Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Makelen είπε:

6η εβδομάδα ακριβώς είχα πάει, και παλλόταν.. το εβλεπα! Λυσσαξε εκείνος ο γιατρός ότι δεν έκανε να βάλει ήχο, γιατί θα έπαιρνε ακτινοβολία το μωρό! Κι ότι καρδιά πρέπει να ακούμε μετά την 12η! Εγώ πρώτη φορά το ακούω αυτό! Βέβαια.. εκείνη ήταν κ η τελευταία επίσκεψη σε εκείνον τον γιατρό. Πλέον έχω πάει στον μαιευτήρα μου από τον μικρό μου. Πήγα μια εβδομάδα μετά, 7η, και εννοείται έβαλε φουλ ήχο! Βέβαια δεν το κρύβω ότι την πρώτη φορά, στην πρώτη εγκυμοσυνη, ήταν άλλη αίσθηση. Ήταν πρωτόγνωρο.. είχα συγκινηθεί.. ήταν κι ο άντρας μου κτλ. Τώρα μπηκα μονη, ο άντρας μου στο αμάξι με τον μικρό, και όλα ήταν λίγο.. απλώς διαδικαστικά. Μου αρκούσε που μου είπε ότι προχωράει καλά..!

Ελπίζω κ εγώ την άλλη εβδομάδα ν ακούσω,τώρα έχω αυτήν την αγωνία κ δεν θα περνάνε πάλι οι μέρες.Αληθεια;Πρώτη φορά το ακούω κ εγώ αυτό!Εγώ σήμερα δεν ξέρω πόσους παλμούς είχα φτάσει,ήμουν μαζί με τον άντρα μου κ μου έλεγε όλο ηρέμησε κ ηρέμησε.Πάω κάποια στιγμή για τον υπέρηχο κ φωνάζει ο γιατρός ο μπαμπάς που είναι;χαχαχχα όλο καμάρι μου ηταν το μωρό μου!

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

κορτιζονουχες σταγονες....λεγονται σολντεσανιλ και κανουν θαυματα....

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Γειά σας κορίτσια...

Mefh περαστικά στην Εφούλα σου...γκαντεμιά που σε δέρνει κι εσένα...

Ο μπαμπούλης μου βγήκε σήμερα και θα πάω μετά να τον δω..

Η μικρή μπέμπα άρχισε να τρώει κρέμα κι έχει πολύ πλάκα βγάζει γλωσίτσα έξω τήν φτύνει και όταν τελειώνει το γεύμα ψάχνει κι άλλο!!!

Θεανώ μια χαρά είναι η μπεμπούλα σου, εμένα είναι μινιατούρες μπροστά της.

και να φανταστεις οτι γεννηθηκε μολις 2660!!!!!!

Αφου οταν την προτοειδα λεω παναγιτσα μου θα γινει παιδακι αυτο?

Γερο να ειναι και ολα τα παιδακια !!!!Δοξα τον Θεο!!!!!!

iMLpp3.png

Διαφημίσεις

μαρλεν, η ασπα ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ βρηκε νυφικο! δεν εχει εφευρεθει αυτο που θα της αρεσει...

ασπα, κ εμενα ο ερπης χτες εφυγε. ασε τις κακες γλωσσες να λενε. απο το αγχος μας ειναι...

θεανω, που θα φτασει αυτο το κοριτσι???

μεφη, περαστικα.

κιμι...μη χανεσαι... οποιος κυνηγαει τη τυχη του, να κατσει να την υπομεινει κιολας.

αλεκα, εισαι ο ανθρωπος για ολες τις δουλειες. κ του σαλονιου, κ του λιμανιου(προπαντων...), γιαυτο ρωτησα...

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

που εισαστε βρε βρωμιτσες???? χαθηκαμε αυτες τις μερες..,,

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

ομορφακια εχεις δικιο καλη μου....επρεπε βνα ξερω γιατι χωρις τελωνη ουτε να φορτωσουμε μπορουμε ουτε να παραδωσουμε....αλλα δεν απεργουν όλοι και εχει γινει ενα ψιλομπαχαλο....

