Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Έτσι είπαν. Ούτε αυτά δλδ.

Για κάποιο λόγο μου έχει καρφωθεί πως αυτά τα ωάρια β φάσης δεν είναι πολύ καλά καθώς έχουν άλλη πιο αργή εξέλιξη. Έχω παρακολουθήσει παρόμοιες περιπτώσεις στον ίδιο γιατρό και σπάνια έπαιρναν κάτι καλό.

Στη θέση σου δεν θα τα έπαιρνα όλα ως συνεχόμενες αποτυχίες καθώς είναι ο ίδιος κύκλος και τις ελπίδες τις εναποθέτουμε στο κυρίαρχο ωάριο του μήνα.

Εμένα οι δύο φυσικοί είχαν επίσης ωάρια που δεν έβαζαν καν για γονιμοποιημένα για αυτό γυρίσαμε στις διεγέρσεις.

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

χειμωνιατικο πρωινο και στη σαλονικα!!!!!!!!καραχειμωνιατικο ομως!!!!!!!!!!!!!!!

καλεεεεεεεεεεεεε!!!!!χρονια μας πολλα!!!!!!ακους εκει να ξεχαω τη γιορτη μας!!!να πεθανουνε οι αντρες να πεθανουνε!!!ζητω μας!!!!:P:P
αντε καλε να πεθανουνε...φτου φτου φτου...
1 ωρα διαβαζα με σκασατε !!!!
αχ,ετσι,παιρνουμε το αιμα μας πισω..ξερεις ποσες φορες εχει τυχει να σας διαβαζω μια ωρα κ μετα να μην προλαβαινω να γραψω??

ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΠΟΛΛΑ ΛΟΙΠΟΝ!!!!!!!!!!!!!!ναμαστε γερες να τους περιποιουμαστε ομορφακια...γιατι χωρις εμας...

Κι οσες εχουν τη δυνατοτητα να βγουν καλα να περασουν!!!

τα ειδες τα τραγουδια που σου αφιερωσα χθες βρε να ανεβεις???ειχες φυγει ομως!!

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

πρωι πρωι με τη χαρα, μες στο λεωφορειο.

ειμαστε ολοι στριμωκολοι, κ δεν χωραει αλλους, αλλα σταματαει ο οδηγος γιατι ειναι κ ψιλοβοδι. αρχιζουν να τσακωνονται, γυναικες παντα, αυτες που ειναι μεσα κ αυτες που προσπαθουν να ανεβουν. διαολοστελνει η μια, κ της απανταει η αλλη να πας κ να τον εχει παντα παρεα σου (το διαολο). χα χα χα εμεις... να παρεις αλλο λεωφορειο, γιατι αυτο ειναι του πατερα σου? οχι του δικου σου... χα χα χα εμεις... κ αφου εχουν αρχισει να τσουρομαδιουνται κανονικα, πεταγεται ενας παπουδακος κ φωναζει στο λεωφ. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΥΡΙΕΣ ΜΟΥ!!! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!

αυτο ηταν... πεσαμε στα πατωματα...

ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΠΟΛΛΑ, οχι να μας χαιρονται αλλα, ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΙ ΘΗΣΑΥΡΟ ΕΧΟΥΝ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥΣ!!!!!!!!! για ολες μας το λεω....

ΖΗΤΩ ΣΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥΔΑΚΟ!!!

ΑΛΕΚΑΚΙ εμενα ο μπαμπας μου ηταν κ ειναι ιπποτης!!σιδερωνει μαγειρευει πλενει απλωνει ολα τα κανει!!!αλλα ειπαμε ηταν παιδι των λουλουδιων,ροκαςκλπκλπ ανοιχτομυαλος πολυ οποτε λογικο να ειναι παντου ανοιχτομυαλος...οσο για τον Αντρικο μου οατν με βλεπει να κανω δουλειες παντα με ρωταει αν θελω να κανει κατι για να με βοηθησει κ τωρα με το μωρο πραγματικα αν ειχε βυζι να το βυζαξει θα το χε κανει κ αυτο...κ με ευχαιστει το γεγονος οτι δεν εχει αλλαξει...ειμαστε κ 16 χρονια μαζι!!προχτες που περασε ενα ςχρονος απο την εμβρυομεταφορα μου λεει φευγω παω να παρω τσιγαρα...ερχεται μετα απο 10 λεπτα με μια τεραααστια ανθοδεσμη με φιλαει κ μου λεει σε ευχαριστω για το μωρακι μας!!!ελιωσαααααααααα....

