Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Makelen είπε:

6η εβδομάδα ακριβώς είχα πάει, και παλλόταν.. το εβλεπα! Λυσσαξε εκείνος ο γιατρός ότι δεν έκανε να βάλει ήχο, γιατί θα έπαιρνε ακτινοβολία το μωρό! Κι ότι καρδιά πρέπει να ακούμε μετά την 12η! Εγώ πρώτη φορά το ακούω αυτό! Βέβαια.. εκείνη ήταν κ η τελευταία επίσκεψη σε εκείνον τον γιατρό. Πλέον έχω πάει στον μαιευτήρα μου από τον μικρό μου. Πήγα μια εβδομάδα μετά, 7η, και εννοείται έβαλε φουλ ήχο! Βέβαια δεν το κρύβω ότι την πρώτη φορά, στην πρώτη εγκυμοσυνη, ήταν άλλη αίσθηση. Ήταν πρωτόγνωρο.. είχα συγκινηθεί.. ήταν κι ο άντρας μου κτλ. Τώρα μπηκα μονη, ο άντρας μου στο αμάξι με τον μικρό, και όλα ήταν λίγο.. απλώς διαδικαστικά. Μου αρκούσε που μου είπε ότι προχωράει καλά..!

Ελπίζω κ εγώ την άλλη εβδομάδα ν ακούσω,τώρα έχω αυτήν την αγωνία κ δεν θα περνάνε πάλι οι μέρες.Αληθεια;Πρώτη φορά το ακούω κ εγώ αυτό!Εγώ σήμερα δεν ξέρω πόσους παλμούς είχα φτάσει,ήμουν μαζί με τον άντρα μου κ μου έλεγε όλο ηρέμησε κ ηρέμησε.Πάω κάποια στιγμή για τον υπέρηχο κ φωνάζει ο γιατρός ο μπαμπάς που είναι;χαχαχχα όλο καμάρι μου ηταν το μωρό μου!

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Σου στέλνω πμ. Ελπίζω να μην είσαι εσύ ο ανώμαλος ε;;:cool::cool::cool::cool:

αχ κοριτσακι μου εγω απο τον καιρο που γεννησα το πρωτο μου αγορακι, σταματησα να σκεφτομαι 'πουλακια'!!!! Μπουχτισα!

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

ναι στειλε μου ρε Μαιρη.....επισης εχω να κανω αλλη μια ερωτηση για μανουλες που εχουν δυο αγορια και πανω (Δαλιδάαααα)....τα πουλακια τους διαφερουν ή ειναι ίδια?? Μην γελατε....στειλτε μου πμ...

Καμμια σχεση......

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Καμμια σχεση......

στειλε μου μαρη...ρωταω γιατι βλεπω ότι του ενος ειναι πιο χοντριοκαμωμενο απο του αλλου....αντε να μην λεω λεπτομερειες

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

στειλε μου μαρη...ρωταω γιατι βλεπω ότι του ενος ειναι πιο χοντριοκαμωμενο απο του αλλου....αντε να μην λεω λεπτομερειες

Αμα ήταν όλων των αδερφών τα ίδια θα πηγαίναμε κ με τα αδερφια των γκόμενων χωρίς να καταλαβαίνουμε την διαφορά! Τι λες μαρή τρελή;;; Γιατί δάκτυλα χεριών ή πατουσάκια έχουν ίδια;;;;

Έγιναν 4 οι άντρες στην ζωή μου!!!!

Αμα ήταν όλων των αδερφών τα ίδια θα πηγαίναμε κ με τα αδερφια των γκόμενων χωρίς να καταλαβαίνουμε την διαφορά! Τι λες μαρή τρελή;;; Γιατί δάκτυλα χεριών ή πατουσάκια έχουν ίδια;;;;

ναι βρε παιδι μου....καταλαβαινω...αλλα πώς ξερουμε ότι ειναι ΟΚ?? Σε ποια χρονολογια 'αλλαζουν'? Δηλαδη μεγαλωνουν αναλογικα ή υπαρχουν καποιες χρονιες συγκεκριμενα που αναπτυσσονται??

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

ναι βρε παιδι μου....καταλαβαινω...αλλα πώς ξερουμε ότι ειναι ΟΚ?? Σε ποια χρονολογια 'αλλαζουν'? Δηλαδη μεγαλωνουν αναλογικα ή υπαρχουν καποιες χρονιες συγκεκριμενα που αναπτυσσονται??

Θα ρωτήσεις παιδίατρο για τόσες πολλές απορίες. Πάντως υπαρχουν στατιστικά στοιχεία στους γιατρούς ακόμα κ γι αυτό. Ολα στην ιατρική βάσει στατιστικής δουλευουν αλλωστε...

Καλέ μην τρελενεσαι κι εγω το ιδιο αλλα σου γραφω τι μου είπε!

Θα ρωτήσεις παιδίατρο για τόσες πολλές απορίες. Πάντως υπαρχουν στατιστικά στοιχεία στους γιατρούς ακόμα κ γι αυτό. Ολα στην ιατρική βάσει στατιστικής δουλευουν αλλωστε...

Καλέ μην τρελενεσαι κι εγω το ιδιο αλλα σου γραφω τι μου είπε!

