Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Makelen είπε:

6η εβδομάδα ακριβώς είχα πάει, και παλλόταν.. το εβλεπα! Λυσσαξε εκείνος ο γιατρός ότι δεν έκανε να βάλει ήχο, γιατί θα έπαιρνε ακτινοβολία το μωρό! Κι ότι καρδιά πρέπει να ακούμε μετά την 12η! Εγώ πρώτη φορά το ακούω αυτό! Βέβαια.. εκείνη ήταν κ η τελευταία επίσκεψη σε εκείνον τον γιατρό. Πλέον έχω πάει στον μαιευτήρα μου από τον μικρό μου. Πήγα μια εβδομάδα μετά, 7η, και εννοείται έβαλε φουλ ήχο! Βέβαια δεν το κρύβω ότι την πρώτη φορά, στην πρώτη εγκυμοσυνη, ήταν άλλη αίσθηση. Ήταν πρωτόγνωρο.. είχα συγκινηθεί.. ήταν κι ο άντρας μου κτλ. Τώρα μπηκα μονη, ο άντρας μου στο αμάξι με τον μικρό, και όλα ήταν λίγο.. απλώς διαδικαστικά. Μου αρκούσε που μου είπε ότι προχωράει καλά..!

Ελπίζω κ εγώ την άλλη εβδομάδα ν ακούσω,τώρα έχω αυτήν την αγωνία κ δεν θα περνάνε πάλι οι μέρες.Αληθεια;Πρώτη φορά το ακούω κ εγώ αυτό!Εγώ σήμερα δεν ξέρω πόσους παλμούς είχα φτάσει,ήμουν μαζί με τον άντρα μου κ μου έλεγε όλο ηρέμησε κ ηρέμησε.Πάω κάποια στιγμή για τον υπέρηχο κ φωνάζει ο γιατρός ο μπαμπάς που είναι;χαχαχχα όλο καμάρι μου ηταν το μωρό μου!

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Nα ποτιστείς είπαμε,οχι να χτυπήσεις γεωτρηση!!!!!

Τζά!!!Σου έλειψα ;;;;Εβαλα την ξαδέρφη μου και σύννδεσε το λάπ τοπ και σας διαβάζω αλλά δεν μπορώ με τίποτα να μπώ στο φεις!!!

Λιτσάκι,κοντάσου είμαι,Ηλιουπολη!!Αν αυριο μπορέσω να αφήσω τα παιδιά μπορεί να πάρω τη Μαιρούλα και αν είναι θα σου πει!!!

βρε καλως το κοριτσι!!!!!!!!!!!!!

μαρη βγαζω ερπη πολλα χρονια!!!δεν ειναι απο το ποτισμα!

ααα..τοτε δεν τσερω τι να πω!....γιατι δε δενεσαι με εναν επιδεσμο μεγαλο σφιχτα γυρω γυρω????ετσι εκανα αλλα πηρα και το χαπι...

θες να πεθανω???? εδω με το ζορι φοραω το σουτιεν...εχω μικρουλι στηθος ρε και γενικα δεν φοραγα να φανταστεις ειδικα το καλοκαιρι το μαγιο φοραω απο μεσα και μολις σχολαω τσουπ κατευθειαν για μπανιο και τωρα με την εγκυμοσυνη και το θηλασμο επρεπε να βαλω σουτιεν τα πεξα..και το χειμωνα φοραω μπουστακια...τωρα αν ειναι να βγω κανενα ραντεβου (παλια δηλαδη οχι τωρα παει πια) ας ειναι καλα τα γουοντερμπρα!!:mrgreen::mrgreen:

hq542ekr5zay08qe.png9j0i668o8xjsckws.png

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

Διαφημίσεις

Ωραίος τρόπος!!!10 ώρες έκανα να μπώ και κάνατε κόμμα με το μουσείο!!!!

μου λειψατε βρε και μου αρεσει να σας τσιγκλαω.....τι επαθες κι εσυ με το pc? εγω εχω 3 μερες να μπω...τρεχω σαν το βεγκο!!!:rolleyes:

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

λετε να το αφησω???? γιατι κουραστηκα...χαπια δε παιρνω γιατι ριχνουν λεει την πιεση κι εμενα η μεγαλη ειναι 10 αν παρω κ χαπι και πεσει που θα παει??? θα την ψαχνω!!

Εμένα ο γιατρός μου είπε οτι απαγορευται το θήλαστρο γιατί όσο το κάνεις τόσο καταιβαίνει γάλα.

