Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Makelen είπε:

6η εβδομάδα ακριβώς είχα πάει, και παλλόταν.. το εβλεπα! Λυσσαξε εκείνος ο γιατρός ότι δεν έκανε να βάλει ήχο, γιατί θα έπαιρνε ακτινοβολία το μωρό! Κι ότι καρδιά πρέπει να ακούμε μετά την 12η! Εγώ πρώτη φορά το ακούω αυτό! Βέβαια.. εκείνη ήταν κ η τελευταία επίσκεψη σε εκείνον τον γιατρό. Πλέον έχω πάει στον μαιευτήρα μου από τον μικρό μου. Πήγα μια εβδομάδα μετά, 7η, και εννοείται έβαλε φουλ ήχο! Βέβαια δεν το κρύβω ότι την πρώτη φορά, στην πρώτη εγκυμοσυνη, ήταν άλλη αίσθηση. Ήταν πρωτόγνωρο.. είχα συγκινηθεί.. ήταν κι ο άντρας μου κτλ. Τώρα μπηκα μονη, ο άντρας μου στο αμάξι με τον μικρό, και όλα ήταν λίγο.. απλώς διαδικαστικά. Μου αρκούσε που μου είπε ότι προχωράει καλά..!

Ελπίζω κ εγώ την άλλη εβδομάδα ν ακούσω,τώρα έχω αυτήν την αγωνία κ δεν θα περνάνε πάλι οι μέρες.Αληθεια;Πρώτη φορά το ακούω κ εγώ αυτό!Εγώ σήμερα δεν ξέρω πόσους παλμούς είχα φτάσει,ήμουν μαζί με τον άντρα μου κ μου έλεγε όλο ηρέμησε κ ηρέμησε.Πάω κάποια στιγμή για τον υπέρηχο κ φωνάζει ο γιατρός ο μπαμπάς που είναι;χαχαχχα όλο καμάρι μου ηταν το μωρό μου!

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Εγω βαρεθηκα να ασχολουμαι με την Τζουλαρα....ολες τα ιδια κανουν απλα αυτη το δημοσιοποιησε...

αλι απο εμας τις όμορφες αλλα σεμνες...χαχα

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

αστο... στο "ζητανε" κατι ασχετοι τυποι, τελειως ομως!!!

εισαι σιγουρη βρε ελενη? τι θα κανεις μετα κ το δευτερο παιδι? δεν θα ξαναδουλεψεις ξανα εννοεις? θα ειναι δυσκολα...

Δεν εχω και πολλες επιλογες δεν εχω κανεναν να μεινει με το παιδι αρα δεν γινετε να γυρισω,

97ehp2.pngUBTSp3.png

Σε οδοντίατρο για παιδια και παιδάκια με ειδικες αναγκες

ιδιωτικος τομεας ε??? Και μετα την δευτερη γεννα?? Θα μπορεις να ξαναεπιστρεψεις?

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

εχεις ΛΥΣΣΑΞΕΙ ομως!!!!!!!!!

ειναι ακριβη αυτη... θα σου λεγα τωρα, αλλα εισαι σε φιλικο σπιτι, κ δεν κανει!

για σενα μπηκα αγαπη μου γιατι μου πες η σαμπανια μας ελειπε..!!!χαχαχαχααχαχαημουν σιγουρη οτι θα με εκραζες!!!χαχαχαχαχαχαχμ ανεβασες την ψυχολογια!!φευγω!!!γειααααααααα παω για μαμ..

λοιπον βρωμες....δε βλεπω ρεντα σημερα....

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

λοιπον βρωμες....δε βλεπω ρεντα σημερα....

θα βγηκαν οι σκατουλες..μονο εμεις μειναμε σπιτι...

αλλα απο τοσο νωρις για υπνο ρε γμτ?

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

ποια βγηκε καλε....σιγα...θα ξεσκατιζουν και αυτες....ή θα παρασερνουν τους αντρες τους σε τερτιπια...

221882cb0gkyh7q4.gif

Ξύπνησε ο μικρος σίγουρα τα δοντια του είναι δεν τον αφήνουν να κοιμηθεί συνέχεια πετάγεται

και εμενα τα ιδια...σημερα με σκασε...όλο αγκαλια...

221882cb0gkyh7q4.gif

ποια βγηκε καλε....σιγα...θα ξεσκατιζουν και αυτες....ή θα παρασερνουν τους αντρες τους σε τερτιπια...

αργαμισι ειναι για ξεσκατισμα.

μαλλον το δευτερο... δεν πας κ εσυ για καμμια βρωμοδουλεια?

εγω εχω τσακωθει, κ θα ριξω κανα δεξι κροσε, γιατι εχω φρικαρει τελειως ομως!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

γεια σας...μολις κοιμηθηκε η μπουμπου....δε σας ειπα που πηγαμε στην γιατρο ειναι 6800κg 62πόντους και το κεφαλακι 40 δε πηρε πολυ αλλα ειπε οτι ειναι απο την ουρολοιμοξη...τωρα μας εδωσε zinadol σιροπι να το παιρνουμε για να κρατα το ουροποιητικο καθαρο μεχρι να κανουμε τις εξετασεις...ειναι απυρετη απο εχθες αλλα ειναι λιγακι μαχμουρλου...εγω βαριεμαι τρελλα...αντε να ανοιξει λιγο ο καιρος να βγαινουμε λιγακι εξω γιατι τα χω παιξει!!

hq542ekr5zay08qe.png9j0i668o8xjsckws.png

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

αργαμισι ειναι για ξεσκατισμα.

μαλλον το δευτερο... δεν πας κ εσυ για καμμια βρωμοδουλεια?

εγω εχω τσακωθει, κ θα ριξω κανα δεξι κροσε, γιατι εχω φρικαρει τελειως ομως!

:mrgreen::mrgreen::mrgreen: :mrgreen: τι σου εκανε καλε......

hq542ekr5zay08qe.png9j0i668o8xjsckws.png

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...