Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Makelen είπε:

6η εβδομάδα ακριβώς είχα πάει, και παλλόταν.. το εβλεπα! Λυσσαξε εκείνος ο γιατρός ότι δεν έκανε να βάλει ήχο, γιατί θα έπαιρνε ακτινοβολία το μωρό! Κι ότι καρδιά πρέπει να ακούμε μετά την 12η! Εγώ πρώτη φορά το ακούω αυτό! Βέβαια.. εκείνη ήταν κ η τελευταία επίσκεψη σε εκείνον τον γιατρό. Πλέον έχω πάει στον μαιευτήρα μου από τον μικρό μου. Πήγα μια εβδομάδα μετά, 7η, και εννοείται έβαλε φουλ ήχο! Βέβαια δεν το κρύβω ότι την πρώτη φορά, στην πρώτη εγκυμοσυνη, ήταν άλλη αίσθηση. Ήταν πρωτόγνωρο.. είχα συγκινηθεί.. ήταν κι ο άντρας μου κτλ. Τώρα μπηκα μονη, ο άντρας μου στο αμάξι με τον μικρό, και όλα ήταν λίγο.. απλώς διαδικαστικά. Μου αρκούσε που μου είπε ότι προχωράει καλά..!

Ελπίζω κ εγώ την άλλη εβδομάδα ν ακούσω,τώρα έχω αυτήν την αγωνία κ δεν θα περνάνε πάλι οι μέρες.Αληθεια;Πρώτη φορά το ακούω κ εγώ αυτό!Εγώ σήμερα δεν ξέρω πόσους παλμούς είχα φτάσει,ήμουν μαζί με τον άντρα μου κ μου έλεγε όλο ηρέμησε κ ηρέμησε.Πάω κάποια στιγμή για τον υπέρηχο κ φωνάζει ο γιατρός ο μπαμπάς που είναι;χαχαχχα όλο καμάρι μου ηταν το μωρό μου!

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

νεα Υορκη ε??? Δεν εχω παει και θα ηθελα πολυ....αλλα τωρα στα γεραματα αρχισα και φοβαμαι τα αεροπλανα....

εγώ δεν έχω πάει ούτε στο Λονδίνο το οποίο δε με έψηνε ποτέ. Τώρα τελευταία όμως με ψήνει...αχ αχ

byXKp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

νεα Υορκη ε??? Δεν εχω παει και θα ηθελα πολυ....αλλα τωρα στα γεραματα αρχισα και φοβαμαι τα αεροπλανα....

και εγω θελω να παω πολυ...αν δεν ειχα μεινει εγκυος θα πηγαιναμε φετος τα χριστουγεννα.....

fCS8p3.png

καλησπερα κοριτσια!!!καταφερα να διαβασω και να γραψω...το πρωι πηγαμε σουπερ,ειχε πολυ κρυο ομως......η μπεμπα δεν ξαναανεωασε πυρετο.....

και επισης ομορφακια εχθες δεν λεγμε οτι ολα συμβαινουν το σ/κ?ε εχθες το βραδυ κλασικα ταιζω τον μπεμπη και κατα τις 3 εβλεπα και εργο ακουω απο εξω φορτηγο,λεω αντε παλι η εξπρες εφερε το ταξι...πραγματι ανοιγω το στορ λεω στον οδηγο τη εγινε?μου λεει πηγα να βαλω πετρελαιο και μετα δεν ξανα επερνε μπρος......φυσικα επειδη πλεων ολα ειναι ηλεκτρονικα θελει μηχανημα να δει τον εγκεφαλο,ο μαστορας κλειστος σημερα γιατι λεει δεν προλαβαινει να βλεπει τον γιο του....οπωτε παμε για δευτερα....και οι λογ/μοι τρεχουν!!!!!!μα παντα αυτες οι ζημιες σ/κ βγαινουν......

τελος παντων....

μεφη αμαν βρε κοπελα μου,επιζω η εφη να ειναι καλυτερα!!!!!

α κατι αλλο πιανεις ο μπεμπης επαθε ουρολοιμωξη?πηρα το mommy και κατι γραφει μεσα γι'αυτο το θεμα αλλα δεν το γραφ εδω υπαρχουν και οι ανωμαλοι....

τι γραφει μαιρουλα?? Πως πρεπει να το καθαριζουμε????

