Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , MK2012 είπε:

Ακριβώς επειδή κόλλησε απάντησε κυριολεκτικά 

Φοβερό πάντως να λένε τέτοιο πράγμα Κ να πεις ότι δεν υπάρχει η δωρεά ωαρίων γενικά από αγνώστους ... Κ πώς να συνεχίσεις εκεί  όταν σου λένε οι άνθρωποι που διαχειρίζονται το υλικό σου τέτοιο πράγμα ..  

Εγώ θα φοβόμουν κιόλας μήπως κάνουν Κ κανένα πείραμα για να πουν ότι πέτυχαν 

• Μου αρέσει 1

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Bre λυπηθείτε μας. Κάθε μέρα να έχω 10 - 15 σελ. διάβασμα. Γιατί δεν χουχουλιάζετε τα βράδια μου λετε;; Νυχτοπούλια;;;

Λοιπόν τσακωθηκα με τον μεσαίο για να σας διαβάζω κ τωρα μου ζητάει μιμιμα κ νανι (πιπίλα κ να τον βαλω για υπνο)!

Θα σας ξαναπιάσω το μεσημέρι, τωρα πάω να σκουπίσω τα πευκα που έφερε ο βοριάς σε όλοοοοο το σπίτι!!!

Έγιναν 4 οι άντρες στην ζωή μου!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Bre λυπηθείτε μας. Κάθε μέρα να έχω 10 - 15 σελ. διάβασμα. Γιατί δεν χουχουλιάζετε τα βράδια μου λετε;; Νυχτοπούλια;;;

Λοιπόν τσακωθηκα με τον μεσαίο για να σας διαβάζω κ τωρα μου ζητάει μιμιμα κ νανι (πιπίλα κ να τον βαλω για υπνο)!

Θα σας ξαναπιάσω το μεσημέρι, τωρα πάω να σκουπίσω τα πευκα που έφερε ο βοριάς σε όλοοοοο το σπίτι!!!

αχ μωρε το γουτσουνι...τι θα κανουμε με αυτην την πιπιλα?? Ο δικος μου ειναι με το πισι, κατεβαζει Μπεν 10 απο το διαδικτυο και εχει την πιπιλα στο στομα...κοτζαμ γαιδουρι..:?

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

και εγω εχω ενα βιταρακι, το μικρο 1600 κυβικα. Και ειπα περυσι να το αλλαξω. Το ειχα παρει 27.000 ευρω με τα εξτρα που του ειχα βαλει, το 2005. Και πόσο μου ειπαν ότι θα το επαιρναν?? 8.000 ευρω!!!!!!! Τι λες βρε/?? του λεω...θα το κρατησω μεχρι να λιωσει....Και όποιος μου τη σπασει στο δρομο, του χωνω και καμια!!! Αληθεια το κανω αυτο...:cool:...

Ετσι σκεφτομαι και εγω και ο Μανωλης ειναι πρωτος στο ''χωνω καμμία'΄.......το νου σας:tongue:

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

αν ερθει εκεινη η μαυρη ωρα ( της τεμπελας - παρτακιας νυφης) θα ερθει και η 'Πεθερεια Δικη' ε?? Αχ καλο μου...μας βλεπω να ανοιγουμε κανουριο φορουμ 'Δολοφονοι - Πεθερες 2035!!!!
χαχα καλο!!να σου πω ειναι ο μοναδικος λογος που δεν ηθελα να κανω αγορια,γιατι ειμαι σχεδον σιγουρη οτι θα γινω κακια πεθερα!!για την ωρα κραταω πισινη!!!;)
Βρεχει λάσπη πάλι εδώ
α,γιαυτο?εδω νομιζω ασπρη ειναι!!!!
να μας πεισεις τι μαρη?? Ότι οι κοντοι δεν χουφτωνουν??? Ξετσιπωτη!

Μη χαιρεσαι...το ευακι δεν το επισες...εχει βαλει το πονηρο εμοτικον!!

ελα ελα κ το φλερτακι καλο ειναι...μας ανεβαζει το ηθικο..κι ας ειναι αφεντικα;)
τοτε γιατι με εχουν αλαλιασει ολοι να παω? μη χειροτερα...

το αλλο το πουλησα 3000 στην αδερφη μου. αφου ειναι 10χρ. με 50.000 χλμ. περα δωθε παω... ειναι yaris 4θυρο, 1300cc, ατρακαριστο... στις αντ/πειες το παιρνανε 2500! ου ρε γυφτουλες...

αντε...καλοταξιδο να ειναι κ το δικο σας!!!

αλιμονο...χαζες ειμαστε?

του καιρου μαρη... εσεις ειστε ολολευκοι?

ευχαριστουμε!!!!!!εγω τα παρρηγειλα νωρις για να εχω χρονο ταξινομησης!!!!!!!!

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

Ετσι σκεφτομαι και εγω και ο Μανωλης ειναι πρωτος στο ''χωνω καμμία'΄.......το νου σας:tongue:

μεγαλυτερος κινδυνος στο Περαμα απο τη μανα μου δεν νομιζω να υπαρχει....α ναι...η αδερφη μου η μεγαλη...!!!! Η μικρη , αν και μικρη, ειναι οδηγαρα!!

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

αχ μωρε το γουτσουνι...τι θα κανουμε με αυτην την πιπιλα?? Ο δικος μου ειναι με το πισι, κατεβαζει Μπεν 10 απο το διαδικτυο και εχει την πιπιλα στο στομα...κοτζαμ γαιδουρι..:?

Ρε Αλέκα ήθελα να σε ρωτησω. Ο Άγγελος παίζει και αυτός με τον υπολογιστή? Γιατί κάτι τετοιο κατάλαβα σε παλαιότερο ποστ

byXKp2.png

κι εγω θε΄λω να του την κοψω...

