Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, nikoulini33 είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Ερώτηση, πριν ξεκινήσετε διέγερση κτλ για πρώτη φορά κάνατε καρυότυπο ζεύγους; Εμένα δε μου έχει ζητήσει και σκέφτομαι αν πρέπει να το κάνω. Συνταγογραφείται; 

Καλησπέρα κορίτσι μου Κ βέβαια κάναμε καρυοτύπο είναι πλέον πολύ βασική εξέταση.δεν θυμάμαι όμως αν συνταγογραφούνται αυτο ρώτησε το στο γιατρό σου 

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

εκεινη μας ειπε ότι την εφαγαν οι καμπιες....και ότι περναει απο μια φοιτητοπεριοχη...τεσπα...ας μην πω και αλλα και τελικα το ζητησει το τηλεφωνο του Κουγια ο παυλος χαχα.....

παω και εγω να καπνισω...ερχεσαι??

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

να σα πω να γελάσετε όταν πηγα για το νυφικό μου λεει ι κοπελα δεν πιστεύω να μου μείνεις έγκυος μεχρι τον γαμο όχι της λεω τωρα γέννησα με κοιτάει καλα καλα δεν το πίστευε μετα μου λεει ε μεχρι τον γαμο θα ξεπρηστει και το στήθος σου εεεεε μπα της λεεω ετσι είναι το στήθος μου το ένα εγκεφαλικό μετα το άλλο παθαίνε μετα μου λεει ε μικρούλα εισαι 22 μου λεει μπα 27 της λεω ε μετα δεν ξαναρώτησε τιποτα!!! Ασχετο αλλα τωρα μου ηρθε εν τω μεταξύ εχω ξεντυθεί για να παω για μπάνιο και ακομα εδώ ειμαι

τι να ρωτησει η ακυμενη...εγω χαζη ειμαι που δε ρωταω τιποτα???

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

ΚουκουΤΖΑ!

έχουμε και λέμε:

ρε κοριτσακι...η καθε μια στο ειδος της. Εσυ στην κουζινα και εγω στις πασσαρελες!!!!:cool::P....Δηλαδη, και όμορφη, και εξυπνη και νοικοκυρα?? νισαφι πια....χιλια κομματια να γινω???

και ετομόλογη παναθεμα σε!

Το βαριέμαι που πήγαινε σε όλα τα παραπάνω γιατί μη μου πεις στο τελευταίο,σίγουρα μας δουλευεις...βαράτε με κι ας κλαίω...

Και εκει πήγαινε το βαριεμαι-τωρα που γράφω τα έχω κάνει όλα πλην μιας τούφας μαλλιού και αυτού. Και δεν προβλέπεται γιατί κάθησα στο φορουμ και ο Νυσταλέων θέλει αμφεταμίνες για να μείνει ξύπνιος τέτοια ώρα....

Εμας την τελευταια φορα ειχαν μια κρεμωδη υφη!!! Ειχαν μεγαλο ιξωδες!!! Με πιανεις;;;:P:p:p

Βαριεσαι να ποτιστεις;;;;:confused::confused::confused:Γιατι;; Θα πιαστεις;;;

Όχι καλέ δεν πιάνομαι εγώ. Όχι γιατί είμαι γυμνασμένη αλλά είμαι φαν της ιεραποστολικής στάσης....να κάνει ο άλλος τη δουλειά. Μόνο σε μεγάλες κάψες ξεστρατίζω!

Κοριτσαρες μου καλησπερα...

Τι κανετε?!?!Ομορφακια περιμενω να δω τι θα πει παλι το στομα σου το βραδυ...εγω το γυαλισα το πομολο, το σιροπιασα το γλυκο ,το εψησα το κοτοπουλο (οχι το γνωστο)..χεχε λειπει και η Μεφη να πανηγυρισει...κλεισαμε βαπτιση...12/9!!!