Σημερα πηγα το μικρο μου να τον δει ο πατερας μου που εχει να τον δει απο τη γεννα...Νομιζω δεν θα του παρει μονο το ονομα....πολυ ομοιοτητα....

Ο Νικολακης μου ειναι σουπερ μαρκετ... Εκανα μακαρονια σκετα με σαλτσα ντοματας....τι αλλο?? Εφαγα κατι πακοτινια σημερα η γαιδουρα.....

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

Καλημέρα σε όλες. Σήμερα εχω ραντεβού για να βάψω και να κόψω τα μαλλιά μου. Λέω να ανανεωθώ τώρα που μπαίνει η άνοιξη μπας και φύγει η κλεισούρα από πάνω μου. Λέτε να μην κάνει να βάψω τα μαλλιά μου λόγω θηλασμού; Έχετε ακούσει κάτι;

καλησπέρα πλεον-εγώ τα έβαψα πριν ερθω στη συναντηση με μια φυτικη και καλά χωρις αμμωνία μπλα μπλα μπλα. Δεν ήθελα να με πει η Κίμι γριέντζω

Πηγαμε την βολτιτσα μας και γυρισαμε !!!!

2 ωριτσες εξω απο το σπιτι καλα ηταν,φορτωσα το καροτσι στο αμαξι πηρα μωρο και Γιαννη και πηγαμε μια μικρη καροτσαδα στον πεζοδρομο.

Στην Αγ. Ειρήνης ε?

Και εμεις τωρα συμμαζευτήκαμε-πηγα μόνη μου ποδηλατάδα-ψωνισα και καλλυντικά-στοκους να κρυφτει αυτό το χάλι και μετά καροτσάδα στη μαρίνα. Στο τσαφ τον προλάβαμε τον καιρό.

Τώρα μαγείρεψα σαρδελίτσα για μενα και σαλατούλα για τον Νυσταλέων.

Λοιπον τα νεα μας!!!!!χθες πηγαμε στον παιδιατρο για να κανουμε το εμβολιο το οποιο τελικα δεν το καναμε γιατι δεν ειχαν περασει 30 ημερες απο το προηγουμενο του πνεμοκοκου και ο μακακας ο παιδιατρος δεν μου το ειπε!!!!τεσπα.......

η τελευταια μας επισκεψη ηταν 12-2 οπου ειμασταν 7700 και 61 εκατοστα υψος

χθες ειμασταν 8800 και 64 εκατοστα υψος!!!!!!!!!!!

ο παιδιατρος δε εχει παθει την πλακα του με την μικρη.....αυτα

παω γιατι ξυπνησε το καμαρι μου

Τελεια Θεανώ -αυτό το παιδί δεν πίνει γάλα-πίνει καοτόνικ!!!!!

Συνεχίζει να έχει καταροή αλλά ευτυχώς δεν έχει πυρετό και δεν βήχει!Αυτό το κοκορίκο μόνο το βράδυ μου το έκανε.Ρε Αλέκα τί να της δώσω για λαρυγγίτιδα-φαρθγγίτιδα;;Δεν μπορώ να βρώ την γιατρό μας και επειδή δεν χειροτέρεψε δεν την πήγα στο Διαβαλκ.

Τώρα πήγε στα Χοντος με την θεία μου και στα Τζάμπο!!!

Όταν είναι για ψώνια μια χαρά είναι (ΓΥΝΑΙΚΕΣ!!!!!)

Περσι που είμασταν Μπαλί (γιατί είμαι και κοσμογυρισμένη) τελευταία νύχτα ανέβασα 40 πυρετό. Η τελευταία μέρα ήταν προγραμματισμένη για ψωνια όμως-σιγά να μην την έχανα. Πρωτος τα έπαιξε ο Νυσταλέων και μετά εγώ. Και για να καταλάβετε πόσο χάλια ήμουν όταν έφτασα Ελλάδα μπήκα χειρουργίο αμέσως με οξεια σκωλικοειδίτιδα.

Αλλά τα ψωνια με ανασταίνουν. Αυτά βέβαια λαστ γιαρ γιατί δις γίαρ ούτε Ικαρία μας βλέπω να πηγαίνουμε. Μου λεέι ο Νυσταλέων

Ελα βρε μωρό μου θα πάμε και σινεμά (τρομερό έτσι!!!!)

