Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 32 λεπτά , dimi.tra είπε:

700€ στο ΙΑΣΩ στη Λάρισα όλα μαζί γιατρός και κλινική. Επεμβατική, με σκρατσινγκ, χωρίς βιοψία γιατί δεν χρειάστηκε (είναι έξτρα 50€ νομίζω). Καλά σου είπε ο γιατρός σου αν μιλάμε για επεμβατική, σαν τιμή εκτός Αθήνας. 
      Απλα εχε υπόψιν πως αν την κάνεις δεν θα προχωρήσεις σε εμβρυομεταφορά στον ίδιο κύκλο αλλά τουλάχιστον έναν κύκλο μετά ανάλογα και τα ευρήματα. 
      Κι εμένα πάνω μου το άφησε κι ευτυχώς το πήρα πάνω μου γιατί θα τραβάγαμε τα μαλλιά μας παρέα με τον γιατρό. Εχω όμως μόνο δυο βλαστοκύστες οπότε δεν θα το ρίσκαρα με τίποτα. Λίγο με ζόρισε που αργούμε τόσο πολύ για την ετ αλλά σκέφτομαι πως είναι για καλό. 
      Καλή επιτυχία για την ωοληψια σου ❤️

Δημητρα, επειδη δεν θυμαμαι, εχεις ξανακανει ετ ; αν ναι, πριν η μετα την υστεροσκοπιση; τωρα τι εμβρυα θα μεταφερετε;

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Αστο έχουμε σαλτάρει από την κλεισούρα!!! Εμείς κάναμε μία βόλτα χθες με αυτοκίνητο παραλιακά κ ένιωσα άλλος ανθρωπος! ουτε μπουζούκια να πηγαινα κ να χορευα μεχρι πρωι ένα πράμα.

ασε μια απ'τα ιδια...

εγω που θα παω δουλεια αυριο κ μου φαινεται Η εξοδος? απο τη παρασκευη το μεσημερι ειμαι μεσα!

Οχι βάρη;;;; Μα δεν έχει να κάνει κ με βάρη η δουλειά του ή μου φαινεται;;;

ε, ναι γαλατα μοιραζει αλλα το πιο πολυ χαμαλικι το κανει ο βοηθος. εχει σηκωσει κ μεγαλυτερα βαρη σε προηγουμενες δουλειες. εγω πιστευω οτι ειναι απο το παχος κ τη κοιλια που "κρεμαει". αφου του την ειπαν οι νοσοκομες κ το πηρε πιο ζεστα το θεμα γιατι τοσο καιρο τον παρακαλαω για διαιτα αλλα τιποτα αυτος...

ομφαλοκηλη ε???? Ειχε κανει εγχειριση ημανα μου καποτε...της εφυγε απο τον αφαλο η κηλη και της πηγε στον εγκεφαλο...ασ'τα...

:-D:-D:-D

qC91p2.pngaQK1p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Λοιπον αγορομανες....γιατο θεμα που λεγαμε εχθες...όλα ειναι ΟΚ και θα προσπαθησω να εξηγησω χωρις να δωσω τροφη στον ανωμαλο. Το ανδρολογικο ινστιτουτο λεει ότι στα νεογεννητα το πουλακι τους ειναι περιπου 3.5 εκατοστα. Αυτος όμως που δεν καταλαβα και μου το διευκρινησαν ειδικοι ειναι ότι δεν εννοουν σε φυσιολογικη θεση (με καταλαβαινετε ετσι?) γιατι στα 'φυσιολογικα' ο καθε ανθρωπος ειναι διαφορετικος. Εννοουν, στο μαξιμουμ σημειο ...οπότε μου εφυγε και αυτη η ιδεα. Σας ενημερωνω και εσας για να ξερετε. Επίσης, το πως θα γεννηθουν δεν εχει σχεση γιατι μετα τα δυο χρονια αρχιζει και διαμορφωνεται πληρως. Τελος, αν υπαρχει καποια εστω και μικρη ανωμαλια (ορμονικη) πρωτα θα εκδηλωθει με καποιο θεματακι στους ορχεις και μετα στο πουλακι.

στελνω πμ

qC91p2.pngaQK1p2.png

α, κ κατι αλλο αλεκα!