ΕΥΓΕ ΕΥΓΕ!!!!Να το σημειώσουμε στο ημερολόγιο μας την ημερομηνία με κόκκινο!

γεια σας κι απο μενα!!!

ειμαι λιγο σκασμένη! ο μικρος ειναι λιγο αρρωστουλης απο χτες το απογευμα με μυξες και βηχαλακι. έτσι ξεκινησε ρε γαμωτο και την προηγουμενη φορα και μας πηγε 2 βδομαδες η βρογχιολιτιδα. ίσως να την ψιλοαρπαξε και προχτες που βγηκαμε καροτσαδα-ξερετε απο αυτα τα υπουλα αερακια τα ανοιξιατικα. αχ! δε θελω παλι να ταλαιπωρειται 15 μερες καλα και παλι τα ίδια;;; δε μιλησα με παιδιατρο ακομα. θα δω πως παει αυριο κι αν δω ότι εχει χειροτερεψει θα τον πάρω.

κατα τα άλλα ειχε ερθει κι ο αδερφος μου σαββατοκυριακο απο γιαννενα κι ειχαμε μια καποια αναστατωση μεσα σε όλα.

Περαστικά σας μανουλίτα

Κοριτσάκια μου γλυκά!!!!!Καλησπέρα σε όλες σας!Ενα σας λέω................επέστρεψα στα πλάτω του parentscafe!!!!ΕΧΩ INTERNET!!Είχα τεχνικό πρόβλημα τοσο καιρό κ δεν μπορούσα να σας παρακολουθώ ελπιζω να είστε ολες καλά δεν ξερω αν έχουμε νέες μαμάδες στην παρέα θα προσπαθήσω να διαβάσω όσα μπορω για να εγκληματιστώ είστε και πολυλογούδες....και να σας φτάσω αν και μετεξεταστέα!!!!

Καλώς τηνε και ας άργησε!

εφτασε η χαρη σου ...

εδώ είσαι πουλάκι μου???

δεν ειμαι. δεν τον αφηνω να πλησιασει στο ενα μετρο, κ βαλε...

λιγο απ'ολα. αυτα που σε τσακιζουν. λιγο που δεν κανει τπτ, λιγο που δεν ενδιαφερεται για τπτ, λιγο που τα περιμενει ολα στο χερακι, για ολα... για ολα... δλδ, δεν μπορω να πω τωρα ιστορια ολοκληρη, αλλα για ολα! του λες κατι να κανει? πρωωωττααααα θα πει ΟΧΙ κ μετα θα σκεφτει τι του ειπες...καπως ετσι.

κάνε κουράγιο μάνα.....

θελω και εγω γυμνη...το μεσημερι ο Παυλος με ειπε φαλαινα μπελουνγκα...χαχαχα γελαω αλλα απο μεσα μου κλαιω κι ολας...για να του αποδειξω οτι ακομα περναει η μπογια μου θελω να ειμαι του Δεκεμβριου...με μικροσκοπικη στολη Αι-Βασιλη παρακαλω..

Θα σε παρακαλούσα λίγο να συνεννοηθείς με τις Ελένες για για το σκηνικό της φωτογράφησης. Αν συμφωνούν ως υπεύθυνες φωτογραφίας εγώ είμαι οκ.

Πάω μπαλκόνι και επιστρέφω αμέσως

byXKp2.png

για το θεατρο θελω να σας πω, που πηγαμε το πρωι.

αλλα ηθελα κ το μαρκελλακι μου εδω, να μαθει τα χαιρια μας!

11,30 αρχιζε η φοβερη παρασταση του πρωτοτυπου εργου ΠΙΝΟΚΙΟ. η προσκληση τρισαθλια, κ δωρο επιτραπεζιο για αγορι-κοριτσι.

ο αλλος ξυπνησε απο τις 6 για να μη χασουμε το υπερθεαμα! χασαμε τον υπνο μας, αλλα δεν τον απασχολει ιδιαιτερα. ξυπνησε κ τη μικρη, ουτε αυτο τον απασχολει...