Γειά σας κορίτσια...

Η μικρή μπέμπα άρχισε να τρώει κρέμα κι έχει πολύ πλάκα βγάζει γλωσίτσα έξω τήν φτύνει και όταν τελειώνει το γεύμα ψάχνει κι άλλο!!!

Κρεμα από τόσο νωρίς???Για πες !

byXKp2.png

Γειά σας κορίτσια...

κρεμουλα??? ελα ρε?? Καλα ειναι και τεσσαρων μηνων, αλλα εμας μας δινει στον 6ο...

Αλλά τα ψωνια με ανασταίνουν. Αυτά βέβαια λαστ γιαρ γιατί δις γίαρ ούτε Ικαρία μας βλέπω να πηγαίνουμε. !

και εμενα καποτε τα ψωνια ηταν η ΜΕΓΑΑΑΑΛΗ μου ευχαριστηση αλλα απο τον καιρο που την αντικατεστησε το φαι δεν μου αρεσουν και τοσο :tongue:....περιμενω να επανελθω....

Από ταξιδια....αφηστε τα...υτυχως που ειχα παει και Αγγλια περισυ γιατι για τον επομενο χρονο, χλωμο

221882cb0gkyh7q4.gif

κρεμουλα??? ελα ρε?? Καλα ειναι και τεσσαρων μηνων, αλλα εμας μας δινει στον 6ο...

και εμενα καποτε τα ψωνια ηταν η ΜΕΓΑΑΑΑΛΗ μου ευχαριστηση αλλα απο τον καιρο που την αντικατεστησε το φαι δεν μου αρεσουν και τοσο :tongue:....περιμενω να επανελθω....

Από ταξιδια....αφηστε τα...υτυχως που ειχα παει και Αγγλια περισυ γιατι για τον επομενο χρονο, χλωμο

και εμεις για φετος δεν προβλέπεται-κυριως για οικονομικους λόγους.

Φετος παντρευει ο άντρας μου-βαφτιζω εγώ-έχουμε 4 γάμους διασκορπισμενους σε όλη την Ελλάδα

Του χρόνου όμως που θα τα τσεπώσουμε από το ημερολόγιο θα πάμε Νέα Υόρκη

byXKp2.png

νεα Υορκη ε??? Δεν εχω παει και θα ηθελα πολυ....αλλα τωρα στα γεραματα αρχισα και φοβαμαι τα αεροπλανα....

221882cb0gkyh7q4.gif

καλησπερα κοριτσια!!!καταφερα να διαβασω και να γραψω...το πρωι πηγαμε σουπερ,ειχε πολυ κρυο ομως......η μπεμπα δεν ξαναανεωασε πυρετο.....

και επισης ομορφακια εχθες δεν λεγμε οτι ολα συμβαινουν το σ/κ?ε εχθες το βραδυ κλασικα ταιζω τον μπεμπη και κατα τις 3 εβλεπα και εργο ακουω απο εξω φορτηγο,λεω αντε παλι η εξπρες εφερε το ταξι...πραγματι ανοιγω το στορ λεω στον οδηγο τη εγινε?μου λεει πηγα να βαλω πετρελαιο και μετα δεν ξανα επερνε μπρος......φυσικα επειδη πλεων ολα ειναι ηλεκτρονικα θελει μηχανημα να δει τον εγκεφαλο,ο μαστορας κλειστος σημερα γιατι λεει δεν προλαβαινει να βλεπει τον γιο του....οπωτε παμε για δευτερα....και οι λογ/μοι τρεχουν!!!!!!μα παντα αυτες οι ζημιες σ/κ βγαινουν......

τελος παντων....

μεφη αμαν βρε κοπελα μου,επιζω η εφη να ειναι καλυτερα!!!!!

α κατι αλλο πιανεις ο μπεμπης επαθε ουρολοιμωξη?πηρα το mommy και κατι γραφει μεσα γι'αυτο το θεμα αλλα δεν το γραφ εδω υπαρχουν και οι ανωμαλοι....

fCS8p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...