Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Χθες κοιμηθηκα απο τις 11 ....τα βασανακια μου με ειχαν βγαλει οφ ολη μερα χωρις αλλο ανθρωπο στο σπιτι,ο Μανω απο το πρωι ηρθε στις 9.

Το βραδυ οπως ολες τις τελευταιες μερες το μωρο ξυπναγε ανα 2,5 ωρες για μαμ και μετα σκουλικιαζε στην κουνια του για κανα μισαωρο μεχρι να ηρεμισει ...ξαναξυπναγε...

Το πρωι μιας και ειναι Κυριακη ξυπνησε το μωρο στης 6 και ο Γιαννης στις 7.....

(καλα τα λεω Ομορφάκια?) !!!

Σημερα παλι θα ειμαι μονη μου....θα κανω κικιρίκου μεχρι το βραδυ !!!!

Κι εμενα ετσι κανει η μικρη εδω και 4 μερες! Γιατι;;;; Σερνομαι!! Γαβγιζουν και τα σκυλια της γειτονιας και υπνος γιοκ!!!:evil::evil::evil:

Μπραβο στο μωρακι !!!

Που να'ρθω με 2 μωρα.....εχει και μπαλα το γυπεδο και δεν θα εχει να παρκαρω μετα .....

Δε θα χεις να παρκαρεις ή θες να δεις τα 22 ιδρωμενα αγορια;;:tongue::tongue::tongue: Α, ξεχασα και τους αναπληρωματικους!! Δεν τους καλεις για ενα νερακι σπιτι;;;:P:p:p

Επλυνα και τα λεφτα του Μανωλη....μου τα ζητησε οταν τα ειχα βαλει ηδη στεγνωτηριο ευτυχως δεν παθανε τπτ.

:confused::confused::confused:Βγηκαν κολλαριστα τουλαχιστον;;;;

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑ!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Hallo girls

χθες είχαμε μια ανησυχία και μια γκρίνια. ξυπνήσαμε και στις 5 για μαμ και κακά και σήμερα όλη μέρα δεν προλαβαίνω να την αλλάζω.

Μπορεί να κρύωσε χθες στη βόλτα.

Αληθεια κορίτσια εσεις που θηλάζετε σφίξαν καθόλου τα κακά σας ή είναι ακόμα νερουλα?

Κατα τα άλλα έχω να μαγειρεψω, να σιδερώσω να φτιαξω μαλλί και να ποτιστώ

και βαριεμαι.........

byXKp2.png

αυτο θα πει ξεπλυμα βρωμικου χρηματος....

Στο μαγαζι καμμια φορα βαζω κανονικα μπουγαδα στα κέρματα....:rolleyes:

Κι εμενα ετσι κανει η μικρη εδω και 4 μερες! Γιατι;;;; Σερνομαι!! Γαβγιζουν και τα σκυλια της γειτονιας και υπνος γιοκ!!!:evil::evil::evil:

Δε θα χεις να παρκαρεις ή θες να δεις τα 22 ιδρωμενα αγορια;;:tongue::tongue::tongue: Α, ξεχασα και τους αναπληρωματικους!! Δεν τους καλεις για ενα νερακι σπιτι;;;:P:p:p

:confused::confused::confused:Βγηκαν κολλαριστα τουλαχιστον;;;;

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑ!!!!

Ή μηπως να τους καλουσες για σαμπανια;;; Ετσι, για τα επινικια!!!! Χιχιχι!

Κολαριστα ...κολαριστα..!!!!

Παλλια χτυπαγανε τα κουδουνια και παρακαλαγανε την μανα μου να τους αφησει να ανεβουν στην ταρατσα για να δουν το ματς...

Βρε με τετοια νυστα που εχω και ο Brand Pit να ερθει θα προτιμησω την αγκαλια του Μόρφεα....;)

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Hallo girls

χθες είχαμε μια ανησυχία και μια γκρίνια. ξυπνήσαμε και στις 5 για μαμ και κακά και σήμερα όλη μέρα δεν προλαβαίνω να την αλλάζω.

Μπορεί να κρύωσε χθες στη βόλτα.

Αληθεια κορίτσια εσεις που θηλάζετε σφίξαν καθόλου τα κακά σας ή είναι ακόμα νερουλα?

Κατα τα άλλα έχω να μαγειρεψω, να σιδερώσω να φτιαξω μαλλί και να ποτιστώ

και βαριεμαι.........

