Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Εγώ κοριτσια την πλένω καθε μέρα με πετσετούλα και μονο λουζόμαστε.. Ο αφαλός έπεσε πριν απο 3 μέρες.. Πότε μπορώ να την βάλω στο μπανακι της?

εγω τους κρατουσα αναποδα οσο ειχαν ακομα την πληγουλα και ο αφαλος ηταν πανω στην παλαμη μου και μετα στεγνωνα καλα εκεινο το σημειο,ταμποναριστα με την πετσετουλα,μετα που εκλεισε εντελως τους εβαλα στο μπανακι.τωρα που επεσε θα βαζεις λιγο μπενταντιν επανω μετα το μπανιο μεχρι να φυγει και το κακαδακι το τελευταιο και μετα στο μπανακι κανονικα,λιγες μερες θελει.

γωγω εσυ δεν εισαι που πηρες το ιδιο με εμενα της φισερ πραις?αν ναι θα το καταχαρεις!!!!

fCS8p3.png

κοριτσια εμενα απο τη δευτερη μερα το καναν μπανακι ολοκληρο το μωρο παροτι ο αφαλος δεν ειχε πεσει προφανως και ετσι συνεχισα κι εγω καθε μερα μπανακι.. εκτος αν κατι τυχει και καποια μερα δεν την κανω...

οσο για τον αφαλο αποταν πεσει για 3 μερες, πρωι μεσημερι βραδυ οινοπνευμα να καθαρισει....

εμενα αυτα μου ειπαν αυτα εκανα αλλα βλεπω οτι η μαιρουλα λεει λιγο διαφορετικα.... τι να πω!

Having a place to go is home, having someone to love is family, having both is a blessing...

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

Διαφημίσεις

κοριτσια εμενα απο τη δευτερη μερα το καναν μπανακι ολοκληρο το μωρο παροτι ο αφαλος δεν ειχε πεσει προφανως και ετσι συνεχισα κι εγω καθε μερα μπανακι.. εκτος αν κατι τυχει και καποια μερα δεν την κανω...

οσο για τον αφαλο αποταν πεσει για 3 μερες, πρωι μεσημερι βραδυ οινοπνευμα να καθαρισει....

εμενα αυτα μου ειπαν αυτα εκανα αλλα βλεπω οτι η μαιρουλα λεει λιγο διαφορετικα.... τι να πω!

ιριδα και εγω τα εκανα μπανακι κανονικα,ολοκληρα αλλα στο χερι οχι μεσα στο μπανακι τους,εγω τα πηρα και με πεσμενο αφαλο αλλα ειχαν αυτο το κακαδακι.

το αλλο για το μπενταντιν και εμενα η παιδιατρος μου το ειπε,αλλα και οινοπνευμα το ιδιο ειναι.

καλε το ιδιο καναμε:D

fCS8p3.png

Μολις θηλασαμε, ρευτηκαμε και κοιμομαστε του καλου καιρου...

Εγω τον εκανα μπανακι τοπικα μεχρι να πεσει ο αφαλος και να κλεισει το μωρο τις 20 μερες...με σφουγγαρακι και νερακι σε μαλλια (οχι οτι εχουμε και πολλα, ειμαστε ολιγον τι καραφλοι μπροστα) και σωμα.Μετα τις 20 μερες ο αφαλος ηταν ετσι οπως πρεπει και τον καναμε κανονικα στο μπανακι του. Μπανιο κανουμε απο τις 7:30 εως τις 8:30 καπου εκει μεσα...τις τελευταιες 2 μερες 23:00 εχει φαει και κοιμαται, ξυπναει 2:30 ξανατρωει και μετα κατα τις 5:30 με 6:00. Μακαρι να συνεχισει ετσι γιατι με βολευει.Βλεπω και λιγο τον Παυλο.

