Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, dimi.tra είπε:

Δεν ξέρω αν γίνεται η υστεροσκοπηση μαζί με την ωοληψια. Ισως να μπορείς. Το μικροβιωμα είναι επιπλέον περίπου στα 200€ και πάνω ανάλογα που το στέλνουν. Η δική μου υστεροσκοπηση ήταν διερευνητικό χειρουργείο δλδ θα κάναμε σκρατσινγκ ούτως ή άλλως και εγώ επέμενα πως θα βρουν συμφύσεις (τα βρήκαν χειρότερα) μου την έγραψαν διαγνωστική στην κλινική και έγινε επεμβατική. Αν του πεις να προχωρήσετε θα σου πει αναλυτικά κόστος και τι περιλαμβάνει γιατί κ εμένα στο γενικά κάπου στα 900€ μου είπε για το ΙΑΣΩ, τελικά βγήκε λίγο λιγότερο. Βιοψία αν δεν υπάρχουν ευρήματα δεν χρειάζεται να κάνεις εκτός αν εννοείς άλλα τεστ πχ ΝΙΚΑ που εκεί δεν κάνεις μικροβιωμα. Το ότι κάποιες κοπέλες κάναμε διάφορα δεν σημαίνει απαραίτητα πως πρέπει να τα κάνεις κ εσύ. Ειδικά αν είναι η πρώτη σου προσπάθεια λόγω κόστους δεν τα προτείνουν οι περισσότεροι γιατροί. Αν δλδ δεν έχεις προηγούμενες αποβολές δεν έχουν λόγο να σε βάλουν χειρουργείο. Εγώ είχα εξωμήτρια κύηση, δεν ένιωθα οκ να μην κάνω υστεροσκοπηση. 

Κι εγώ έτσι νόμιζα τρία λεπτά υπόθεση αλλά ήταν διαγνωστική μόνο στα χαρτιά. Η επεμβατική υστεροσκοπηση είναι χειρουργείο και απαιτεί αναισθησία, νοσηλευτές, μαίες, χώρο κλπ. Μπορείς αν ο γιατρός σου το κάνει να κάνεις μια απλή διαγνωστική στο ιατρείο του στα 3 λεπτά. Κάποιοι το κάνουν. Ο δικός μου δεν το κάνει και μου είχε πει να μου βρει άλλον γιατρό αν θέλω. Δεν ήθελα γιατί ήμουν σίγουρη πως κάτι δεν πάει καλά, επέλεξα την επεμβατική ήθελα να κάνω και το σκρατσινγκ ακόμα κ αν όλα ήταν τέλεια. Ασε που δεν θα άντεχα τον πόνο με τίποτα έχω στενό κανάλι! 

Οχι δεν έχω ξανακάνει ετ και όπως πάω δεν ξέρω και πότε θα την κάνω γιατί μόνο εξετάσεις κάνω ακόμα 😂 
      Δεν μου έχουν δώσει αξιολόγηση από το κέντρο ακόμα για τα έμβρυα. Ξέρω πως είναι καλά, όχι άριστα. Και πως είναι ένα 5ης και ένα 6ης ημέρας.

Εντωμεταξύ κορίτσια εσείς που προσπαθείτε πρώτη φορά, οι εξετάσεις που κάνω και η διερεύνηση που κάνω πλέον είναι κατόπιν δικού μου αιτήματος προς τον γιατρό. Ο γιατρός μου ήθελε να έχουμε κάνει ήδη εμβρυομεταφορά αλλά εγώ διάλεξα να κάνω όλα αυτά που έκανα πριν πάω σε εμβρυομεταφορά. Είναι συνειδητή επιλογή όχι κάτι απαραίτητο. Οι περισσότερες κοπέλες στην πρώτη τους ετ δεν κάνουν υστεροσκοπηση και μικροβιωμα και μπορεί να έχουν επιτυχία. 

συμφωνώ σε όλα, τα ιδια και εγώ αλλά μετά την αποτυχημένη βιοχιμή εμβρυομεταφορά. 

Κάλεσε στο κέντρο. Αξιολόγηση έχουν σίγουρα. Ζήτα το report, εκτός αν δεν θες να ξέρεις για να μην σε πιάσει άγχος. 

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Με φωναζει συνεχια...μια κακα,μια νερο ,μια να παω να κοιμηθω εκει.....και εγω νοισταζω και σκεφτομαι πως θα ξυπνησω και 4-5 φορες το βραδυ...

Γεια σου Ευη!!

α εγω τους τεζαρα και τους δυο. Τον εναν 8 και τον αλλον 9!!!!!

εγω με τιποτα....:):):)εσεις που ειστε με ενα....και οι τριτεκνες που της ξεφευγει...βλ.ομορφακια:D:D;)

και εγω με τιποτα...Ο Νικος τοσο προσεχτικος δεν πρεπει να ηταν ουτε και στα 15 του...:D

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

κατσε να δω αν μπορω να το ξαναστειλω,ευχαριστω!!!