εγώ δεν έχω πάει ούτε στο Λονδίνο το οποίο δε με έψηνε ποτέ. Τώρα τελευταία όμως με ψήνει...αχ αχ

Εγω εχω παει στην Ευρωπη γενικοτερα...και να σκεφτεις ότι δεν μου αρεσαν τα ταξιδια....η ζωη μου τα'φερνε χαχα....Το Λονδινο μου αρεσει πολυ αλλα μαλλον επειδη εχω ζησει εκει....

και εγω θελω να παω πολυ...αν δεν ειχα μεινει εγκυος θα πηγαιναμε φετος τα χριστουγεννα.....

Μενει η ξαδερφη μου εκει και με παρακαλαει...αλλα μια μερα μεσα στο αεροπλανο?? Φρικη!!! Θα πρπει να παρω λεξοτανιλ...Ασε που φοβαμαι και τους τρομοκρατες γμτ....

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Μενει η ξαδερφη μου εκει και με παρακαλαει...αλλα μια μερα μεσα στο αεροπλανο?? Φρικη!!! Θα πρπει να παρω λεξοτανιλ...Ασε που φοβαμαι και τους τρομοκρατες γμτ....

Τι φοβασε καλέ ?.....ο ταλιμπαν ειναι ακομα 2 χρονων :mrgreen:

Εγω η δολια δεν εχω παει ''εξω απο'δω'' .......

τα αεροπλανα ειναι ο ερωτας μου....ηθελα να γινω αεροσυνοδος αλλα δεν ειχα υψος και μέσον !!!!!

Τζια,

Λ.Ειρηνης .........μπραβο μνημη!!!

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

τι γραφει μαιρουλα?? Πως πρεπει να το καθαριζουμε????

Εγω εχω παει στην Ευρωπη γενικοτερα...και να σκεφτεις ότι δεν μου αρεσαν τα ταξιδια....η ζωη μου τα'φερνε χαχα....Το Λονδινο μου αρεσει πολυ αλλα μαλλον επειδη εχω ζησει εκει....

αχ ενα πραγμα που δεν με χαλαει ειναι αυτα τα μακρινα....μ'αρεσουν!!!και το εχω κανει αρκετες φορες!!!ασε ρε συ που περναει η ωρα,οχι κανενα εργο οχι κανενα φαγητο,οχι να κοιμηθεις λιγο,να χαζεψεις,να περπατησεις λιγο μεσα στο αεροπλανο...μια χαρα,απλα μετα λιγο απο την αλλαγη ωρας για να συνελθεις θελεις καμια 2 μερες:mrgreen:

να η τζια εχει κανει δεν ξερω αμα τις αρεσε.

ναι γραφει και συμβουλες για το τι πρεπει να κανουν οι μαμαδες,πωςδημιουργητε η φιμωση και πως ειναι η αιτια να παθουν ουρολοιμωξη τα αγορακια 3-6 μηνων.

το βραδυ αμα θες στα γραφω σε πμ γιατι λεω να την πεσω λγο τωρα....

fCS8p3.png

Διαφημίσεις

Eδώ είμαι και εγώ!

Αλέκα ή Ομορφάκια,Ζιρτέκ σταγόνες πόσες δίνουμε αναλογικά με τα κιλα;;Εχω ξεχάσει τόσο καιρό που έχω να δώσω!!!

Μαίρούλα,ευτυχώς που δεν ξαναέκανε η μπουμπού πυρετό!Εμένα έχει μάτια και μύτη ποτάμια αλλάδεν έχει κάνει πυρετό!!Είναι χάλια οπτικά και όλο το βρ΄δυ δεν κοιμήθηκε,ξ΄υπνησε 6 το πρωί και δεν κοιμάται με τίποτα να συνέλθει λίγο!!!

ΚΙΜΗ,πού είσαι καλό μου να με βρισεις να με κάνεις να στανιάρω λίγο και να γελάσει το χειλάκι μου;;;;;

Πωπω τυχερούλα, εγώ θα πήγαινα σίγουρα. Μια ιδέα είναι μωρέ-έχω κάνει τόσο μακρινό ταξίδι-τη μισή διαδρομή κοιμάσαι-πίνεις και καμια βοτκίτσα-βλέπεις και καμια ταινιούλα και έφτασες.

Τζια,

Λ.Ειρηνης .........μπραβο μνημη!!!

Το Πέραμα το έχω φάει με το κουτάλι με τη δουλειά-το έχω τοπογραφήσει σχεδόν όλο

Ήρθαν οι επισκέψεις μου-φιλιαααα

byXKp2.png

Eδώ είμαι και εγώ!

Αλέκα ή Ομορφάκια,Ζιρτέκ σταγόνες πόσες δίνουμε αναλογικά με τα κιλα;;Εχω ξεχάσει τόσο καιρό που έχω να δώσω!!!

