Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Makelen είπε:

6η εβδομάδα ακριβώς είχα πάει, και παλλόταν.. το εβλεπα! Λυσσαξε εκείνος ο γιατρός ότι δεν έκανε να βάλει ήχο, γιατί θα έπαιρνε ακτινοβολία το μωρό! Κι ότι καρδιά πρέπει να ακούμε μετά την 12η! Εγώ πρώτη φορά το ακούω αυτό! Βέβαια.. εκείνη ήταν κ η τελευταία επίσκεψη σε εκείνον τον γιατρό. Πλέον έχω πάει στον μαιευτήρα μου από τον μικρό μου. Πήγα μια εβδομάδα μετά, 7η, και εννοείται έβαλε φουλ ήχο! Βέβαια δεν το κρύβω ότι την πρώτη φορά, στην πρώτη εγκυμοσυνη, ήταν άλλη αίσθηση. Ήταν πρωτόγνωρο.. είχα συγκινηθεί.. ήταν κι ο άντρας μου κτλ. Τώρα μπηκα μονη, ο άντρας μου στο αμάξι με τον μικρό, και όλα ήταν λίγο.. απλώς διαδικαστικά. Μου αρκούσε που μου είπε ότι προχωράει καλά..!

Ελπίζω κ εγώ την άλλη εβδομάδα ν ακούσω,τώρα έχω αυτήν την αγωνία κ δεν θα περνάνε πάλι οι μέρες.Αληθεια;Πρώτη φορά το ακούω κ εγώ αυτό!Εγώ σήμερα δεν ξέρω πόσους παλμούς είχα φτάσει,ήμουν μαζί με τον άντρα μου κ μου έλεγε όλο ηρέμησε κ ηρέμησε.Πάω κάποια στιγμή για τον υπέρηχο κ φωνάζει ο γιατρός ο μπαμπάς που είναι;χαχαχχα όλο καμάρι μου ηταν το μωρό μου!

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

ναι το βλεπω....τι να πω ο καθενας οτι νομιζει...σε εκανα γειτονισσα τελικα...

ναι ευχαριστω!!!προτιμησεις σε δωρα εχεις?

ακους τωρα?λεει για τον αξονα της γης οτι μετατοπιστηκε απο τον σεισμο...

fCS8p3.png

Kαλημέρες !!!!

Χειμωνιάτικη μερα σημερα.

δεν εχω διαβασει τιποτα...ειμαι σε φιλικο σπιτι βολτα..θα διαβασω μολις παω σπιτι αργαμησι.μπηκα να πω ενα γεια γιατι μου λειψατε!

ααα και ν α ενημερωσω οτι η σαμπανια δστο βιντεακι ηταν don pernion η οπως αλλιως λεγεται!!!ελυθει και αυτο τυο μυστηριο!!καληνυχτες

Τι κανεις μαρη στα φιλικά σπίτια αργάμησι ....???? :tongue:και μαθαινεις και για σαμπανιες....δεν μας τα λες καλα....:mrgreen:

Ναι καλυτερα στον ηλεκτρικό δεν ξερω από Πειραιά. Τι αλλα ρε κοριτσια? Τα μωρακια μεγαλώσανε τον άλλο μηνα θα φαμε και κρεμα εμεις. Μετα τον γαμο λεω να βαλω μπρος για το δευτερο αποφάσισα να μην γυρίσω στην δουλειά δεν εχω που να αφήσω το παιδι

Με το καλο Ελενακι,

Αν εχει καλη δουλεια και με καλο μισθό ο αντρας σου καλα θα ειναι να μεγαλωσεις εσυ τα παιδακια σου,αλλα ειναι δυσκολες εποχες σκεψου το !!!

θα ταισω τον μπεμπη σε λιγο αλλα ειπα να πω ενα γεια.

θεανω εγω τις φωτογραφιες θα τις δω οταν ερθει το λαπτοπ γιατι αυτο ειναι πολυ μικρο για να τις φορτωσει,μην το κανω και καμια ζημια...φτανει το ενα:mrgreen:

ρε ζωιτσα κανε με γειτονισσα στην φαρμα σου εχω στειλει αιτημα,αν δεν το βρισκεις στειλε μου εσυ,ο αριστοτελης ειμαι!!!!!

χαχαχα....ωραιες ''φιλες'' εχεις μου λεει ο Μανώλης.......:mrgreen::mrgreen:

αντε να τον πεισω πως ειναι η Μαιρούλα ....καμουφλαρισμένη!!!!!

μολις εριξα και λιγο λιπασμα στα χωραφια σου!!!

