Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , Blu24 είπε:

Εφόσον έχει τώρα κοντά την ωοληψια πες του να τα κάνετε μαζί ώστε να γλιτώσεις να δίνεις δύο φορές στην κλινική στον αναισθησιολόγο !! Ας πάρει μόνο ο γιατρός ότι θέλει παραπάνω κρίμα είναι τόσα λεφτά εφόσον μπορείς να τα γλιτώσεις 

Ναι, αυτό ίσως είναι το πιο βολικό.

πρίν από 2 λεπτά , dimi.tra είπε:

700€ στο ΙΑΣΩ στη Λάρισα όλα μαζί γιατρός και κλινική. Επεμβατική, με σκρατσινγκ, χωρίς βιοψία γιατί δεν χρειάστηκε (είναι έξτρα 50€ νομίζω). Καλά σου είπε ο γιατρός σου αν μιλάμε για επεμβατική, σαν τιμή εκτός Αθήνας. 
      Απλα εχε υπόψιν πως αν την κάνεις δεν θα προχωρήσεις σε εμβρυομεταφορά στον ίδιο κύκλο αλλά τουλάχιστον έναν κύκλο μετά ανάλογα και τα ευρήματα. 
      Κι εμένα πάνω μου το άφησε κι ευτυχώς το πήρα πάνω μου γιατί θα τραβάγαμε τα μαλλιά μας παρέα με τον γιατρό. Εχω όμως μόνο δυο βλαστοκύστες οπότε δεν θα το ρίσκαρα με τίποτα. Λίγο με ζόρισε που αργούμε τόσο πολύ για την ετ αλλά σκέφτομαι πως είναι για καλό. 
      Καλή επιτυχία για την ωοληψια σου ❤️

διαγνωστική θα είναι. Και μου είπε ένα ποσό έτσι γενικό, δηλαδή στα 800 δεν μου είπε αν συμπεριλαμβάνεται μικροβίωμα, βιοψία, που διαβάζω εδώ ότι κάνετε τα περισσότερα κορίτσια. Δηλαδή, άμα είναι εκτός αυτά, πόσο θα πάει το κούρεμα; Εμβρυομεταφορά θα κάνουμε ούτως ή άλλως σε επόμενο κύκλο γιατί έχω αρκετά ωοθηλάκια, να αποφύγουμε υπερδιέγερση.

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

θα μπω το βραδυ...

κανονιστε ολες σημερα κυριακατικα, να το ξενυχτησετε, κ να εχετε κ κεφακια... ε, εκει θα μου τη βαρεσει, ειναι κ ο αναδρομος, μη σας τρωει ο κ@λ@ς σας λοιπον...

ωχ,εσυ ταχεις παρμενα ασχημα...δε σου εγγυωμαι αν θα εχω κουραγιο να ξενηχτυσω μωρο μου!!

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Mπάινω κι εγώ κάτι ώρες που ή θα ξεσκατίζετε ή θα τον ψιλοπαίρνετε!!!:rolleyes::rolleyes:

Πονηρά μυαλά αμέσως...τς ..τς...τς..τς

Λοιπόν εμείς μεσημέρι είχαμε τα κουμπαράκια μας κ φάγαμε όλοι μαζί κ τώρα σε λίγο έχουμε δευτερο γυρο επισκεψεων. Θα φτιάξουμε τηγανήτες κ καλέσαμε κι άλλους μην τις φάμε μονοι μας κ γίνουμε φούσκα!!!!

Οπότε πάω να σχολιάσω ότι προλάβω...

Έγιναν 4 οι άντρες στην ζωή μου!!!!