παμε λοιπον, πουντιασαμε κιολας, κατεβαζε ο Υμηττος, αρκουδες, χαιρετισαμε κ εναν πιγκουινο στο δρομο. κοβουμε τα εισητηρια 8 ευρω each, κ μπαινουμε. τιγκαρε μιλαμε...δεν φανταζεστε κοσμοσυρροη! αληθεια αυτο.

πισω μου ο μπαμπας, που τα ειχε κανει ολα σωστα, "ειδες που ηρθαμε νωρις κ βρηκαμε καλη θεση" μπλα μπλα... απο την απεναντι μερια ενα χοντροζευγαρι με το επισης χοντροπαιδακι τους, το οποιο δεν το ενοιαζε καθολου που ειχε πιασει κραμπα τους υπολοιπους, με το μπες βγες του, γιατι ηθελε καθε 2 λεπτα να πηγαινει κ να κοιταζει κατω απο την αυλαια. λες κ θα αλλαζε κατι...χα! τελος με το περιβαλλον.

οι ηθοποιοι τωρα.

καταρχην ολοι ηταν διπλοι ρολοι.

ο ταμιας των εισητηριων ηταν + μαγος(με καμμενη μπερτα-περουκα 200 χρονων με ψωριαση) + βασιλιας (με ξηλωμενο το ρουχο)

αυτος που κραταγε το κουπονι του εισητηριου ηταν + φρουρος του παλατιου

η ταξιθετρια ηταν + κυρια της τιμης

η β' ταξιθετρια ηταν + αρχοντοπουλα

αυτος για τα φωτα ηταν + δημιος.

ο τζεπετο (ενας κατσιβλαχος του κερατα, τελειωμενη προφορα) κ ο πινοκιο (ενα αβυζο κοριτσακι που της εφευγαν τα μαλλια δεξια αριστερα κ εξαφανιζοταν απο τη σκηνη να τα φτιαξει, μονη της εννοειται), ηταν οι φιρμες κ δεν τους ξαναειδαμε σε κατι αλλο...

ο νικηφ. νομιζε οτι ηταν η κλασσικη ιστορια με τον γατο που κλεψανε τις λιρες του πινοκιο κ μετα η φαλαινα που τον καταπιε.

σε ολο το δρομο να μου λεει εγω δεν την φοβαμαι τη φαλαινα, κ να μη δινω σημασια...

στο διαλλειμα που κανανε, μου λεει κοιτωντας μπροστα με ματι βουρκωμενο. ΠΑΜΕ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ, ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΟΥΤΕ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟ, ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ!!!

τρελλος θα εισαι του λεω. καταρχην ειναι αλλη ιστορια κ δεν εχει φαλαινα! εδω δεν εχει τα βασικα, τη φαλαινα περιμενε το αθωο μου αγορι!!!

το επιτραπεζιο ηταν μια καρτελλα τυπωμενη, κ εγραφε, παρτε, δικα σας εννοειται, 4 πιονια, 1 ζαρι (πληρες σετ).

αφηστε που ο πινοκιο, κ καλα γουσταρε την αρχοντοπουλα, ειναι η μουσικη να χορεψουν απο κασετοφωνο μαλλον, ποτε σταματουσε ποτε αρχιζε, λειτουργουσε αυτοβουλως, κ βουταει η πινοκιο την αρχοντοπουλα, κ καλα αστεια, η κοπελα πρεπει να στραβωσε τελειως! ρομπα την εκανε... γιατι ηταν κ μια τρεντυ αρχοντοπουλα με τα ολα της. φοραγε γαλοτσες απο κατω. οι υπολοιποι φοραγαν τις βερες τους κανονικα.