Μαίρούλα,ευτυχώς που δεν ξαναέκανε η μπουμπού πυρετό!Εμένα έχει μάτια και μύτη ποτάμια αλλάδεν έχει κάνει πυρετό!!Είναι χάλια οπτικά και όλο το βρ΄δυ δεν κοιμήθηκε,ξ΄υπνησε 6 το πρωί και δεν κοιμάται με τίποτα να συνέλθει λίγο!!!

ΚΙΜΗ,πού είσαι καλό μου να με βρισεις να με κάνεις να στανιάρω λίγο και να γελάσει το χειλάκι μου;;;;;

ζιρτεκ... δεν θυμαμαι...

χριστιανα 13 κιλα = 7 σταγονες.

ομως...με το κιλο παει?

δεν ειμαι σιγουρη.

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Πωπω τυχερούλα, εγώ θα πήγαινα σίγουρα. Μια ιδέα είναι μωρέ-έχω κάνει τόσο μακρινό ταξίδι-τη μισή διαδρομή κοιμάσαι-πίνεις και καμια βοτκίτσα-βλέπεις και καμια ταινιούλα και έφτασες.

Το Πέραμα το έχω φάει με το κουτάλι με τη δουλειά-το έχω τοπογραφήσει σχεδόν όλο

Ήρθαν οι επισκέψεις μου-φιλιαααα

καλα να περασεις κοριτσακι.

το βραδυ, παρε κ το drink σου, κ κατσε να τα πουμε...

ο Νυσταλεων θα εχει παρει θεση, θα προσεχει τη μικρη...;)

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Γειά σας κορίτσια...

Mefh περαστικά στην Εφούλα σου...γκαντεμιά που σε δέρνει κι εσένα...

Ο μπαμπούλης μου βγήκε σήμερα και θα πάω μετά να τον δω..

Η μικρή μπέμπα άρχισε να τρώει κρέμα κι έχει πολύ πλάκα βγάζει γλωσίτσα έξω τήν φτύνει και όταν τελειώνει το γεύμα ψάχνει κι άλλο!!!

αντε μπραβο τον ανθρωπο!!καλα η μικρη τοσο νωρις κρεμα?ωραια..

για μας ειναι ονειρο ζωης γενικα αμερικη..κι εμεις καποια στιγμη θα παμε στανταρ!!!

Eδώ είμαι και εγώ!

μακαρι να μη σου ανεβασει..ο στρατος επαιρνε 8 σταγονες και ειναι13,4..και το σολτεσανιλ καπου τοσο..
ζιρτεκ... δεν θυμαμαι...

χριστιανα 13 κιλα = 7 σταγονες.

ομως...με το κιλο παει?

δεν ειμαι σιγουρη.

νομιζω με τα κιλα..

εμενα με επιασε προκοπη παλι σημερα...εφτιαξα πιλαφακι με τηγανητα καλαμαρακια και τωρα ψηνω μια νηστησιμη πιτα-ελια,κρεμμυδι,πιπεριες κοκκινες κ πρασινες και λαδακι!!δε μου ανοιγε καλα το φυλλο..με ματιαξε ο ανηρ..:(ελπιζω να γινει καλη..θα σας πω νεα μετα..

μαρη μαιρη που α εβγαλες τα μωρα με αυτο το κρυο????

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

Διαφημίσεις

Τι φοβασε καλέ ?.....ο ταλιμπαν ειναι ακομα 2 χρονων :mrgreen:

!

:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

αχ ενα πραγμα που δεν με χαλαει ειναι αυτα τα μακρινα....μ'αρεσουν!!!και το εχω κανει αρκετες φορες!!!ασε ρε συ που περναει η ωρα,οχι κανενα εργο οχι κανενα φαγητο,οχι να κοιμηθεις λιγο,να χαζεψεις,να περπατησεις λιγο μεσα στο αεροπλανο...μια χαρα,απλα μετα λιγο απο την αλλαγη ωρας για να συνελθεις θελεις καμια 2 μερες:mrgreen:

να η τζια εχει κανει δεν ξερω αμα τις αρεσε.

ναι γραφει και συμβουλες για το τι πρεπει να κανουν οι μαμαδες,πωςδημιουργητε η φιμωση και πως ειναι η αιτια να παθουν ουρολοιμωξη τα αγορακια 3-6 μηνων.

το βραδυ αμα θες στα γραφω σε πμ γιατι λεω να την πεσω λγο τωρα....