τι κανετε ρε κοριτσαρες? εχω πολυ καιρο να σας διαβασω ,εχετε τιποτα νεοτερο?ελπιζω να ειστε ολεσ καλα.ΣΕρνεται ο υπολογιστης και βαριεμαι και δεν μπαινω(γιατι κατεβαζω φουλ παιδικα για την μικρη).το ειδα και εγω το dvd.μαπα δεν ελεγε και τιποτα σα τσοντα χωρις τιποτα ιδιαιτερο.Εχω βαρεθει μεσα η παιδιατρος ειπε υπομινη ενε μηνα και μετα ας κανουμε οτι θελουμε.Το εχω ριξει στο φαι, θα ριξω και τον τοιχο για να βγω .72 Και απ το μαιευτηριο βγηκα 68 τι σας λεει.Αλεκα στα ποσα επεσες μαλλον θα σε φτασω μονο που μου λειπει το μποι σου.Ας μου απαντησει καποια να μην μονολογω και εδω γιατι ολη μερα αυτο κανω

Oju1p2.png

sIvCp2.png

να μαι κ παλι!!!!

εμ τι λουλουδακι μου? που με εκανες εξαλλη τοτε αν θυμασαι? τοσο ευκολα θα στα εκανε ολα η "γνωστη"? εμεις που τα καναμε με το γραμμα του νομου, ολα τα παιρνουμε πισω.

μα κ εμεις τα πηραμε ολα 2 φορες κ τωρα μας τα αλλαζουν!

μαλλον τα δυσκολευουν γιατι δεν εχουν λεφτα....

ψηφιζω κηλη... ομφαλοκηλη. να μην ξαναμεινει εγκυος πες του!

τελικα αρχη ομφαλοκηλης του ειπαν. μεσα επεσες!

αλλα δε κανουμε τιποτα ακομα...μονο παυσιπονα αμα ποναει, οχι βαρη κ φυσικα διαιτα για να πεσει η κοιλουμπα!

qC91p2.pngaQK1p2.png

τι κανετε ρε κοριτσαρες? εχω πολυ καιρο να σας διαβασω ,εχετε τιποτα νεοτερο?ελπιζω να ειστε ολεσ καλα.ΣΕρνεται ο υπολογιστης και βαριεμαι και δεν μπαινω(γιατι κατεβαζω φουλ παιδικα για την μικρη).το ειδα και εγω το dvd.μαπα δεν ελεγε και τιποτα σα τσοντα χωρις τιποτα ιδιαιτερο.Εχω βαρεθει μεσα η παιδιατρος ειπε υπομινη ενε μηνα και μετα ας κανουμε οτι θελουμε.Το εχω ριξει στο φαι, θα ριξω και τον τοιχο για να βγω .72 Και απ το μαιευτηριο βγηκα 68 τι σας λεει.Αλεκα στα ποσα επεσες μαλλον θα σε φτασω μονο που μου λειπει το μποι σου.Ας μου απαντησει καποια να μην μονολογω και εδω γιατι ολη μερα αυτο κανω

γεια σου κοριτσι!

qC91p2.pngaQK1p2.png

Διαφημίσεις

καλημερα!!!

περαστικα σε ολα τα παιδακια που ειναι αρρωστουλικα.

εγω παιδια τα εχω παιξει κοιμαμαι απο τις 10 το βραδυ!!! ξερη μιλαμε...

ο μικρος το εχει καθιερωσει υπνο 7 με 7 κ στο ενδιαμεσο ξυπναει 2-3 φορες...

μου ηρθε δεη 175 εκκαθαριστικος!

το βιντεο το ειδα κ εγω. σιγα το πραγμα, οι πορνοσταρ ειναι καλυτερες...ασε που ξεφτιλιζει τελειως την ερωτικη πραξη.

ο γιωργος απο χθες παραπονιεται οτι ποναει στη περιοχη γυρω απο τον αφαλο, κ ειναι πιο σκληρο σε αυτο το σημειο κ εφυγε τωρα για ευαγγελισμο ... αλεκα ξερεις τιποτα?

αλεκα ξεχασα να ρωτησω πως παει ο μικρος με το γαλα που του αλλαξες?