αυτα εν ολιγοις. μα παρα πολυ ολιγοις. λεω να κανω μηνυση στον δημαρχο για αυτο που ειδαν τα ματακια μας σημερα!

θα το χωρεσει αραγε ολο αυτο το μηνυμα????

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

εκεινη μας ειπε ότι την εφαγαν οι καμπιες....και ότι περναει απο μια φοιτητοπεριοχη...τεσπα...ας μην πω και αλλα και τελικα το ζητησει το τηλεφωνο του Κουγια ο παυλος χαχα.....

παω και εγω να καπνισω...ερχεσαι??

Δεν καπνιζω ρε λεμε...τσαμπα μου βγηκε η βρωμα, βρωμιτσες.:cool::cool::cool:

waWmp3.png

9LyAp3.png

μπεμπακος βηχει κ βραζει συγχρονως... αυριο δρ. βαρεθηκα!!!

ax ρε κοριτσι....τι θα γινει με αυτους τους γιατρους????????????????????????????????
Αυριο μαλλον δεν θα τον παω παιδικο τον Γιαννη τρεχει λιγο η μυτούλα ,μην εχουμε τπτ χειροτερα.
καλα θα κανεις..
εμενα η χαρη μου ειναι μεγαλη μαρη ...φτανει παντου. Δεν την ξερεις την Ορκα τη μεγαλοχαρη???

Τι εχεις κοριτσακι μου ποιος σε πειραξε?? πες μας με λιγα λογια να βρισουμε όλες μαζι να σου περασει.

Για τον μπεμπακο μηπως να του εδινες απο σημερα αερολιν ή σπιροπεν???

Μπαργωτακης = 60 με 65 χρονων...παντρεμενος με μια ιδια με αυτην που επαιζε στο love and marriage, τη θυμασαι?? Στο ακομη πιο μεγαλο της. Στα νειατα μου εβγαινε εκεινος στο μπαλκονι...τωρα που εγινα σκατα βγαινει η γυναικα του. Ο Νικος κρυβεται...

Με τοσο φτυαρι που εχω μαθει, κατι θα κανω και με το σκαψιμο μαρη;)

:D:):):):)
εμενα ειναι χρονιο το λουκι ...απλα ξερεις τι γινεται..ζω στη νιρβανα μου, μεχρι να αρχισω να ψιλοκλαταρω. εκει βαραει ο συναγερμος. κ κοιταζω τη πραγματικοτητα κ ειναι ΟΛΑ λαθος. πλην ομορφακιων εννοειται.

δεν αλλαζει κατι, κ τωρα ειναι χαλια. ειναι παντα χαλια, απλα κοιμαμαι, κ δεν το βλεπω...

εκει πονταρουν.

χαλαρωσεεεε...
Την κανω με ελαφρα,κοιμηθηκε το πουλάκι μου παω ....θα σας διαβασω αυριο.

Καληνυχτες !!!!

καλο βολι ελενακι...;)
δεν ειμαι. δεν τον αφηνω να πλησιασει στο ενα μετρο, κ βαλε...

λιγο απ'ολα. αυτα που σε τσακιζουν. λιγο που δεν κανει τπτ, λιγο που δεν ενδιαφερεται για τπτ, λιγο που τα περιμενει ολα στο χερακι, για ολα... για ολα... δλδ, δεν μπορω να πω τωρα ιστορια ολοκληρη, αλλα για ολα! του λες κατι να κανει? πρωωωττααααα θα πει ΟΧΙ κ μετα θα σκεφτει τι του ειπες...καπως ετσι.

ολοι εχουν κουσουρια αγαπη μου...