θα σου στειλω τον λογαριασμο τραπεζης με πμ:tongue:

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

γεια σουτ ελενιτσα μικρη!!!

Ελενη μεγαλη (για να μαθεις να εισαι αδυνατη)θες να γινω και δικη σου γειτονισσα???

221882cb0gkyh7q4.gif

Λοιπον αγορομανες....γιατο θεμα που λεγαμε εχθες...όλα ειναι ΟΚ και θα προσπαθησω να εξηγησω χωρις να δωσω τροφη στον ανωμαλο. Το ανδρολογικο ινστιτουτο λεει ότι στα νεογεννητα το πουλακι τους ειναι περιπου 3.5 εκατοστα. Αυτος όμως που δεν καταλαβα και μου το διευκρινησαν ειδικοι ειναι ότι δεν εννοουν σε φυσιολογικη θεση (με καταλαβαινετε ετσι?) γιατι στα 'φυσιολογικα' ο καθε ανθρωπος ειναι διαφορετικος. Εννοουν, στο μαξιμουμ σημειο ...οπότε μου εφυγε και αυτη η ιδεα. Σας ενημερωνω και εσας για να ξερετε. Επίσης, το πως θα γεννηθουν δεν εχει σχεση γιατι μετα τα δυο χρονια αρχιζει και διαμορφωνεται πληρως. Τελος, αν υπαρχει καποια εστω και μικρη ανωμαλια (ορμονικη) πρωτα θα εκδηλωθει με καποιο θεματακι στους ορχεις και μετα στο πουλακι.

εφτασε η χαρη σου κ στο Ανδρολογικο Ινστιτουτο??? μωρε μπραββοοοοο...

Κοριτσαρες μου καλησπερα...

Τι κανετε?!?!Ομορφακια περιμενω να δω τι θα πει παλι το στομα σου το βραδυ...εγω το γυαλισα το πομολο, το σιροπιασα το γλυκο ,το εψησα το κοτοπουλο (οχι το γνωστο)..χεχε λειπει και η Μεφη να πανηγυρισει...κλεισαμε βαπτιση...12/9!!!

ευγε μαριανθη! εβγαλες φωτο εσυ? κανα βιντεακι να μη ξεχασεις πως γινεται μεχρι την επομενη φορα?????????

μηπως βαφτιζει και η Αλεκα την ιδια μερα?!?!?

που το θυμηθηκες αυτο βρε???????????????ΝΑΙΙΙΙΑΙΑΙΑΙΑΙΙ!!!!!!!!

δεν προφταινουμε οι μανες!

νωρις τα θυμηθηκε

απαπαπαπα αλεκα ετσι ημουν,πολυ δυσκολο......καμια πορτοκαλαδα,κανενα χαπι σιδηρο για λιγες μερες...εγω ηρεμησα παντως με τον σιδηρο.

ευγε!!!!!!!!

ναι η αλεκα βαφτιζει την ιδια μερα αλλα απογευμα.

εμεις κοριτσια ειπαμε σημερα να αφησουμε τα μωρα στην μαμα μου το μσημερι και να παμε για φαγητο μιας και ειχα τα γενεθλια την παρασκευη,μετα ειπαμε να ερθουμε σπιτι να ποτιστουμε και να κοιμηθου λιγακη και μετα να παω να τα παρω το απογευμα......

λοιπον για φαγητο πηγαμε,σπιτι γυρισαμε,ξαπλωνω στο κρεβατι μεχρι να ερθει ο αρης εβλεπα και ονειρο:mrgreen: φυσικα στην μια ωρα που κοιμηθηκα τηλ.ο μπαμπας μου,που εισαι και τα παιδια κλαινε συνεχεια κλπ.σηκωνομαι σαν την τρελη αρων αρων παω να τα παρω ειναι και στη αλλη ακρη και βλεπω την μπεμπα να κοιμαται και τον μπεμπη στην αγκαλια της μαμας μου να βλεπει τηλεοραση:confused: λεω ποιος εκλαιγε?η μπεμπα μου λεει και δεν σταματουσε......λεω αντε καλα...τα πηρα και εφυγα....ουτε ποτισμα ουτε υπνος......τωρα ξανα......

εμ... αυτο ειναι το δευτερο λαχειακι. το πρωτο ειναι οτι ολα συμβαινουν παρασκ. απογ. +σαβ+κυρ. κ το αλλο ειναι οτι ολα ειναι χαλια κ μεχρι να φτασεις, ειναι ολα οκ!!!

δεν ειναι ο νομος του μερφυ του καημενου αυτος. κατι χειροτερο, που δεν εχει ανακαλυφθει ειναι...