ομορφακια πηγε η μαμα μου να παρει τα λεφτα για τα γαλατα κ της ειπαν οτι το δυκολεψαν κι αλλο κ θελει κ αλλα χαρτια! απο πανεπιστημιακο γιατρο βεβαιωση για τη παθηση κ χαρτι απο τον ελεκτη του ικα, κ κ κ τα κερατα τους τα τραγεια!!!!γκρρρρρ....

αυτα ωραια κυριακη θα περασουμε παλι...

καμια κηλη ισως ...αλλα στα εχουν πει ηδη!!

να μαι κ παλι!!!!

μαθαμε τι εχει???

μνα μαι κ εγω!κομματια!!ολο κοσμο κοσμο κοσμο!δουλειες δουλειες δουλειες!!!τι αλλο να κανω??και παω και το γιωργο μπιρι μπιρι απο πισω...''ποτε θα προλαβω να μπω παρεντς??θα με ψαχνουν!''

καταλαβαινετε!!!τωρα εφυγαν και σας διαβασα!δε σχολιαζω για να μη παραπονεθει καμια!παω να ξαπλωσω μιση ωρα και ελπιζω να τα πουμε μετα!!φιλια!σε ολες!

καλως τι ριαννα!

Επειδή η μικρή μου τους τελευταίους 2 μήνες πήρε 450γρ. και 460γρ. και όχι το πεντακοσάρι+++ που παίρνουν άλλα μωράκια, με ρωτησε ο παιδίατρος αν θέλω να της δώσω κρέμα ή να συνεχίσω τον θηλασμό και να ξαναδούμε το βαρος της την επόμενη φορα αλλά επειδή την βλέπω μικροκαμωμενη σε σχεση με την αδερφούλα της, άρχισα από τώρα να της δίνω.

Δεν μου λες Αννούλα υποστήριξη για να συνεχίζεις να θηλάζεις έχεις ή σε έχουν πρήξει όλοι;;;

Seimeiwsi: tooooso kairo tis edina gala me xamomili anti gia nero. Xthes o paidiatros mou eipe na tis to kopsw kai oli mera pinei gala me nero kanonika.

Ρε συ καλά καταλαβαίνω;; Στο μπουκάλι αντί για νερό βάζεις χαμομήλι κ μετά προσθέτεις κ την σκόνη γάλα;;; Πρώτη φορά το ακούω γι αυτό. Γιατί έτσι;;;; Πίνεται αυτό το πράμα κ κάνει κιόλας;;;

το αγγελακι μου μου εκανε παρατηρηση που δεν εχω βαλει και τον μπαμπουλη του στο αβαταρ....Μου λεει εγω ειμαι ο Μικι και ο αδερφουλης μου ο ντοναλντ...εσυ εισαι το ψαρακι....βαλε και τον μπαμπουλη μου μαζι.....Το σκατο!

Απόλυτο δίκιο το παιδί. Αυτός στο πηγάδι κατούρησε;;

στο πρωτο ολοι φερνουν ρε γμτ. στο 3ο, ουτε να σου ζησει δεν λενε οι καφροι.

Κ στο 3ο μένουν αυτοί που πραγματικά σε νοιάζονται κι όχι η σαρα κ μαρα όπως στο πρώτο που έρχονται από περιεργια κ διαφορα άλλα...

δεν εχω διαβασει τιποτα...ειμαι σε φιλικο σπιτι βολτα..θα διαβασω μολις παω σπιτι αργαμησι.μπηκα να πω ενα γεια γιατι μου λειψατε!

ααα και ν α ενημερωσω οτι η σαμπανια δστο βιντεακι ηταν don pernion η οπως αλλιως λεγεται!!!ελυθει και αυτο τυο μυστηριο!!καληνυχτες

Εσύ το χαβά σου μαρή! Ακόμα εκεί έχεις μείνει;;; χιχιχιχι...

αργαμισι ειναι για ξεσκατισμα.

μαλλον το δευτερο... δεν πας κ εσυ για καμμια βρωμοδουλεια?

εγω εχω τσακωθει, κ θα ριξω κανα δεξι κροσε, γιατι εχω φρικαρει τελειως ομως!

