Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Έτσι είπαν. Ούτε αυτά δλδ.

Εγώ θεωρώ ότι τα μεγάλα κέντρα στην Αθήνα πάνω κάτω έχουν το ίδιο εμβρυολογικό. Για να μην προχωρήσουν σε γονιμοποίηση, θα θεώρησαν ότι δεν είναι κατάλληλα. Και επίσης όπως τον έχω δει τον γιατρό θεωρώ ότι έχει μεγάλη πείρα και γνώση. Εφόσον σου λέει ότι αξίζει να συνεχίσεις, κάνε το prp και συνέχισε. 
      αλήθεια λυπάμαι πολύ και εύχομαι να βρεις την δύναμη και το κουράγιο να συνεχίσεις! 

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

μμμμμμ...και γιατι ΕΣΥ...να κατεβεις???? Τι τηνηθελε τη γνωμη ΣΟΥ???? Εισαι και ομορφουλα τρομαρα σου και σε φοβαμαι...σε λιμπιζεται μαρη το αφεντικο???

νομιζε το αφεντικο οτι γινανε ολες τζουλιες. να της δειξει, με τι θα τη πηγαινει βολτα. οσο θα κοιμαται ο Νυσταλεων...χρχρρρρ....

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

νομιζε το αφεντικο οτι γινανε ολες τζουλιες. να της δειξει, με τι θα τη πηγαινει βολτα. οσο θα κοιμαται ο Νυσταλεων...χρχρρρρ....
ΤΖΙΑ στο πουκαμισο ειχες κουμπωσει κανα κουμπι ή οσα παιρνει ο ανεμος εισαι????ετσι ειναι...ποσο χρονων ειναι το αφεντικο??μηπως θα σου το κανει δωρο το τουτου λογω της ημερας???

αχ...στο μαυλο μου εισαστε...πρεπει να τα ξυπναμε τα μικρα αθωα κοριτσακια...(* αν και αυτη σουρλουλου σαν και εμενα μου φαινεται...:tongue:)

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

θα παρει σημερα τηλ.γιατρο να του πει αποτελεσματα εξετασεων...νομιζω θα κανουν κ στο εμβρυο βιοψια..κ μετα να πανε να τους πει...κ πεταγεται η γατα η μανα μου ο μεγαλος γκουρου..ο Γκαντι..ο Δαλαι λαμα..κ λεει μπροστα σε γαμπρο μου κ αδερφη...να ερθει κ Μαρια στο γιατρο γιατι εσεις δεν προκειται να καταλαβετε τι θα σας πει γιατρος.....(τα ειπε βλαμμενα τα παιδια μες στα μουτρα τους)!!!!
:?:-?πανε ομως...
λιτσακιον, τα προσκλητηρια ποσο καιρο εκαναν να βγουν??? δεν θυμαμαι καθολου...
μου ειπε σε μια βδομαδα..παιρνω στις δεκα μερες μου λεει μια αλλη..δωσατε το οκ????:rolleyes::rolleyes:ε,ναι της λεω...οκ,θα σας τηλεφωνησουμε..την αλλη μερα κατα το μεσημερι..κυρια ιωαννιδου τα προσκλητηρια ειναι ετοιμα...:rolleyes::rolleyes::cool::cool:;)

εμ...ειδες?? Ο πατερας σου εφταιγε :tongue::tongue:. Εγω ειμαι το αντιθετο. Ειχα εναν πατερα που τον υπηρετουσε η μανα μου και ο Νικος εμαθε απο τη μανα του τουλαχιστον να αυτοσυντηρειται. Όλοι όμως περναμε λουκια και ερχονται στιγμες που θελουμε να σπασουμε τα μουτρα ο ενας στον αλλον ;). Τετοιο περνας και εσυ και θα σου περασει!!

Αυτο με το οδηγημα ειναι πραγματικα σπασιμο. Δεν θελει να μαθει??

:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:...χρονια πολλα στα κοριτσακια...να γινουν σπουδαιες γυναικες.

εσενα Μητσακι μου ειναι πιο ρομαντικος απο τον δικο μου...Εμενα να σου πω δεν με πολυενδιαφερει να μου δειχνει το συναισθηματισμο του αρκει να με κανει να το νιωθω. Και ΔΥΣΤΥΧΩΣγια εμενα και ΕΥΤΥΧΩΣγια το Νικο, ετσι όπως μεγαλωσα, δεν εχω πολλες απαιτησεις απο τους αντρες στα οικιακα...δεν μου πολυαρεσει να σου πω την αληθεια. Παρ΄ όλα αυτα ο Νικος για τα δικα μου τα δεδομενα κανει πολλα. Βεβαια εχω αλλες απαιτησεις σε αλλα θεματα;)...ειμαι σκυλα, μη με βλεπεις ετσι.

να και το καλο μας κοριτσακι ....που ποτε δεν παραπονιεται...Ετσι πρεπει, αληθεια το λεω...αλλα που κουραγιο??

ναι και εγω καπως ετσι....

για σκεψου μαρη, να μην δουλευουν οι γυναικες τους και να τους βαζουν να κανουν και τις δουλειες του σπιτιου...Πειτε με κακια - τρελη- ντεμοντε- ό,τι θελετε αλλα να τον κανω και μακακα...ουτε αυτο θελω....Απλα να αυτοσυντηρειται. να μη θελει γυναικα για να του πλυνει τα σωβρακα αλλα επειδη τον συμπληρωνει. Κατι αναλογο θα ελεγα και σε κορη αν ειχα....'να σταθεις στα ποδια σου, να μην περιμενεις απο τον αντρα να σε συντηρησει'...όλα με μετρο βρε κοριτσακια μου...να μπορουν να αντιμετωπιζουν τη ζωη τους τα παιδακια μας, ειτε αγορι ειτε κοριτσι....