η κιμι που ειναι??

Δεν λες του Αρη να ριξετε στο δικό σας καλητερα.....:tongue:

και εχει και θεμα σημερα για τους ολυμπιους θεους:confused::confused::confused:

εχω εναν ξαδερφο που νομιζω οτι το γυρισε εκει......

Καλα που κοιματε ο Νικηφορος :-D

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Διαφημίσεις

Χθες κοιμηθηκα απο τις 11 ....τα βασανακια μου με ειχαν βγαλει οφ ολη μερα χωρις αλλο ανθρωπο στο σπιτι,ο Μανω απο το πρωι ηρθε στις 9.

Το βραδυ οπως ολες τις τελευταιες μερες το μωρο ξυπναγε ανα 2,5 ωρες για μαμ και μετα σκουλικιαζε στην κουνια του για κανα μισαωρο μεχρι να ηρεμισει ...ξαναξυπναγε...

Το πρωι μιας και ειναι Κυριακη ξυπνησε το μωρο στης 6 και ο Γιαννης στις 7.....

(καλα τα λεω Ομορφάκια?) !!!

Σημερα παλι θα ειμαι μονη μου....θα κανω κικιρίκου μεχρι το βραδυ !!!!

εχθες ηρθε η αδερφη μιου να λυσουμε το κυπριακο και με απεσπασε....μετα ξεραθηκα...ε με αυτα που ειχα φαει, τι περιμενεις??

Καλημερα σεόλες κοριτσακια μου, εχω ενα σπιτι αχουρι...

αργαμισι ειναι για ξεσκατισμα.

μαλλον το δευτερο... δεν πας κ εσυ για καμμια βρωμοδουλεια?

εγω εχω τσακωθει, κ θα ριξω κανα δεξι κροσε, γιατι εχω φρικαρει τελειως ομως!

γιατι τσακωθηκες καλο μου??? δεν σου καθεται??:tongue::P

γεια σας...μολις κοιμηθηκε η μπουμπου....δε σας ειπα που πηγαμε στην γιατρο ειναι 6800κg 62πόντους και το κεφαλακι 40 δε πηρε πολυ αλλα ειπε οτι ειναι απο την ουρολοιμοξη...τωρα μας εδωσε zinadol σιροπι να το παιρνουμε για να κρατα το ουροποιητικο καθαρο μεχρι να κανουμε τις εξετασεις...ειναι απυρετη απο εχθες αλλα ειναι λιγακι μαχμουρλου...εγω βαριεμαι τρελλα...αντε να ανοιξει λιγο ο καιρος να βγαινουμε λιγακι εξω γιατι τα χω παιξει!!

ποσο ηρταν το κεφαλακι της όταν γεννηθηκε?? Εχει πεσει καμπυλη??

ναι αμε!!!!!!τι καλα να σας ειχα κοντα μου,λουκουλεια γευματα θα καναμε

αχ το καλο μου!!εγω οταν τον μαλωνω λεει μπαμπα που ειναι συνεχομενες φορες..σαν να λεει τωρα εσυ με μαλωνεις και θελω το μπαμπα μου!!!!

αστα να πανε..κι αμα ειναι και διδυμα ακομη χειροτερα!!!!

λοιπον κοριτσια ο μαπας ο υδραυλικος που εκανε τις σωληνωσεις εχει στειλει ολες τις γραμμες(νεροχυτης κουζινας-μπανιερα-νιπτηρας μπανιου-αποχετευση πλυντηριου)που λετε????αν ειχε το θεο του....στο σιφονι της τουαλετας:evil::evil::evil::evil::evil:με αποτελεσμα συχνα πυκνα να βουλωνει καπου και αντε να βγαλεις το φιδι απο την τρυπα:mad::mad:ετσι εκατσε να γινει σημερα γ@#$ω το κερατο μου!!!μεχρι αυριο που θα το ξεβουλωσει ο λουκας,εχω απλυτα στο νεροχυτη και θα πλενομαστε μονο στο wc!!ευτυχως υπαρχει και αυτο:rolleyes::rolleyes::rolleyes:μονο μην ξεχαστω το βραδυ και κανω καμια μλκ και πλυμμηρισουμε στο σ#@$@$ο!!!!!

..

ευακι αν μεναμε κοντα όλο σπιτινσου θα ειμαι χαχα.....Ο Αγγελος εχει πολυ αδυναμια στον πατερα του...Μια φορα του λεω 'θα τον πνιξω το μπαμπα σου' και μου λεει 'όχι μαμουλα μου, ειναι καλος...σε παρακαλω'...τον καυμενουλι...

