Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , Losr είπε:

Μιας και πιάσατε το θέμα υστεροσκοπηση να ρωτήσω εγώ κάτι. Οι βιοχημικές μπορεί να σχετίζονται με κάτι στην μήτρα? Η είναι καθαρά το έμβρυο? Ρωτάω γιατί διαβάζω που λέτε ότι δεν θέλετε να κανετε ετ χωρίς υστεροσκοπηση. Είχα κάνει υστεροσκοπηση στην πρώτη εξωσωματική αλλά και πάλι αποβολή και βιοχημικές είχα. Τώρα στην δεύτερη δεν έκανα. 

Όχι υστεροσκοπηση κάνουν συνήθως για αποτυχία εμφύτευσης . Αποβολές σπάνια σχετίζονται με κάτι στην μήτρα Κ συνήθως φαίνετε απτον υπέρηχο ή από καλλιέργεια για μικρόβια . Αφού έχεις κάνει μια φορά κ έχεις εμφυτεύσεις είσαι καλημενη

• Μου αρέσει 2

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

βρε παλιοψαρο μηπως ειναι απο τα γενεθλια????γιατι ετσι χαλια ημουν και εγω 1-2 μερες πιο μπροστα,ωσπου σταματησα να σκεφτομαι ποσο γινομαι και ηρεμησα....το εχω διαγραψει!!!!!!!βεβαια την μερα των γενεθλιων μου το θυμησαν κατι ασπρες τριχες....αλλα ενταξει....

fCS8p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Περνάς μεγάλο λούκι αυτες τις μέρες ε ?

Αυτο με το level 0 το επιασα απο χθες......σκ χαλια μάυρα.

εμενα ειναι χρονιο το λουκι ...απλα ξερεις τι γινεται..ζω στη νιρβανα μου, μεχρι να αρχισω να ψιλοκλαταρω. εκει βαραει ο συναγερμος. κ κοιταζω τη πραγματικοτητα κ ειναι ΟΛΑ λαθος. πλην ομορφακιων εννοειται.

δεν αλλαζει κατι, κ τωρα ειναι χαλια. ειναι παντα χαλια, απλα κοιμαμαι, κ δεν το βλεπω...

εκει πονταρουν.

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

ναι ρε ελενη πες!!!

αλεκα δεν μπορω...εσβησα το αιτημα και τωρα δεν σε ξαναβγαζει για να σου στειλω...:cry:

Μπες εκει που λεει γειτονες και ψαξε μεχρι κατω κατω ,αν την βρεις καπου κανε cansel και θα ξαναεμφανιστει στην αρχη και τοτε ξαναστειλτης.

Θα πω στην φιλη μου αυριο ομως.

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

ειπες αυτο που σκεφτομουν, αλλα δεν μπορουσα να εκφρασω!!!

μπας και εισαι εγκυος μαρη?????

Αυριο μαλλον δεν θα τον παω παιδικο τον Γιαννη τρεχει λιγο η μυτούλα ,μην εχουμε τπτ χειροτερα.

καθε που θα πηγαινει παιδικο τωρα ετσι δεν θα γινεται??? Ωχ ...απο τωρα αγχωθηκα για του χρονου....

ναι ρε ελενη πες!!!

αλεκα δεν μπορω...εσβησα το αιτημα και τωρα δεν σε ξαναβγαζει για να σου στειλω...:cry:

αχ καλο μου...για να ξανατσεκαρω μπας και δεν το εσβησα...

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

εμενα ειναι χρονιο το λουκι ...απλα ξερεις τι γινεται..ζω στη νιρβανα μου, μεχρι να αρχισω να ψιλοκλαταρω. εκει βαραει ο συναγερμος. κ κοιταζω τη πραγματικοτητα κ ειναι ΟΛΑ λαθος. πλην ομορφακιων εννοειται.

δεν αλλαζει κατι, κ τωρα ειναι χαλια. ειναι παντα χαλια, απλα κοιμαμαι, κ δεν το βλεπω...

εκει πονταρουν.

βρε χαζο τι καθεσαι και σκεφτεσαι??? Αντε συνελθε....Η πραγματικοτητα δεν ειναι αυτη που υπαρχει αλλα αυτη που νιωθουμε...αντε σταματα. Τι σου κανε ο αχαιρευτος??:D:tongue:

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

Αυριο μαλλον δεν θα τον παω παιδικο τον Γιαννη τρεχει λιγο η μυτούλα ,μην εχουμε τπτ χειροτερα.

κρατα τον... δωστον πεθερα, μην τρελλαθεις κ τελειως.

εμενα η χαρη μου ειναι μεγαλη μαρη ...φτανει παντου. Δεν την ξερεις την Ορκα τη μεγαλοχαρη???

Τι εχεις κοριτσακι μου ποιος σε πειραξε?? πες μας με λιγα λογια να βρισουμε όλες μαζι να σου περασει.

