Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

τωρα με το μωρό είναι πρωτη φορά που πήρα άδεια και κάθησα σπίτι. Μια χαρά πέρασα. Νομίζω ότι αν είχα την οικονομική δυνατότητα να μη δουλεύω θα το έκανα. Μου πέρασε η κάψα της καριερας μόλις αντίκρισα το μπουμπουκάκι μου. Αλλά μιλάω για οικονομική δυνατότητα που θα μου επιτρέπει να κάνω πράγματα εκτος σπιτιού. Γυμναστική, χόμπι , ψώνια και άλλα.

φανταζομαι οτι ολες μας θα θελαμε να μη δουλευουμε και να τα κανουμε και ολα αυτα....αλλα δεν ειναι ετσι..εγω ας πουμε σταματησα τη δουλεια λιγο πριν γεννησω το στρατο..με ενα διαλλειμμα στο ενδιαμεσο πριν μεινω εγκυος στα διδυμα για 5 μηνες που ξαναγυρισα...δουλευει μονο ο λουκ κι ευτυχως παιρνει ενα μισθο που μας φτανει κ με λιγη οικονομια,ισως βαζαμε κ κατι στην ακρη,τωρα με 3 παιδια δεν νομιζω να το καταφερουμε....και δεν εχουμε νοικια...δεν μπορω να μιλησω ουτε για χομπι ουτε για τρελες βολτες,ουτε για γυναικα να βοηθα στις δουλειες του σπιτιου....δε θελω βασικα...αφου βλεπω οτι σφιξαν οι καιροι..

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

δεν σας παρατησα,αλλα πατησε κατι τσιριδες μεσα στον υπνο της ολα τα λεφτα!!!Μολις τωρα την ξεβεντουζωσα:::::!!!!!

ρε κοριτσια τα δικασας τα μωρακια αναστεναζουν?

εμενα πολυ αναστεναγμο ριχνει ρε μαμωτο!!!ειναι δυνατον?να εχει αγχος 4 μηνων παιδακι?

Ναι έχουν πολύ πλάκα. Και η δικιά μου το κάνει-συνήθως από ευχαρίστηση.

Αντε σας αφηνω και εγώ πάω να ταϊσω και να κοιμηθώ.

Έχω να μεταφέρω και τον Νυσταλέων από τον καναπέ στο κρεβάτι..

byXKp2.png

δεν σας παρατησα,αλλα πατησε κατι τσιριδες μεσα στον υπνο της ολα τα λεφτα!!!Μολις τωρα την ξεβεντουζωσα:::::!!!!!

εμενα πολυ αναστεναγμο ριχνει ρε μαμωτο!!!ειναι δυνατον?να εχει αγχος 4 μηνων παιδακι?

Βρε κουμπαρα, μηπως ειναι απο την κουραση του θηλασμου;; Εμενα αναστεναζει, οταν κουραζεται απο τον μαραθωνιο θηλασμο!! Σιγα μην εχει και αγχος! Το μονο αγχος τους ειναι μην τυχον τελειωσει το γαλα της μαμας!!:-D

Συγγνωμη ρε κοριτσια, αλλα 10 σελιδες που διαβαζα τοση ωρα, πεθανα στο γελιο!!!

Μη μου την πεφτετε ετσι!! Ποιο ειναι το σοβαρο θεμα;; Η κουραση που τραβαμε;;; Αυτο θελει πολλες σελιδες αναλυση!!

ελα δε σου την πεφτουμε..απλα βαρυνε λιγο η συζητηση οσον αφορα τους αντρες που δε βοηθανε..

Ναι έχουν πολύ πλάκα. Και η δικιά μου το κάνει-συνήθως από ευχαρίστηση.

Αντε σας αφηνω και εγώ πάω να ταϊσω και να κοιμηθώ.

Έχω να μεταφέρω και τον Νυσταλέων από τον καναπέ στο κρεβάτι..

καληνυχτα κοριτσι..
Βρε κουμπαρα, μηπως ειναι απο την κουραση του θηλασμου;; Εμενα αναστεναζει, οταν κουραζεται απο τον μαραθωνιο θηλασμο!! Σιγα μην εχει και αγχος! Το μονο αγχος τους ειναι μην τυχον τελειωσει το γαλα της μαμας!!:-D
τα δικα μου παντως αναστεναζουν οταν ειναι ξυπνια!!!

Διαφημίσεις

να μπω κι εγω στην κουβεντουλα τωρα που διαβαζα λιγο.

εμενα ο καλος μου απο δουλειες καλα τα παει. απο πάντα δηλαδη δεν ειχα παραπονο αλλα τωρα να πεσει φωτια να με καψει.

