Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

κοιτα μαζι πεφτουμε...εγω εγκαταλειπω κατα την διαρκεια...δεν νομιζω οτι τον χαλαει...για την ακριβεια χαμπαρι δεν παιρνει!!!!:cool::cool:

ΟΚ ...εσυ εχεις βρει συστημα ;)

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

δεν ειχε κι αδικο η κοπελα,εγω απο τις φωτο πανω απο 22 δε σε κανω!!!

ελα να μη μας παιρνει απο κατω....αλλωστε ρε λελουδι μου οι αντρες μας μας χαρισαν τα ομορφακια μας...αν δεν ηταν αυτοι τι θα ειχαμε αραγε???νευρα εχεις κ θα σου περασει...;)

αυτο ακριβως συνεβη λιτσακιον... μου τα χαρισε κ ουδεμια ευθυνη φερει. τωρα πως θα καταληξω τρελλη σε λιγο θα το δειτε online.

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

παω να τη πεσω. τα'ξερα εγω. σημερα θα σας επιανε ο οιστρος. χτες ποτιζατε ολες...

σε λιγο θα ερθει, κ πρεπει να ειμαι ηρεμη αυριο το πρωι που θα αρχισει ενας ακομη μαραθωνιος.

καληνυχτα...

κιμι εχεις πμ.

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

αυτο ακριβως συνεβη λιτσακιον... μου τα χαρισε κ ουδεμια ευθυνη φερει. τωρα πως θα καταληξω τρελλη σε λιγο θα το δειτε online.

Ελενη εμενα το μονο που με ανησυχει ειναι μην παρει το παραδειγμα του ο μικρος...το οτι θα τρεχω σε ολη μου την ζωη σαν τον βεγγο το εχω δεχτει..ας προσεχα δικη μου επιλογη ηταν στο κατω κατω...ΕΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ...ΧΑΧΑ αα ρε Τζουλια αθανατη....

waWmp3.png

9LyAp3.png

Διαφημίσεις

Ομορφάκια στα είπα? Η Ικαρία ακυρώθηκε. Αλλάξαμε προορισμό. Θα πάμε σινεμά τελικά. Είναι απόφαση στα πλαίσια των νέων μέτρων του Γιωργάκη. Αλλά επειδή ο Νυσταλέων είναι και χουβαρντας θα μου πάρει και ποπ κορν

byXKp2.png

Ελενη εμενα το μονο που με ανησυχει ειναι μην παρει το παραδειγμα του ο μικρος...το οτι θα τρεχω σε ολη μου την ζωη σαν τον βεγγο το εχω δεχτει..ας προσεχα δικη μου επιλογη ηταν στο κατω κατω...ΕΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ...ΧΑΧΑ αα ρε Τζουλια αθανατη....

εσυ πηρες το δειγμα απο το πρωτο λουλουδακι μου. εγω στο τριτο. τι να προλαβω τωρα??? χ@σε μεσα. τωρα τρεχω, κ δεν προλαβαινω ουτε να το πω.

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

παω να τη πεσω. τα'ξερα εγω. σημερα θα σας επιανε ο οιστρος. χτες ποτιζατε ολες...

σε λιγο θα ερθει, κ πρεπει να ειμαι ηρεμη αυριο το πρωι που θα αρχισει ενας ακομη μαραθωνιος.

καληνυχτα...

κιμι εχεις πμ.

καληνυχτα βρε....

σωστη αντιμετωπιση ;). Εγω παντως τα παιδακια μου τα κανω λιγο κοπροσκυλα για να ειμαι ειλικρινης....

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

Ομορφάκια στα είπα? Η Ικαρία ακυρώθηκε. Αλλάξαμε προορισμό. Θα πάμε σινεμά τελικά. Είναι απόφαση στα πλαίσια των νέων μέτρων του Γιωργάκη. Αλλά επειδή ο Νυσταλέων είναι και χουβαρντας θα μου πάρει και ποπ κορν

α θα το καψετε και εσεις....

221882cb0gkyh7q4.gif

Γυαλιά για να βλέπει ακόμα καλύτερα τα βυζιά????

Πάντως νμίζω οτι γυαλιά επιτρέπονται μετά τα 2. Μου το είπε η κουμπίτσα μου που δουλεύει σε οπτικά

ναι και εγω αυτο ξερω..
Βαριεμαι λέμε...άσε που έχασε και ο ολυμπιακός και οι επιδόσεις του θα είναι limit down.

