Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Το επεξεργάζομαι...μιας κ το Πέραμα είναι το πρωτο που συναντάμε....αλλά σκέφτομαι μην το κάψω από την πολλή επεξεργασία.

Για πες ιδέες???? Πρόκειται για την ψυχική μου ισορροπια κ τέτοια....

δειξτου φωτο με τον ενθουσιασμο στο ματι... προσπερασε τη φωτο της αλεκας-σαρον, κ πες του δεν ειναι τελεια??? ααααχχχχ...

αυτος το πιθανοτερο ειναι να μην τρελλαθει απο τη χαρα του, ουτε φυσικα θα στο προτεινει, αλλα θα το σκεφτεται. την επαυριο το ξαναλες...κ τον αφηνεις να το επεξεργαστει αυτος. βρες κ γιαυτον μια καλη αφορμη να κανει κατι που θα του αρεσει στην Αθηνα, ή στο περαμα...

θες να τον παρεις μαζι?

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

ναι... για ολες τις μανες ομως ξερω. οχι τους ασφαλισμενους γενικα...να πιασει κ τους πατερες.

Βρήκα τωρα τον νομο. Είναι για τις γυναίκες.

δειξτου φωτο με τον ενθουσιασμο στο ματι... προσπερασε τη φωτο της αλεκας-σαρον, κ πες του δεν ειναι τελεια??? ααααχχχχ...

αυτος το πιθανοτερο ειναι να μην τρελλαθει απο τη χαρα του, ουτε φυσικα θα στο προτεινει, αλλα θα το σκεφτεται. την επαυριο το ξαναλες...κ τον αφηνεις να το επεξεργαστει αυτος. βρες κ γιαυτον μια καλη αφορμη να κανει κατι που θα του αρεσει στην Αθηνα, ή στο περαμα...

θες να τον παρεις μαζι?

Πως θα έρθω ;;; Δεν οδηγω... Αν έρθουμε πρέπει να έρθουμε τσούρμο όλοι.... Το Πέραμα ή τα πέριξ έχουν τιποτα συγκλονιστικό για 4χρονα;;; Βλ. Αλού, Ζωολογ. κήπο;;;

Έγιναν 4 οι άντρες στην ζωή μου!!!!

καλησπερααααααα....ΟΜΟΡΦΑΚΙΑ νωρις το ειδα ...το μην..γιατι δεν εστελνες στο κιν.???

η ΑΚΡΟΠΟΛΗ μου λειπει πολυ αλλα δεν το λεω στην καβαλημενη...αντε μπας κ την πουλησουμε....ΤΑΛΙΜΠΑΝ κοιμηθηκε μπεμπονι ακομα...παω να κανω τσιγαρακι κ επανερχομαι....

Αμαν βρε με τα τσιγαράκια σας!!!!! Εγω το έχω κόψει 4,5 με 5 χρόνια τώρα κ μου ήρθε επιθυμία μέσα στο νοσοκομείο που είμασταν από την απραγία... Φρίκη!!!!!

Αλλά δεν ενέδωσα εννοείται!!!! Είμαστε για περιττά έξοδα τώρα;;; Φωτιά στο κ......ο μας!!!!

Διαφημίσεις

Βρήκα τωρα τον νομο. Είναι για τις γυναίκες.

Πως θα έρθω ;;; Δεν οδηγω... Αν έρθουμε πρέπει να έρθουμε τσούρμο όλοι.... Το Πέραμα ή τα πέριξ έχουν τιποτα συγκλονιστικό για 4χρονα;;; Βλ. Αλού, Ζωολογ. κήπο;;;

δεν ξερω λουλουδακι μου... οι πειραιωτισσες θα σου τα πουν αυτα...

να μαι!!εχω ψοφισει απο δουλειες!!ειστε ολες καλα??δε προλαβαοινω να διαβασω!!

δεν κανεις κ μια παραλαβη τη δαλιδα για τη συναντηση?

