Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Makelen είπε:

6η εβδομάδα ακριβώς είχα πάει, και παλλόταν.. το εβλεπα! Λυσσαξε εκείνος ο γιατρός ότι δεν έκανε να βάλει ήχο, γιατί θα έπαιρνε ακτινοβολία το μωρό! Κι ότι καρδιά πρέπει να ακούμε μετά την 12η! Εγώ πρώτη φορά το ακούω αυτό! Βέβαια.. εκείνη ήταν κ η τελευταία επίσκεψη σε εκείνον τον γιατρό. Πλέον έχω πάει στον μαιευτήρα μου από τον μικρό μου. Πήγα μια εβδομάδα μετά, 7η, και εννοείται έβαλε φουλ ήχο! Βέβαια δεν το κρύβω ότι την πρώτη φορά, στην πρώτη εγκυμοσυνη, ήταν άλλη αίσθηση. Ήταν πρωτόγνωρο.. είχα συγκινηθεί.. ήταν κι ο άντρας μου κτλ. Τώρα μπηκα μονη, ο άντρας μου στο αμάξι με τον μικρό, και όλα ήταν λίγο.. απλώς διαδικαστικά. Μου αρκούσε που μου είπε ότι προχωράει καλά..!

Ελπίζω κ εγώ την άλλη εβδομάδα ν ακούσω,τώρα έχω αυτήν την αγωνία κ δεν θα περνάνε πάλι οι μέρες.Αληθεια;Πρώτη φορά το ακούω κ εγώ αυτό!Εγώ σήμερα δεν ξέρω πόσους παλμούς είχα φτάσει,ήμουν μαζί με τον άντρα μου κ μου έλεγε όλο ηρέμησε κ ηρέμησε.Πάω κάποια στιγμή για τον υπέρηχο κ φωνάζει ο γιατρός ο μπαμπάς που είναι;χαχαχχα όλο καμάρι μου ηταν το μωρό μου!

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

θα ταισω τον μπεμπη σε λιγο αλλα ειπα να πω ενα γεια.

θεανω εγω τις φωτογραφιες θα τις δω οταν ερθει το λαπτοπ γιατι αυτο ειναι πολυ μικρο για να τις φορτωσει,μην το κανω και καμια ζημια...φτανει το ενα:mrgreen:

ρε ζωιτσα κανε με γειτονισσα στην φαρμα σου εχω στειλει αιτημα,αν δεν το βρισκεις στειλε μου εσυ,ο αριστοτελης ειμαι!!!!!

fCS8p3.png

θα ταισω τον μπεμπη σε λιγο αλλα ειπα να πω ενα γεια.

θεανω εγω τις φωτογραφιες θα τις δω οταν ερθει το λαπτοπ γιατι αυτο ειναι πολυ μικρο για να τις φορτωσει,μην το κανω και καμια ζημια...φτανει το ενα:mrgreen:

ρε ζωιτσα κανε με γειτονισσα στην φαρμα σου εχω στειλει αιτημα,αν δεν το βρισκεις στειλε μου εσυ,ο αριστοτελης ειμαι!!!!!

ναι το ειδα απλα δεν εχω παρει ποντικι κ με το tuch που εχει το λαπ τοπ δε μπορω να παιξω μωρε και δε πολυμπαινω θα δω αυριο μηπως ταιριαζει ενα ποντικι που εχω και θα τα φτιαξω ολα..

hq542ekr5zay08qe.png9j0i668o8xjsckws.png

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

ναι το ειδα απλα δεν εχω παρει ποντικι κ με το tuch που εχει το λαπ τοπ δε μπορω να παιξω μωρε και δε πολυμπαινω θα δω αυριο μηπως ταιριαζει ενα ποντικι που εχω και θα τα φτιαξω ολα..

:Dα οκ

μολις ταισα τον μπεμπη.....

fCS8p3.png

Διαφημίσεις

εγω εγω.........πες την συνταγη εφακι μου
ειναι της βεφας,για ενα κιλο αλευρι ζυμης,1ποτηρι χλιαρο νερο,4 κουταλιες ξυδι,4 λαδι,4 αλατι και 4 μπεικιν...γεμιση δικη μου(νηστησιμη!)καμια 20αρια ελιες,2-3 τοματες μικρες,2 πιπεριες,1μεγαλο κρεμμυδι και ολα στο μουλτι αλλα να μεινουν κομματακια..οχι λιωμενα..

