Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Makelen είπε:

6η εβδομάδα ακριβώς είχα πάει, και παλλόταν.. το εβλεπα! Λυσσαξε εκείνος ο γιατρός ότι δεν έκανε να βάλει ήχο, γιατί θα έπαιρνε ακτινοβολία το μωρό! Κι ότι καρδιά πρέπει να ακούμε μετά την 12η! Εγώ πρώτη φορά το ακούω αυτό! Βέβαια.. εκείνη ήταν κ η τελευταία επίσκεψη σε εκείνον τον γιατρό. Πλέον έχω πάει στον μαιευτήρα μου από τον μικρό μου. Πήγα μια εβδομάδα μετά, 7η, και εννοείται έβαλε φουλ ήχο! Βέβαια δεν το κρύβω ότι την πρώτη φορά, στην πρώτη εγκυμοσυνη, ήταν άλλη αίσθηση. Ήταν πρωτόγνωρο.. είχα συγκινηθεί.. ήταν κι ο άντρας μου κτλ. Τώρα μπηκα μονη, ο άντρας μου στο αμάξι με τον μικρό, και όλα ήταν λίγο.. απλώς διαδικαστικά. Μου αρκούσε που μου είπε ότι προχωράει καλά..!

Ελπίζω κ εγώ την άλλη εβδομάδα ν ακούσω,τώρα έχω αυτήν την αγωνία κ δεν θα περνάνε πάλι οι μέρες.Αληθεια;Πρώτη φορά το ακούω κ εγώ αυτό!Εγώ σήμερα δεν ξέρω πόσους παλμούς είχα φτάσει,ήμουν μαζί με τον άντρα μου κ μου έλεγε όλο ηρέμησε κ ηρέμησε.Πάω κάποια στιγμή για τον υπέρηχο κ φωνάζει ο γιατρός ο μπαμπάς που είναι;χαχαχχα όλο καμάρι μου ηταν το μωρό μου!

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

καλησπερα....ειμαι κομματια πηγαμε γιατρο ολα καλα καναμε κ εμβολια ακομη δεν εχει πυρετο μας εδοσε κ ενα σιροπακι για ουρολοιμοξη για να κρατα τα ουρα καθαρα μεχρι να δουμε τι θα γινει....εκανα δουλιτσες για να μην τις εχω αυριο και να μπορω να παω σουπερ γιατι ολα μαζι δε γινονται....θελω να αρμεχτω να κανω μπανιο να αποστειρωσω και να βρασω νερο και....αστα να πανε!!! ειδα μαιρουλι εχεις γεννεθλια..χρονια πολλα...ααααχχχ!! αλοι ποτιζονται κ αλοι διψανε!!! θελω να ξεραθω.....

περαστικα!!!καλε ακομα αρμεγεσαι????αφου δε θηλαζεις!!!??

ρε ΕΥΗΓ σε καταλαβαινω...κ εγω μερικες φορες δεν αντεχω αλλο..κ εχω 2,τι να κανουμε??αυτη η βρωμοκλεισουρα δεν παλευεται με τιποτα.....μια βδομαδα ελεγα να βγουμε Κυριακη κ μαλλον χαλαει ο καιρος...απο την αλλη λεω και ΔΟΞΑ ΤΩ ΘΕΟ που ειμαστε καλα..αλλα με πιανει κ μενα...λειπει με κ^&%&%$^&λοδουλεια κ Θανος κ ειμαι ολη μερα μονη μου τωρα...κ χθες ολη μερα μεσα..κ αυριο θα ερθει 9 το βραδυ..δεν την παλευω...

ρε ΕΥΗΓ σε καταλαβαινω...κ εγω μερικες φορες δεν αντεχω αλλο..κ εχω 2,τι να κανουμε??αυτη η βρωμοκλεισουρα δεν παλευεται με τιποτα.....μια βδομαδα ελεγα να βγουμε Κυριακη κ μαλλον χαλαει ο καιρος...απο την αλλη λεω και ΔΟΞΑ ΤΩ ΘΕΟ που ειμαστε καλα..αλλα με πιανει κ μενα...λειπει με κ^&%&%$^&λοδουλεια κ Θανος κ ειμαι ολη μερα μονη μου τωρα...κ χθες ολη μερα μεσα..κ αυριο θα ερθει 9 το βραδυ..δεν την παλευω...

