Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Katiamaxiking είπε:

Τι ωραία νέα!!!! Με το καλό την άλλη βδομάδα να ακούσετε και καρδούλα! 
      και εγώ την πέμπτη που θα πάω θα είμαι 5+6. 

Ναι ναι τα ωραιότερα.Σ ευχαριστώ!Εμείς πάμε μαζί 2 ημέρες έχουμε διαφορά!Περιμένω κ τα δικά σου ωραιότερα νέα την Πέμπτη!❤️❤️

• Μου αρέσει 2

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Που εισαστε ολες χαμένες?

Βλεπετε τα μέτρα...........???

εγω μολις μπανιαρισα και κοιμισα τον μικρουλη....ετοιμαζεται και ο μεγαλος

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

καλησπερα!!!!παω να κανω μπανιο αλλα ειπα να γραψω πρωτα.

η μεφη εχει παθει στερητικο και ψαχνει για λαπτοπ:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen: δεν νομιζω να αντεξει μεχρι την δευτερα θα παει σε κανενα ιντερνετ καφε!!!!!

επισης ρωταει την κιμι δεν της ελειψε ακομα?????:mrgreen:

λιτσακη κατεβηκε θεσ/νικη,εχει μια θεια εδω και ηρθε να την δει,επισης ειπε οτι δεν σου προτεινε καν να μιλησεται γιατι διαβασε απο εχθες οτι ταλαιπωρησε με τα παιδια που ειναι αρρωστα και δεν ηθελε να ενοχλησει.

αυτα παω να λουσω τα μαλλια μου και γυρναω!!

fCS8p3.png

Διαφημίσεις

ρε κοριτσια ειδε μολις τωρα ο αρης την μπεμπε οτι ειναι ζεστη και της εβαλα θερμομετρο και εχει 37,3 ????τι κανω?η ουρολοιμωξη τι πυρετο εχει?

Τιποτα δεν κανεις Μαιρη,μπορει να ειναι και απο τα δοντακια δεν ειναι πολυ.Παρακολουθησε την και αν δεν κανει πανω απο 38 μην δοδεις ντεπον.

Και επειδη ερχεται σαβατοκυριακο παρε τηλ τον παιδιατρο τώρα να σου πει την γνωμη του μην τον ψαχνεις μετα στα κινητα.

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Τιποτα δεν κανεις Μαιρη,μπορει να ειναι και απο τα δοντακια δεν ειναι πολυ.Παρακολουθησε την και αν δεν κανει πανω απο 38 μην δοδεις ντεπον.

Και επειδη ερχεται σαβατοκυριακο παρε τηλ τον παιδιατρο τώρα να σου πει την γνωμη του μην τον ψαχνεις μετα στα κινητα.

οκ ελενιτσα θα την παρω τωρα,ευχαριστω!!

fCS8p3.png

είναι και άλλες πολλές!

Α και που είσαι-για τη συνάντηση θα σε μαζέψω εγώ από το φιξ αν είναι-σε βολεύει έτσι?

ναι, ναι βολευει πολυ!!!

15/3. τρεξε... κ εγω γιαυτο αγχωθηκα... μη τα φαμε ολα στη κεφαλα. οτι γλυτωσουμε...

βασικα για μεταχειρισμενο ψαχνουμε αλλα ειναι ολα μαπα κ ειμαστε στη φαση να παραγγειλουμε ενα πολυ απλο i10 ασπρο, χωρις κανενα εξτρα παει 9000 κ για ενα καλο μεταχειρισμενο 3-4 χρονων ζητανε 7000 κ βαλε!!!

μια μικρη λεπτομερεια δε θελουμε να βαλουμε δοσεις κ μας λειπουν κατι λιγα...αλλα θα δουμε μας χρωστανε κατι λεφτα, θα ζητησουμε κ απο πεθερα κατι θα γινει...αλλα τωρα που το σκεφτομαι θα πρεπει μες στην επομενη βδομαδα να γινει ο,τι γινει!