Μπορει να ειναι απο τα δοντια,αυτα ολο τετοια κανουν....μια πολλα κακα,μια δεκατα και γενικος γκρινια.

Νερουλα κανουμε ακομα .....

καθε φορα που τον αφηνω για να παω στην δουλεια και τον αλλαζει η μαμα μου ,μου λεει οτι το μωρο εκανε ευκοιλια......

Διαφημίσεις

πολυ ζαλαδα....μαλλον επειδη περιμενω περιοδο...αλλου παταω και αλλου βρισκομαι, και εχω φαει και τα κερατα μου....τι κακο ειναι αυτό....

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Μπορει να ειναι απο τα δοντια,αυτα ολο τετοια κανουν....μια πολλα κακα,μια δεκατα και γενικος γκρινια.

Νερουλα κανουμε ακομα .....

καθε φορα που τον αφηνω για να παω στην δουλεια και τον αλλαζει η μαμα μου ,μου λεει οτι το μωρο εκανε ευκοιλια......

ετσι μου είπε και εμένα η γυναίκα την πρώτη μέρα που την κράτησε

ουφ πήρα κουράγιο τώρα

πολυ ζαλαδα....μαλλον επειδη περιμενω περιοδο...αλλου παταω και αλλου βρισκομαι, και εχω φαει και τα κερατα μου....τι κακο ειναι αυτό....

αλατάκι-πορτοκαλαδίτσα. Ντοκ εμεις θα σου τα λέμε ???

Τι καλό θα παραγγείλεις σήμερα:cool::cool::cool::cool::cool:????

byXKp2.png

Σε ματιάσανε.......:mrgreen:

ετσι μου είπε και εμένα η γυναίκα την πρώτη μέρα που την κράτησε

ουφ πήρα κουράγιο τώρα

αλατάκι-πορτοκαλαδίτσα. Ντοκ εμεις θα σου τα λέμε ???

Σημερα ειναι κυριακη και μαγειρευει !!!!!

Μαρή Αλέκα....φαγατε ολοι απο το ίδιο φαγητο ???:tongue::tongue::tongue:

βρωωωωωωμες.......σκουληκαντεεεεερες που λεει και η ελενιτσα....

εκανα ρολο με πατατες μαρη....όχι ρολο κουζινας, ρολο κοτοπουλο....:tongue:

Σε ματιάσανε.......:mrgreen:

σιγουρα....τετοια ομορφια.....:rolleyes:

Μαρή Αλέκα....φαγατε ολοι απο το ίδιο φαγητο ???:tongue::tongue::tongue:

ακομη δεν εχουμε φαει μεσημεριανό. Εχω στειλει το Νικο στο λιμεναρχειο τελικα, γιατι βαριεμαι να ντυθω και να τρεχω....Ο Αγγελος απο το πρωι εχει φαει γιαουρτι, μπανανα, μπαρα δημητριακων, αυγο με μιση φετα ψωμι, ενα τοστ και ενα χυμο πορτοκαλι:confused::confused::confused: Κοντευει να σκασει το παιδακι μου....Το φαγητο εν τω μεταξυ δεν ειναι ετοιμο ακομη...ειπαμε μαγειρευω αλλα δεν θα μου βαλετε και χρονομετρο...τσ τσ:rolleyes::rolleyes:

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

εκανα ρολο με πατατες μαρη....όχι ρολο κουζινας, ρολο κοτοπουλο....:tongue:

τι θα πει ''έκανα'' ρολό κοτόπουλο?

Εγώ ξέρω το ''έβαλα'' ρολό κοτόπουλο στο φούρνο.

Πες μας τώρα ότι το γεμισες μόνη σου το ρολό:o:o:o:o

Και εγώ κοτοπουλο έβαλα στο φούρνο με πιπεριες και καλαμποκι και περιμένω σιδερώνοντας κάνοντας διαλειμματα να σας διαβάζω

byXKp2.png

τι θα πει ''έκανα'' ρολό κοτόπουλο?

Εγώ ξέρω το ''έβαλα'' ρολό κοτόπουλο στο φούρνο.

Πες μας τώρα ότι το γεμισες μόνη σου το ρολό:o:o:o:o

Και εγώ κοτοπουλο έβαλα στο φούρνο με πιπεριες και καλαμποκι και περιμένω σιδερώνοντας κάνοντας διαλειμματα να σας διαβάζω

ρε κοριτσακι...η καθε μια στο ειδος της. Εσυ στην κουζινα και εγω στις πασσαρελες!!!!:cool::P....Δηλαδη, και όμορφη, και εξυπνη και νοικοκυρα?? νισαφι πια....χιλια κομματια να γινω???