το νοικοκυριο το καθημερινο ήταν κυριως στα χερια μου περισσοτερο γιατι ειχα καλυτερα ωραρια δουλειας. τώρα με το μπεμπονι πάντως που να προκαμω και μπορω να πω τον έχω ξεσκισει. οι καθημερινες παν χαλαρα, τα σαββατοκυριακα μαζευονται όλες οι δουλειες και κοιταμε να τις προλαβουμε. πάει λαικη, σουπερ αν έχουμε πολλά ψωνια-αν έχουμε λιγα πάω εγώ- σκουπισματα καθαρισματα. και του κανω και παραγγελιες στο μαγειρεμα γιατί έχει κεφια και μαγειρευει συνηθως αυτος το ΣΚ. καποια ΣΚ επισης-οχι παντα- όταν το παιδι κλαιει τον ταιζω και τον παιρνει μετά για καμια ωρα και παν στο καθιστικο και ακουν μουσικες και παιζουν για να κοιμηθω καμια ωρα- που συνηθως δεν κοιμαμαι αλλα χουζουρευω.

επισης να σημειωσω ότι πλεον κανει καποιες φορες και σιδερο που δεν έκανε ποτε του. μαλιστα του αρεσει γιατί το βρισκει λεει σαν παιχνιδι. εγω πάλι το σιχαινομαι!

τι να σχολιασω χρυσο μου???

ΑΛΕΚΑ της πηγε 15.00 για να τελειωσει ενα ετοιμο ρολο..

το παιδι της ΑΛΕΚΑΣ επισης απο οτι καταλαβα δεν εχει τσου^%&&$νι,ανακοντα εχει..

η ΕΛΕΝΗ1 κυκλοφορει ξεβρακωτη μπας κ της φεξει...

η ΑΣΠΑ σε λιγο θα μπει για να μας πει τι νουμερο μανο φοραει η ΤΖΟΥΛΙΑ...

ο ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ απεκτησε ψυχολογικα με την αφαντη φαλαινα...

ααα κ η ΘΕΑΝΟΥΛΑ ψαχνει τηλεφωνα ομαδας σουμο για να γραψει το μπεμπονι της...φτου φτου...
χαζεψε κ το κοτοπουλο...μια μια βρισκει το δρομο της..το κοτοπουλο στο ΔΑΦΝΙ η μεφη στο ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ....τη ΜΑΡΙΑΝΘΗ Κ ΘΕΑΝΩ τις κοβω να συζουν...κ εχουμε ακομα ου..........

:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen: ρε κοριτσια ποσες σελιδες γραψατε!!!!!!!!

και για να ειμαι στο μουντ:mrgreen: οταν εμεινα εγκυος δεν εκανα τιποτα και πλυντηριο και στγνωτηριο και σκουπα τα παντα!!!!!!μεχρι και τα σεντονια στο κρεβατι!!!με το που γεννησα αρχισε να τα κοβει:evil: δε λεω βοηθαει αναγκαστηκα επειδη ειναι 2 αλλα......

fCS8p3.png

Καληνυχτω, γιατι παλι θα ξυπναει ανα 2ωρο η μικρη!!

Αααα, και τωρα που κοιμηθηκε η Μαριανθη, μετα το μπανιο, αρχισα να της δινω ξενο γιατι μερικες φορες εκλαιγε απαρηγορητη!!

Τί να κανω η δολια...

αφιερωμενα!!!

αφιερωμενο εξαιρετικα στην ομορφακια!!!

ελα βρε κι αυτο για παρτυ σου!!!

οχι για τον γιωργακη αλλα για το ¨γλεντα τη ζωη¨!!!;););)

Διαφημίσεις

παω και γω να κανω ένα μπανακι και να πεσω για υπνακο.

ελπιζω αυριο ο μικρος να ξυπνησει καλυτερα η τουλαχιστον στα ίδια.

φταρνιστηκε δυο τρεις φορες στον υπνο του ως τωρα αλλα ευτυχως ε ξυπνησε.

Α!αλεκα, δεν του δινω τιποτα (αερολιν κλπ) . και όταν περασε την βρογχιολιτιδα παλι δε του δινα. με φυσιολογικο ορο την ειχαμε περασει. ελπιζω και τωρα αν ειναι κατι να είναι παλι ηπιο και να μη χρειαστει φαρμακα.

φιλακια και καληνυχτες κορες

τωρα με το μωρό είναι πρωτη φορά που πήρα άδεια και κάθησα σπίτι. Μια χαρά πέρασα. Νομίζω ότι αν είχα την οικονομική δυνατότητα να μη δουλεύω θα το έκανα. Μου πέρασε η κάψα της καριερας μόλις αντίκρισα το μπουμπουκάκι μου. Αλλά μιλάω για οικονομική δυνατότητα που θα μου επιτρέπει να κάνω πράγματα εκτος σπιτιού. Γυμναστική, χόμπι , ψώνια και άλλα.