καλα , δε βλεπω κατι ανησυχητικο....αλλα επειδη εχω αυτο το θεμα ορμονων, για αυτο ενδιαφερομαι πιο πολυ....θα πω στο γιατρο αν ειναι....

221882cb0gkyh7q4.gif

κουκλες μου παιρνει ο γιοκας το πισι κλαψ! Θα ξαναμπω κατα τις 9-10. Φλια

221882cb0gkyh7q4.gif

καλα , δε βλεπω κατι ανησυχητικο....αλλα επειδη εχω αυτο το θεμα ορμονων, για αυτο ενδιαφερομαι πιο πολυ....θα πω στο γιατρο αν ειναι....

Α έχεις δίκιο τότε!

Σας είπα;;; Του είπα του συζυγου απ' εξω απ' εξω για την συνάντηση κ δεν μου το απέκλεισε... Αρκεί να μην δουλευει εκεινο το ΣΚ κ μας την σπάσει..

Οι κούνιες στο Πέραμα συνδυάζονται με καφετέριες γύρω γύρω, σε πλατείτσα κ θαλασσίτσα ή πολλά θέλω;;;

Εγω η δολια δεν εχω παει ''εξω απο'δω'' .......

κι εγώ το ίδιο, σνιφ..

tzia Κρεμα από τόσο νωρίς???Για πες !

Επειδή η μικρή μου τους τελευταίους 2 μήνες πήρε 450γρ. και 460γρ. και όχι το πεντακοσάρι+++ που παίρνουν άλλα μωράκια, με ρωτησε ο παιδίατρος αν θέλω να της δώσω κρέμα ή να συνεχίσω τον θηλασμό και να ξαναδούμε το βαρος της την επόμενη φορα αλλά επειδή την βλέπω μικροκαμωμενη σε σχεση με την αδερφούλα της, άρχισα από τώρα να της δίνω.

Διαφημίσεις

Καλησπέρα!!! Τι μου κάνετε κόρες?

Μερες ειχα να μπω και σας πεθυμησα. Πηρε το ματι μου και κάτι ωράια γλυκάκια.... Omorfakia καλορίζικο το αυτικίνητο και καλοταξιδο....αντε και καλές εκδρομές...

Αλεκα πότε είπαμε πως είναι η επόμενη συναντηση? Μετά το Πάσχα?

Εγω αυτές τις μερες ειχα κάτι δουλίτσες και κατεβαινα στο κεντρο. Συγκεντρωσεις, διαδηλώσεις γενικά άσχημα τα πραγματα. Πάει και τοδώρο μας και το 7% χαλια μαυρα:cry::cry::cry:

Εχετε ψαξει καθόλου για βαφτιστικά? Δεν έχουν φερει ακόμα όλα τα μαγαζια. Σημερα περασα και από τα ΗΡΑ αλλα δεν είχαν φερει.

Παω για σιδερωμα και τα λέμε

Καλησπερα κορτσουδια!!!

Σημερα ηρθε μια φιλη μου απο δραμα και περασαμε τελεια! Βγηκαμε και για καφε, εμαθα και κουτσομπολα και στανιαρα!!

Κουμπαρα, τρελη αναπτυξη η βαφτιστικια!!! καλε ποτε χιονισε και δεν πηρα πρεφα;;;;

Για τη φωτογραφηση του ημερολογιου, θα φορεσω μια σημαια, οπως με μιμηθηκε και η βικυ καγια αν θυμαστε!!!!!

Ομορφακια καλοταξιδο το οπελακι, δεν ανεβαινετε βορεια να το ανοιξετε;;;

Μεφη, περαστικα!! Τη σηκωσατε την αγορα;;;;

Δαλιδα, αυτο απ' το ΤΕΒΕ για τις τριτεκνες ειναι τελικα; δεν εχω καταλαβει!!

κοριτσια καλησπερα...θα τρελαθω η μπουμπου εχει 2 γρομπαλακια στο πισω μερος του κεφλιου εκει που τελειωνει το κοκαλο ενα απο τη μια κ ενα απο την αλλη...τι να ναι τωρα αυτο? νευρακια η τιποτα αλλο κ δε ξερω αν τα ειχε η τα εβγαλε τωρα...το μυαλο μου παει στο κακο...

hq542ekr5zay08qe.png9j0i668o8xjsckws.png

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

Koritsia HEEEELP!

Irtha sti geitonisa gia na sas grapsw. Xthes kaname to epanaliptiko pentavac. Simera i Savina itan oli mera mia xara, alla stis 16:30 efage kai apo tote eixe grinia. Stis 17:30 tsouououp mou kanei mia rouketa sto ena metro kai evgale ooooolo to fagito axwnefto (tha itan kai ta 140ml). Den exei kanei pote ws twra emeto, oute goulitses den evgaze...Meta grinia grinia kai psiloklamma. Stis 18:30 peinouse omws pali kai efage 100ml. Me grinia telika koimithike stis 18:45 kai twra koimatai. Pireto den exei. Koimatai ws twra mia xaroula. Ti na kanw na tin taisw stis deka i na tin afisw opote ksipnisei????

Seimeiwsi: tooooso kairo tis edina gala me xamomili anti gia nero. Xthes o paidiatros mou eipe na tis to kopsw kai oli mera pinei gala me nero kanonika.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...