221882cb0gkyh7q4.gif

ειμαι μοναχουλα,ε?εγω σας χαιρετω κι ας μιλαω μονη!!!

Επλυνα και τα λεφτα του Μανωλη....μου τα ζητησε οταν τα ειχα βαλει ηδη στεγνωτηριο ευτυχως δεν παθανε τπτ.

χα,καλο,να το ξερω γιατι εγω εχω πλυνει χαρτοπετσετα κι εμεινε αθικτη!!!!!!!!

Χθες κοιμηθηκα απο τις 11 ....τα βασανακια μου με ειχαν βγαλει οφ ολη μερα χωρις αλλο ανθρωπο στο σπιτι,ο Μανω απο το πρωι ηρθε στις 9.

Το βραδυ οπως ολες τις τελευταιες μερες το μωρο ξυπναγε ανα 2,5 ωρες για μαμ και μετα σκουλικιαζε στην κουνια του για κανα μισαωρο μεχρι να ηρεμισει ...ξαναξυπναγε...

αχ,συμπασχω ελενη μου!!!!εδω γινοταν ενας χαμος...αντε να ξεαρρωστησουν τα παιδια γιατι εγω ειμαι σχεδον οφ!!!!!!!!!!
μια χαρα! εγω ρε μια μεζουρα αλμιρον του εβαλα κ το τσακισε το μωρακι!!!

να δουμε τι θα μασ πει η παιδιατροσ τη επομενη φορα...

σα γρομπαλακι του εχει γινει σκληρο πανω κ κατω απο τον αφαλο, εχει κ κοιλουμπα βεβαια...τον ποναει μονο οταν το αγγιζει...ξερω κ γω... θα δουμε...λες να του κανουν καμια κολονοσκοπηση???:?:?:? το κακομοιρη

περαστικα κ ευχομαι να μην ειναι τιποτα..
ρε κοριτσακι...η καθε μια στο ειδος της. Εσυ στην κουζινα και εγω στις πασσαρελες!!!!:cool::P....Δηλαδη, και όμορφη, και εξυπνη και νοικοκυρα?? νισαφι πια....χιλια κομματια να γινω???
;););)

ο λουκας σημερα ξεβουλωσε το σιφονι...και τα καθαρισε κιολας ο καλος μου..κοιμηθηκαμε κ το πρωι λιγο ακομη αφου η πεθερα κρατησε το στρατο μου!!!!!!

κατεβασα και την ταινια της τζουλιας,γιατι στο youtube δεν την βγαζουν πλεον...ημυν πολυ περιεργη..ρε κοριτσια τσαμπα εκαψα ρευμα..πολυ ξεπεσμενη η παλιοπ!@$#!@$α!!!τελευταια των τελευταιων κ σιχαμενη επισης....τουλαχιστον ας το εκανε πιο κομψα!!!!εντελως αγαρμπη!!!!

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

μια χαρα τα λες!

6 ο Νικηφ. 7 η χριστ. ο μπεμπης, εκτος συναγωνισμου παντα!

γιατι ηθελε να παμε στο θεατρο... που πηγαμε, αλλα θα σας τα πω το βραδυ!

εχθες ηρθε η αδερφη μιου να λυσουμε το κυπριακο και με απεσπασε....μετα ξεραθηκα...ε με αυτα που ειχα φαει, τι περιμενεις??

Καλημερα σεόλες κοριτσακια μου, εχω ενα σπιτι αχουρι...

γιατι τσακωθηκες καλο μου??? δεν σου καθεται??:tongue::P

ποσο ηρταν το κεφαλακι της όταν γεννηθηκε?? Εχει πεσει καμπυλη??

ευακι αν μεναμε κοντα όλο σπιτινσου θα ειμαι χαχα.....Ο Αγγελος εχει πολυ αδυναμια στον πατερα του...Μια φορα του λεω 'θα τον πνιξω το μπαμπα σου' και μου λεει 'όχι μαμουλα μου, ειναι καλος...σε παρακαλω'...τον καυμενουλι...

Ωραιος ο υδραυλικος...εφευρετης...

εμενα ο μικρος κοιμηθηκε απο τις 8.00 ξυπνησε 5.30 να φαει, κοιμγηθηκε και ξυπνησε 8.30 χαχα...Αν βαριεσαι ελα εδω...