η αδερφη της κιμις ειχε μια παλινδρομη..ανακαλυψαν οτι εχει μαλλον θρομβοφιλια..σε επομενη εγκυμοσυνη θα κανει θεραπεια..

ααααα, το εχασα αυτο ... ευχομαι γρηγορα εγκυουλα κ αφου βρηκαν τι φταιει ολα καλα θα πανε!

Και συνεχίζω να πω τον πόνο μου! Πότε λέτε εσείς νωρίς να ξεμπερδευω ή Σεπτέμβρη να γινει πιο οργανωμένα;;

εγω λεω να μην αγχωνεσαι κ να το κανεις οποτε θες!!! κ εαν δεν εχεις χασει τα κιλα σιγα το πραγμα, κ αμα εχει ζεστη βαλε αιρ κοντισιον κ θα τα καταφερεις, βεβαια οι εκπτωσεις ειναι ενα συν;)

ρε κοριτσια ειδε μολις τωρα ο αρης την μπεμπε οτι ειναι ζεστη και της εβαλα θερμομετρο και εχει 37,3 ????τι κανω?η ουρολοιμωξη τι πυρετο εχει?

τη μετρησε ξυπνια ή κοιμοταν? γιατι αμα κοιμουνται ειναι πιο ζεστα. ή απλως ζεστενεται...παρακολουθα το παντως.

qC91p2.pngaQK1p2.png

do not panic!μαλλον δοντακια ειναι..

συμφωνω με την δοκτωρ ελενη!!

μαιρη αν τυχει και βρεθειτε καντε ενα τηλεφωνο μπορει να ευκαιρησω ναρθω...:)

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

Διαφημίσεις

Τσα εδώ είμαι κι εγώ....

Τα έχω βάλει με τα ρούχα απόψε κ το χαρτομάνι. Εδιωξα παιδιά (στα κάτω διαμερίσματα δλδ) κ αν δεν εξαφανιστούν όλα δεν ησυχάζω....

Μαιρούλα κουλ. Ελεγχε την συχνά κ βλέπεις.

Οι βόρειες παίζει συναντησούλα;; Πολύ σας ζηλευω κ εσας βρωμίτσες...

Ελένη1 στο ΤΕΒΕ πάει ο συζυγος γιατί η δουλειά του είναι δίπλα. Αν έχει πολύ ουρά, ξαναπηγαίνει αργότερα;);)

Έγιναν 4 οι άντρες στην ζωή μου!!!!

Elα ασχετη που είσαι;;; Η αδερφή της Κιμι έχει ένα προβληματάκι που αν μεινει εγκυος (που όλοι ευχομεθα) θα κάνει ενεσούλες κ όλα οκ.

Μπήκα γιατί μου ήρθε φλασιά για τις τριτεκνες:

Οσες έχουν ΤΕΒΕ πληρώνουν μισες ασφαλιστικές εισφορές για ένα χρόνο από την μέρα γέννησης του μωρού. Αυτό ισχυει αναδρομικά από τον Απρίλιο του 2008. Εγώ για τον μικρό τα έφτιαξα, τωρα εκκρεμούν για τον μεσαίο τα αναδρομικά.

κ στο ικα το ιδιο... τα εχω συγκεντρωσει ολα, μονο η βεβαιωση εργοδοτη λειπει. αλλα εμεις θα πληρωνουμε κανονικα τους μηνες, κ θα ερχεται μια επιταγη σε μας, κ μια στο αφεντικο, θα παρει κ εκεινος μερος της επιστροφης. δικαιουμε κ για τη χριστ. λογικα.

οι αντρες του ΤΕΒΕ δικαιουνται τπτ?

http://troktiko.blogspot.com/2010/03/blog-post_7351.html

Ε ρε τρελλα που κυκλοφορει!!!

