πάρω ένα καινουριο toshibaki.

Έχει προσφορά μέχρι τελος Μαρτίου νομίζω την εγγύηση ''ότι και αν συμβεί''

Καφεδες-σπασίματα και κλοπή (αρκει να αναφερθει το συμβάν στην αστυνομία) και ακουσον ακουσον-αν σε απολύσουν λεει από τη δουλειά σου σου επιστρεφουν τα χρηματα και κρατας το λαπτοπ!

να παρεις ειδικα με τετοια εγγυηση!!!!!το καλοκαιρι ειχα ριξει και ενα μαγνησιο επανω:mrgreen: απο τοτε κολαει το tab kai to caps lock και αμα ξαναεπερνα δεν θα περνα ακριβο τωρα εχω vaio δεν αξιζει.....στον πρωτο χρονο χαλασε το τροφοδοτικο και μου εστειλαν καινουργιο...

fCS8p3.png

πιπιλες... της χριστ. δεν μπορω να της τη κοψω. ο νικηφ. ενα πρωι, του ειπα πηγα κ πετα τη στα σκουπιδια. το εκανε κ τελος. ουτε ξαναζητησε. αλλα δεν μου πετυχαινει με τη χριστ. το κολπακι......

και εγω του λεω του Αγγελου πότε θα κοψεις την πιπιλα? Και εδω και δυο χρονια μου λεει 'του χρονου'!!!!:?:|

221882cb0gkyh7q4.gif

μαρακι καλημερα..εδω ειναι σαν να ειναι σουρουπο!

και εδω ειναι ψιλοσκοτεινα αλλα οχι τοσο πολυ....παντως πολυ κρυο!!!!

χμμμμ συνηθως ολα τα αγορακια μαθαινου να οδηγουν απο τα 16,μαλλον βαριεται........:D

fCS8p3.png

είχε η Μενεγάκη μια φορά έναν γιατρό που έδειχνε τεχνική για να κόβεις την πιπίλα. Αν θυμάμαι την ψαλιδίζεις κάθε μέρα και από λίγο για να μην τους ποσφέρει τόση ευχαρίστηση.

Αλήθεια ομορφάκια-το μπεμπίδιο τι κάνει?

byXKp2.png

είχε η Μενεγάκη μια φορά έναν γιατρό που έδειχνε τεχνική για να κόβεις την πιπίλα. Αν θυμάμαι την ψαλιδίζεις κάθε μέρα και από λίγο για να μην τους ποσφέρει τόση ευχαρίστηση.

Αλήθεια ομορφάκια-το μπεμπίδιο τι κάνει?

ο δικος μου ειναι εθισμενος...εχει κρατησει δυο πιπιλες συγκεκριμεες...τη μια στο στομα , την αλλη στο χερι...καιπου και που την μυριζει...

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...