Ελα μαρη ...όλοι εχουν τα ελαττωματα τους...τι να κανουμε....μην καθεσαι και χαλιεσαι...
ετσι ετσι...
μπα δε ξερω....ξερει τι γινεται?? Τις καθημερινες που ειναι μοναχουλες μπαινουν οι κυριες...τα σκ που ειναι με τον αντρουλη , τιποτα....Βρωμιτσες....
οχι εγω...προσπαθω ναμαι παρουσα παντος καιρου,αν μπορω;);)
Αι μαρη...:tongue: Ρε κοριτσια τι θα κανω με αυτο το παιδι?!?!?!Δεν με αφηνει να σταθω στιγμη...οσο ησυχος ηταν σαν νεογεννητο τοσο ανησυχος ειναι τωρα..δεν εχετε ιδεα για τι πραγμα μιλαω...δεν τολμαω να μπω εδω και αμεσως αρχιζει την γκρινια...τον παιρνω αγκαλια και αρχιζει να με μαλωνει και να στριγγλιζει...η υπερκινητικοτητα του δεν εχει προηγουμενο..συνεχεια κουνιεται σηκωνεται χτυπαει τα χερια του...σημερα εχεσε την μανα μου την ωρα που του αλλζε πανα και γενικα απο το πρωι εχει χεστει 6 φορες...δλδ ελεος..μεχρι να ξεσκατισω να ταισω ανα 2 ωρες να νανουρισω με βυζι και να μαγειρεψω παλι τα κανουμε ολα τουμπαλιν...

να χαιρεσαι...ειναι πολυ καλός.....κ κοιμαται ολο το βραδυ!!;)

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

για το θεατρο θελω να σας πω, που πηγαμε το πρωι.

αλλα ηθελα κ το μαρκελλακι μου εδω, να μαθει τα χαιρια μας!

11,30 αρχιζε η φοβερη παρασταση του πρωτοτυπου εργου ΠΙΝΟΚΙΟ. η προσκληση τρισαθλια, κ δωρο επιτραπεζιο για αγορι-κοριτσι.

ο αλλος ξυπνησε απο τις 6 για να μη χασουμε το υπερθεαμα! χασαμε τον υπνο μας, αλλα δεν τον απασχολει ιδιαιτερα. ξυπνησε κ τη μικρη, ουτε αυτο τον απασχολει...

παμε λοιπον, πουντιασαμε κιολας, κατεβαζε ο Υμηττος, αρκουδες, χαιρετισαμε κ εναν πιγκουινο στο δρομο. κοβουμε τα εισητηρια 8 ευρω each, κ μπαινουμε. τιγκαρε μιλαμε...δεν φανταζεστε κοσμοσυρροη! αληθεια αυτο.

πισω μου ο μπαμπας, που τα ειχε κανει ολα σωστα, "ειδες που ηρθαμε νωρις κ βρηκαμε καλη θεση" μπλα μπλα... απο την απεναντι μερια ενα χοντροζευγαρι με το επισης χοντροπαιδακι τους, το οποιο δεν το ενοιαζε καθολου που ειχε πιασει κραμπα τους υπολοιπους, με το μπες βγες του, γιατι ηθελε καθε 2 λεπτα να πηγαινει κ να κοιταζει κατω απο την αυλαια. λες κ θα αλλαζε κατι...χα! τελος με το περιβαλλον.

οι ηθοποιοι τωρα.

καταρχην ολοι ηταν διπλοι ρολοι.

ο ταμιας των εισητηριων ηταν + μαγος(με καμμενη μπερτα-περουκα 200 χρονων με ψωριαση) + βασιλιας (με ξηλωμενο το ρουχο)

αυτος που κραταγε το κουπονι του εισητηριου ηταν + φρουρος του παλατιου

η ταξιθετρια ηταν + κυρια της τιμης

η β' ταξιθετρια ηταν + αρχοντοπουλα

αυτος για τα φωτα ηταν + δημιος.

ο τζεπετο (ενας κατσιβλαχος του κερατα, τελειωμενη προφορα) κ ο πινοκιο (ενα αβυζο κοριτσακι που της εφευγαν τα μαλλια δεξια αριστερα κ εξαφανιζοταν απο τη σκηνη να τα φτιαξει, μονη της εννοειται), ηταν οι φιρμες κ δεν τους ξαναειδαμε σε κατι αλλο...

