Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Έτσι είπαν. Ούτε αυτά δλδ.

Εγώ θεωρώ ότι τα μεγάλα κέντρα στην Αθήνα πάνω κάτω έχουν το ίδιο εμβρυολογικό. Για να μην προχωρήσουν σε γονιμοποίηση, θα θεώρησαν ότι δεν είναι κατάλληλα. Και επίσης όπως τον έχω δει τον γιατρό θεωρώ ότι έχει μεγάλη πείρα και γνώση. Εφόσον σου λέει ότι αξίζει να συνεχίσεις, κάνε το prp και συνέχισε. 
      αλήθεια λυπάμαι πολύ και εύχομαι να βρεις την δύναμη και το κουράγιο να συνεχίσεις! 

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημερα και καλη εβδομαδα. ναχαιρομαστε τον σκατοκαιρο που μας βρηκε!

Χρονια σας πολλα !!!!!

να ζησετε!!!!

Σε ευχαριστουμε Τζενη Χειλιουδακη!

καλεεεεεεεεεεεεε!!!!!χρονια μας πολλα!!!!!!ακους εκει να ξεχαω τη γιορτη μας!!!να πεθανουνε οι αντρες να πεθανουνε!!!ζητω μας!!!!:P:P

μαρήηηηη...δεν τα λενε αυτα οι αγορομανες. Φτου φτου....

ε, ναι! ο δικος μου ο πατερας ηταν ο μπομπ ο μαστορας. λαικη η μανα μου δεν εχει παει ποτε, παντου παντα τη βοηθουσε, ακομα κ στη δουλεια της που ηταν τελειως ασχετος εκατσε κ την εμαθε κ ξενυχταγανε μαζι. παντα πηγαινε κ την επαιρνε απο τη δουλεια της, δεν ξερω ή πολυ καλα ηταν αυτα για να ειναι αληθινα, ή εχω βρει το τελειως αντιθετο.. εμενα δεν οδηγαει κιολας. πρεπει να πηγαινοερχομαι ΜΟΝΟ εγω, κ συνεχεια...

?

εμ...ειδες?? Ο πατερας σου εφταιγε :tongue::tongue:. Εγω ειμαι το αντιθετο. Ειχα εναν πατερα που τον υπηρετουσε η μανα μου και ο Νικος εμαθε απο τη μανα του τουλαχιστον να αυτοσυντηρειται. Όλοι όμως περναμε λουκια και ερχονται στιγμες που θελουμε να σπασουμε τα μουτρα ο ενας στον αλλον ;). Τετοιο περνας και εσυ και θα σου περασει!!

Αυτο με το οδηγημα ειναι πραγματικα σπασιμο. Δεν θελει να μαθει??

πρωι πρωι με τη χαρα, μες στο λεωφορειο.

ειμαστε ολοι στριμωκολοι, κ δεν χωραει αλλους, αλλα σταματαει ο οδηγος γιατι ειναι κ ψιλοβοδι. αρχιζουν να τσακωνονται, γυναικες παντα, αυτες που ειναι μεσα κ αυτες που προσπαθουν να ανεβουν. διαολοστελνει η μια, κ της απανταει η αλλη να πας κ να τον εχει παντα παρεα σου (το διαολο). χα χα χα εμεις... να παρεις αλλο λεωφορειο, γιατι αυτο ειναι του πατερα σου? οχι του δικου σου... χα χα χα εμεις... κ αφου εχουν αρχισει να τσουρομαδιουνται κανονικα, πεταγεται ενας παπουδακος κ φωναζει στο λεωφ. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΥΡΙΕΣ ΜΟΥ!!! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!

αυτο ηταν... πεσαμε στα πατωματα...

ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΠΟΛΛΑ, οχι να μας χαιρονται αλλα, ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΙ ΘΗΣΑΥΡΟ ΕΧΟΥΝ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥΣ!!!!!!!!! για ολες μας το λεω....

:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:...χρονια πολλα στα κοριτσακια...να γινουν σπουδαιες γυναικες.

ΑΛΕΚΑΚΙ εμενα ο μπαμπας μου ηταν κ ειναι ιπποτης!!σιδερωνει μαγειρευει πλενει απλωνει ολα τα κανει!!!αλλα ειπαμε ηταν παιδι των λουλουδιων,ροκαςκλπκλπ ανοιχτομυαλος πολυ οποτε λογικο να ειναι παντου ανοιχτομυαλος...οσο για τον Αντρικο μου οατν με βλεπει να κανω δουλειες παντα με ρωταει αν θελω να κανει κατι για να με βοηθησει κ τωρα με το μωρο πραγματικα αν ειχε βυζι να το βυζαξει θα το χε κανει κ αυτο...κ με ευχαιστει το γεγονος οτι δεν εχει αλλαξει...ειμαστε κ 16 χρονια μαζι!!προχτες που περασε ενα ςχρονος απο την εμβρυομεταφορα μου λεει φευγω παω να παρω τσιγαρα...ερχεται μετα απο 10 λεπτα με μια τεραααστια ανθοδεσμη με φιλαει κ μου λεει σε ευχαριστω για το μωρακι μας!!!ελιωσαααααααααα....

