Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Makelen είπε:

6η εβδομάδα ακριβώς είχα πάει, και παλλόταν.. το εβλεπα! Λυσσαξε εκείνος ο γιατρός ότι δεν έκανε να βάλει ήχο, γιατί θα έπαιρνε ακτινοβολία το μωρό! Κι ότι καρδιά πρέπει να ακούμε μετά την 12η! Εγώ πρώτη φορά το ακούω αυτό! Βέβαια.. εκείνη ήταν κ η τελευταία επίσκεψη σε εκείνον τον γιατρό. Πλέον έχω πάει στον μαιευτήρα μου από τον μικρό μου. Πήγα μια εβδομάδα μετά, 7η, και εννοείται έβαλε φουλ ήχο! Βέβαια δεν το κρύβω ότι την πρώτη φορά, στην πρώτη εγκυμοσυνη, ήταν άλλη αίσθηση. Ήταν πρωτόγνωρο.. είχα συγκινηθεί.. ήταν κι ο άντρας μου κτλ. Τώρα μπηκα μονη, ο άντρας μου στο αμάξι με τον μικρό, και όλα ήταν λίγο.. απλώς διαδικαστικά. Μου αρκούσε που μου είπε ότι προχωράει καλά..!

Ελπίζω κ εγώ την άλλη εβδομάδα ν ακούσω,τώρα έχω αυτήν την αγωνία κ δεν θα περνάνε πάλι οι μέρες.Αληθεια;Πρώτη φορά το ακούω κ εγώ αυτό!Εγώ σήμερα δεν ξέρω πόσους παλμούς είχα φτάσει,ήμουν μαζί με τον άντρα μου κ μου έλεγε όλο ηρέμησε κ ηρέμησε.Πάω κάποια στιγμή για τον υπέρηχο κ φωνάζει ο γιατρός ο μπαμπάς που είναι;χαχαχχα όλο καμάρι μου ηταν το μωρό μου!

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα σε όλες. Σήμερα εχω ραντεβού για να βάψω και να κόψω τα μαλλιά μου. Λέω να ανανεωθώ τώρα που μπαίνει η άνοιξη μπας και φύγει η κλεισούρα από πάνω μου. Λέτε να μην κάνει να βάψω τα μαλλιά μου λόγω θηλασμού; Έχετε ακούσει κάτι;

I6lrp2.png UKa4p2.png 8nsbp2.png

Καλημεραααααα!!!

Λιτσα, κουραγιο!!! Εμεις με ενα μωρο κανονικα πρεπει να ειμαστε μεσ' την τρελη χαρα και να μη παραπονιομαστε!!

Μεφη, περστικα βρε!!! Ειπε ο Εβραιος να ^&**, κι ηταν η μερα Σαββατο!!!

Κοριτσια, σε ενα αλλο καφε ειχα διαβασει οτι αμα εχεις ερπη στα χειλη, δε πρεπει να φιλας το μωρο!

καλημέρα όμορφες!

για να ξυπνάτε σιγά σιγά να κάνουμε κ καμιά δουλειά στο σκ!! ή είδαμε ήλιο κ ξεπορτίσαμε ήδη;

πλάκα πλάκα ο καιρός δεν την παλεύει έτσι; μια έτσι μια γιουβέτσι(άσχετο)!!!

μέφη καλά ξεμπερδέματα με τη μικρούλα σου, κ κάνε της χάρη πάρτε κ κανα κραγιον!!!!