και ο δικος μου δεν εναι σαν της ελενης που ουτε ρωταει και την κυνηγαει,εμενα ειναι και ευγενικος......παρθενα ξαναεγινα

κ εγω εγινα παρθενα. μια χαρα περναω, εκτος απο κατι ψιλονευρακια θα τα ελεγα:evil:, κατι που μουρμουραω μονη μου, κατι που κοντευω να δειρω τα ομορφακια, που ριχνω το καλο μου το βλεμμα (το δολοφονικο), που εχω ξεκατινιαστει στην εκδικηση, στα αντιποινα, κ γενικα εχω φτασει level 0.

Η Ομορφακια θα βγαζει τις κάμπιες όξω.....:mrgreen:

τι μου φταινε κ οι καμπιες??? καλυτερα περνανε απο μενα!

ειδες κοριτσακι μου τι σιγανοπαπαδια ειναι??? Αυτη βλεπει τα αθλητοπαιδα όληγ μερα, και ειναι ετοιμη όταν ερχεται ο Μανωλακης. Ενω εγω που βλεπω τον Μπαργωτακη απεναντι, τι σκατα ετοιμη να ειμαι??

θελω ιστορια Μπαργωτακη!!!!!!!!!!!!

Και μένω με την όρεξη....

ορμα τζακ!!! τα'χω ξαναπει... τωρα που εκλεισα με αυτο το θεματακι, θα δινω συμβουλες μεσω ιντερνετ. δεν θελω να φανω too much, απο κατι λιγα που ξερω...

περιμενω πωσ και πως να κοιμηθει ο Γιαννης για να παω να........κοιμηθω και εγω..

εμενα ολα οκ. αλλα επαθα τη στερηση ....

μπεμπακος βηχει κ βραζει συγχρονως... αυριο δρ. βαρεθηκα!!!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

γεια σουτ ελενιτσα μικρη!!!

Ελενη μεγαλη (για να μαθεις να εισαι αδυνατη)θες να γινω και δικη σου γειτονισσα???

Γινε μαρή ,σαμπως θα μπαινεις να σκαβεις?

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Διαφημίσεις

εγω με τιποτα....:):):)εσεις που ειστε με ενα....και οι τριτεκνες που της ξεφευγει...βλ.ομορφακια:D:D;)

ειπες αυτο που σκεφτομουν, αλλα δεν μπορουσα να εκφρασω!!!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

ευγε μαριανθη! εβγαλες φωτο εσυ? κανα βιντεακι να μη ξεχασεις πως γινεται μεχρι την επομενη φορα?????????

που το θυμηθηκες αυτο βρε???????????????ΝΑΙΙΙΙΑΙΑΙΑΙΑΙΙ!!!!!!!!

δεν προφταινουμε οι μανες!

εμ... αυτο ειναι το δευτερο λαχειακι. το πρωτο ειναι οτι ολα συμβαινουν παρασκ. απογ. +σαβ+κυρ. κ το αλλο ειναι οτι ολα ειναι χαλια κ μεχρι να φτασεις, ειναι ολα οκ!!!

δεν ειναι ο νομος του μερφυ του καημενου αυτος. κατι χειροτερο, που δεν εχει ανακαλυφθει ειναι...

κ εγω εγινα παρθενα. μια χαρα περναω, εκτος απο κατι ψιλονευρακια θα τα ελεγα:evil:, κατι που μουρμουραω μονη μου, κατι που κοντευω να δειρω τα ομορφακια, που ριχνω το καλο μου το βλεμμα (το δολοφονικο), που εχω ξεκατινιαστει στην εκδικηση, στα αντιποινα, κ γενικα εχω φτασει level 0.

τι μου φταινε κ οι καμπιες??? καλυτερα περνανε απο μενα!

ορμα τζακ!!! τα'χω ξαναπει... τωρα που εκλεισα με αυτο το θεματακι, θα δινω συμβουλες μεσω ιντερνετ. δεν θελω να φανω too much, απο κατι λιγα που ξερω...

εμενα ολα οκ. αλλα επαθα τη στερηση ....

Περνάς μεγάλο λούκι αυτες τις μέρες ε ?

Αυτο με το level 0 το επιασα απο χθες......σκ χαλια μάυρα.

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

εμενα η χαρη μου ειναι μεγαλη μαρη ...φτανει παντου. Δεν την ξερεις την Ορκα τη μεγαλοχαρη???

Τι εχεις κοριτσακι μου ποιος σε πειραξε?? πες μας με λιγα λογια να βρισουμε όλες μαζι να σου περασει.

Για τον μπεμπακο μηπως να του εδινες απο σημερα αερολιν ή σπιροπεν???

Μπαργωτακης = 60 με 65 χρονων...παντρεμενος με μια ιδια με αυτην που επαιζε στο love and marriage, τη θυμασαι?? Στο ακομη πιο μεγαλο της. Στα νειατα μου εβγαινε εκεινος στο μπαλκονι...τωρα που εγινα σκατα βγαινει η γυναικα του. Ο Νικος κρυβεται...

Γινε μαρή ,σαμπως θα μπαινεις να σκαβεις?

Με τοσο φτυαρι που εχω μαθει, κατι θα κανω και με το σκαψιμο μαρη;)

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...