Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

σιγα που θα σιδερωνα!!! μολις σηκωθηκα να σιδερωσω ξυπνησε κ φαγαμε.

αληθεια για πες μαριανθη ποτε πρεπει να αντλουμε? και ποσες φορες τη μερα? δωσε μας τα φωτα σου!

οσο για τον αφαλο κ εγω ειχα δει λιγο αιματακι κοκκινο κ μου ειπε η παιδιατρος να βαλω λιγο μπενταντιν. κ καθαρισε μονος του.

στο μπανακι τον εβαλα μετα απο μια εβδομαδα που ειχε πεσει ο αφαλος.

παω παλι γιατι γκρινιαζει...

qC91p2.pngaQK1p2.png

Κοριτσουδια ο,τι σας λεω για τον θηλασμο ειναι καθαρα απο προσωπικη εμπειρια και απο τις ερωτησεις που εχω κανει στην Αγλαια..για πιο σιγουρες και εξειδικευμενες ερωτησεις στο καφε του θηλασμου!!!

Λοιπον επειδη το βραδυ που ξυπναει κατα τις 2 εχω πολυ γαλα και ο μπεμπης δεν μπορει να το πιει μεσα στη νυστα του...αδειαζει το ενα στηθος και πινει και πολυ λιγο απο το αλλο.Εεε το αλλο το αδειαζω με το θηλαστρο και σε 10' ή και λιγοτερο βγαζει 60-80ml.Θηλαστρο εχω το ηλεκτρονικο της avent. Κατα τις 5 ή 6 γινεται παλι το ιδιο και βγαζω λιγοτερο δλδ γυρω στα 40ml..Συνολικα την μερα αποθηκευω 100-120ml..ολη την υπολοιπη μερα θηλαζει και απο τα 2 στηθη κανονικα και τα αδειαζει. Εχω παρει και κυπελακια (πλαστικα) γιατι στα γυαλινα κολλανε καποια συστατικα του γαλακτος που πρεπει να παιρνει το μωρο και μετα τις 24 ωρες στο ψυγειο τα βαζω καταψυξη.

Τζια αφου θηλασω, κραταω και το μωρο να ρευτει κανενα 20' και μετα αντλω...

Ευανθια δεν ξερω ποσο πινουν τα μωρακια...εγω κοιταω απο τις κενωσεις και απο το ποσο ευχαριστημενος ειναι.

waWmp3.png

9LyAp3.png

σιγα που θα σιδερωνα!!! μολις σηκωθηκα να σιδερωσω ξυπνησε κ φαγαμε.

αληθεια για πες μαριανθη ποτε πρεπει να αντλουμε? και ποσες φορες τη μερα? δωσε μας τα φωτα σου!

οσο για τον αφαλο κ εγω ειχα δει λιγο αιματακι κοκκινο κ μου ειπε η παιδιατρος να βαλω λιγο μπενταντιν. κ καθαρισε μονος του.

στο μπανακι τον εβαλα μετα απο μια εβδομαδα που ειχε πεσει ο αφαλος.

παω παλι γιατι γκρινιαζει...

Ευανθια ρωτα καλυτερα την Αγλαια γιατι καθε περιπτωση ειναι ξεχωριστη...και εξαρταται και απο το θηλαστρο και απο το γαλα που εχεις και απο τα γευματα που κανει το μωρο και απο χιλια δυο πραγματα..Πηγαινε στον θηλασμο στο θεμα ¨Προσπαθεια για αποκλειστικο θηλασμο και ρωτα εκει και θα σου απαντησει"..Δεν θελω να σου πω κατι και να σου κανει κακο.:(:confused::(

Εγω σου ειπα για την δικη μου περιπτωση γιατι ετσι με βολευει και κανω...αλλα καθε μαμα ειναι μοναδικη οπως επισης και καθε μωρακι ;)

waWmp3.png

9LyAp3.png

Διαφημίσεις

Ευανθια ρωτα καλυτερα την Αγλαια γιατι καθε περιπτωση ειναι ξεχωριστη...και εξαρταται και απο το θηλαστρο και απο το γαλα που εχεις και απο τα γευματα που κανει το μωρο και απο χιλια δυο πραγματα..Πηγαινε στον θηλασμο στο θεμα ¨Προσπαθεια για αποκλειστικο θηλασμο και ρωτα εκει και θα σου απαντησει"..Δεν θελω να σου πω κατι και να σου κανει κακο.:(:confused::(

Εγω σου ειπα για την δικη μου περιπτωση γιατι ετσι με βολευει και κανω...αλλα καθε μαμα ειναι μοναδικη οπως επισης και καθε μωρακι ;)

ευχαριστω πολυ μαριανθη μου. θα παω εκει να ρωτησω.

qC91p2.pngaQK1p2.png

Καλημέρα κορίτσια!! Και χθες ήμασταν μια ωραία ατμόσφαιρα, όλη μέρα κλάματα αλλά το βράδυ κυρίες, κοιμηθήκαμε!! Α σαραντίσαμε κιόλας χθες, κι εκεί κοιμόταν του καλού καιρού, ίσως θέλει περισσότερες βόλτες!!