και αυτοι ειναι τυχεροι....

αχ πολυ το φοβαμαι....

:tongue::P

οριστε....το κιμακι μας θα σε περπατησει σημερα...

αλεκα κι εμενα δε μου αρεσει να τα κανουν ολα..απλα να βοηθαν οταν υπαρχει αναγκη..κι αν παρουν τεμπελες γυναικες..πισω εχει η αχλαδα πεθερα την ουρα...;)

ομορφακια τι εγινε με το τουτου?το αλλο θα το δωσετε?το δικο μας ειναι στην αντιπροσωπεια επιτελους:D:D:Dτελειωνουν με χαρτομανια κ κοτσαδορο και αυριο τεταρτη το πολυ θα το παρουμε!!!!

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

μμμμμμ...και γιατι ΕΣΥ...να κατεβεις???? Τι τηνηθελε τη γνωμη ΣΟΥ???? Εισαι και ομορφουλα τρομαρα σου και σε φοβαμαι...σε λιμπιζεται μαρη το αφεντικο???

kai είναι και στο υψος μου-1,65 και φαίνεται και το ροξ.

Ένας κούκλος ένας θεός.

Τρία αφεντικά έχω και γενικότερα είμαστε χαλαροι μεταξύ μας.

Σχεδόν όλοι τους μιλάμε στον ενικό.

Σας έπεισα?????

byXKp2.png

Διαφημίσεις

Ένας κούκλος ένας θεός.

Σας έπεισα?????

;););)

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

αλεκα κι εμενα δε μου αρεσει να τα κανουν ολα..απλα να βοηθαν οταν υπαρχει αναγκη..κι αν παρουν τεμπελες γυναικες..πισω εχει η αχλαδα πεθερα την ουρα...;)

!!!!

αν ερθει εκεινη η μαυρη ωρα ( της τεμπελας - παρτακιας νυφης) θα ερθει και η 'Πεθερεια Δικη' ε?? Αχ καλο μου...μας βλεπω να ανοιγουμε κανουριο φορουμ 'Δολοφονοι - Πεθερες 2035!!!!

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

Ένας κούκλος ένας θεός.

Σας έπεισα?????

να μας πεισεις τι μαρη?? Ότι οι κοντοι δεν χουφτωνουν??? Ξετσιπωτη!

;););)
Μη χαιρεσαι...το ευακι δεν το επισες...εχει βαλει το πονηρο εμοτικον!!

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

:?:-?πανε ομως...

μου ειπε σε μια βδομαδα..παιρνω στις δεκα μερες μου λεει μια αλλη..δωσατε το οκ????:rolleyes::rolleyes:ε,ναι της λεω...οκ,θα σας τηλεφωνησουμε..την αλλη μερα κατα το μεσημερι..κυρια ιωαννιδου τα προσκλητηρια ειναι ετοιμα...:rolleyes::rolleyes::cool::cool:;)

ομορφακια τι εγινε με το τουτου?το αλλο θα το δωσετε?το δικο μας ειναι στην αντιπροσωπεια επιτελους:D:D:Dτελειωνουν με χαρτομανια κ κοτσαδορο και αυριο τεταρτη το πολυ θα το παρουμε!!!!

τοτε γιατι με εχουν αλαλιασει ολοι να παω? μη χειροτερα...

το αλλο το πουλησα 3000 στην αδερφη μου. αφου ειναι 10χρ. με 50.000 χλμ. περα δωθε παω... ειναι yaris 4θυρο, 1300cc, ατρακαριστο... στις αντ/πειες το παιρνανε 2500! ου ρε γυφτουλες...

αντε...καλοταξιδο να ειναι κ το δικο σας!!!

Ένας κούκλος ένας θεός.

Σας έπεισα?????

αλιμονο...χαζες ειμαστε?

καλε γιατι χρωματα λετε???:confused::confused:

του καιρου μαρη... εσεις ειστε ολολευκοι?

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:γεια σου ρε Λενιω!!!!! κ οσο για τις αγορομανες...πσσσσ που σαι κοπελια αν δεν τα μαθουμε να στρωνουνε κ κανα κρεβατι θα μας βριζουν οι νυφες μας μαρηηηηη!!!

Εχω αρχίσει και τον εκπαιδευώ....

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

το αλλο το πουλησα 3000 στην αδερφη μου. αφου ειναι 10χρ. με 50.000 χλμ. περα δωθε παω... ειναι yaris 4θυρο, 1300cc, ατρακαριστο... στις αντ/πειες το παιρνανε 2500! ου ρε γυφτουλες...

αντε...καλοταξιδο να ειναι κ το δικο σας!!!

?

και εγω εχω ενα βιταρακι, το μικρο 1600 κυβικα. Και ειπα περυσι να το αλλαξω. Το ειχα παρει 27.000 ευρω με τα εξτρα που του ειχα βαλει, το 2005. Και πόσο μου ειπαν ότι θα το επαιρναν?? 8.000 ευρω!!!!!!! Τι λες βρε/?? του λεω...θα το κρατησω μεχρι να λιωσει....Και όποιος μου τη σπασει στο δρομο, του χωνω και καμια!!! Αληθεια το κανω αυτο...:cool:...

221882cb0gkyh7q4.gif

Για ένα χούφτωμα η αποζημίωση είναι 30000 ?. Γιατί νομίζεις κουνιέμαι?????

ετσι μπραβο κοριτσακι μου...φοβηθηκα μην το κανεις απο την καλη σου την ψυχη!!!!

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...