καλησπερααααααα....ΟΜΟΡΦΑΚΙΑ νωρις το ειδα ...το μην..γιατι δεν εστελνες στο κιν.???

η ΑΚΡΟΠΟΛΗ μου λειπει πολυ αλλα δεν το λεω στην καβαλημενη...αντε μπας κ την πουλησουμε....ΤΑΛΙΜΠΑΝ κοιμηθηκε μπεμπονι ακομα...παω να κανω τσιγαρακι κ επανερχομαι....

δεν πειραζει...δεν πηγαμε τελικα...ψοφο εκανε!

ειπα να σε παρω τηλ. παλιογκαντεμοσαυρε!!!! αλλα ηταν 4,00 η ωρα, κ λεω θα κοιμουνται ολοι...

Αμαν βρε με τα τσιγαράκια σας!!!!! Εγω το έχω κόψει 4,5 με 5 χρόνια τώρα κ μου ήρθε επιθυμία μέσα στο νοσοκομείο που είμασταν από την απραγία... Φρίκη!!!!!

Αλλά δεν ενέδωσα εννοείται!!!! Είμαστε για περιττά έξοδα τώρα;;; Φωτιά στο κ......ο μας!!!!

κ εγω στο μπαλκονι ημουν δαλιδακι... κοιμουνται ολα, να'χα κ μια μπυριτσα...

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

ρε κορίτσια κοιτούσα εισητήρια για Ικαρία και μας βγαίνει 350 ? πήγαινελα χωρις αυτοκινητο

ΕΧΟΥΜΕ ΞΕΦΥΓΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ??????

εχεις ξαναπαει??? γιατι πας τωρα?

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Λοιπόν όλα στις ντουλάπες. Το χαρτομάνι από Δευτέρα. Πάω να πιω το γαλατάκι μου κ να δρομολογήσω μάχες (κυρίως με τον μεγάλο ατίθασο)!!!

Οπότε πολύ καλή η παρειτσα σας, αλλά σας αφήνω!!

Ματς μουτς...

Ασπα να δουμε τι θα δουλευει ο συζυξ κ σου λέω αν είναι:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Λοιπόν όλα στις ντουλάπες. Το χαρτομάνι από Δευτέρα. Πάω να πιω το γαλατάκι μου κ να δρομολογήσω μάχες (κυρίως με τον μεγάλο ατίθασο)!!!

Ματς μουτς...

καληνυχτα κοριτσακι...

κανε οτι μπορεις...:P

θα σε περιμενουμε!!!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Ματς μουτς...

ελααααααααααααααα!!!να παμε!!!καληνυχτα!!καλη ξεκουραση!:P

καληνυχτα κοριτσακι...

κανε οτι μπορεις...:P

θα σε περιμενουμε!!!

θα την φερω με το ζορι!!!!!!!!!!:tongue::tongue:

exei το αλού πολυ κοντα, (κανα μισαωρο), κατι κουνιες εδω στο Περαμα...Αλλα πες του να ερθει και να πιει καφε με το Νικο.

ι

ενα θα σου πω...αν δεν δει αυτη τη φωτο δεν προκειται να ερθει... Ασ'την ομορφακια να λεει..Μονο ετδσι θα καταλαβει ότι μπορει να εχει γελιο το πραμα....

ρε κοριτσια ειδε μολις τωρα ο αρης την μπεμπε οτι ειναι ζεστη και της εβαλα θερμομετρο και εχει 37,3 ????τι κανω?η ουρολοιμωξη τι πυρετο εχει?

37.3 δεν ειναι τιποτα αλλα παρακολουθησε το...κανα νεοτερο???

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

στεγνωσα και μαλλια,λοιπον ειναι στο 37 δεν την πηρα τηλ.αμα ανεβασει παλι τοτε την περνω,ευτυχως το σηκωνει παντα.

ναι ρε ελενη ειδες παντα ολα συμβαινουν σ/κ!!!

αφου δεν ανεβηκε ηδη μη στεναχωριεσαι....πολυ φυσικο για τα μωρα να κανουν 37αρια...

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...