Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ομορφακια πολυ στεναχωρηθηκα με την Χριστιανα. Ευχομαι να ειναι γρηγορα περαστικα και να ηρεμησετε ολοι οικογενειακως απολαμβανοντας τις γιορτες. Να μου την φιλησεις.. :(

waWmp3.png

9LyAp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ρε Ευανθια θα με τρελανεις...????Αν ταιζεις συνεχεια πως θα εχεις να βγαλεις με το θηλαστρο???Για να εχεις να βγαλεις πρεπει ο μικρος να αργησει να φαει 4-5 ωρες ή να μην αδειασει καθολου το ενα στηθος...και εγω τωρα αν παω να βγαλω με το θηλαστρο δεν θα βγαλω ουτε αυτα τα 20 ml που λες...ασε τον μικρο στο στηθος οση ωρα θελει οποτε θελει χωρις αγχος αφου το παιδακι παιρνει βαρος κανονικοτατα.Εγω εχω αρχισει και αποθηκευω εδω και 5 μερες...μεχρι τοτε τπτ...μην αγχωνεσαι πανω απο ολα!!!!

πηγα στο τοπικ που μου ειπες αλλα δεν απαντησε καμια αγλαια. πως να την βρω? ασε μωρε δεν εχω κ χρονο ....

τελος παντων, θα προσπαθησω τη νυχτα παλι, θα του δωσω απο το ενα στηθος μονο και απο το αλλο θα αντλησω να δω τι θα βγαλει...

καθε αρχη κ δυσκολη.

qC91p2.pngaQK1p2.png

πηγα στο τοπικ που μου ειπες αλλα δεν απαντησε καμια αγλαια. πως να την βρω? ασε μωρε δεν εχω κ χρονο ....

τελος παντων, θα προσπαθησω τη νυχτα παλι, θα του δωσω απο το ενα στηθος μονο και απο το αλλο θα αντλησω να δω τι θα βγαλει...

καθε αρχη κ δυσκολη.

Μολις δει το μηνυμα σου η Αγλαια θα σου απαντησει...

Ευανθια μου εγω με τον θηλασμο κοντεψα να τρελαθω στην κυριολεξια και ακομα κοντευω εδω που τα λεμε...ενα μονιμο αγχος μην μου τελιωσει το γαλα αν χορταινει το μωρο κτλ κτλ...εφτασα προχτες να πω τερμα θα κοψω το γαλα μου και θα δωσω ξενο να φυγει αυτος ο εφιαλτης της αμφιβολιας απο μεσα μου...Ομως...τωρα θα εγακαταλειψουμε???Αφου οι πρωτες 40 μερες ειναι οι δυσκολες..Σημερα ειμαι πιο αισιοδοξη οτι τα πραγματα θα πανε πολυ καλυτερα. Αν εχεις σκοπο να το παλεψεις πολυ νοικιασε ενα πολυ καλο θηλαστρο κανε αντλησεις και κρατα γαλα μολις εδραιωθει ο θηλασμος για να δινεις στο μικρο μολις επιστρεψεις στην δουλεια..Ειναι εξαντλητικο και αγχωτικο αλλα μολις εδραιωθει ο θηλασμος ολα θα ειναι πολυ καλυτερα. Το γαλα θα φτανει να καλυψει τις αναγκες του και θα ξεμπερδευεις σε πολυ λιγοτερο χρονο απο τωρα.Οι πρωτοι 2 μηνες ειναι δυσκολοι μετα ολα στρωνουν (απο ο,τι λενε δλδ).Αν παλι ζοριζεσαι και αγχωνεσαι δωσε ξενο αλλα να ξερεις οτι απο την στιγμη που δινεις ξενο αργα αλλα σταθερα σταματα το γαλα το δικο σου. Ειναι θεμα ζητησης και παραγωγης.Πανω απο ολα μην τρελενεσαι...Και ξενο να χρειαστει να δωσεις και να σταματησεις το δικο σου δεν τρεχει και τπτ..Τοσες γυναικες δινουν και τα μπεμπακια τους ειναι υγιεστατα και πολυ πολυ χαρουμενα.Το θεμα ειναι να το απολαμβανουμε και εμεις και οχι να μας πιανει κριση καθε φορα που πρεπει να θηλασουμε...Υπομονη ολα θα λυθουν.Και οτι απορια εχεις να γραφεις εκει και η Αγλαια θα απαντησει...ειναι κορυφη.Εμενα με βοηθησαν ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ οι συμβουλες της και πρακτικα αλλα και ψυχολογικα...και εμεις ειμαστε εδω να λες τις ανησυχιες σου, να ξεσπας και μετα να ηρεμεις :)

waWmp3.png

9LyAp3.png

ελενη περαστικα στην χριστιανουλα σας...

