Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , Losr είπε:

Μιας και πιάσατε το θέμα υστεροσκοπηση να ρωτήσω εγώ κάτι. Οι βιοχημικές μπορεί να σχετίζονται με κάτι στην μήτρα? Η είναι καθαρά το έμβρυο? Ρωτάω γιατί διαβάζω που λέτε ότι δεν θέλετε να κανετε ετ χωρίς υστεροσκοπηση. Είχα κάνει υστεροσκοπηση στην πρώτη εξωσωματική αλλά και πάλι αποβολή και βιοχημικές είχα. Τώρα στην δεύτερη δεν έκανα. 

Όχι υστεροσκοπηση κάνουν συνήθως για αποτυχία εμφύτευσης . Αποβολές σπάνια σχετίζονται με κάτι στην μήτρα Κ συνήθως φαίνετε απτον υπέρηχο ή από καλλιέργεια για μικρόβια . Αφού έχεις κάνει μια φορά κ έχεις εμφυτεύσεις είσαι καλημενη

• Μου αρέσει 2

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλως το ξεκαρφωτακι μας...στην ωρα ηρθες?? Θα κανεις μαρη γυμνη φωτογραφιση>??? Και αν ναι, ππιος μηνας θες να εισαι????

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

QUOTE=manoulita;210835]μαριανθη ΠΑΝΤΑ ΑΞΙΑ!!!!

Γεια σου μανουλιτα...καλα εχω γινει τελειως ξεφτιλα η γυναικα...:mrgreen::mrgreen:

εμενα ειναι χρονιο το λουκι ...απλα ξερεις τι γινεται..ζω στη νιρβανα μου, μεχρι να αρχισω να ψιλοκλαταρω. εκει βαραει ο συναγερμος. κ κοιταζω τη πραγματικοτητα κ ειναι ΟΛΑ λαθος. πλην ομορφακιων εννοειται.

δεν αλλαζει κατι, κ τωρα ειναι χαλια. ειναι παντα χαλια, απλα κοιμαμαι, κ δεν το βλεπω...

εκει πονταρουν.

Ομορφακι αστα να πανε στο διαολο....μια απο τα ιδια.Απο τα ιδια ομως...μονο που εγω δεν εχω 3 αλλα 1...τεσπα προσπαθω να κανω τον μαλακα και να το παρω αποφαση...

γεια σας μπουμπούκες!

εγώ είμαι... η ξεκάρφωτη!!!

Γεια σου Μαρλεν...τι κανεις κοπελουδι μου?

waWmp3.png

9LyAp3.png

μαριανθη καλο μου, τι ωρα βαφτιζεις??

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

ομορφακια γιατι επεσες?

Καληνύχτα Ελένη

ελενιτσα σε πιανω αδιαβαστη!

μπα δε ξερω....ξερει τι γινεται?? Τις καθημερινες που ειναι μοναχουλες μπαινουν οι κυριες...τα σκ που ειναι με τον αντρουλη , τιποτα....Βρωμιτσες....

ειναι αυτεεεεςςςς....

Εδω ειμαστε καλε!! Μις Οκτωβριος παρουσα!! Παω ναξεβρωμισωωωωω!!!!

μπηκες να μας πεις οτι θα ξεβρωμισεις? να μπαστακωθεις εδω!

1 μερα ελειψα κ το ξεφτιλισατε..παω να διαβασω..σε κανα δυωρο τα λεμε...

2 μερες!!! σκεφτηκα τον αδερφο του καρδιτσιωτη κ αλαλιασα...

γεια σας μπουμπούκες!

εγώ είμαι... η ξεκάρφωτη!!!

γεια σου μουρλοκουκου...

η χριστ. θα κανει επεμβαση τη πεμπτη... δεν ξερω αν το διαβασες, γιαυτο το ξαναγραφω...

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

θελω και εγω γυμνη...το μεσημερι ο Παυλος με ειπε φαλαινα μπελουνγκα...χαχαχα γελαω αλλα απο μεσα μου κλαιω κι ολας...για να του αποδειξω οτι ακομα περναει η μπογια μου θελω να ειμαι του Δεκεμβριου...με μικροσκοπικη στολη Αι-Βασιλη παρακαλω..

waWmp3.png

9LyAp3.png

καλως το ξεκαρφωτακι μας...στην ωρα ηρθες?? Θα κανεις μαρη γυμνη φωτογραφιση>??? Και αν ναι, ππιος μηνας θες να εισαι????