θες να πεθανω???? εδω με το ζορι φοραω το σουτιεν...εχω μικρουλι στηθος ρε και γενικα δεν φοραγα να φανταστεις ειδικα το καλοκαιρι το μαγιο φοραω απο μεσα και μολις σχολαω τσουπ κατευθειαν για μπανιο και τωρα με την εγκυμοσυνη και το θηλασμο επρεπε να βαλω σουτιεν τα πεξα..και το χειμωνα φοραω μπουστακια...τωρα αν ειναι να βγω κανενα ραντεβου (παλια δηλαδη οχι τωρα παει πια) ας ειναι καλα τα γουοντερμπρα!!:mrgreen::mrgreen:

αστο τοτε!!θα βασανιστεις!!!!!!!

καριτσακια μου σας αφηνω......παω για νανακια!αφου μπεμπης δεν ξυπναει για μαμ θα ξυπνησει λιγο αργοτερα!!:?

δεν ξέρω τι πάθατε σήμερα κ δε γεμίσστε σελίδες, πάλι καλά δλδ που πρόλαβα κ διάβασα κατιτίς!

η αδερφη της κιμις ειχε μια παλινδρομη..ανακαλυψαν οτι εχει μαλλον θρομβοφιλια..σε επομενη εγκυμοσυνη θα κανει θεραπεια..

εύη ευχαριστώ για την ενημερωση κ μη σκέφτεσαι την κλεισούρα κ σε ρίχνει τελείως! έλα μπήκαμε στην άνοιξη κ θα καλυτερέψουν τα πράγματα! ένα θα σου πω: έχω περάσει εγώ ολόκληρες εβδομάδες μέσα....:o τί να κάνουμε; όλα για τα μικρά μας!!!

κιμάκι εύχομαι όλα να πάνε καλά για την αδερφούλα σου!!!

Elα ασχετη που είσαι;;; Η αδερφή της Κιμι έχει ένα προβληματάκι που αν μεινει εγκυος (που όλοι ευχομεθα) θα κάνει ενεσούλες κ όλα οκ.

Μπήκα γιατί μου ήρθε φλασιά για τις τριτεκνες:

Οσες έχουν ΤΕΒΕ πληρώνουν μισες ασφαλιστικές εισφορές για ένα χρόνο από την μέρα γέννησης του μωρού. Αυτό ισχυει αναδρομικά από τον Απρίλιο του 2008. Εγώ για τον μικρό τα έφτιαξα, τωρα εκκρεμούν για τον μεσαίο τα αναδρομικά.

γειά σου δαλιδούλα!!! για δως μου τα φώτα σου!!! για την τωρινή γέννα το ήξερα κ εγώ! για τα αναδρομικά πρώτη φορά ακούω! με το 2ο που γεννήθηκε 12/07 δικαιούμαι να πάρω πίσω;

170301c7zifsub1b.gif

Διαφημίσεις

καληνυχτα ασπουλα....

ναι ρε μεφη εχεις δικιο κι εγω τωρα που θα παω για παπ πρεπει να του το πω να δω τι θα κανουμε...νομιζω οτι το καλητερο ειναι να παω να κανω μπανιο και να ριξω ζεστο νερο και να τα πιεσω λιγο με τα χερια μου κ οτι βγαλει...ισα-ισα δηλαδη γιατι κ με το θηλαστρο και ποναω γιατι δεν εχω πολυ και βαριεμαι την ολη διαδικασια...

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

δεν ξέρω τι πάθατε σήμερα κ δε γεμίσστε σελίδες, πάλι καλά δλδ που πρόλαβα κ διάβασα κατιτίς!

εύη ευχαριστώ για την ενημερωση κ μη σκέφτεσαι την κλεισούρα κ σε ρίχνει τελείως! έλα μπήκαμε στην άνοιξη κ θα καλυτερέψουν τα πράγματα! ένα θα σου πω: έχω περάσει εγώ ολόκληρες εβδομάδες μέσα....:o τί να κάνουμε; όλα για τα μικρά μας!!!

κιμάκι εύχομαι όλα να πάνε καλά για την αδερφούλα σου!!!

γειά σου δαλιδούλα!!! για δως μου τα φώτα σου!!! για την τωρινή γέννα το ήξερα κ εγώ! για τα αναδρομικά πρώτη φορά ακούω! με το 2ο που γεννήθηκε 12/07 δικαιούμαι να πάρω πίσω;

γεια σου μαρλενακι και καληνυχτα γιατι κλεινουν τα ματακια μου!...:cry:

αστο τοτε!!θα βασανιστεις!!!!!!!

καριτσακια μου σας αφηνω......παω για νανακια!αφου μπεμπης δεν ξυπναει για μαμ θα ξυπνησει λιγο αργοτερα!!:?

άσπααααααααααααααα

μαρή νυφικό πήρες; ρωτάω κ δε σε πετυχαίνω ποτέ!!!

170301c7zifsub1b.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...