ναι στειλε μου ρε Μαιρη.....επισης εχω να κανω αλλη μια ερωτηση για μανουλες που εχουν δυο αγορια και πανω (Δαλιδάαααα)....τα πουλακια τους διαφερουν ή ειναι ίδια?? Μην γελατε....στειλτε μου πμ...

Eδώ είμαι και εγώ!

σταγονες Ζιρτεκ δεν ξερω. Τις αλλες που σου ειπα, 2σταγονες ανα κιλο βαρους, 3 φορες την ημερα, επι 4 ημερες. Εγω του ειχα δωσει μονο μια ημερα και ηταν καλα.

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

εγω παντως απο τα 17 μου μεχρι τα 24, ταξιδευα αναγκαστικα 4-5 φορες το χρονο. Μετα 2-3 φορες. Απο τοτε που γεννησα, τρεμω.......φοβαμαι μην αφησω τα παιδακια μου ορφανα η τρελη...

Οταν ειχαμε παει αγγλια, στο γυρισμο ειχε κενα...και με κοιταζε το αγγελακι μου και μου ελεγε τι ειναι αυτα μαμα και εγω εια χλωμιασει. Αντε λεω να πεσει και να με κοιταζουν αυτα τα ματακια όλο φοβο...μπρρρρ......τρεμω σας λεω....

221882cb0gkyh7q4.gif

Ηρθα κ εγώ αλλά σκούζουν όλα μαζί τωρα, ότι προλάβω...

δ

γειά σου δαλιδούλα!!! για δως μου τα φώτα σου!!! για την τωρινή γέννα το ήξερα κ εγώ! για τα αναδρομικά πρώτη φορά ακούω! με το 2ο που γεννήθηκε 12/07 δικαιούμαι να πάρω πίσω;

Αυτά λέει το χαρτί που μου έδωσαν από ΤΕΒΕ:

"β) η ανωτέρω ρύθμιση καταλαμβάνει τόσο τις γυναίκες που θα αποκτήσουν παιδί μετά την ανωτέρω ημ/νία όσο κ τις περιπτώσεις εργαζ. γυναικών που έχουν γεννήσει πριν τις 3/4/08 κ για όσο χρονικό διάστημα υπολέιπεται μέχρι την συμπλήρωση του 12μηνου μετά τον μήνα που έλαβε χ'ωρα ο τοκετός"

Λογικά αν γέννησες 12/07/08 τον παίρνεις όλο τον χρόνο.

Kαλημέρα από Θεσσαλονίκη!!!

Ηθελα να ξεσκάσω;;;;Οχιιιιιιιι!!!!Ήθελε ο κ....ος μου να πάρει αερα;;;Οχιιιιιι!!!ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΑΙ!!!!Ηθελα να πάω μια βόλτα στην πόλη και οχι στο διαβαλκανικό;;;;Ντροπή μου!!!

Η Εφη μετ'α από ένα χρόνο αρρώστησε ξέρετε πότε;;;;ΣΗΜΕΡΑ!!Πυρετό δεν έχει,αλλά κάνει το κοκορίκο και μάλλον έχει λαρυγγιτιδα και περιμένω να ξυπνήσει η ξαδέρφη μου για να την πάω στο Διαβαλκανικό!!!!Ακούς Μαιρούλα;;;;;;;

Ολο το βράδυ δεν κοιμηθήκαμε και το μαμότο είναι οτι έχει να αρρωστήσει από πέρσι το Πάσχα!!!Ευχομαι να μην κολλήσει τίποτα την μπουμπού!!!Και δεν τη φτάνει το χάλι της θέλει να πάει και στα Τζ΄μπο και στα Χόντος να πάρει κραγιον!!!

Ωχ μωρέ γκαντεμιά! Αντε περαστικούλια κ πρόσεχε το μπεμπίδιο..

α να σας πω κ ένα τρίτο άσχετο: ο κουνιάδος μου έχει μαγαζί με αλουμίνια (πόρτες παράθυρακτλ) κ δουλεύει κ ο καλός μου εκεί! λίγο πιο κάτω από το μαγαζί του, έχει ένα γραφείο τελετών(μακριά απο δω)κ ο τύπος ζήτησε προσφορά για να αλλάξει τη τζαμαρία του!!! πήρανε λοιπον οι δικοί μου τα μέτρα, ανατρίχιασαν κ λίγο, κ μετά απο κανα δυο μέρες του δώσανε προσφορά. αυτός των τελετών λοιπον άρχισε τα παζάρια, κ κόψε κάτι, κ μια γειτονιά είμαστε, κτλ. τα παιδιά του ειπανε ότι η τιμή είναι ήδη πολύ χαμηλή κ δε μπορούνε να κατέβουν πιο κάτω! αυτός λοιπόν (70 φευγα) αποφάσισε να χρησιμοποιήσει το τελευταίο του χαρτί( τον άσο στο μανικι) κ είπε το εξής: κάνε μου κάτι καλύτερο κ ότι χρειαστείς απο μένα....θα τα βρούμε:shock::shock::shock::shock:!!!