PlbZp2.png

Καλημέρα!!!

Χρόνια μας Πολλά!!!

Α εγώ το γιορτάζω από το πρωί, σηκώθηκα στις 7 πλένω πιάτα, στρώνω κρεβάτια, διπλώνω ρούχα, βάζω πλυντήριο..τώρα πάω για το σίδερο και έχω ακόμα.....

Τωρα καταλαβα η άσχετη....νομιζα πως ειχαν επετειο :oops::mrgreen:

:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:γεια σου ρε Λενιω!!!!! κ οσο για τις αγορομανες...πσσσσ που σαι κοπελια αν δεν τα μαθουμε να στρωνουνε κ κανα κρεβατι θα μας βριζουν οι νυφες μας μαρηηηηη!!!

PlbZp2.png

πρωι πρωι με τη χαρα, μες στο λεωφορειο.

ειμαστε ολοι στριμωκολοι, κ δεν χωραει αλλους, αλλα σταματαει ο οδηγος γιατι ειναι κ ψιλοβοδι. αρχιζουν να τσακωνονται, γυναικες παντα, αυτες που ειναι μεσα κ αυτες που προσπαθουν να ανεβουν. διαολοστελνει η μια, κ της απανταει η αλλη να πας κ να τον εχει παντα παρεα σου (το διαολο). χα χα χα εμεις... να παρεις αλλο λεωφορειο, γιατι αυτο ειναι του πατερα σου? οχι του δικου σου... χα χα χα εμεις... κ αφου εχουν αρχισει να τσουρομαδιουνται κανονικα, πεταγεται ενας παπουδακος κ φωναζει στο λεωφ. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΥΡΙΕΣ ΜΟΥ!!! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!

αυτο ηταν... πεσαμε στα πατωματα...

ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΠΟΛΛΑ, οχι να μας χαιρονται αλλα, ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΙ ΘΗΣΑΥΡΟ ΕΧΟΥΝ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥΣ!!!!!!!!! για ολες μας το λεω....

καλοοοο...λοιπον χθες διαβασε κι ο λουκ την ιστορια με τον πινοκιο...και γελουσε ποση ωρα!!!!
πουλακι μου..μαλλον δεν θελεις να γιαρτασεις κι εσυ..:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Διαφημίσεις

το καταλαβα λουλουδακι μου...

χειμωνιατικο πρωινο και στη σαλονικα!!!!!!!!καραχειμωνιατικο ομως!!!!!!!!!!!!!!!αντε καλε να πεθανουνε...φτου φτου φτου...

αχ,ετσι,παιρνουμε το αιμα μας πισω..ξερεις ποσες φορες εχει τυχει να σας διαβαζω μια ωρα κ μετα να μην προλαβαινω να γραψω??

ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΠΟΛΛΑ ΛΟΙΠΟΝ!!!!!!!!!!!!!!ναμαστε γερες να τους περιποιουμαστε ομορφακια...γιατι χωρις εμας...

Κι οσες εχουν τη δυνατοτητα να βγουν καλα να περασουν!!!

τα ειδες τα τραγουδια που σου αφιερωσα χθες βρε να ανεβεις???ειχες φυγει ομως!!

ναι... ευχαριστω!!!:D

ΖΗΤΩ ΣΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥΔΑΚΟ!!!

ΑΛΕΚΑΚΙ εμενα ο μπαμπας μου ηταν κ ειναι ιπποτης!!σιδερωνει μαγειρευει πλενει απλωνει ολα τα κανει!!!αλλα ειπαμε ηταν παιδι των λουλουδιων,ροκαςκλπκλπ ανοιχτομυαλος πολυ οποτε λογικο να ειναι παντου ανοιχτομυαλος...οσο για τον Αντρικο μου οατν με βλεπει να κανω δουλειες παντα με ρωταει αν θελω να κανει κατι για να με βοηθησει κ τωρα με το μωρο πραγματικα αν ειχε βυζι να το βυζαξει θα το χε κανει κ αυτο...κ με ευχαιστει το γεγονος οτι δεν εχει αλλαξει...ειμαστε κ 16 χρονια μαζι!!προχτες που περασε ενα ςχρονος απο την εμβρυομεταφορα μου λεει φευγω παω να παρω τσιγαρα...ερχεται μετα απο 10 λεπτα με μια τεραααστια ανθοδεσμη με φιλαει κ μου λεει σε ευχαριστω για το μωρακι μας!!!ελιωσαααααααααα....

γιατι εμεις περσι γνωριστηκαμε?? 28/10/1996. εχουμε χλμ.