επίσης τώρα που θυμήθηκα τί θα απογίνουμε με αυτά τα ναύλα των π΄λοίων δεν ξέρω!!! σε όλα τα νησιά είναι απλησίαστα!!! εμείς κρήτη τον ιούνιο πως θα πάμε 5 νοματέοι;;; μήπως να αρχίσω να κάνω έρευνα κ εγώ από τώρα;;; είμαι κ άσχετη με τα νησιά η βλάχα κ θα με πιάσουν κότσο! για πέιτε σεις η κρητικοπούλες με ποιά εταιρία να παμε στα χανιά;;;

ελένη1 εσύ θα με ξεστραβώσεις:tongue::tongue::tongue:

α να σας πω κ ένα τρίτο άσχετο: ο κουνιάδος μου έχει μαγαζί με αλουμίνια (πόρτες παράθυρακτλ) κ δουλεύει κ ο καλός μου εκεί! λίγο πιο κάτω από το μαγαζί του, έχει ένα γραφείο τελετών(μακριά απο δω)κ ο τύπος ζήτησε προσφορά για να αλλάξει τη τζαμαρία του!!! πήρανε λοιπον οι δικοί μου τα μέτρα, ανατρίχιασαν κ λίγο, κ μετά απο κανα δυο μέρες του δώσανε προσφορά. αυτός των τελετών λοιπον άρχισε τα παζάρια, κ κόψε κάτι, κ μια γειτονιά είμαστε, κτλ. τα παιδιά του ειπανε ότι η τιμή είναι ήδη πολύ χαμηλή κ δε μπορούνε να κατέβουν πιο κάτω! αυτός λοιπόν (70 φευγα) αποφάσισε να χρησιμοποιήσει το τελευταίο του χαρτί( τον άσο στο μανικι) κ είπε το εξής: κάνε μου κάτι καλύτερο κ ότι χρειαστείς απο μένα....θα τα βρούμε:shock::shock::shock::shock:!!!

ακλόνητο επιχείρημα έτσι; δεν ξέρω τί από τα δύο είναι: γελοίο ή τραγικό;;;:rolleyes:

170301c7zifsub1b.gif

Διαφημίσεις

\

αλεκα, ποτε θα σταματησει η απεργια των τελωνειακων? τωρα βρηκαν κ αυτοι!!! καιγομαστε κυριοι...

ΠΟΥ ΝΑ ΞΕΡΩ ΜΑΡΗ????κατσε να ρωτησω την Αλεξανδρατου που εχει κανει κονε με το ΣΔΟΕ τωρα τελευταια....

λετε να το αφησω???? γιατι κουραστηκα...χαπια δε παιρνω γιατι ριχνουν λεει την πιεση κι εμενα η μεγαλη ειναι 10 αν παρω κ χαπι και πεσει που θα παει??? θα την ψαχνω!!

α δεν πειρεαζει....και εμενα χαμηλη ειναι παντα. !0.5 με 6...τιποτα δεν επαθα....

,

Τυχερή , εμενα με ξυπναγε ανα 1 ωρα.....:cry:

ξυπνησα βεβαια κατα τις 5 για να ταισω ετσι?....δεν κοιμηθηκα σερι. Αλλα και παλι καλα ηταν.

παιδια δεν το πιστευω...εξω χιονιζει:!::!::!:

θα μας τρελανει αυτος ο καιρος!!!

απο αυριο ειπαν χειμωνας....

επίσης τώρα που θυμήθηκα τί θα απογίνουμε με αυτά τα ναύλα των π΄λοίων δεν ξέρω!!! σε όλα τα νησιά είναι απλησίαστα!!! εμείς κρήτη τον ιούνιο πως θα πάμε 5 νοματέοι;;; μήπως να αρχίσω να κάνω έρευνα κ εγώ από τώρα;;; είμαι κ άσχετη με τα νησιά η βλάχα κ θα με πιάσουν κότσο! για πέιτε σεις η κρητικοπούλες με ποιά εταιρία να παμε στα χανιά;;;