γι'αυτο μας εχουν τρελλανει με τις εξετασεις του μικρου κ το χρωμα που ηταν σκουρο! για να δουν εαν ειναι ορμονικο! λετε να εχει κανενα προβλημα το παιδακι μου??????? δε θελω ουτε να το σκεφτομαι...

qC91p2.pngaQK1p2.png

α, κ κατι αλλο αλεκα!

γι'αυτο μας εχουν τρελλανει με τις εξετασεις του μικρου κ το χρωμα που ηταν σκουρο! για να δουν εαν ειναι ορμονικο! λετε να εχει κανενα προβλημα το παιδακι μου??????? δε θελω ουτε να το σκεφτομαι...

τι προβλημα μαρη???? ασε μας...μια ζωη οι αγορομανες αν ειναι καλα το πουλι τους γιου τους θα σκεφτονται....Για το χρωμα του δικου σου ουτε να το σκεφτεσαι, αφου το παιδι ειναι καραμελαχρινο.

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

τι προβλημα μαρη???? ασε μας...μια ζωη οι αγορομανες αν ειναι καλα το πουλι τους γιου τους θα σκεφτονται....Για το χρωμα του δικου σου ουτε να το σκεφτεσαι, αφου το παιδι ειναι καραμελαχρινο.

παντως οσο περναει ο καιρος ειναι κ πιο ασπρο...κ εγω ευχομαι να μην ειναι τιποτα...τελος του μηνα θα παμε για εξετασεις.

ευχαριστω ρε συ....ησυχασα καπως.

qC91p2.pngaQK1p2.png

Διαφημίσεις

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

Hallo girls

χθες είχαμε μια ανησυχία και μια γκρίνια. ξυπνήσαμε και στις 5 για μαμ και κακά και σήμερα όλη μέρα δεν προλαβαίνω να την αλλάζω.

Μπορεί να κρύωσε χθες στη βόλτα.

Αληθεια κορίτσια εσεις που θηλάζετε σφίξαν καθόλου τα κακά σας ή είναι ακόμα νερουλα?

Κατα τα άλλα έχω να μαγειρεψω, να σιδερώσω να φτιαξω μαλλί και να ποτιστώ

και βαριεμαι.........

Εμας την τελευταια φορα ειχαν μια κρεμωδη υφη!!! Ειχαν μεγαλο ιξωδες!!! Με πιανεις;;;:P:p:p

Βαριεσαι να ποτιστεις;;;;:confused::confused::confused:Γιατι;; Θα πιαστεις;;;

Στο μαγαζι καμμια φορα βαζω κανονικα μπουγαδα στα κέρματα....:rolleyes:

Κολαριστα ...κολαριστα..!!!!

Παλλια χτυπαγανε τα κουδουνια και παρακαλαγανε την μανα μου να τους αφησει να ανεβουν στην ταρατσα για να δουν το ματς...

Βρε με τετοια νυστα που εχω και ο Brand Pit να ερθει θα προτιμησω την αγκαλια του Μόρφεα....;)

Τη δικια σου τη πορτα τωρα δεν τη χτυπανε;; Κοψε και εισιτηρια σε χαμηλοτερη τιμη!!! Δυσκολοι καιροι!!!!

Τοσο ομορφος ειναι αυτος ο Μορφεας πια;;;

τι θα πει ''έκανα'' ρολό κοτόπουλο?

Εγώ ξέρω το ''έβαλα'' ρολό κοτόπουλο στο φούρνο.

Πες μας τώρα ότι το γεμισες μόνη σου το ρολό:o:o:o:o

Και εγώ κοτοπουλο έβαλα στο φούρνο με πιπεριες και καλαμποκι και περιμένω σιδερώνοντας κάνοντας διαλειμματα να σας διαβάζω

Την Κυριακη εχουμε την τιμη μας οι αλανιερες κοτες απ' ο,τι βλεπω!!:cool:

ρε κοριτσακι...η καθε μια στο ειδος της. Εσυ στην κουζινα και εγω στις πασσαρελες!!!!:cool::P....Δηλαδη, και όμορφη, και εξυπνη και νοικοκυρα?? νισαφι πια....χιλια κομματια να γινω???
θα μπω το βραδυ...

κανονιστε ολες σημερα κυριακατικα, να το ξενυχτησετε, κ να εχετε κ κεφακια... ε, εκει θα μου τη βαρεσει, ειναι κ ο αναδρομος, μη σας τρωει ο κ@λ@ς σας λοιπον...