οχι... δεν θελω αλλο! δεν ειναι αυτο το θεμα... αλλο ειναι. δεν ξαναασχολουμε μαζι του. να μου το θυμηθειτε αυτο, την επομενη φορα...

καλημερα!!!

περαστικα σε ολα τα παιδακια που ειναι αρρωστουλικα.

εγω παιδια τα εχω παιξει κοιμαμαι απο τις 10 το βραδυ!!! ξερη μιλαμε...

ο μικρος το εχει καθιερωσει υπνο 7 με 7 κ στο ενδιαμεσο ξυπναει 2-3 φορες...

μου ηρθε δεη 175 εκκαθαριστικος!

το βιντεο το ειδα κ εγω. σιγα το πραγμα, οι πορνοσταρ ειναι καλυτερες...ασε που ξεφτιλιζει τελειως την ερωτικη πραξη.

ο γιωργος απο χθες παραπονιεται οτι ποναει στη περιοχη γυρω απο τον αφαλο, κ ειναι πιο σκληρο σε αυτο το σημειο κ εφυγε τωρα για ευαγγελισμο ... αλεκα ξερεις τιποτα?

αλεκα ξεχασα να ρωτησω πως παει ο μικρος με το γαλα που του αλλαξες?

ομορφακια πηγε η μαμα μου να παρει τα λεφτα για τα γαλατα κ της ειπαν οτι το δυκολεψαν κι αλλο κ θελει κ αλλα χαρτια! απο πανεπιστημιακο γιατρο βεβαιωση για τη παθηση κ χαρτι απο τον ελεκτη του ικα, κ κ κ τα κερατα τους τα τραγεια!!!!γκρρρρρ....

αυτα ωραια κυριακη θα περασουμε παλι...

εμ τι λουλουδακι μου? που με εκανες εξαλλη τοτε αν θυμασαι? τοσο ευκολα θα στα εκανε ολα η "γνωστη"? εμεις που τα καναμε με το γραμμα του νομου, ολα τα παιρνουμε πισω.

μια χαρα! εγω ρε μια μεζουρα αλμιρον του εβαλα κ το τσακισε το μωρακι!!!

να δουμε τι θα μασ πει η παιδιατροσ τη επομενη φορα...

σα γρομπαλακι του εχει γινει σκληρο πανω κ κατω απο τον αφαλο, εχει κ κοιλουμπα βεβαια...τον ποναει μονο οταν το αγγιζει...ξερω κ γω... θα δουμε...λες να του κανουν καμια κολονοσκοπηση???:?:?:? το κακομοιρη

ψηφιζω κηλη... ομφαλοκηλη. να μην ξαναμεινει εγκυος πες του!

ειμαι μοναχουλα,ε?εγω σας χαιρετω κι ας μιλαω μονη!!!

χα,καλο,να το ξερω γιατι εγω εχω πλυνει χαρτοπετσετα κι εμεινε αθικτη!!!!!!!!

αχ,συμπασχω ελενη μου!!!!εδω γινοταν ενας χαμος...αντε να ξεαρρωστησουν τα παιδια γιατι εγω ειμαι σχεδον οφ!!!!!!!!!!

περαστικα κ ευχομαι να μην ειναι τιποτα..

;););)

ο λουκας σημερα ξεβουλωσε το σιφονι...και τα καθαρισε κιολας ο καλος μου..κοιμηθηκαμε κ το πρωι λιγο ακομη αφου η πεθερα κρατησε το στρατο μου!!!!!!

κατεβασα και την ταινια της τζουλιας,γιατι στο youtube δεν την βγαζουν πλεον...ημυν πολυ περιεργη..ρε κοριτσια τσαμπα εκαψα ρευμα..πολυ ξεπεσμενη η παλιοπ!@$#!@$α!!!τελευταια των τελευταιων κ σιχαμενη επισης....τουλαχιστον ας το εκανε πιο κομψα!!!!εντελως αγαρμπη!!!!

μπραβο ρε λουκ νοικοκυρη. οχι σα κατι αλλους...

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

θα μπω το βραδυ...

κανονιστε ολες σημερα κυριακατικα, να το ξενυχτησετε, κ να εχετε κ κεφακια... ε, εκει θα μου τη βαρεσει, ειναι κ ο αναδρομος, μη σας τρωει ο κ@λ@ς σας λοιπον...

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...