Τι έγινε;;; Ζηλέψαμε το καινούργιο τουτού κ έχουμε ιντριγκες;;;;

γεια σας...μολις κοιμηθηκε η μπουμπου....δε σας ειπα που πηγαμε στην γιατρο ειναι 6800κg 62πόντους και το κεφαλακι 40 δε πηρε πολυ αλλα ειπε οτι ειναι απο την ουρολοιμοξη...τωρα μας εδωσε zinadol σιροπι να το παιρνουμε για να κρατα το ουροποιητικο καθαρο μεχρι να κανουμε τις εξετασεις...ειναι απυρετη απο εχθες αλλα ειναι λιγακι μαχμουρλου...εγω βαριεμαι τρελλα...αντε να ανοιξει λιγο ο καιρος να βγαινουμε λιγακι εξω γιατι τα χω παιξει!!

Φτου φτου ολόκληρη κοπέλα κι αυτή! Αυτό με το ζιναντόλ δεν το ήξερα. Θα ρωτήσω παιδίατρο. Κι έτσι γλυτώνεις τις αντιβιώσεις;;;

καλημερα!!!

περαστικα σε ολα τα παιδακια που ειναι αρρωστουλικα.

εγω παιδια τα εχω παιξει κοιμαμαι απο τις 10 το βραδυ!!! ξερη μιλαμε...

ο μικρος το εχει καθιερωσει υπνο 7 με 7 κ στο ενδιαμεσο ξυπναει 2-3 φορες...

μου ηρθε δεη 175 εκκαθαριστικος!

το βιντεο το ειδα κ εγω. σιγα το πραγμα, οι πορνοσταρ ειναι καλυτερες...ασε που ξεφτιλιζει τελειως την ερωτικη πραξη.

ο γιωργος απο χθες παραπονιεται οτι ποναει στη περιοχη γυρω απο τον αφαλο, κ ειναι πιο σκληρο σε αυτο το σημειο κ εφυγε τωρα για ευαγγελισμο ... αλεκα ξερεις τιποτα?

αλεκα ξεχασα να ρωτησω πως παει ο μικρος με το γαλα που του αλλαξες?

ομορφακια πηγε η μαμα μου να παρει τα λεφτα για τα γαλατα κ της ειπαν οτι το δυκολεψαν κι αλλο κ θελει κ αλλα χαρτια! απο πανεπιστημιακο γιατρο βεβαιωση για τη παθηση κ χαρτι απο τον ελεκτη του ικα, κ κ κ τα κερατα τους τα τραγεια!!!!γκρρρρρ....

αυτα ωραια κυριακη θα περασουμε παλι...

Τι τρεχάματα έχετε κι εσείς βρε κοριτσάκι...Δεν φτάνει η κούραση...

Ο μικρος το πινει το γαλα μια χαρα. Στην αρχη του το εβαλα 3 εξτρα κερ, τρεις κανονικο, για να δω πως παει. Αφου το ηπιε και ηταν όλο καλα, το εκανα 4-2 και τωρα κνονικο σκτο. Νομιζω ότι χορταινει πιο καλα με αυτο. Και απο βαρος καλος ειναι. 7.250 νηστικος και μολις τα εχει κανει.

...

Αντε μαρή λύσσαξες! Μια χαρά θρεφταράκι είναι το παιδί!!!

Hallo girls

χθες είχαμε μια ανησυχία και μια γκρίνια. ξυπνήσαμε και στις 5 για μαμ και κακά και σήμερα όλη μέρα δεν προλαβαίνω να την αλλάζω.

Μπορεί να κρύωσε χθες στη βόλτα.

Αληθεια κορίτσια εσεις που θηλάζετε σφίξαν καθόλου τα κακά σας ή είναι ακόμα νερουλα?

Κατα τα άλλα έχω να μαγειρεψω, να σιδερώσω να φτιαξω μαλλί και να ποτιστώ

και βαριεμαι.........