ακλόνητο επιχείρημα έτσι; δεν ξέρω τί από τα δύο είναι: γελοίο ή τραγικό;;;:rolleyes:

Εγώ πάντως γέλασα...

Λοιπον τα νεα μας!!!!!χθες πηγαμε στον παιδιατρο για να κανουμε το εμβολιο το οποιο τελικα δεν το καναμε γιατι δεν ειχαν περασει 30 ημερες απο το προηγουμενο του πνεμοκοκου και ο μακακας ο παιδιατρος δεν μου το ειπε!!!!τεσπα.......

η τελευταια μας επισκεψη ηταν 12-2 οπου ειμασταν 7700 και 61 εκατοστα υψος

χθες ειμασταν 8800 και 64 εκατοστα υψος!!!!!!!!!!!

ο παιδιατρος δε εχει παθει την πλακα του με την μικρη.....αυτα

παω γιατι ξυπνησε το καμαρι μου

Νομίζω ότι παίρνει όλα τα σκήπτρα των Γολιάθ από τα αγόρια, η κυρία εξ Αλεξανδρουπολης....

Γειά σας κορίτσια...

Mefh περαστικά στην Εφούλα σου...γκαντεμιά που σε δέρνει κι εσένα...

Ο μπαμπούλης μου βγήκε σήμερα και θα πάω μετά να τον δω..

Η μικρή μπέμπα άρχισε να τρώει κρέμα κι έχει πολύ πλάκα βγάζει γλωσίτσα έξω τήν φτύνει και όταν τελειώνει το γεύμα ψάχνει κι άλλο!!!

Με το καλό σπιτάκι του ο μπαμπάκας σου!!!!

Κιόλας κρεμούλα;; Μεγαλώνουν τρομάρα μου!!!!!

Ο Νικολακης μου ειναι σουπερ μαρκετ... Εκανα μακαρονια σκετα με σαλτσα ντοματας....τι αλλο?? Εφαγα κατι πακοτινια σημερα η γαιδουρα.....

Να μαντέψω! Αυριο μοσχαράκι κοκκινιστό!!!!

(Δεν μπορώ να μην σε πειράξω:-D:-D)

Έγιναν 4 οι άντρες στην ζωή μου!!!!

εμενα με επιασε προκοπη παλι σημερα...εφτιαξα πιλαφακι με τηγανητα καλαμαρακια και τωρα ψηνω μια νηστησιμη πιτα-ελια,κρεμμυδι,πιπεριες κοκκινες κ πρασινες και λαδακι!!δε μου ανοιγε καλα το φυλλο..με ματιαξε ο ανηρ..:(ελπιζω να γινει καλη..θα σας πω νεα μετα..

μαρη μαιρη που α εβγαλες τα μωρα με αυτο το κρυο????

Τρελή είσαι;;;; Φύλλο με τρία παιδιά;;;; Ο κανάκης να πεθάνει της πείνας δλδ;;;;

:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

ναι στειλε μου ρε Μαιρη.....επισης εχω να κανω αλλη μια ερωτηση για μανουλες που εχουν δυο αγορια και πανω (Δαλιδάαααα)....τα πουλακια τους διαφερουν ή ειναι ίδια?? Μην γελατε....στειλτε μου πμ...

Σου στέλνω πμ. Ελπίζω να μην είσαι εσύ ο ανώμαλος ε;;:cool::cool::cool::cool:

Έγιναν 4 οι άντρες στην ζωή μου!!!!

Να μαντέψω! Αυριο μοσχαράκι κοκκινιστό!!!!

(Δεν μπορώ να μην σε πειράξω:-D:-D)

λες μαρη?? Η αυτο ή ρολο κοτοπουλο ή εξω......:tongue::tongue::tongue:

Εσυ που εχεις τρια αγορια τα πουλακια τους διαφερουν ??:-D:-D:-D Σοβαρα σε ρωταω....στιλε πμ για να μη χαιρεται ο ανωμαλος

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...