Ξεχασα γιατι εβαλα παραθεση σε σενα!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes: ΑΑααα, μηπως επειδη κοντοζυγωνουν τα γενεθλια σου εισαι στη τσιτα;;;;:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Κοριτσαρες μου καλησπερα...

Τι κανετε?!?!Ομορφακια περιμενω να δω τι θα πει παλι το στομα σου το βραδυ...εγω το γυαλισα το πομολο, το σιροπιασα το γλυκο ,το εψησα το κοτοπουλο (οχι το γνωστο)..χεχε λειπει και η Μεφη να πανηγυρισει...κλεισαμε βαπτιση...12/9!!!

waWmp3.png

9LyAp3.png

Διαφημίσεις

Αλεκα, εμεις που δε σκαμπαζουμε απο κουζινα ειμαστε οι ομορφες ε;;;;

δε φαινομαστε?? Κατσε μη μας πεταξουν και κανα γιαουρτι και γινουμε 'όμορφες γιαουρτλου'

Τι κανετε?!?!Ομορφακια περιμενω να δω τι θα πει παλι το στομα σου το βραδυ...εγω το γυαλισα το πομολο, το σιροπιασα το γλυκο ,το εψησα το κοτοπουλο (οχι το γνωστο)..χεχε λειπει και η Μεφη να πανηγυρισει...κλεισαμε βαπτιση...12/9!!!

μπραβο κοριτσακι μου, όπως την εκλεισες να την αλλαξεις τωρα...
μηπως βαφτιζει και η Αλεκα την ιδια μερα?!?!?
ναιιιιιιιι........αλλαξ'τηηηηηηννννννν

221882cb0gkyh7q4.gif

[quote name=eleni1;21014

χαχαχα....ωραιες ''φιλες'' εχεις μου λεει ο Μανώλης.......:mrgreen::mrgreen:

αντε να τον πεισω πως ειναι η Μαιρούλα ....καμουφλαρισμένη!!!!!

Δεν λες του Αρη να ριξετε στο δικό σας καλητερα.....:tongue:

Καλα που κοιματε ο Νικηφορος :-D

:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Επλυνα και τα λεφτα του Μανωλη....μου τα ζητησε οταν τα ειχα βαλει ηδη στεγνωτηριο ευτυχως δεν παθανε τπτ.

νωρις τα θυμηθηκε:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

πολυ ζαλαδα....μαλλον επειδη περιμενω περιοδο...αλλου παταω και αλλου βρισκομαι' date=' και εχω φαει και τα κερατα μου....τι κακο ειναι αυτό....[/quote]

απαπαπαπα αλεκα ετσι ημουν,πολυ δυσκολο......καμια πορτοκαλαδα,κανενα χαπι σιδηρο για λιγες μερες...εγω ηρεμησα παντως με τον σιδηρο.

ευγε!!!!!!!!

ναι η αλεκα βαφτιζει την ιδια μερα αλλα απογευμα.

εμεις κοριτσια ειπαμε σημερα να αφησουμε τα μωρα στην μαμα μου το μσημερι και να παμε για φαγητο μιας και ειχα τα γενεθλια την παρασκευη,μετα ειπαμε να ερθουμε σπιτι να ποτιστουμε και να κοιμηθου λιγακη και μετα να παω να τα παρω το απογευμα......

λοιπον για φαγητο πηγαμε,σπιτι γυρισαμε,ξαπλωνω στο κρεβατι μεχρι να ερθει ο αρης εβλεπα και ονειρο:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen: φυσικα στην μια ωρα που κοιμηθηκα τηλ.ο μπαμπας μου,που εισαι και τα παιδια κλαινε συνεχεια κλπ.σηκωνομαι σαν την τρελη αρων αρων παω να τα παρω ειναι και στη αλλη ακρη και βλεπω την μπεμπα να κοιμαται και τον μπεμπη στην αγκαλια της μαμας μου να βλεπει τηλεοραση:confused: λεω ποιος εκλαιγε?η μπεμπα μου λεει και δεν σταματουσε......λεω αντε καλα...τα πηρα και εφυγα....ουτε ποτισμα ουτε υπνος......τωρα ξανα......

fCS8p3.png

α ρε μαιρουλα...μου θες και ρομαντζαδα....αυτα να τα ξεχασετε κοριτσακια μου...καλως ηρθατε στην μετα προακαταρκτικα εποχη!!!!

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...