εσενα Μητσακι μου ειναι πιο ρομαντικος απο τον δικο μου...Εμενα να σου πω δεν με πολυενδιαφερει να μου δειχνει το συναισθηματισμο του αρκει να με κανει να το νιωθω. Και ΔΥΣΤΥΧΩΣγια εμενα και ΕΥΤΥΧΩΣγια το Νικο, ετσι όπως μεγαλωσα, δεν εχω πολλες απαιτησεις απο τους αντρες στα οικιακα...δεν μου πολυαρεσει να σου πω την αληθεια. Παρ΄ όλα αυτα ο Νικος για τα δικα μου τα δεδομενα κανει πολλα. Βεβαια εχω αλλες απαιτησεις σε αλλα θεματα;)...ειμαι σκυλα, μη με βλεπεις ετσι.

Καλημέρα!!!

Χρόνια μας Πολλά!!!

Α εγώ το γιορτάζω από το πρωί, σηκώθηκα στις 7 πλένω πιάτα, στρώνω κρεβάτια, διπλώνω ρούχα, βάζω πλυντήριο..τώρα πάω για το σίδερο και έχω ακόμα.....

να και το καλο μας κοριτσακι ....που ποτε δεν παραπονιεται...Ετσι πρεπει, αληθεια το λεω...αλλα που κουραγιο??

γιατι εμεις περσι γνωριστηκαμε?? 28/10/1996. εχουμε χλμ.

δεν ειμαι συναισθηματικος τυπος, οχι οτι θα του τα γυριζα πισω τα λελουδια, αλλα κανε τα βασικα, κ παλι θα το αναγνωρισω...

.

ναι και εγω καπως ετσι....

για σκεψου μαρη' date=' να μην δουλευουν οι γυναικες τους και να τους βαζουν να κανουν και τις δουλειες του σπιτιου...Πειτε με κακια - τρελη- ντεμοντε- ό,τι θελετε αλλα να τον κανω και μακακα...ουτε αυτο θελω....Απλα να αυτοσυντηρειται. να μη θελει γυναικα για να του πλυνει τα σωβρακα αλλα επειδη τον συμπληρωνει. Κατι αναλογο θα ελεγα και σε κορη αν ειχα....'να σταθεις στα ποδια σου, να μην περιμενεις απο τον αντρα να σε συντηρησει'...όλα με μετρο βρε κοριτσακια μου...να μπορουν να αντιμετωπιζουν τη ζωη τους τα παιδακια μας, ειτε αγορι ειτε κοριτσι....

Δαλιδά ευτυχώς έχω ανθρώπους γύρω μου που με βοηθάνε όπως τον αντρούλη μου, εγώ σε αυτό το θέμα είμαι πάρα πολύ τυχερή..

και αυτοι ειναι τυχεροι....

τα ξημερωματα εγινε σεισμος 6.2 στην Τουρκια...ελπιζω να μη μας επισκεφτει κ μας κανενα ρηγμα....

αχ πολυ το φοβαμαι....

ξεχασες τη κορμαρα ρε μητσακιον!!! μη με ριχνεις...

αμα ειχα κ συζυγο, θα ημουν σουπερ...

τι μιρλα με εχει πιασει καλε?

:tongue::P

καλημερα....χρονια μας πολλα...ΟΜΟΡΦΑΚΙΑ θα παμε για καφε το μεσημερι..εχεις να αφησεις τα ομορφακια πουθενα να ερθουμε να σε παραλαβουμε???τι αλλο να σε κανω???κ εμενα μαρη ενα βοιδι κ μισο ειναι...τι να τους κανουμε τωρα?εγω ειπα ο ταλιμπαν μου θα την πληρωσει...ηδη απο 1.5 χρονων τον εχω μαθει να μαζευει παιχνιδια κ να μου φερνει πιατα του κ ποτηρια στο νεροχυτη....

οριστε....το κιμακι μας θα σε περπατησει σημερα...