ο νικηφ. νομιζε οτι ηταν η κλασσικη ιστορια με τον γατο που κλεψανε τις λιρες του πινοκιο κ μετα η φαλαινα που τον καταπιε.

σε ολο το δρομο να μου λεει εγω δεν την φοβαμαι τη φαλαινα, κ να μη δινω σημασια...

στο διαλλειμα που κανανε, μου λεει κοιτωντας μπροστα με ματι βουρκωμενο. ΠΑΜΕ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ, ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΟΥΤΕ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟ, ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ!!!

τρελλος θα εισαι του λεω. καταρχην ειναι αλλη ιστορια κ δεν εχει φαλαινα! εδω δεν εχει τα βασικα, τη φαλαινα περιμενε το αθωο μου αγορι!!!

το επιτραπεζιο ηταν μια καρτελλα τυπωμενη, κ εγραφε, παρτε, δικα σας εννοειται, 4 πιονια, 1 ζαρι (πληρες σετ).

αφηστε που ο πινοκιο, κ καλα γουσταρε την αρχοντοπουλα, ειναι η μουσικη να χορεψουν απο κασετοφωνο μαλλον, ποτε σταματουσε ποτε αρχιζε, λειτουργουσε αυτοβουλως, κ βουταει η πινοκιο την αρχοντοπουλα, κ καλα αστεια, η κοπελα πρεπει να στραβωσε τελειως! ρομπα την εκανε... γιατι ηταν κ μια τρεντυ αρχοντοπουλα με τα ολα της. φοραγε γαλοτσες απο κατω. οι υπολοιποι φοραγαν τις βερες τους κανονικα.

αυτα εν ολιγοις. μα παρα πολυ ολιγοις. λεω να κανω μηνυση στον δημαρχο για αυτο που ειδαν τα ματακια μας σημερα!

θα το χωρεσει αραγε ολο αυτο το μηνυμα????

αχαχαχαχαχχα ο Νικηφορος εγραψε για αλλη μια φορα...η περιγραφη ολα τα λεφτα!!!!:P:p:p

waWmp3.png

9LyAp3.png

Αι μαρη...:tongue: Ρε κοριτσια τι θα κανω με αυτο το παιδι?!?!?!Δεν με αφηνει να σταθω στιγμη...οσο ησυχος ηταν σαν νεογεννητο τοσο ανησυχος ειναι τωρα..δεν εχετε ιδεα για τι πραγμα μιλαω...δεν τολμαω να μπω εδω και αμεσως αρχιζει την γκρινια...τον παιρνω αγκαλια και αρχιζει να με μαλωνει και να στριγγλιζει...η υπερκινητικοτητα του δεν εχει προηγουμενο..συνεχεια κουνιεται σηκωνεται χτυπαει τα χερια του...σημερα εχεσε την μανα μου την ωρα που του αλλζε πανα και γενικα απο το πρωι εχει χεστει 6 φορες...δλδ ελεος..μεχρι να ξεσκατισω να ταισω ανα 2 ωρες να νανουρισω με βυζι και να μαγειρεψω παλι τα κανουμε ολα τουμπαλιν...

ολα καλα ρε μαριανθη.

ενα δεν καταλαβαινω!

γιατι το παιρνεις προσωπικα????????????????????

δλδ αυτο που λες, με μαλωνει, μου γκρινιαζει...

δεν παιζει να εχει τα ψυχολογικα του κ αυτος? μπα σε καλο σου!

Αστην αυτη ξεχαρμανιαζει στο μπαλκονι...:tongue:

τωρα θα δεις... που γραφω 1 τεταρτο βρωμιτσα...

τωρα θα παω μπαλκονι, οσο θα διαβαζεις...