δεν ειμαι συναισθηματικος τυπος, οχι οτι θα του τα γυριζα πισω τα λελουδια, αλλα κανε τα βασικα, κ παλι θα το αναγνωρισω...

Καλημέρα!!!

Χρόνια μας Πολλά!!!

Α εγώ το γιορτάζω από το πρωί, σηκώθηκα στις 7 πλένω πιάτα, στρώνω κρεβάτια, διπλώνω ρούχα, βάζω πλυντήριο..τώρα πάω για το σίδερο και έχω ακόμα.....

αυτο ειναι εορταστικο!! μας πεταξανε μια μερα να χαρουμε κ εμεις οι καημενες, κ δεν αλλαζει ουτε αυτη τη μερα τπτ!

:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:γεια σου ρε Λενιω!!!!! κ οσο για τις αγορομανες...πσσσσ που σαι κοπελια αν δεν τα μαθουμε να στρωνουνε κ κανα κρεβατι θα μας βριζουν οι νυφες μας μαρηηηηη!!!

ναι... χτες το σκεφτομουν. κατσε να μεγαλωσει λιγο ο νικηφ. κ θα τα πουμε. θα κοψω κ τη Μιμοζα, λεω...

αν κ τωρα οτι του ζηταω το κανει, παει το γαλα στη χριστ., τα μπιμπερο στο νεροχυτη, βγαζει το μπουφαν της χριστ. οταν μπαινουμε σπιτι, οχι...καλα εχουμε αρχισει, να δουμε στη πορεια.

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

ΖΗΤΩ ΣΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥΔΑΚΟ!!!

μπραβο στον αντρεα!αξιος!!

Καλημέρα!!!

Χρόνια μας Πολλά!!!

αννουλα καλημερα!!!μια απο τα ιδια...βεβαια τα πιατα τα επλυνα χθες,θα στρωσω τα κρεβατια,φαγητο εχω απο χθες,δε σιδερωνω πια-βλ.στεγνωτηριο;),πλυντηριο μαλλον αυριο..
να σου πω θα τους μαθω να θελουν να βοηθησουν τις γυναικες τους..τωρα οτι πιανει το χερακι τους...

Διαφημίσεις

Τώρα κατάφερα να διαβάσω όλες τις σελίδες..λοιπόν...

Ελένη (ομορφάκια) ναι συνεχίζω τον θηλασμό και της δίνω μια φορά την ημέρα κρέμα...

Δαλιδά ευτυχώς έχω ανθρώπους γύρω μου που με βοηθάνε όπως τον αντρούλη μου, εγώ σε αυτό το θέμα είμαι πάρα πολύ τυχερή..

ναι... χτες το σκεφτομουν. κατσε να μεγαλωσει λιγο ο νικηφ. κ θα τα πουμε. θα κοψω κ τη Μιμοζα, λεω...

αν κ τωρα οτι του ζηταω το κανει, παει το γαλα στη χριστ., τα μπιμπερο στο νεροχυτη, βγαζει το μπουφαν της χριστ. οταν μπαινουμε σπιτι, οχι...καλα εχουμε αρχισει, να δουμε στη πορεια.

μπραβο το αγορι μου!!!!ειναι καλο παιδακι μωρε!!δε μου λες με τη Χριστιανα σου ποτε θα πατε για την επεμβαση τελικα???

κ γιατι εχτες ησουν πεσμενη τι συμβαινει:confused:

PlbZp2.png

ρε κοριτσια τι ειναι αυτο το πραμα εξω??το σπιτι μας ειναι θεοσκοτεινο...εξω ειναι λες κ ειναι 7 το απογευμα!!!φυσαει τρελα κ βρεχει...μπρρρ τη Μηλο θυμηθηκα!!!που οταν φυσαγε μαζευα τα ρουχα απο το χωραφι οχι απο τα σχοινια:P

PlbZp2.png

μπραβο το αγορι μου!!!!ειναι καλο παιδακι μωρε!!δε μου λες με τη Χριστιανα σου ποτε θα πατε για την επεμβαση τελικα???

κ γιατι εχτες ησουν πεσμενη τι συμβαινει:confused:

ασε μητσακιον... κ τωρα ειδα απεργια 11/3 ΓΣΕΕ + ΑΔΕΔΥ. θα παρω μετα τον δρ. να τον ρωτησω τι θα γινει τελικα...

Ελενακι μου γιορταζουμε αυριο ε???

δεν με πειραζει αν το ξεχνουσαμε ολοι... μαζι κ εγω... 34...:cry:

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...