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

εγω που ειμαι και 22.5 χρονων το πηρα αποφαση...ο αντρας μου δεν ειναι σαν του μιτσακιου...ειναι Καρδιτσιωτης..τι να τον κανω??τον πηρα με το καλο..τον παρακαλεσα..τον εβρισα..τιποτα..στον κοσμο του..θα κατσω να πεθανω?????οπως ελεγε κ μανουλα επειδη δε βοηθουσαμε..οσο εχω τα χερια μου τον εχω χε%$^%$%*νο...με το ζορι δε γινεται...
τι ειναι μαρη 11/12??η μερα των ζωων??τι ειναι???καλα αυτο ειχα κανει κ εγω Σαντορινη...σταματησα να κανω δουλειες..το μεγαλυτερο λαθος μου.δουλευα κιολας μεχρι τις 22.00 καθε βραδυ...μετα απο μια βδομαδα...ειχα να πλυνω γυρω στα 10 ποτηρια...αλλα τοσα πιατα...δεν παιζοταν το ατομο...επινε χυμο κ αφηνε επιτηδες μια γουλια μεσα...για να μη το πεταξει στα σκουπιδια.......ολα τα λεφτα...κ εγω το ζωο τον παντρευτηκα.χαχαχαχα

θα εχει αλλα χαρισματα μαρη σταματα....Ο καθενας με τις χαρες του....

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

θα προσπαθησω να παω....γιατι εδω που τα λεμε ειναι κ αγχωμενα κ τα 2 και δεν καταλαβαινουν τιποτα..στο ΙΑΣΩ αλλα ελεγε ο γιατρος αλλα καταλαβαινε γαμπρος...με το δικιο τους τα καημενα...

Καλημέρα και από μενα και χρόνια πολλά κορίτσια ημερολογίου.

Δεν είχαμε ιντερνετ το πρωί.....

Περιμένω ένα τηλ για να ξεκινησω μια δουλίτσα οπότε μεχρι τότε θα το κ&%$^βαράω.

ποια θα μου κάνει παρέα????

byXKp2.png

Περιμένω ένα τηλ για να ξεκινησω μια δουλίτσα οπότε μεχρι τότε θα το κ&%$^βαράω.

τι χρωμα εισαστε εσεις εκει περα???

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

εγω καλη μου.....μη σε νοιαζει....αυτη η εβδομαδα ειναι πιο χαλαρη

221882cb0gkyh7q4.gif

εμεις ειμαστε καφεπορτοκαλι....Αλεκακι δεν εχει λιμανι αυτη τη βδομαδα??

εμεις πριν, μπορδοροδοκοκκινο, κ τωρα πορτοκαλοκοκκινο.

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

εμεις ειμαστε καφεπορτοκαλι....Αλεκακι δεν εχει λιμανι αυτη τη βδομαδα??

το λιμανι καλη μου ειναι διπλα...δε μπορουν χωρις να με δουν σου λεω!!!!!! Λιμανι εχει παντα...ειναι βαρια η καλογερικη...:P

221882cb0gkyh7q4.gif

τι χρωμα εισαστε εσεις εκει περα???

κοκκινο!!!

αφου να φανταστεις έρχεται το αφεντικό με το καινουριο του αυτοκίνητο.

Λόγω κρίσης πήρε μια λευκη porsche.

Κατεβα να το δεις μου λέει.

Σαν να είχε περίοδο ήταν το αμαξάκι με την κόκκινη τη λάσπη.

Πολύ τον λυπήθηκα τον αφεντικό....

byXKp2.png

Διαφημίσεις

κοκκινο!!!

μμμμμμ...και γιατι ΕΣΥ...να κατεβεις???? Τι τηνηθελε τη γνωμη ΣΟΥ???? Εισαι και ομορφουλα τρομαρα σου και σε φοβαμαι...σε λιμπιζεται μαρη το αφεντικο???

221882cb0gkyh7q4.gif

Σήμερα θα πάρω και τα αποτελέσματα του θυροειδή.

Μετά θα πάω ενδοκρινολόγο αλλα το βράδυ Αλέκα αν είσαι μέσα-μην κοιμηθεις στον καναπέ-να τα δεις και εσυ

αν δεν τα δω εγω, ποιος θα τα δει???? Ο ενδοκρινολογος ειναι αχρηστος σε αυτο το φορουμ :D:D

221882cb0gkyh7q4.gif

κοκκινο!!!

σκατουλες να φαει κ αυτος. κλεινει το συνεργειο της πορσε στο χαλανδρι που δουλευει ο αδερφος μου. αντε να δουμε... θελει να παρει κ σπιτι τωρα.

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

ΤΖΙΑ στο πουκαμισο ειχες κουμπωσει κανα κουμπι ή οσα παιρνει ο ανεμος εισαι????ετσι ειναι...ποσο χρονων ειναι το αφεντικο??μηπως θα σου το κανει δωρο το τουτου λογω της ημερας???

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...