Ωραιος ο υδραυλικος...εφευρετης...

Χθες κοιμηθηκα απο τις 11 ....τα βασανακια μου με ειχαν βγαλει οφ ολη μερα χωρις αλλο ανθρωπο στο σπιτι,ο Μανω απο το πρωι ηρθε στις 9.

Το βραδυ οπως ολες τις τελευταιες μερες το μωρο ξυπναγε ανα 2,5 ωρες για μαμ και μετα σκουλικιαζε στην κουνια του για κανα μισαωρο μεχρι να ηρεμισει ...ξαναξυπναγε...

Το πρωι μιας και ειναι Κυριακη ξυπνησε το μωρο στης 6 και ο Γιαννης στις 7.....

(καλα τα λεω Ομορφάκια?) !!!

Σημερα παλι θα ειμαι μονη μου....θα κανω κικιρίκου μεχρι το βραδυ !!!!

εμενα ο μικρος κοιμηθηκε απο τις 8.00 ξυπνησε 5.30 να φαει, κοιμγηθηκε και ξυπνησε 8.30 χαχα...Αν βαριεσαι ελα εδω...

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

καλημερα!!!

περαστικα σε ολα τα παιδακια που ειναι αρρωστουλικα.

εγω παιδια τα εχω παιξει κοιμαμαι απο τις 10 το βραδυ!!! ξερη μιλαμε...

ο μικρος το εχει καθιερωσει υπνο 7 με 7 κ στο ενδιαμεσο ξυπναει 2-3 φορες...

μου ηρθε δεη 175 εκκαθαριστικος!

το βιντεο το ειδα κ εγω. σιγα το πραγμα, οι πορνοσταρ ειναι καλυτερες...ασε που ξεφτιλιζει τελειως την ερωτικη πραξη.

ο γιωργος απο χθες παραπονιεται οτι ποναει στη περιοχη γυρω απο τον αφαλο, κ ειναι πιο σκληρο σε αυτο το σημειο κ εφυγε τωρα για ευαγγελισμο ... αλεκα ξερεις τιποτα?

αλεκα ξεχασα να ρωτησω πως παει ο μικρος με το γαλα που του αλλαξες?

ομορφακια πηγε η μαμα μου να παρει τα λεφτα για τα γαλατα κ της ειπαν οτι το δυκολεψαν κι αλλο κ θελει κ αλλα χαρτια! απο πανεπιστημιακο γιατρο βεβαιωση για τη παθηση κ χαρτι απο τον ελεκτη του ικα, κ κ κ τα κερατα τους τα τραγεια!!!!γκρρρρρ....

αυτα ωραια κυριακη θα περασουμε παλι...

qC91p2.pngaQK1p2.png

καλημερα!!!

περαστικα σε ολα τα παιδακια που ειναι αρρωστουλικα.

εγω παιδια τα εχω παιξει κοιμαμαι απο τις 10 το βραδυ!!! ξερη μιλαμε...

ο μικρος το εχει καθιερωσει υπνο 7 με 7 κ στο ενδιαμεσο ξυπναει 2-3 φορες...

μου ηρθε δεη 175 εκκαθαριστικος!

το βιντεο το ειδα κ εγω. σιγα το πραγμα, οι πορνοσταρ ειναι καλυτερες...ασε που ξεφτιλιζει τελειως την ερωτικη πραξη.

ο γιωργος απο χθες παραπονιεται οτι ποναει στη περιοχη γυρω απο τον αφαλο, κ ειναι πιο σκληρο σε αυτο το σημειο κ εφυγε τωρα για ευαγγελισμο ... αλεκα ξερεις τιποτα?

αλεκα ξεχασα να ρωτησω πως παει ο μικρος με το γαλα που του αλλαξες?

ομορφακια πηγε η μαμα μου να παρει τα λεφτα για τα γαλατα κ της ειπαν οτι το δυκολεψαν κι αλλο κ θελει κ αλλα χαρτια! απο πανεπιστημιακο γιατρο βεβαιωση για τη παθηση κ χαρτι απο τον ελεκτη του ικα, κ κ κ τα κερατα τους τα τραγεια!!!!γκρρρρρ....

αυτα ωραια κυριακη θα περασουμε παλι...

Ο μικρος το πινει το γαλα μια χαρα. Στην αρχη του το εβαλα 3 εξτρα κερ, τρεις κανονικο, για να δω πως παει. Αφου το ηπιε και ηταν όλο καλα, το εκανα 4-2 και τωρα κνονικο σκτο. Νομιζω ότι χορταινει πιο καλα με αυτο. Και απο βαρος καλος ειναι. 7.250 νηστικος και μολις τα εχει κανει.