Ακόμα νερουλά κ 5-6 φορές την ημέρα...

Το βαριέμαι που πήγαινε σε όλα τα παραπάνω γιατί μη μου πεις στο τελευταίο,σίγουρα μας δουλευεις...βαράτε με κι ας κλαίω...

Αστο έχουμε σαλτάρει από την κλεισούρα!!! Εμείς κάναμε μία βόλτα χθες με αυτοκίνητο παραλιακά κ ένιωσα άλλος ανθρωπος! ουτε μπουζούκια να πηγαινα κ να χορευα μεχρι πρωι ένα πράμα.

να μαι κ παλι!!!!

Οχι βάρη;;;; Μα δεν έχει να κάνει κ με βάρη η δουλειά του ή μου φαινεται;;;

μπραβο ρε λουκ νοικοκυρη. οχι σα κατι αλλους...

ντιν..νταν...

Αστο έχουμε σαλτάρει από την κλεισούρα!!! Εμείς κάναμε μία βόλτα χθες με αυτοκίνητο παραλιακά κ ένιωσα άλλος ανθρωπος! ουτε μπουζούκια να πηγαινα κ να χορευα μεχρι πρωι ένα πράμα.

Το ριξες εξω δλδ...?:mrgreen:

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

θα μπω το βραδυ...

κανονιστε ολες σημερα κυριακατικα, να το ξενυχτησετε, κ να εχετε κ κεφακια... ε, εκει θα μου τη βαρεσει, ειναι κ ο αναδρομος, μη σας τρωει ο κ@λ@ς σας λοιπον...

ελα μαρη...εγω θα ειμαι μεσα όπως παντα.....αλλα πρεπει να μου γραψεις γιατι εχεις νευρα....

καλως το ριανακι...που εισαι εσυ καλε?? Οι κξουκλες σου??? Μαρη εγω επεσα στα 86...δε με φταννεις που να χτυπιεσαι....ειναι πολλα τα κιλα Ριανα!!!!!! Αλλα 16 και ειμαι μια χαρα!!!!!

να μαι κ παλι!!!!

ομφαλοκηλη ε???? Ειχε κανει εγχειριση ημανα μου καποτε...της εφυγε απο τον αφαλο η κηλη και της πηγε στον εγκεφαλο...ασ'τα...

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

ντιν..νταν...

Το ριξες εξω δλδ...?:mrgreen:

Ναι ναι! Αποφάσισα ποιο θα παραμείνει στέκι μου σε λιγα χρόνια που θα βγαίνω για ποτό κ που θα πάω την επόμενη φορά για φαγητό!!!!!!

ειχε κοπει το ρευμα....τωρα ηρθε.....ωρα ειναι λεω να μεινω χωρις φορουμ....φοβηθηκα η ερμη...

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

Λοιπον αγορομανες....γιατο θεμα που λεγαμε εχθες...όλα ειναι ΟΚ και θα προσπαθησω να εξηγησω χωρις να δωσω τροφη στον ανωμαλο. Το ανδρολογικο ινστιτουτο λεει ότι στα νεογεννητα το πουλακι τους ειναι περιπου 3.5 εκατοστα. Αυτος όμως που δεν καταλαβα και μου το διευκρινησαν ειδικοι ειναι ότι δεν εννοουν σε φυσιολογικη θεση (με καταλαβαινετε ετσι?) γιατι στα 'φυσιολογικα' ο καθε ανθρωπος ειναι διαφορετικος. Εννοουν, στο μαξιμουμ σημειο ...οπότε μου εφυγε και αυτη η ιδεα. Σας ενημερωνω και εσας για να ξερετε. Επίσης, το πως θα γεννηθουν δεν εχει σχεση γιατι μετα τα δυο χρονια αρχιζει και διαμορφωνεται πληρως. Τελος, αν υπαρχει καποια εστω και μικρη ανωμαλια (ορμονικη) πρωτα θα εκδηλωθει με καποιο θεματακι στους ορχεις και μετα στο πουλακι.

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...