ωραια ερωτηση!!!!!!!!!!! με το καλημερα...

QUOTE=manoulita;210835]μαριανθη ΠΑΝΤΑ ΑΞΙΑ!!!!

Γεια σου μανουλιτα...καλα εχω γινει τελειως ξεφτιλα η γυναικα...:mrgreen::mrgreen:

Ομορφακι αστα να πανε στο διαολο....μια απο τα ιδια.Απο τα ιδια ομως...μονο που εγω δεν εχω 3 αλλα 1...τεσπα προσπαθω να κανω τον μαλακα και να το παρω αποφαση...

Γεια σου Μαρλεν...τι κανεις κοπελουδι μου?

καντον μαρη... εσυ μικρη εισαι.. μην εξεγερθεις απο τωρα!

οτι ωρα κ να βαφτιζει, απογ. θα ειναι μαλλον. κ θα φαει ΠΟΛΥ ξυλο!!!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

θελω και εγω γυμνη...το μεσημερι ο Παυλος με ειπε φαλαινα μπελουνγκα...χαχαχα γελαω αλλα απο μεσα μου κλαιω κι ολας...για να του αποδειξω οτι ακομα περναει η μπογια μου θελω να ειμαι του Δεκεμβριου...με μικροσκοπικη στολη Αι-Βασιλη παρακαλω..

να πεις του παυλου ότι θα τον τιμωρησει ο Θεος με αυτα που λεει....Δηλαδη εγω να φουνταρω??? Αχ...νειατα....νομιζουν ότι θα ειναι για παντα ετσι τσ τσ:rolleyes::D

221882cb0gkyh7q4.gif

11:45...το πρωι...να το αλλαξω?!?!?Θα μαζευτουμε καμμια να παμε στην Αλεκα??Γιατι εγω το εχω δηλωσει!!!Στο island μετα την τιμη που ακουσα δεν παω!!!!Για να ισοφαρισω θα πρεπει να παρω του μικρου ολοκληρο σετ burberry :):):):)

Γεια σου ελενακι μου ..ο μικρος ολα καλα?

waWmp3.png

9LyAp3.png

Διαφημίσεις

να τα... να ανοιξουμε ενα ενυδρειο πες του. εσυ θα εισαι ο ροφος! βρε αντε απο δω, ολοι οι εξυπνακηδες...

το βουδακι να ειναι μπαρακουντα. το αγαπημενο μου ψαρι.

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

ωραια ερωτηση!!!!!!!!!!! με το καλημερα...

οτι ωρα κ να βαφτιζει, απογ. θα ειναι μαλλον. κ θα φαει ΠΟΛΥ ξυλο!!!

θελω να αναψω τα αιματα.....Μαριάααααανθηηηηηηη?????? Τίιιιιιι θα γίιιιιιινει με τη βάαααααφτισηηηη??????? Θα τ΄αλλάααααααξειιιιιιις???????

221882cb0gkyh7q4.gif

να πεις του παυλου ότι θα τον τιμωρησει ο Θεος με αυτα που λεει....Δηλαδη εγω να φουνταρω??? Αχ...νειατα....νομιζουν ότι θα ειναι για παντα ετσι τσ τσ:rolleyes::D

Ασε ρε Αλεκα τα εχω ξαναπει και δεν με νοιαζει αν τσαλακωνω την εικονα μου...μπορει να φαινομαι καπως λεπτη αλλα η ποιοτητα του δερματος μου ειναι για κλαμματα...δυστηχως αλλα ετσι ειναι.Ειμαι πολυ ατυχη σε αυτον τον τομεα...:?:-?:?

waWmp3.png

9LyAp3.png

11:45...το πρωι...να το αλλαξω?!?!?Θα μαζευτουμε καμμια να παμε στην Αλεκα??Γιατι εγω το εχω δηλωσει!!!Στο island μετα την τιμη που ακουσα δεν παω!!!!Για να ισοφαρισω θα πρεπει να παρω του μικρου ολοκληρο σετ burberry :):):):)

ενταξει.. προλαβαινουμε νομιζω. με τη στολη θα πηγαινουμε περιστερι-βαρκιζα.

στα μερη σου δεν θα ειναι η εκκλησια??????

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

α ωραια....εσυ εισαι νωρις....αν δεν ερθεις το απογευμα δεν θα σου ξαναμιλησω. Και επισης το εχω χεσμενο το αιλαν!!!;)

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...