Μαίρη, αυτό το CARMINO BABY έχει: κορίανδρο, μελισσόχορτο, μάραθο, άνηθο, χαμομήλι,χυμό φραγκοστάφυλλο, μήλα, κύμινο και φλούδα πορτοκαλιού. Το δωσα χθες το βραδάκι, δεν ξέρω αν θα κάνει τίποτα! Ελένη μήπως ρώτησες την αδελφή σου;;

Εμάς ο αφαλός έπεσε στις 5 μέρες, μέχρι τότε την κάναμε μπάνιο στα χέρια στον νιπτήρα, αν και τρεχούμενο νερό δεν πειράζει μας είπαν. Για τις επόμενες 2-3 μέρες βάζαμε πάλι αυτό το βάμμα μέχρι να δέσει εντελώς.

κοτοουλακι αν δεις αποτελεσματα να πεις.

iMLpp3.png

Διαφημίσεις

μαριανθηηηηηηηηηηηηηηηηηη πως ξερεις ποτε να δινεις μονο το ενα στηθος σε καθε γευμα? πηρα τη παιδιατρο πριν λιγο και μου πε να της δινω 10 λεπτα απο το ενα στηθος και αν θελει κι αλλο απο το αλλο......... αλλα νομιζω η εμπειρια θα δειχνει ε?????

Having a place to go is home, having someone to love is family, having both is a blessing...

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

κοριτσια ξεχασα! μας ειπαν μολις γινει 1 μηνος να κανουμε ενα υπερηχο στα ισχια για να δουμε αν ειναι ολα οκ (δεν υπαρχει υποψια) ειναι λεει τυπικος ελεγχος.... τον εχετε κανει??? τι ακριβως ειναι??????

Having a place to go is home, having someone to love is family, having both is a blessing...

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

μαριανθηηηηηηηηηηηηηηηηηη πως ξερεις ποτε να δινεις μονο το ενα στηθος σε καθε γευμα? πηρα τη παιδιατρο πριν λιγο και μου πε να της δινω 10 λεπτα απο το ενα στηθος και αν θελει κι αλλο απο το αλλο......... αλλα νομιζω η εμπειρια θα δειχνει ε?????

Ειναι πολυ απλο...δεν θελει να θηλασει απο το αλλο:tongue: Ή κοιμαται και δεν ξυπναει η θηλαζει λιγο και μετα βγαζει την ρωγα.

Σωστα σου ειπε η παιδιατρος :)

Επεξεργάστηκαν by MARIANTHI611

waWmp3.png

9LyAp3.png

μαριανθη τα κοριτσια στο καφε του θηλασμου λενε να μη θηλαζεις με το ρολοι γιαυτο ρωτησα... αποτι εχω δει μερικες φορες της φτανει αυτο το δεκαλεπτο μερικες φορες θελει κι αλλο οποτε τη βαζω στο αλλο.... τι να πω αυτος ο θηλασμος δεν εχει κανονες στανταρ, ειναι εντελως ΕΝΣΤΙΚΤΟ!!!!!!!!!!!!! και αντε να σαι σιγουρη οτι τα κανεις ολα σωστα... εγω ακομα οταν βγαζει μπουκιτσες κλαιω.... παροτι ολοι λενε οτι ετσι κανουν τα μωρα....

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

μαριανθη τα κοριτσια στο καφε του θηλασμου λενε να μη θηλαζεις με το ρολοι γιαυτο ρωτησα... αποτι εχω δει μερικες φορες της φτανει αυτο το δεκαλεπτο μερικες φορες θελει κι αλλο οποτε τη βαζω στο αλλο.... τι να πω αυτος ο θηλασμος δεν εχει κανονες στανταρ, ειναι εντελως ΕΝΣΤΙΚΤΟ!!!!!!!!!!!!! και αντε να σαι σιγουρη οτι τα κανεις ολα σωστα... εγω ακομα οταν βγαζει μπουκιτσες κλαιω.... παροτι ολοι λενε οτι ετσι κανουν τα μωρα....

Εχουν δικιο για το ρολοι...απο ο,τι εχω δει στον δικο μου το 10λεπτο ειναι ενας μεσος ορος που τρωει απο το ενα στηθος και το αδειαζει...μετα παμε και στο δευτερο (εκτος απο την νυχτα που ειναι υπερφορτωμενα και τρωει πολυ λιγο απο το δευτερο) οπου εκει τρωει οσο θελει και αν θελει...καπου εκει εγω βρισκω ευκαιρια και αδειαζω το δευτερω κρατωντας γαλα για εκτακτη αναγκη.

Μην στεναχωριεσαι για τις γουλιτσες...σημαινει οτι εφαγε λιγο παραπανω ή δεν ρευτηκε καλα ή τελοςπαντων ηθελε να το βγαλει για να ξελαφρωσει...ο σφιγκτηρας δεν λειτουργει ακομα καλα στο στομαχακι του για αυτο συνηθως υπαρχουν αυτα τα μικροατυχηματα...μην κλαις.Το καταλαβαινει και την στεναχωρεις που νιωθει την μαμα της ετσι :wink:

waWmp3.png

9LyAp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...