ΤΖΙΑ---ο Νυσταλεων κοιμαται κ η τυχη του δουλευει...τι να κανεις κ εσυ χρυσο μου με τα νεα μετρα???ποια ειμαι εγω που θα σε κρινω????μηπως πηγατε κ βολτα με την porche?αν δε θες δεν απαντας...ποια ειμαι εγω που θα σε κρινω μικρη ξελογιαστρα???

χαχα καλο!!να σου πω ειναι ο μοναδικος λογος που δεν ηθελα να κανω αγορια,γιατι ειμαι σχεδον σιγουρη οτι θα γινω κακια πεθερα!!για την ωρα κραταω πισινη!!!;)

ελα ελα κ το φλερτακι καλο ειναι...μας ανεβαζει το ηθικο..κι ας ειναι αφεντικα;)

!!!!!

΅Εγω εχω πει του πεθερου μου ότι επειδη όλο του το σοι εχει παρει καλες γυναικες ( :rolleyes::rolleyes: τσ τσ)....ελπιζω και για τα παιδια μου που εχουντο επιθετο τους!!! Αυτος βεβαια με κοροιδευει και μου λεει ότι το πρωτο εγκεφαλικο θα το παθω με την πρωτη νυφη!!!!

Θυμαμαι πρωτη μερα που πηγα στην πεθερα μου...Το 1999...φοραγα ασπρη παντελονα και ασπρο κοντο μπλουζακι, στα χαι μου εγω, ταττου, σκουλαρικι στον αφαλο....η παθερα μου απτοητη....Μετα ξεκινησα και τα ξεκωλα...Ποτε δεν μου ειπε το παραμικρο...Εν τω μεταξυ στην καλαματα που παω δεν κανω τιποτα...όλα εκεινη τα κανει...Και καμια φορα της λεω, 'αντε τυχερη εισαι που με εκναες νυφη'...και γελάει η καυμενη...

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

ΤΖΙΑ---ο Νυσταλεων κοιμαται κ η τυχη του δουλευει...τι να κανεις κ εσυ χρυσο μου με τα νεα μετρα???ποια ειμαι εγω που θα σε κρινω????μηπως πηγατε κ βολτα με την porche?αν δε θες δεν απαντας...ποια ειμαι εγω που θα σε κρινω μικρη ξελογιαστρα???

Όχι -ακόμα!!!

byXKp2.png

Μια βιαστική καλημέρα κι από μένα. Δεν πρόλαβα να διαβάσω όσα γράψατε το ΣΚ αλλά απ' ότι κατάλαβα μιλάτε για τους άντρες και την βοήθεια στο σπίτι. Εμένα με βοηθάει πολύ με το μωρό, δεν έχω παράπονο, αλλά στο σπίτι... χμ λίγα και μετά απο πολύ γκρίνια...

Τα νέα μου τώρα... κουρεύτηκα έβαψα και μαλλί... ανέβηκε το ηθικό μου. Το ΣΚ το περάσαμε παίζοντας επιτραπέζια με τον σύζηγο. Ωραία ήταν.

Υ.Γ. Μαριάνθη θέλω κι ε΄γω την καμπύλη ανάπτυξης για αγόρι που θηλάζει.

I6lrp2.png UKa4p2.png 8nsbp2.png

΅Εγω εχω πει του πεθερου μου ότι επειδη όλο του το σοι εχει παρει καλες γυναικες ( :rolleyes::rolleyes: τσ τσ)....ελπιζω και για τα παιδια μου που εχουντο επιθετο τους!!! Αυτος βεβαια με κοροιδευει και μου λεει ότι το πρωτο εγκεφαλικο θα το παθω με την πρωτη νυφη!!!!

Θυμαμαι πρωτη μερα που πηγα στην πεθερα μου...Το 1999...φοραγα ασπρη παντελονα και ασπρο κοντο μπλουζακι, στα χαι μου εγω, ταττου, σκουλαρικι στον αφαλο....η παθερα μου απτοητη....Μετα ξεκινησα και τα ξεκωλα...Ποτε δεν μου ειπε το παραμικρο...Εν τω μεταξυ στην καλαματα που παω δεν κανω τιποτα...όλα εκεινη τα κανει...Και καμια φορα της λεω, 'αντε τυχερη εισαι που με εκναες νυφη'...και γελάει η καυμενη...

εισαι ειλικρινης κ σωστη απεναντι της φανταζομαι κι αυτο φτανει..

κατι ασχετο τωρα..

αυτες τις μερες μουδιαζει εντονα η αριστερη πλατη μου-καρδιας μερια...λετε να παθω κανενα εμφραγμα στο προποδα των 30 μου????

Ρε Αλέκα ήθελα να σε ρωτησω. Ο Άγγελος παίζει και αυτός με τον υπολογιστή? Γιατί κάτι τετοιο κατάλαβα σε παλαιότερο ποστ

ναι καλε....του εχει βαλει ο πατερας του στους σελιδοδεικτες καμια 20αρια παιδικα σαιτ. Και αυτος τα ξεχωριζει απο το σημα μια που δεν ξερει να διαβαζει. Μπαινει μονος του στο πισι, μετα παει σελιδοδεικτες, παταει τη σελιδουλα του και κατεβαζει παιχνιδια...πιο πολλα ξερει αυτος απο εμενα στους υπολογιστες....

Εν τωμεταξυ δεν θελω να αποβλακωθει και τον αφηνω μια ωρα το πρωι και μια το απογευμα, που λεει ο παιδιατρος ότι ειναι ΟΚ.

κι εγω θε΄λω να του την κοψω...

Όσο πιο νωρις τοσο πιο καλα, γιατι ο δικος μου δεν τη βγαζει με τιποτα.

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...