α να σας πω κ ένα τρίτο άσχετο: ο κουνιάδος μου έχει μαγαζί με αλουμίνια (πόρτες παράθυρακτλ) κ δουλεύει κ ο καλός μου εκεί! λίγο πιο κάτω από το μαγαζί του, έχει ένα γραφείο τελετών(μακριά απο δω)κ ο τύπος ζήτησε προσφορά για να αλλάξει τη τζαμαρία του!!! πήρανε λοιπον οι δικοί μου τα μέτρα, ανατρίχιασαν κ λίγο, κ μετά απο κανα δυο μέρες του δώσανε προσφορά. αυτός των τελετών λοιπον άρχισε τα παζάρια, κ κόψε κάτι, κ μια γειτονιά είμαστε, κτλ. τα παιδιά του ειπανε ότι η τιμή είναι ήδη πολύ χαμηλή κ δε μπορούνε να κατέβουν πιο κάτω! αυτός λοιπόν (70 φευγα) αποφάσισε να χρησιμοποιήσει το τελευταίο του χαρτί( τον άσο στο μανικι) κ είπε το εξής: κάνε μου κάτι καλύτερο κ ότι χρειαστείς απο μένα....θα τα βρούμε:shock::shock::shock::shock:!!!

ακλόνητο επιχείρημα έτσι; δεν ξέρω τί από τα δύο είναι: γελοίο ή τραγικό;;;:rolleyes:

χα χα....καλος ο πεθαμενετζης!!!!! Για γραψε ημερομηνιες που θες για Κρητη, ατομα, και λιμανι προορισμου μπας και κανω τιποτα...απλα θα προσπαθησω, ετσι??

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Καλημέρα σε όλες. Σήμερα εχω ραντεβού για να βάψω και να κόψω τα μαλλιά μου. Λέω να ανανεωθώ τώρα που μπαίνει η άνοιξη μπας και φύγει η κλεισούρα από πάνω μου. Λέτε να μην κάνει να βάψω τα μαλλιά μου λόγω θηλασμού; Έχετε ακούσει κάτι;

η πατσούρου της παρέας, με την οποία ειχα την τιμή να κάθομαι κοντά στη συναντηση , ήταν πολύ φρασκαδούρα, μου είπε ότι δεν έχει να κάνει με το θηλασμό! καλέ δεν πρόσεξες τα μαλλιά της αποκλειστικής θηλάστριας;;; ήταν πολύ ωραίο χρώμα είναι αλήθεια κ γι αυτό τη ρώτησα! κ ρώτησα κ παιδίατρο κ μου είπε να κάνω ανταύγειες άφοβα, αλλά εγώ είπα να μοστράρω λίγο τη φυσική ασπρίλα μου ακόμη κ πριν τη βάπτιση , βλ μάη, θα τα κάνω!!!

Για γραψε ημερομηνιες που θες για Κρητη, ατομα, και λιμανι προορισμου μπας και κανω τιποτα...απλα θα προσπαθησω, ετσι??

έχω ένα γάμο χανιά στις 6 ιουνιου! κ αναγκαστικά πρέπει να πάμε όλοι μαζί! αν κ καλά θα ήταν να πάμε τα δυο μας μπας κ τον στριμώξω για κανα τέταρτο(λέω μήπως μας παρασύρει η αλ΄μυρα!!!) αλλά πού να ΄τα αφήσω τρια ζωή να χουν, και επίσης μάλλον θα θηλάζω ως τότε!!!

κ μιας κ θα παμε έλεγα να μείνουμε κ καμία βδομαδούλα! κάπου εκέι αρχες με 7/6!!!

170301c7zifsub1b.gif

Πηγαμε την βολτιτσα μας και γυρισαμε !!!!

2 ωριτσες εξω απο το σπιτι καλα ηταν,φορτωσα το καροτσι στο αμαξι πηρα μωρο και Γιαννη και πηγαμε μια μικρη καροτσαδα στον πεζοδρομο.

καλημέρα όμορφες!

για να ξυπνάτε σιγά σιγά να κάνουμε κ καμιά δουλειά στο σκ!! ή είδαμε ήλιο κ ξεπορτίσαμε ήδη;

πλάκα πλάκα ο καιρός δεν την παλεύει έτσι; μια έτσι μια γιουβέτσι(άσχετο)!!!

μέφη καλά ξεμπερδέματα με τη μικρούλα σου, κ κάνε της χάρη πάρτε κ κανα κραγιον!!!!

Παρε τηλεφωνο την Ανεκ και ρωτα ποτε βγαζουν τις προσφορες.!!!!!