αυτο ειναι ενα ψεμα! η Μηδεια δεν σκοτωσε ΠΟΤΕ, κ ειδικα τα παιδια της. ο μισογυνης ο Ευρυπιδης το εγραψε, μαλλον επειδη δεν του καθοταν καμμια...

ΠΑΝΤΑ παρασκευη ομως γινονται αυτα! ή παραμονη αργιας... με μαθηματικη ακριβεια...

Τσα εδώ είμαι κι εγώ....

Τα έχω βάλει με τα ρούχα απόψε κ το χαρτομάνι. Εδιωξα παιδιά (στα κάτω διαμερίσματα δλδ) κ αν δεν εξαφανιστούν όλα δεν ησυχάζω....

Μαιρούλα κουλ. Ελεγχε την συχνά κ βλέπεις.

Οι βόρειες παίζει συναντησούλα;; Πολύ σας ζηλευω κ εσας βρωμίτσες...

Ελένη1 στο ΤΕΒΕ πάει ο συζυγος γιατί η δουλειά του είναι δίπλα. Αν έχει πολύ ουρά, ξαναπηγαίνει αργότερα;);)

δαλιδα, τις ειδα τις φωτο. θελω να δω συζυγατο... τα παιδια σου δεν σου μοιαζουν...

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

κ στο ικα το ιδιο... τα εχω συγκεντρωσει ολα, μονο η βεβαιωση εργοδοτη λειπει. αλλα εμεις θα πληρωνουμε κανονικα τους μηνες, κ θα ερχεται μια επιταγη σε μας, κ μια στο αφεντικο, θα παρει κ εκεινος μερος της επιστροφης. δικαιουμε κ για τη χριστ. λογικα.

οι αντρες του ΤΕΒΕ δικαιουνται τπτ?

δαλιδα, τις ειδα τις φωτο. θελω να δω συζυγατο... τα παιδια σου δεν σου μοιαζουν...

Οι άντρες γιατί να μην δικαιούνται τα ίδια;;;Εκτός κι αν είναι για τον έναν εκ των δυο. Ρωτα πάντως.

Κ ξέχασα να πω αυτό ισχυει για όλες, όχι μονο τριτεκνες.

Συζυγάτο μόνο λαιβ θα τον δείτε. Ετσι κ πάρει χαμπάρι πως τον ανέβασα κι αυτόν θα με χωρίσει πρώτος....Ούτε για τα παιδιά ξέρει...Αλλά έχω κι εγώ δικαίωμα πάνω τους ...ενώ σε αυτόν no...

Οι άντρες γιατί να μην δικαιούνται τα ίδια;;;Εκτός κι αν είναι για τον έναν εκ των δυο. Ρωτα πάντως.

Κ ξέχασα να πω αυτό ισχυει για όλες, όχι μονο τριτεκνες.

Συζυγάτο μόνο λαιβ θα τον δείτε. Ετσι κ πάρει χαμπάρι πως τον ανέβασα κι αυτόν θα με χωρίσει πρώτος....Ούτε για τα παιδιά ξέρει...Αλλά έχω κι εγώ δικαίωμα πάνω τους ...ενώ σε αυτόν no...

ναι... για ολες τις μανες ομως ξερω. οχι τους ασφαλισμενους γενικα...να πιασει κ τους πατερες.

καλα...αμα ειναι για λαιβ, ας δουμε εσενα κ δεν πειραζει ο συζυγατος... υπαρχει καμμια περιπτωση????

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

ναι... για ολες τις μανες ομως ξερω. οχι τους ασφαλισμενους γενικα...να πιασει κ τους πατερες.

καλα...αμα ειναι για λαιβ, ας δουμε εσενα κ δεν πειραζει ο συζυγατος... υπαρχει καμμια περιπτωση????

Το επεξεργάζομαι...μιας κ το Πέραμα είναι το πρωτο που συναντάμε....αλλά σκέφτομαι μην το κάψω από την πολλή επεξεργασία.

Για πες ιδέες???? Πρόκειται για την ψυχική μου ισορροπια κ τέτοια....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...