για τεμπελικη ανοιγω ενα φυλλο πανω(χοντρο) κι ενα κατω,σαν καλτσονε ενα πραγμα!!λαδωνω πανω κατω και ενδιαμεσα,ψησιμο στους 180 για 40-50 λεπτα..μεχρι να ροδισει..

...και νοικοκυρα το ευακι....

δε χρειαζεται να ρωτας...όλες!!!!

ναι αμε!!!!!!τι καλα να σας ειχα κοντα μου,λουκουλεια γευματα θα καναμε:D:D:D
δεν μπαινει ΚΑΜΜΙΑ.

σα τους γερους του Μαπετ Σοου, εχουμε καταντησει εμεις οι 2, μη χ@σω...

:tongue::tongue::tongue:
το αγγελακι μου μου εκανε παρατηρηση που δεν εχω βαλει και τον μπαμπουλη του στο αβαταρ....Μου λεει εγω ειμαι ο Μικι και ο αδερφουλης μου ο ντοναλντ...εσυ εισαι το ψαρακι....βαλε και τον μπαμπουλη μου μαζι.....Το σκατο!
αχ το καλο μου!!εγω οταν τον μαλωνω λεει μπαμπα που ειναι συνεχομενες φορες..σαν να λεει τωρα εσυ με μαλωνεις και θελω το μπαμπα μου!!!!
με γεια σας...

στο πρωτο ολοι φερνουν ρε γμτ. στο 3ο, ουτε να σου ζησει δεν λενε οι καφροι.

κατα τ'αλλα καλα, ειχαμε πιασει την αγαπημενη μας συζητηση....για καμπιες, εννοειται!

αστα να πανε..κι αμα ειναι και διδυμα ακομη χειροτερα!!!!

λοιπον κοριτσια ο μαπας ο υδραυλικος που εκανε τις σωληνωσεις εχει στειλει ολες τις γραμμες(νεροχυτης κουζινας-μπανιερα-νιπτηρας μπανιου-αποχετευση πλυντηριου)που λετε????αν ειχε το θεο του....στο σιφονι της τουαλετας:evil::evil::evil::evil::evil:με αποτελεσμα συχνα πυκνα να βουλωνει καπου και αντε να βγαλεις το φιδι απο την τρυπα:mad::mad:ετσι εκατσε να γινει σημερα γ@#$ω το κερατο μου!!!μεχρι αυριο που θα το ξεβουλωσει ο λουκας,εχω απλυτα στο νεροχυτη και θα πλενομαστε μονο στο wc!!ευτυχως υπαρχει και αυτο:rolleyes::rolleyes::rolleyes:μονο μην ξεχαστω το βραδυ και κανω καμια μλκ και πλυμμηρισουμε στο σ#@$@$ο!!!!!

ειμαι κομματια..μπηκα ειδα τα νεα σας,σας σχολιασα και παω να την πεσω...φιλακια στα μπουμπουκια...μαιρη ελπιζω η μικρη να μην εκανε παλι πυρετο..οπως και της μαριας μαλλον ειναι καλα..

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

Διαφημίσεις

ρε λιτσακη μου ανοιξες την ορεξη νυχτιατικα με την πιτα και εισαι και μακρυα ρε γμτ!!!!!!!!!!!!!!!!

ετσι μακακας ο ηλεκτρολογος ο δικος μας:mrgreen::mrgreen::mrgreen: τελικα δεν την γλυτωνεις ενας απο τους μαστορες θα σου βγει ετσι:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

προσεχε μες στον υπνο σου οπως ειπες......

η μπεμπουλα δεν εκανε αλλο την μετρησα και εχθες στον υπνος της 4 το βραδυ και σημερα παλι.

fCS8p3.png

ρε λιτσακη μου ανοιξες την ορεξη νυχτιατικα με την πιτα και εισαι και μακρυα ρε γμτ!!!!!!!!!!!!!!!!

ετσι μακακας ο ηλεκτρολογος ο δικος μας:mrgreen::mrgreen::mrgreen: τελικα δεν την γλυτωνεις ενας απο τους μαστορες θα σου βγει ετσι:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

προσεχε μες στον υπνο σου οπως ειπες......

η μπεμπουλα δεν εκανε αλλο την μετρησα και εχθες στον υπνος της 4 το βραδυ και σημερα παλι.

αστα να πανε....ωραια η μπεμπα λοιπον!!!!

παω να ξαπλαρω κοριτσια!!!καληνυχτα!

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...