Στην εγκυμοσυη πόναγε ο αφαλος μου επειδη ειχε τσιτωσει πολυ η κοιλια. Μου ειχε πει δεν πειραζει...Μηπως ειναι καμια ομφαλοκηλη?? ΑΝ και δε νομιζω να ποναει αυτη....Μηπως ειναι καθαρα επιδερμικο?? Πιο πιθανο μου φαινεται...Για να δουμε τι θα του πουν...

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

Ο μικρος το πινει το γαλα μια χαρα. Στην αρχη του το εβαλα 3 εξτρα κερ, τρεις κανονικο, για να δω πως παει. Αφου το ηπιε και ηταν όλο καλα, το εκανα 4-2 και τωρα κνονικο σκτο. Νομιζω ότι χορταινει πιο καλα με αυτο. Και απο βαρος καλος ειναι. 7.250 νηστικος και μολις τα εχει κανει.

Στην εγκυμοσυη πόναγε ο αφαλος μου επειδη ειχε τσιτωσει πολυ η κοιλια. Μου ειχε πει δεν πειραζει...Μηπως ειναι καμια ομφαλοκηλη?? ΑΝ και δε νομιζω να ποναει αυτη....Μηπως ειναι καθαρα επιδερμικο?? Πιο πιθανο μου φαινεται...Για να δουμε τι θα του πουν...

μια χαρα! εγω ρε μια μεζουρα αλμιρον του εβαλα κ το τσακισε το μωρακι!!!

να δουμε τι θα μασ πει η παιδιατροσ τη επομενη φορα...

σα γρομπαλακι του εχει γινει σκληρο πανω κ κατω απο τον αφαλο, εχει κ κοιλουμπα βεβαια...τον ποναει μονο οταν το αγγιζει...ξερω κ γω... θα δουμε...λες να του κανουν καμια κολονοσκοπηση???:?:?:? το κακομοιρη

qC91p2.pngaQK1p2.png

Διαφημίσεις

εμενα ο μικρος κοιμηθηκε απο τις 8.00 ξυπνησε 5.30 να φαει, κοιμγηθηκε και ξυπνησε 8.30 χαχα...Αν βαριεσαι ελα εδω...

Μπραβο στο μωρακι !!!

Που να'ρθω με 2 μωρα.....εχει και μπαλα το γυπεδο και δεν θα εχει να παρκαρω μετα .....

μια χαρα! εγω ρε μια μεζουρα αλμιρον του εβαλα κ το τσακισε το μωρακι!!!

να δουμε τι θα μασ πει η παιδιατροσ τη επομενη φορα...

σα γρομπαλακι του εχει γινει σκληρο πανω κ κατω απο τον αφαλο, εχει κ κοιλουμπα βεβαια...τον ποναει μονο οταν το αγγιζει...ξερω κ γω... θα δουμε...λες να του κανουν καμια κολονοσκοπηση???:?:?:? το κακομοιρη

κολονοσκοπηση?? ¨οχι ρε....χειρουργος θα τον δει.

Μπραβο στο μωρακι !!!

Που να'ρθω με 2 μωρα.....εχει και μπαλα το γυπεδο και δεν θα εχει να παρκαρω μετα .....

αχ καυμενουλι μου και εσυ. Πιο μετα θα παω στο λιμεναρχειο για καμια ωρα, θα παρω και τον αγγελο μαζι. Δες παντως αν θες, να ερθεις (σπιτι εννοω όχι λιμεναρχειο:D)

221882cb0gkyh7q4.gif

κολονοσκοπηση?? ¨οχι ρε....χειρουργος θα τον δει.

αχ καυμενουλι μου και εσυ. Πιο μετα θα παω στο λιμεναρχειο για καμια ωρα, θα παρω και τον αγγελο μαζι. Δες παντως αν θες, να ερθεις (σπιτι εννοω όχι λιμεναρχειο:D)

Μπορει τον Γιαννη να τον στειλω με τον κουνιαδο μου σε ενα παιδικο παρτυ κατα τις 12.

Τρεχει και λιγο η μυτουλα του, αλλα ειναι καλα δεν ειναι αρρωστος.

Θα ερθουμε αλλη μερα ολοι μαζι τσουρμο !!!!

Επλυνα και τα λεφτα του Μανωλη....μου τα ζητησε οταν τα ειχα βαλει ηδη στεγνωτηριο ευτυχως δεν παθανε τπτ.

αυτο θα πει ξεπλυμα βρωμικου χρηματος....

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...