να σα πω να γελάσετε όταν πηγα για το νυφικό μου λεει ι κοπελα δεν πιστεύω να μου μείνεις έγκυος μεχρι τον γαμο όχι της λεω τωρα γέννησα με κοιτάει καλα καλα δεν το πίστευε μετα μου λεει ε μεχρι τον γαμο θα ξεπρηστει και το στήθος σου εεεεε μπα της λεεω ετσι είναι το στήθος μου το ένα εγκεφαλικό μετα το άλλο παθαίνε μετα μου λεει ε μικρούλα εισαι 22 μου λεει μπα 27 της λεω ε μετα δεν ξαναρώτησε τιποτα!!! Ασχετο αλλα τωρα μου ηρθε εν τω μεταξύ εχω ξεντυθεί για να παω για μπάνιο και ακομα εδώ ειμαι

κοβει το ματι σου, πες της.

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Ευακι επειδη κοιμοταν ολο το βραδυ ειχα προβλημα με την παραγωγη μου και αρχισα να τον ξυπναω κατα τις 3 και συνηθισε...τωρα θα το σταματησω...σε λιγο θα σας αφησω να αρχισω το αρμεγμα...

waWmp3.png

9LyAp3.png

Διαφημίσεις

Μπα Τζια ακυρο...αυριο θα παω να αλλαξω ημερομηνια γιατι βαφτιζει και η αλεκα την ιδια μερα...μου λειψατε ρε γαμωτο...οταν δεν μπαινω για μερες εχω τα νευρα μου..ευτυχως που θα ειμαι ονλαιν απο δουλεια ολο το πρωι...και θα ειμαι η πρωτη που θα ανοιγει το καφε και θα σερβιρει...θα χασει την πρωτοκαθεδρια της η Ελενιτσα...ακους Ελενιτσα...δεν ξερω τι καφε σερβιρεις εσυ...αλλα εγω θα σερβιρω καπουτσινω decaf... xexexexe

waWmp3.png

9LyAp3.png

...σημερα εχεσε την μανα μου την ωρα που του αλλζε πανα και γενικα απο το πρωι εχει χεστει 6 φορες...δλδ ελεος..μεχρι να ξεσκατισω να ταισω ανα 2 ωρες να νανουρισω με βυζι και να μαγειρεψω παλι τα κανουμε ολα τουμπαλιν...

και εμάς η μέρα μας είχε πολύ σκ&^^$ατο

εν τω μεταξύ εχω ξεντυθεί για να παω για μπάνιο και ακομα εδώ ειμαι

τα ακούς ανώμαλε????

Ομορφάκια σε βρίσκω γλαφυρότατη στην περιγραφή. Μετά το ημερολόγο να φτιάξουμε ταινία. Θα αναλάβεις το σενάριο?

byXKp2.png

Ρε ομορφακι αφου εμενα μαλωνει και σε εμενα φωναζει ειναι να μην το παρω προσωπικα???Δεν ξερω τι να του κανω πια...αυριο περιμενω και τον αλλο αρμεχτηρα απο την medela για να αρμεγομαι εις διπλουν και την Τριτη το mei tai να δω μπαε και σωθω...τι να κανω ?Θα τον δεσω επανω μου και θα κανω τις δουλειες...μονο σιδερο δεν θα μπορω...εεε εκει ας καθεται στο ριλαξ το βουδακι...

waWmp3.png

9LyAp3.png

και εμάς η μέρα μας είχε πολύ σκ&^^$ατο

τα ακούς ανώμαλε????

Ομορφάκια σε βρίσκω γλαφυρότατη στην περιγραφή. Μετά το ημερολόγο να φτιάξουμε ταινία. Θα αναλάβεις το σενάριο?

ναι μαρη... οτι πεις εσυ, εγω μεσα ειμαι...

διαλεξε τιτλο, κ ασε τη φαντασια μου να οργιασει... η φαντασια μου λεω!!!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...