βραστα κι αστα...:(

ζωη καλο κουραγιο κι εσυ..

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

Διαφημίσεις

αρμεγει κ αυτη η καψερη μια φορα το μηνα για να λεει οτι θηλαζει...ο καθενας οπως τη βρισκει..Ασπα μου...

παντως ειναι πολυ δυσκολο το αρμεγμα..τοκανα για 1 μηνα με διπλο θηλαστρο και τα ειδα ολα...

ΚΑΛΕ ΑΡΜΕΓΩ .... αφου αμα το αφησω ποναω...καθε 4-5 μερες κανω λιγο με το θηλαστρο και βγαζω...20-30μλ....τι να μην το κανω??? βαριεμαι αλλα αμα πετρωσει εστω κ αυτο το λιγο...

hq542ekr5zay08qe.png9j0i668o8xjsckws.png

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

αρμεγει κ αυτη η καψερη μια φορα το μηνα για να λεει οτι θηλαζει...ο καθενας οπως τη βρισκει..Ασπα μου...

:|...και εγω μεσα μεσα μεσα!!!βαρεθηκα!!anyway..τα παιδακια να ναι καλα και εμεις θα ξαναβγουμε!...αργοτερα!!!και εγω κομματια κ ας εχω ενα!!πολλες οι δουλειες αν εισαι ολο μεσα στο σπιτι!...

ΚΑΛΕ ΑΡΜΕΓΩ .... αφου αμα το αφησω ποναω...καθε 4-5 μερες κανω λιγο με το θηλαστρο και βγαζω...20-30μλ....τι να μην το κανω??? βαριεμαι αλλα αμα πετρωσει εστω κ αυτο το λιγο...

για 20 κ 30 βρε ζωη??αν το αφησεις δε θα πετρωσει απλα θα κοπει..τσαμπα παιδευεσαι!

Διαφημίσεις

και γιατι δεν παιρνεις χαπια???εγω πηρα και τελειωσε το θεμα!τι να λεει να εβγαζα καθε 3 μερες και να ποναω κιολας?:?

Εγω τι να πω???:confused::confused: που θα τον ξαναδω του αγιου π@@@###υ ανημερα???

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

λετε να το αφησω???? γιατι κουραστηκα...χαπια δε παιρνω γιατι ριχνουν λεει την πιεση κι εμενα η μεγαλη ειναι 10 αν παρω κ χαπι και πεσει που θα παει??? θα την ψαχνω!!

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

:Pσας ειπα??ποτιστηκα!!!!!!!!!!!!!!:tongue:

βεβαια εχω πολλα νευραγιατι εβγαλα ερπη σπανω απο το πανω χειλος χθες τη νυχτα και αυτο ειναι απο το πολυ ζορι τον τελευταιο καιρο!:cry:

Nα ποτιστείς είπαμε,οχι να χτυπήσεις γεωτρηση!!!!!

Τζά!!!Σου έλειψα ;;;;Εβαλα την ξαδέρφη μου και σύννδεσε το λάπ τοπ και σας διαβάζω αλλά δεν μπορώ με τίποτα να μπώ στο φεις!!!

Λιτσάκι,κοντάσου είμαι,Ηλιουπολη!!Αν αυριο μπορέσω να αφήσω τα παιδιά μπορεί να πάρω τη Μαιρούλα και αν είναι θα σου πει!!!

λετε να το αφησω???? γιατι κουραστηκα...χαπια δε παιρνω γιατι ριχνουν λεει την πιεση κι εμενα η μεγαλη ειναι 10 αν παρω κ χαπι και πεσει που θα παει??? θα την ψαχνω!!

ααα..τοτε δεν τσερω τι να πω!....γιατι δε δενεσαι με εναν επιδεσμο μεγαλο σφιχτα γυρω γυρω????ετσι εκανα αλλα πηρα και το χαπι...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...