τελικα σημερα παραγγειλαμε ενα στεγνωτηριο της zannussi,οποτε θα αρχισω κι εγω να γλιτωνω απλωμα και σιδερο!

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

σιδερο πως γλιτωνεις με το στεγνωτηριο?? Για να πάρω και εγω ρωταω!!

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

σιδερο πως γλιτωνεις με το στεγνωτηριο?? Για να πάρω και εγω ρωταω!!

λενε οι εμπειρες οτι αν τα βγαλεις αμεσως μολις τελειωσει και τα διπλωσεις ειναι σαν σιδερωμενα!!!

αλλα και σιδερο να μη γλιτωνεις τουλαχιστον γλιτωνεις απλωμα κ στεγνωμα!!

λενε οι εμπειρες οτι αν τα βγαλεις αμεσως μολις τελειωσει και τα διπλωσεις ειναι σαν σιδερωμενα!!!αλλα και σιδερο να μη γλιτωνεις τουλαχιστον γλιτωνεις απλωμα κ στεγνωμα!!

Δοκιμασε το και αν ισχυει έφυγα για Κωτσόβολο!!:P

αλεκα σε ποσο καιρο θα δω κατι απο το celofin??
Μόλις κοντευεις να τελειωσεις το κουτι!!!

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

στην ηλεκτρονικη μας εκαναν καλυτερες τιμες!!!!!

οσο για το κουτι,ελπιζω να μην τελειωσει γρηγορα,αν και δε μου φανηκε κ πολυ ακριβο...35 ευρωπουλα το πηρα,αρκει να κανει δουλεια,γιατι μου φαινεται οτι η κοιλια μου δε μαζευεται με κρεμες,μονο με κοψε ραψε!!!!

Διαφημίσεις

επεσε συναγερμος!!!παω για ταισμα κ ισως καταφερω να επανελθω!!!!

παιδια εγω στην πρωτη εγκυμοσυνη ειχα κανει μια ψιλοραγαδα και τρελή χαλαρωση. Την κρεμα την έβαλα στο τριμηνο. Ε, δεν ξερω αν συνπεπεσε η χρονικη περιοδος η εφταιγε η κρεμα αλλα ειδα μεγαλη διαφορα, και μαζεψε η κοιλια και εφυγε η μια ραγαδα. Σε αυτην την εγκυμοσυνη, δεν έκανα καμια ραγαδα τελικα και το κουλό ποιό ειναι?? Ότι η κοιλια μου ειναι καλύτερη από όταν έκανα τον Αγγελο!~!! Η ανωμαλια σε όλο της το μεγαλειο. Νομιζω θα μαζεψει πιο ευκολα αυτη τη φορα. Κρέμα δεν θα βαλω ακόμη... θα βάλω μετα από τις 40 μερες. ¨οταν αρχισω γυμναστικη!

221882cb0gkyh7q4.gif

καλησπερα κοριτσακια!!!λοιπον ομορφακια περαστικα στο κοριτσακι σου....

ευανθια μην απογοητευεσαι γιατι επηρεαζεσαι!

εμεις σημερα πηγαμε σρον παιδιατρο και ειμαστε μια χαρα!!!!απο κιλα τωρα ειμαστ πολυυυυ καλα!5175 ο χοντρουλης μου!!για αυτο κουραζονται τα χερια μου τελικα!!κολικους εχοουμε πολλους ξαφνικα..πολλη κλσμα πολυ πονο και δεν κανουμε και κακα μας ...αλλαξαμε το γαλα μας το συμπληρωμα και πηραμε ενα για δυσκοιλια μωρακια και βλεπουμε...ψηλωσαμε κιολας πηγαμε 57 ποντους και γενικαμας ειπε οτι ειναι ωριμο μωρακι!!ολα καλα! τωρα εχουμε λοξυγγα και τον εχω αγκαλια!!!

καλησπερα κ απο μενα!!!!!!

ελενη σε ευχαριστω πολυ ια τις πληροφοριες!!!

καναμε μπανακι ,φαγαμε,ρευτηκαμε κ κανουμε νανι.....το βραδυ ομως......ελοιζω να κοιμηθουμε.

να καταθεσω και εγω την αποψη μου πρι στεγνωτηριου.

εχω της siemens to lavatherm δεν θυμαμαι ποσο το ειχα παρει,γιατι το εχω περι 4 χρονια.πραγματικα με εχει σωσει. ειδικοτερα τωρα με το μωρο?εχω ετοιμα ρουχα αφρατα μυρωδατα μεσα σε 3 ωριτσες.

το μονο μειον ειναι οτι δεν ειναι ενεργειακης κλασης Α και τσουζει λιγακι ο λογ,της ΔΕΗ,χαλαλι του ομως.

iMLpp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...