Καφε εγω δεν πινω,ουτε κοκα κολα ουτε σοκολατα τρωω γιατι εχουν καφεινη και αν τον κανουν τουρμπο αντε να τον μαζεψω μετα. Εχω παρει εναν cappucino ντεκαφ και αν μου την βαρεσει πινω αραια και που αλλα οχι συχνα γιατι εχει πολλα προσθετα μεσα.

Εγω στηθος και απο τα δυο δινω σε καθε γευμα...το ενα στηθος το δινεις μονο αν εχεις υπερπαραγωγη γαλακτος...και εγω δυστυχως δεν εχω. :( Αυτο που σιγουρα εχω ειναι τρομερο αγχος με τον θηλασμο το οποιο μαλλον με εμποδιζει στην τελικη.

Παω να ξαπλαρω και να κοιμηθω ακομα λιγο.ΑΑΑααα αν εχεις πυρετο μπορεις να θηλασεις αλλα γιατι εχεις???Μηπως παιζει καμμια μαστιτιδα?Παρε τηλ τον γιατρο σου για σιγουρια.

Φιλιααααα

waWmp3.png

9LyAp3.png

Κοριτσια εχω πυρετο 38 δεν κρυωσα ομως δεν πιστευω να μην κανει να θηλασω?

Mε τον πυρετο ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΜΕ να θηλαζουμε.!

Τι εχεις ομως πονας και στο στηθος?Αν ναι παρε τηλ τον γιατρο σου μπας και ειναι μαστιτιδα.

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια!

κοιμαται ο μικρουλης μου απο τις 8 που φαγαμε! ουαου!!! να κανω κ τιποτα!!!!

Κοριτσαρες μου μολις σας διαβασα....

Επιθεματα δεν εχω φορεσει ουτε μια φορα...και το γαλα μου τρεχει μονο αν το μωρο εχει να θηλασει πανω απο 5 ωρες. Με το θηλασμο κανω υπερπροσπαθεια μιας και δεν λες οτι το στηθος μου τρεχει και ποταμι...παρολα αυτα αποθηκευω εδω και 4 μερες 100-120ml καθε μερα...ο μπεμπουλης τωρα εφαγε και κοιμαται.

Εγω εχω παρα πολυ μεγαλη βοηθεια απο την μαμα μου.Ερχεται καθε μερα κραταει και βλεπει τον μικρο και σημερα ηρθε και μου εκανε ολο το σπιτι και τα μπαλκονια. Χτες το βραδυ βγηκαμε με τον Παυλο για ποτακι (10:30 ειμασταν πισω) μου σιδερωσε, μου εκανε τα τζαμια και μου μαζεψε και το σπιτι. Προχτες που ηθελα να κοιμηθω το μεσημερι και ο μπεμπης ειχε λυσσα χωρις να ξερω τι θελει ηρθε και τον κρατησε και ξεκουραστηκα λιγο...μιλαμε για πολυ βοηθεια οχι αστεια.Την ευχαριστω μεσα απο την καρδια μου.Βεβαια να διευκρινησω οτι δεν δουλευει και μενουμε σε αποσταση 2 στενων.

μαριανθη μου εγω ξεκινησα μολις σημερα με το θηλαστρο κ μετα απο μιση ωρα εβγαλα 50 μλ. καλα ειναι για αρχη? το εβαλα στο ψυγειο κ θα ξαναπροσπαθησω μεσα στη μερα κ το βραδυ θα το βαλω στην καταψηξη.

ποσα μλ ειναι ενα κανονικο γευμα? 100-120??? για πειτε να ξερω πως θα αποθηκευω.

εισαι πολυ τυχερη που εχεις τη μανουλα σου κοντα! αφου πηγατε κ για ποτο ου μια χαρα ειστε!

Να ρωτησω κατι οταν θηλαζεται τα βαζεται απο το ενα στηθος στο ενα γευμα και μετα στο αλλο απο το αλλο ή εναλλαξ.Τι ειναι καλυτερο?