Ντύσου καλά-κάνει κρύο στο μπαλκόνι

του δικου μαου αν δεν περιοδευα θα ηταν limit up δηλαδη??:oops::oops:;););)
ΤΖΙΑ τραβα φορα μια φανελα του ΗΡΑΚΛΗ ..και θα σε $#%&* μια χαρα...
εχεις κατι με την ομαδαρα του αντρα μου???
Δεν μπορώ -δεν μπορώ!!!!!:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Α! ξέχασα! Ζύγισα το μπουρεκάκι μου σήμερα. Πήρε 200 γρ αυτή την εβδομάδα! Φτάσαμε τα 6 κιλά!

μια χαρουλα!!
κοριτσαρες μου παω να κατσω λιγο με τον αντρα μου θα τα πουμε αυριο καληνύχτα σας!
καληνυχτα!!
ελα ρε ...δε νομιζω..εχεις στραβωσει με κατι...σε αγαπαει και νομιζω το ξερεις..

καληνυχτα...

κιμι εχεις πμ.

αντε καλη ξεκουραση..

κι εγω σε λιγο θα την πεσω..ολα ετοιμα μονο μεριδουλες εμειναν...βλεπω και το the 20!!

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

Διαφημίσεις

λοπον εχω πληντυριο ετοιμο για απλωμα..ερχεται Καρδιτσιωτης με φιλαει και..

μου λεει.. μωρακι μου θα σε βοηθουσα αλλα ειμαι ΠΟΛΥ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΣ...παω για υπνο,,ελα κ εσυ μην αργησεις..τι εκανε κ ειναι κουρασμενος??το πρωι πηγε κ πηρε εφημεριδα κι κατα τη διαρκεια της υπολοιπης ημερας με ενημερωνε καθε φορα που χεζοντουσαν μικρουλια να παω να τα αλλαξω αμεσα για να μη συγκαει ο πωπουλης....και μετα μας λεει η ΟΜΟΡΦΑΚΙΑ για αντρες..

δεν πειραζει...το καλοκαιρι. μαρη Ικαρια του ταιριαζει..γιαυτο πατε ε?

το ποπ κορν που κολλαει στο δοντακι κ καθεσαι μια μερα κ προσπαθεις να το βγαλεις κ δεν βγαινει το ρημαδι ε? απο τη μυτη να στο βγαλει ΚΑΙ αυτο!

μη δωσει χαρα σε ανθρωπο...

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Που πας μαρίτσα, άλλα μας έταζες το πρωί. Εγώ κοιμήθηκα μεσημέρι για να δεχτώ την πρόσκληση σου και τωρα μας την κάνεις?

byXKp2.png

λοπον εχω πληντυριο ετοιμο για απλωμα..ερχεται Καρδιτσιωτης με φιλαει και..

μου λεει.. μωρακι μου θα σε βοηθουσα αλλα ειμαι ΠΟΛΥ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΣ...παω για υπνο,,ελα κ εσυ μην αργησεις..τι εκανε κ ειναι κουρασμενος??το πρωι πηγε κ πηρε εφημεριδα κι κατα τη διαρκεια της υπολοιπης ημερας με ενημερωνε καθε φορα που χεζοντουσαν μικρουλια να παω να τα αλλαξω αμεσα για να μη συγκαει ο πωπουλης....και μετα μας λεει η ΟΜΟΡΦΑΚΙΑ για αντρες..

ελα ρε... αυτο ειναι τοτε...

η διαφορα μας ειναι οτι εγω δεν παιρνω την εντολη. οτι παρω μυρωδια...

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Που πας μαρίτσα, άλλα μας έταζες το πρωί. Εγώ κοιμήθηκα μεσημέρι για να δεχτώ την πρόσκληση σου και τωρα μας την κάνεις?

γιαυτο κοιμαται τωρα ο Νυσταλεων! γιατι αυτος δεν κοιμηθηκε...

ενω εμενα... ειδες... ουτε που ξερει ποτε κοιμουνται, πως... ολα οκ τα εχει. ερχεται το βραδυ κ μας μετραει αν ειμαστε στα κρεβατια μας κ ποσοι.

θα με αφησετε? θα τον μουνταρω, κ κοιμουνται...

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...