Για τον μπεμπακο μηπως να του εδινες απο σημερα αερολιν ή σπιροπεν???

Μπαργωτακης = 60 με 65 χρονων...παντρεμενος με μια ιδια με αυτην που επαιζε στο love and marriage, τη θυμασαι?? Στο ακομη πιο μεγαλο της. Στα νειατα μου εβγαινε εκεινος στο μπαλκονι...τωρα που εγινα σκατα βγαινει η γυναικα του. Ο Νικος κρυβεται...

Με τοσο φτυαρι που εχω μαθει, κατι θα κανω και με το σκαψιμο μαρη;)

καλε πως δεν τη θυμαμαι??????????????????

ο παυλος ειναι ο αλ μπαντι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

βρε παλιοψαρο μηπως ειναι απο τα γενεθλια????γιατι ετσι χαλια ημουν και εγω 1-2 μερες πιο μπροστα,ωσπου σταματησα να σκεφτομαι ποσο γινομαι και ηρεμησα....το εχω διαγραψει!!!!!!!βεβαια την μερα των γενεθλιων μου το θυμησαν κατι ασπρες τριχες....αλλα ενταξει....

οχι βρε παλιοψαρο. εγω το παθαινω αποσπασματικα καποιες φορες το χρονο. ειναι κατι κλικ που γινονται στον εγκεφαλο...

οσο για το τουτου, ενω ειμασταν τσακωμενοι προσπαθουσαμε να συνεννοηθουμε κιολας. απειρο καλλος.

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

εκει πονταρουν.

Αχ βρε Ελενή..αχ...

καθε που θα πηγαινει παιδικο τωρα ετσι δεν θα γινεται??? Ωχ ...απο τωρα αγχωθηκα για του χρονου....

Μην λες τετοια.......

Κανει αντισωματα τωρα και σε λιγο δεν θα κολλαει τπτ,ουτε τωρα εχει κολλησει ,μονο μυξουλες...φτου φτου

Αχ βρε Ελενή..αχ...

Μην λες τετοια.......

Κανει αντισωματα τωρα και σε λιγο δεν θα κολλαει τπτ,ουτε τωρα εχει κολλησει ,μονο μυξουλες...φτου φτου

το ανοσοποιητικο φτιαχνει κατα 50% μεχρι τα 6 και 100% μεχρι τα 12...καρατσεκαρισμενο. Συμπερασμα: μεχρι τα 6 τους θα μας αρρωσταινουν αρκετα συχνα τα σκατουλια...Αλλα τι να κανουμε?? Αφου δεν γινεται αλλιως...

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

το ανοσοποιητικο φτιαχνει κατα 50% μεχρι τα 6 και 100% μεχρι τα 12...καρατσεκαρισμενο. Συμπερασμα: μεχρι τα 6 τους θα μας αρρωσταινουν αρκετα συχνα τα σκατουλια...Αλλα τι να κανουμε?? Αφου δεν γινεται αλλιως...

Τπτ σοβαρο να μην παθαινουν και ολα τα αλλα δεν πειραζει !!!!

Αντε φευγω.......

.

Ομορφακια??? Τι θες να ακουσεις για να νιωσεις καλυτερα??? εχω ιστορια καλη ...απο Κρητη...θες????

221882cb0gkyh7q4.gif

Τπτ σοβαρο να μην παθαινουν και ολα τα αλλα δεν πειραζει !!!!

Αντε φευγω.......

.

ονειρα γλυκα καλο μου...φιλακια...

221882cb0gkyh7q4.gif

Μπες εκει που λεει γειτονες και ψαξε μεχρι κατω κατω ,αν την βρεις καπου κανε cansel και θα ξαναεμφανιστει στην αρχη και τοτε ξαναστειλτης.

Θα πω στην φιλη μου αυριο ομως.

αυτο εκανα και δεν μου τη βγαζει.....

οκ πες της αυριο,ευχαριστω!!

fCS8p3.png

δεν ειμαι. δεν τον αφηνω να πλησιασει στο ενα μετρο, κ βαλε...

βρε χαζο τι καθεσαι και σκεφτεσαι??? Αντε συνελθε....Η πραγματικοτητα δεν ειναι αυτη που υπαρχει αλλα αυτη που νιωθουμε...αντε σταματα. Τι σου κανε ο αχαιρευτος??:D:tongue:

λιγο απ'ολα. αυτα που σε τσακιζουν. λιγο που δεν κανει τπτ, λιγο που δεν ενδιαφερεται για τπτ, λιγο που τα περιμενει ολα στο χερακι, για ολα... για ολα... δλδ, δεν μπορω να πω τωρα ιστορια ολοκληρη, αλλα για ολα! του λες κατι να κανει? πρωωωττααααα θα πει ΟΧΙ κ μετα θα σκεφτει τι του ειπες...καπως ετσι.

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...