εγω τον βαζω κ απο τα δυο στηθη. ισως να μην πρεπει ομως γιατι ολη την ωρα γουλιες μου κανει που σημαινει οτι εχει φαει πολυ???

Σας ζαλισα αλλα θελω να ρωτησω καφεδακι πινεται?μηπως τον πειραζει ο καφες τον μπεμπη μου θα το δοκιμασω.Πινω ντεκαφεινε και ελληνικο.

καφε εγω δεν πινω, ηπια μια φορα λιγο γαλλικο κ το μετανιωσα...

αυτα κοριτσια, αντε να περασουν οι μερες να σαραντισω να βγω λιγο εξω...

παω να σιδερωσω

qC91p2.pngaQK1p2.png

ΕΥΑΝΤΗΙΑ ole ole!!!!!

Marianthi να σε ρωτήσω κάθε πότε αντλείς? Πόση ώρα μετά το θηλασμό? Εγώ τη θηλάζω αποκλειστικά, έχω πάρει και θήλαστρο όμως γιατί είμαι σουρτούκο. Θέλω να κάνω τράπεζα-καμιά συμβουλή?

ΚΑΛΗΜΕΡΑ σε όλες!

Ο οφαλός μας έχει πέσει εδώ και 4 μέρες, αλλά σήμερα είδα λίγο ξεραμμένο αιματάκι. Ο παιδίατρος είπε να βάλω πάνω teramycin σκόνη. Καμιά με αντίστοιχη εμπειρία?

byXKp2.png

και σε εμένα Τζια μου μάτωσε. Και σε άλλες φιλες μου έχει συμβει. Πήρα τον παιδιατρο και μου ειπε ότι δεν πειραζει. Να εξακολουθησω να του βαζω οινοπνευμα μεχρι να ξεραθει τελειως. Δε μου ειπε να βάλω τιποτα άλλο

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

κοριτσακια μου καλημερα.

εχουμε καμια πληροφορια για το carmino baby?ελενακι?

εμας ο αφαλος μας επεσε στης 10 μερες.μπανακι κανουμε καθε μετα στης 7:30 με 8:00.λενε πως το μπανακι ηρεμει το δικο μου το παιδι μετα γινετε τουρμπο.

χθες ειχαμε παρτυ.απο της 8:00 μεχρι της 2:00 τα ξημερωματα ειμασταν με κλαματα ,αγκαλια,και βυζι ....πολυ βυζι....αφου καποια στιγμη μονο πιπιλουσε και φοβηθηκα οτι δεν ειχα γαλα.

τωρα???κοιματε απο της 7:00 και ακομα δεν ξυπνησςε να φαι......το δε στηθος?τουμπανο...

iMLpp3.png

Καλημέρα κορίτσια!! Και χθες ήμασταν μια ωραία ατμόσφαιρα, όλη μέρα κλάματα αλλά το βράδυ κυρίες, κοιμηθήκαμε!! Α σαραντίσαμε κιόλας χθες, κι εκεί κοιμόταν του καλού καιρού, ίσως θέλει περισσότερες βόλτες!!

Μαίρη, αυτό το CARMINO BABY έχει: κορίανδρο, μελισσόχορτο, μάραθο, άνηθο, χαμομήλι,χυμό φραγκοστάφυλλο, μήλα, κύμινο και φλούδα πορτοκαλιού. Το δωσα χθες το βραδάκι, δεν ξέρω αν θα κάνει τίποτα! Ελένη μήπως ρώτησες την αδελφή σου;;

Εμάς ο αφαλός έπεσε στις 5 μέρες, μέχρι τότε την κάναμε μπάνιο στα χέρια στον νιπτήρα, αν και τρεχούμενο νερό δεν πειράζει μας είπαν. Για τις επόμενες 2-3 μέρες βάζαμε πάλι αυτό το βάμμα μέχρι να δέσει εντελώς.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...