Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, nikoulini33 είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Ερώτηση, πριν ξεκινήσετε διέγερση κτλ για πρώτη φορά κάνατε καρυότυπο ζεύγους; Εμένα δε μου έχει ζητήσει και σκέφτομαι αν πρέπει να το κάνω. Συνταγογραφείται; 

Καλησπέρα κορίτσι μου Κ βέβαια κάναμε καρυοτύπο είναι πλέον πολύ βασική εξέταση.δεν θυμάμαι όμως αν συνταγογραφούνται αυτο ρώτησε το στο γιατρό σου 

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ψοφο κανει... θα κανει κ αυριο να βαλω το μαλλινο φορεματακι μου?

Εμ βέβαια-να κάνεις τσάρκα στην πανεπιστημιούπολη με το φορεματάκι να σε δουν τα φοιτητάκια.

ΚΑΜΠΙΑΑΑΑΑΑΑΑ

byXKp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

ααα κ η ΘΕΑΝΟΥΛΑ ψαχνει τηλεφωνα ομαδας σουμο για να γραψει το μπεμπονι της...φτου φτου...

οχι και σουμο οχι και σουμο.....μικρο βοδακι καλυτερα:)

Ασε με γιατι εχω πιαστει πια...μια αριστερα μια δεξια...εγω τον καλυτερο υπνο τον κανω ανασκελα...και δεν μπορουμε να κοιμηθουμε και ολοι μαζι...ο Παυλος απλωνεται σαν χταποδι και ροχαλιζει σαν βαπορι ετοιμο να σαλπαρει...

ειναι λες και μου περιγραφεις τον Γιωργο!!!!!!μιλαμε τον εχω ταραξει στις κλοτσιες!!!!Αφου χθες ροχαλιζε τοσο πολυ που η μπεμπα ανοιξε τα ματακια της με απορια και με κοιταξε σαν να ελεγε τι εγινε ρε μαμα μας την επεσαν?

iMLpp3.png

Διαφημίσεις

ειναι λες και μου περιγραφεις τον Γιωργο!!!!!!μιλαμε τον εχω ταραξει στις κλοτσιες!!!!Αφου χθες ροχαλιζε τοσο πολυ που η μπεμπα ανοιξε τα ματακια της με απορια και με κοιταξε σαν να ελεγε τι εγινε ρε μαμα μας την επεσαν?

μαριανθη και θεανω πολυ τυχεροι οι αντρες σας...δεν αλλαξε καθολου η καθημερινοτητα σας ε??? Βρεεεε??? Με το παιδι μαζι κοιμοσαστε?????

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

να σα πω να γελάσετε όταν πηγα για το νυφικό μου λεει ι κοπελα δεν πιστεύω να μου μείνεις έγκυος μεχρι τον γαμο όχι της λεω τωρα γέννησα με κοιτάει καλα καλα δεν το πίστευε μετα μου λεει ε μεχρι τον γαμο θα ξεπρηστει και το στήθος σου εεεεε μπα της λεεω ετσι είναι το στήθος μου το ένα εγκεφαλικό μετα το άλλο παθαίνε μετα μου λεει ε μικρούλα εισαι 22 μου λεει μπα 27 της λεω ε μετα δεν ξαναρώτησε τιποτα!!! Ασχετο αλλα τωρα μου ηρθε εν τω μεταξύ εχω ξεντυθεί για να παω για μπάνιο και ακομα εδώ ειμαι

δεν ειχε κι αδικο η κοπελα,εγω απο τις φωτο πανω απο 22 δε σε κανω!!!

ΤΡΕΛΛΑΙΝΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ!!!!!!!!!

αντε να παν τα φαρμακια κατω........

ελα να μη μας παιρνει απο κατω....αλλωστε ρε λελουδι μου οι αντρες μας μας χαρισαν τα ομορφακια μας...αν δεν ηταν αυτοι τι θα ειχαμε αραγε???νευρα εχεις κ θα σου περασει...;)

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

Εγω σημερα τον ζυγισα..ηταν 6820..με το στανιο παιρνει αλλα οι διπλιτσες στα μποτακια μου με παρηγορουν οτι ολα ειναι οκ!!!Αυριο θημιστε μου να σας στειλω την καμπυλη αναπτυξηε για μωπου θηλαζουν...αλλα εχω μονο για τα αγορια σορρυ αυτο μου εστειλε η συμβουλος.

waWmp3.png

9LyAp3.png

Διαφημίσεις

εε καλα ειμαι γατονι...εσυ μαρη εισαι καλυτερα ή να πεταχτω για ενα live απο το σπιτι σου???

κραζε, δεν πειραζει, μη σε δω πουθενα σε κανενα παραλιακο της Ακρατας να τσιφτετελοχορευεις!!! απ'τη ριζα στα κοψα!

Εμ βέβαια-να κάνεις τσάρκα στην πανεπιστημιούπολη με το φορεματάκι να σε δουν τα φοιτητάκια.

ΚΑΜΠΙΑΑΑΑΑΑΑΑ

μαλλον μονο οι καμπιες με βλεπουν αυτη την εποχη! δεν "το'χω" κ δεν θελω να "το'χω" κιολας...

αστη να λεει...η μπελουνγκα τοσο καιρο αποτιστη ειδε χαρα..δεν την παρεξηγω...

μη μιλας... αρμεγεται.. σε λιγο θα αρμεξει κ τον παυλο..

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

μαριανθη και θεανω πολυ τυχεροι οι αντρες σας...δεν αλλαξε καθολου η καθημερινοτητα σας ε??? Βρεεεε??? Με το παιδι μαζι κοιμοσαστε?????

κοιτα μαζι πεφτουμε...εγω εγκαταλειπω κατα την διαρκεια...δεν νομιζω οτι τον χαλαει...για την ακριβεια χαμπαρι δεν παιρνει!!!!:cool::cool:

waWmp3.png

9LyAp3.png

Εγω σημερα τον ζυγισα..ηταν 6820..με το στανιο παιρνει αλλα οι διπλιτσες στα μποτακια μου με παρηγορουν οτι ολα ειναι οκ!!!Αυριο θημιστε μου να σας στειλω την καμπυλη αναπτυξηε για μωπου θηλαζουν...αλλα εχω μονο για τα αγορια σορρυ αυτο μου εστειλε η συμβουλος.

μια χαρα ειναι μαρη....εγω προσπαθω να τον στουμπωσω αλλα ο μικρος με γραφει...όσο θελει τρωει και δε μπορω να τον ξεγελασω με τιποτα. Τουλαχιστον, τωρα που θα γινει 4 μηνων θα εχει διπλασιασει το βαρος του, οπότε ειμαστε ΟΚ ...

κοριτσαρες μου παω να κατσω λιγο με τον αντρα μου θα τα πουμε αυριο καληνύχτα σας!

καληνυχτα μικρο ελενακι

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...