Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, nikoulini33 είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Ερώτηση, πριν ξεκινήσετε διέγερση κτλ για πρώτη φορά κάνατε καρυότυπο ζεύγους; Εμένα δε μου έχει ζητήσει και σκέφτομαι αν πρέπει να το κάνω. Συνταγογραφείται; 

Καλησπέρα κορίτσι μου Κ βέβαια κάναμε καρυοτύπο είναι πλέον πολύ βασική εξέταση.δεν θυμάμαι όμως αν συνταγογραφούνται αυτο ρώτησε το στο γιατρό σου 

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ασε ρε Αλεκα τα εχω ξαναπει και δεν με νοιαζει αν τσαλακωνω την εικονα μου...μπορει να φαινομαι καπως λεπτη αλλα η ποιοτητα του δερματος μου ειναι για κλαμματα...δυστηχως αλλα ετσι ειναι.Ειμαι πολυ ατυχη σε αυτον τον τομεα...:?:-?:?

αλεκα...

ειδες?

το καημενο το κοριτσι....:?:-?

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

θελω να αναψω τα αιματα.....Μαριάααααανθηηηηηηη?????? Τίιιιιιι θα γίιιιιιινει με τη βάαααααφτισηηηη??????? Θα τ΄αλλάααααααξειιιιιιις???????

Αν μαζευτουμε το παρεακι και ερθουμε σε εσενα (δεν θελω να ερθω ξεκαρφωτη) αυριο παω και την αλλαζω και την βαζω η Σαββατο ή την επομενη βδομαδα...

waWmp3.png

9LyAp3.png

Ασε ρε Αλεκα τα εχω ξαναπει και δεν με νοιαζει αν τσαλακωνω την εικονα μου...μπορει να φαινομαι καπως λεπτη αλλα η ποιοτητα του δερματος μου ειναι για κλαμματα...δυστηχως αλλα ετσι ειναι.Ειμαι πολυ ατυχη σε αυτον τον τομεα...:?:-?:?

ρε κοριτσακι ειναι πολυ νωρις για να το πεις αυτο...μετα το χρονο θα το δεις, και μετα τα δυο χρονια επανερχεται το σωμα μετα τη γεννα. Σου ακουγεται μακρινο αλλα ετσι ειναι...

ενταξει.. προλαβαινουμε νομιζω. με τη στολη θα πηγαινουμε περιστερι-βαρκιζα.

στα μερη σου δεν θα ειναι η εκκλησια??????

ναι αλλα εγω???? Που θα τρεχω μαρη που θα εχω ετοιμασιες???

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

αλεκα...

ειδες?

το καημενο το κοριτσι....:?:-?

ναι ειδες...μου ερχεται να κλαψω :tongue::tongue::tongue::tongue:

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

Αν μαζευτουμε το παρεακι και ερθουμε σε εσενα (δεν θελω να ερθω ξεκαρφωτη) αυριο παω και την αλλαζω και την βαζω η Σαββατο ή την επομενη βδομαδα...

να πας να το αλλαξεις τοτε και τα υπολοιπα θα τα πουμε με πμ γιατι στο τελος θα ερθει και ο ανωμαλος μαζι....

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

χαχαχαα ρουφιανα ξελογιαστρα θα παω αυριο στην εκκλησια να δω τι θα γινει για την δικη μας περιπτωση...

μπραβο καλο μου...ν'ακους τις μεγαλυτερες και πιο χοντρες απο εσενα:P

221882cb0gkyh7q4.gif

να πας να το αλλαξεις τοτε και τα υπολοιπα θα τα πουμε με πμ γιατι στο τελος θα ερθει και ο ανωμαλος μαζι....

αχαχαχα και που να τον ξεχωρισεις κι ολας σε τοσο κοσμο...:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

waWmp3.png

9LyAp3.png

αχαχαχα και που να τον ξεχωρισεις κι ολας σε τοσο κοσμο...:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

ε καλα....στην εισοδο περνανε μονο τα ονοματα που εχω δωσει....αλλα αυτος μπορει να σκαρφαλωσει σε καμια μαντρα :P...και να γεμισει και καμπιες...ε ομορφακια??

221882cb0gkyh7q4.gif

μπραβο καλο μου...ν'ακους τις μεγαλυτερες και πιο χοντρες απο εσενα:P

Αι μαρη...:tongue: Ρε κοριτσια τι θα κανω με αυτο το παιδι?!?!?!Δεν με αφηνει να σταθω στιγμη...οσο ησυχος ηταν σαν νεογεννητο τοσο ανησυχος ειναι τωρα..δεν εχετε ιδεα για τι πραγμα μιλαω...δεν τολμαω να μπω εδω και αμεσως αρχιζει την γκρινια...τον παιρνω αγκαλια και αρχιζει να με μαλωνει και να στριγγλιζει...η υπερκινητικοτητα του δεν εχει προηγουμενο..συνεχεια κουνιεται σηκωνεται χτυπαει τα χερια του...σημερα εχεσε την μανα μου την ωρα που του αλλζε πανα και γενικα απο το πρωι εχει χεστει 6 φορες...δλδ ελεος..μεχρι να ξεσκατισω να ταισω ανα 2 ωρες να νανουρισω με βυζι και να μαγειρεψω παλι τα κανουμε ολα τουμπαλιν...

waWmp3.png

9LyAp3.png

Διαφημίσεις

ε καλα....στην εισοδο περνανε μονο τα ονοματα που εχω δωσει....αλλα αυτος μπορει να σκαρφαλωσει σε καμια μαντρα :P...και να γεμισει και καμπιες...ε ομορφακια??

Αστην αυτη ξεχαρμανιαζει στο μπαλκονι...:tongue:

waWmp3.png

9LyAp3.png

ναι ε?? ο δικος μου όσο γκρινιας ηταν, τοσο καλος ειναι τωρα. Για να δουμε πώς θα εξελιχτει.....

221882cb0gkyh7q4.gif

κατι ξερεις εσυ...:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

waWmp3.png

9LyAp3.png

να σα πω να γελάσετε όταν πηγα για το νυφικό μου λεει ι κοπελα δεν πιστεύω να μου μείνεις έγκυος μεχρι τον γαμο όχι της λεω τωρα γέννησα με κοιτάει καλα καλα δεν το πίστευε μετα μου λεει ε μεχρι τον γαμο θα ξεπρηστει και το στήθος σου εεεεε μπα της λεεω ετσι είναι το στήθος μου το ένα εγκεφαλικό μετα το άλλο παθαίνε μετα μου λεει ε μικρούλα εισαι 22 μου λεει μπα 27 της λεω ε μετα δεν ξαναρώτησε τιποτα!!! Ασχετο αλλα τωρα μου ηρθε εν τω μεταξύ εχω ξεντυθεί για να παω για μπάνιο και ακομα εδώ ειμαι

97ehp2.pngUBTSp3.png

ναι ε?? ο δικος μου όσο γκρινιας ηταν, τοσο καλος ειναι τωρα. Για να δουμε πώς θα εξελιχτει.....

Μην το πεις ουτε του παπα..σημερα το πρωι εβαλα να σιδερωσω τα ρουχα του με την πρεσα..μας μπαιλτισε...και εμενα και τον Παυλο...αφου ειχα να νευριασω ετσι παρα πολυ καιρο...μιλαμε να μην μπορω να κανω δουλεια!!!:cry::cry::cry::cry:

waWmp3.png

9LyAp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...