μαρη....για να τα κανουμε όλα αυτα πρεπει ο αντρας μας να φερνει ενα δεκαχιλιαρο το μηνα....

εγω δεν ειχα ποτε καψα για καριερα...Δουλευω πολυ επειδη η δουλεια μου εχει απαιτησεις όχι για να 'κανω καριερα'...δεν ειμαι απο τις γυναικες που παθιαζονται με την δουλεια τους, απλα θεωρω ότι ειμαι ευσυνειδητη και μονο. Και παλι όμως δεν θα ηθελα να ημουν συνεχεια σπιτι....4-5 ωρες την ημερα, θα ηταν ιδανικο....

τι αγχος μαρη?? Για το ποτε θα φαει?? Η επειδη ευχαριστηθηκε ή επειδη κουραστηκε μπορει να το κανει....

Συγγνωμη ρε κοριτσια, αλλα 10 σελιδες που διαβαζα τοση ωρα, πεθανα στο γελιο!!!

Μη μου την πεφτετε ετσι!! Ποιο ειναι το σοβαρο θεμα;; Η κουραση που τραβαμε;;; Αυτο θελει πολλες σελιδες αναλυση!!

εχεις δικιο κοτοπουλακι μου...πήγες και εσυ να κακαρισεις λιγο και σου τη σπασαμε!!

Καληνυχτω, γιατι παλι θα ξυπναει ανα 2ωρο η μικρη!!

Αααα, και τωρα που κοιμηθηκε η Μαριανθη, μετα το μπανιο, αρχισα να της δινω ξενο γιατι μερικες φορες εκλαιγε απαρηγορητη!!

Τί να κανω η δολια...

εγω θα ειμαι ο Ιουδας μαρη....

Παω κοριτσαρες...καληνυχτα και φιλακαι. Τα υπολοιπα αυριο....

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

να μπω κι εγω στην κουβεντουλα τωρα που διαβαζα λιγο.

εμενα ο καλος μου απο δουλειες καλα τα παει. απο πάντα δηλαδη δεν ειχα παραπονο αλλα τωρα να πεσει φωτια να με καψει.

το νοικοκυριο το καθημερινο ήταν κυριως στα χερια μου περισσοτερο γιατι ειχα καλυτερα ωραρια δουλειας. τώρα με το μπεμπονι πάντως που να προκαμω και μπορω να πω τον έχω ξεσκισει. οι καθημερινες παν χαλαρα, τα σαββατοκυριακα μαζευονται όλες οι δουλειες και κοιταμε να τις προλαβουμε. πάει λαικη, σουπερ αν έχουμε πολλά ψωνια-αν έχουμε λιγα πάω εγώ- σκουπισματα καθαρισματα. και του κανω και παραγγελιες στο μαγειρεμα γιατί έχει κεφια και μαγειρευει συνηθως αυτος το ΣΚ. καποια ΣΚ επισης-οχι παντα- όταν το παιδι κλαιει τον ταιζω και τον παιρνει μετά για καμια ωρα και παν στο καθιστικο και ακουν μουσικες και παιζουν για να κοιμηθω καμια ωρα- που συνηθως δεν κοιμαμαι αλλα χουζουρευω.

επισης να σημειωσω ότι πλεον κανει καποιες φορες και σιδερο που δεν έκανε ποτε του. μαλιστα του αρεσει γιατί το βρισκει λεει σαν παιχνιδι. εγω πάλι το σιχαινομαι!

μια χαρα σε βρισκω!!!
:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen: ρε κοριτσια ποσες σελιδες γραψατε!!!!!!!!

και για να ειμαι στο μουντ:mrgreen: οταν εμεινα εγκυος δεν εκανα τιποτα και πλυντηριο και στγνωτηριο και σκουπα τα παντα!!!!!!μεχρι και τα σεντονια στο κρεβατι!!!με το που γεννησα αρχισε να τα κοβει:evil: δε λεω βοηθαει αναγκαστηκα επειδη ειναι 2 αλλα......

παλι καλα να λεμε μαιρουλα...αυτο σημαινει οτι ενδιαφερονται οχι μονο για αυτα που κουβλαμε αλλ κ για μας!!οταν μαθαμε τις ιδιαιτεροτητες και τις δυσκολιες της θρομβοφιλιας-κ μετα το πατατρακ της παλινδρομησης,μου ειπε εσυ θελω να εισαι καλα κι ας μην παει καλα καμια εγκυμοσυνη...
Κι εμεις σαν τη μανουλιτα, εκτος απ' το σιδερο που εμενα μ' αρεσει!!!

Να μπω τωρα στο Δαφνι γιατρε μου;;;

οχι καλα κρατιεσαι κι εσυ!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...