Προπερσυ που δεν το ηξερα πληρωσα μονο να παω με καμπινα και αυτοκινητο 250 ευρω

Περυσι που εκλεισα πιο νωρις με τις προσφορες που βγαζει η Ανεκ πληρωσα με αμαξι και καμπινα 2κληνη 140 ευρω πηγαινε έλα!!!!!

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Διαφημίσεις

καλημερα καλημερα!!!!

καταρχας θα ηθελα να σας ευχαριστησω γιατην υποστηριξη σας!!!!!!!Ειστε οι καλυτερες φιλες!!!!ξερω πως αν εχω ενα προβλημα μαζι σας θα μπορεσω να το ξεπερασω....

Μεφη μου συμπασχω.....Δυστηχως το σοι παει σετακι γργργργρ

Περαστηκα στο κουκλακι σου...Κοιτα εγω οποτε ειχα μελαγχολια ο Γιωργος με πηγαινε στα hondos και ως διαμαγειας ημουν καλα!!!!!!!Δοκιμασετο μπορει να πιασει στην δικια σου!!!!!!!!!!!!

Ελενακι μου μην στεναχωριεσαι και γραφτους........ειπαμε το σετακι..........εμεις μια μερα πριν το γαμο εξαιτιας της μα#$%#% που εδερνε την πεθερα μου κοντεψαμε να χωρισουμε με τον αντρα μου...........

iMLpp3.png

Λοιπον τα νεα μας!!!!!χθες πηγαμε στον παιδιατρο για να κανουμε το εμβολιο το οποιο τελικα δεν το καναμε γιατι δεν ειχαν περασει 30 ημερες απο το προηγουμενο του πνεμοκοκου και ο μακακας ο παιδιατρος δεν μου το ειπε!!!!τεσπα.......

η τελευταια μας επισκεψη ηταν 12-2 οπου ειμασταν 7700 και 61 εκατοστα υψος

χθες ειμασταν 8800 και 64 εκατοστα υψος!!!!!!!!!!!

ο παιδιατρος δε εχει παθει την πλακα του με την μικρη.....αυτα

παω γιατι ξυπνησε το καμαρι μου

iMLpp3.png

Λοιπον τα νεα μας!!!!!χθες πηγαμε στον παιδιατρο για να κανουμε το εμβολιο το οποιο τελικα δεν το καναμε γιατι δεν ειχαν περασει 30 ημερες απο το προηγουμενο του πνεμοκοκου και ο μακακας ο παιδιατρος δεν μου το ειπε!!!!τεσπα.......

Παναγία μου μια κοριτσάρα !!!!!!

Μπραβο Θεανώ,πως να μην εχει παθει την πλακα του ο παιδίατρος....!!!

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

τι κανει η εφη μαρια?

Συνεχίζει να έχει καταροή αλλά ευτυχώς δεν έχει πυρετό και δεν βήχει!Αυτό το κοκορίκο μόνο το βράδυ μου το έκανε.Ρε Αλέκα τί να της δώσω για λαρυγγίτιδα-φαρθγγίτιδα;;Δεν μπορώ να βρώ την γιατρό μας και επειδή δεν χειροτέρεψε δεν την πήγα στο Διαβαλκ.

Τώρα πήγε στα Χοντος με την θεία μου και στα Τζάμπο!!!

Καλημεραααααα!!!Λιτσα, κουραγιο!!! Εμεις με ενα μωρο κανονικα πρεπει να ειμαστε μεσ' την τρελη χαρα και να μη παραπονιομαστε!!

Μεφη, περστικα βρε!!! Ειπε ο Εβραιος να ^&**, κι ηταν η μερα Σαββατο!!!

Κοριτσια, σε ενα αλλο καφε ειχα διαβασει οτι αμα εχεις ερπη στα χειλη, δε πρεπει να φιλας το μωρο!

Συμφωνώ,είναι πολύ επικίνδυνο γιατί ο ερπειτοιος ευθύνεται για πολλά αλλά και για αλλεργείες!!!

Φτού,φτού μια μπεμπάρα!!!Γερή να είναι!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...