Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ενεσεις θα κανει μολις μαθει οτι ειναι εγκυος παλι??ή πρεπει απο πιο πριν να κανει καμμια θεραπεια?
oχι,μολις μεινει εγγυος θα παει στους γιατρους κ θα της δωσουν οδηγιες..
Καθαρισα το σπιτι μοσχομυριζει φρεσκαδουρα κ οχι αρρωστιλας κ βιξιλας μαγειρεψα κ ειμαι ετοιμη να υποδεχτω σε λιγη ωρα τον πριγκιπακο μου!!!
με το καλο!
Με τη δουλειά καλά.

Ξυπνάω 6 και φεύγω 8

Αντλώ το πρωί από το ένα στηθος και από το άλλο την ταϊζω.

Της αφήνω 3 γεύματα των 120 μλ (ανα 2 ώρες) και εγώ γυρίζω 4-4:30.

Αυτή ξυπνάει κατά τις 5 και θηλάζουμε από εκείνη την ώρα.

Στη δουλειά αντλώ 20 λεπτά (10+10) και το μεταφερω σε ψυγειάκι

Δεν έχω κουραστει ως τώρα με το συγκεκριμενο θεμα

χαρα στο κουραγιο σας!!!!!

ρε παιδια η μεφη γιατι ερχεται θεσνικη??

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

να μαι κ εγώ η άσχετη που πετάγομαι από το πουθενα!

απότι κατάλαβα η μαίρη έχει γενέθλια κ της έυχομαι χρόνια πολλά!

τώρα κάτι με μία έγκυο κ ένα πρόβλημα που έχει δεν το κατάλαβα. κάποια απο το καφέ μας έιναι;:confused: σε κάθε περίπτωση εύχομαι να μην έιναι κάτι σοβαρο...

170301c7zifsub1b.gif

αχ ναι θα ειναι τελεια σταση..θα πω στην ΑΛΕΚΑ να μου δανεισει αυτα που φοραγε οταν οι μουτσοι την επαιρναν ματι...

Ti να τα κανεις μαρη?? Θα σκεπαστεις?? Θα πλεεις εκει μεσα...

ΨΩΜΙ ΠΑΙΔΕΙΑ ΣΑΜΠΑΝΙΑ!!ΟΛΕ!!

:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

...εχω ορκιστει οτι ο γιος μου και την χειροτερη π&&&&&να να μου εφερνε θα την δεχομουν και θα φερομουν σαν κυρια..πανω απο ολα για τον γιο μου...απο μεσα μου ομως θα εκλαιγα γιατι για να διαλεξει το παιδι μου μια τετοια γυναικα κατι θα εκανα λαθος εγω...

μη λες μαρη μεγαλα λογια ...και αυτα τα σκατουλικα όλα τα μεγαλα μας λογια τους αρεσει να επιβεβαιωνουν....

ασχετο αλλα σαν αυριο περσυ εκανα την εμβρυομεταφορα....
ρε μιτσακη την ιδια μερα την καναμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!αυτο σκεφτομουν και εγω το πρωι!!!!

χαιρομαι που αυτη η μεερα σας εκανε ευτυχισμενες...

γιατρο για εμβολια και τσεκαπ και τη δευτερα το πρωι για τον υπερηχο...ΑΥΤΑ τα νεα μας!! Ελπιζω να ειστε ολες καλα...και τα μπεμπακια σας!!

καλα αποτελεσματα

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

τώρα κάτι με μία έγκυο κ ένα πρόβλημα που έχει δεν το κατάλαβα. κάποια απο το καφέ μας έιναι;:confused: σε κάθε περίπτωση εύχομαι να μην έιναι κάτι σοβαρο...

η αδερφη της κιμις ειχε μια παλινδρομη..ανακαλυψαν οτι εχει μαλλον θρομβοφιλια..σε επομενη εγκυμοσυνη θα κανει θεραπεια..

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

Elα ασχετη που είσαι;;; Η αδερφή της Κιμι έχει ένα προβληματάκι που αν μεινει εγκυος (που όλοι ευχομεθα) θα κάνει ενεσούλες κ όλα οκ.

Μπήκα γιατί μου ήρθε φλασιά για τις τριτεκνες:

Οσες έχουν ΤΕΒΕ πληρώνουν μισες ασφαλιστικές εισφορές για ένα χρόνο από την μέρα γέννησης του μωρού. Αυτό ισχυει αναδρομικά από τον Απρίλιο του 2008. Εγώ για τον μικρό τα έφτιαξα, τωρα εκκρεμούν για τον μεσαίο τα αναδρομικά.

Έγιναν 4 οι άντρες στην ζωή μου!!!!

Διαφημίσεις

Elα ασχετη που είσαι;;; Η αδερφή της Κιμι έχει ένα προβληματάκι που αν μεινει εγκυος (που όλοι ευχομεθα) θα κάνει ενεσούλες κ όλα οκ.

Μπήκα γιατί μου ήρθε φλασιά για τις τριτεκνες:

Οσες έχουν ΤΕΒΕ πληρώνουν μισες ασφαλιστικές εισφορές για ένα χρόνο από την μέρα γέννησης του μωρού. Αυτό ισχυει αναδρομικά από τον Απρίλιο του 2008. Εγώ για τον μικρό τα έφτιαξα, τωρα εκκρεμούν για τον μεσαίο τα αναδρομικά.

Δαλιδα,

και εγω το παιρνω αυτο αλλα νομιζω για τα αναδρομικα δεν πρεπει να εχει περασει 1 χρονος απο την γεννα.

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Και συνεχίζω να πω τον πόνο μου! Είχαμε πει αρχικά να την κάνουμε την βαπτιση τέλη Μάη - αρχές Ιούνη γιατί μετά δεν αντέχω την ζέστη για τέτοια μυστήρια. Μιλώντας με τους κουμπάρους , δεν έχουν πρόβλημα λένε αν κ η κόρη τους που θα βαφτίσει τον μπέμπη θα είναι σε φάση, τελειώνει η χρονιά, διαβάσματα, βαθμοί κ τα ρέστα! Λίγο πολύ όλοι με παιδιά σε σχολείο έτσι θα είναι. Σκέφτηκα λοιπόν επειδή βαριέμαι κιόλας να ψάχνω τώρα, να το αφήσω για Σεπτέμβρη!

Αλλά κ τον Αυγουστο όλα παγώνουν κ πρέπει να τρέχεις μες στον Ιούλιο κ φομάμαι μην η βάπτιση τρενάρει την όποια απόδραση μας λόγω πολλών εξόδων! Ασε που μέχρι Μαη δεν προλαβαίνω να χάσω 10 κιλά:?:?

Πότε λέτε εσείς νωρίς να ξεμπερδευω ή Σεπτέμβρη να γινει πιο οργανωμένα;;

Δαλιδα,

και εγω το παιρνω αυτο αλλα νομιζω για τα αναδρομικα δεν πρεπει να εχει περασει 1 χρονος απο την γεννα.

Οχι πήγε κ ρώτησε ο συζυγος κ είπαν οκ. Απλά εμένα γεννήθηκε 8/1/08. Μέχρι τότε που μπήκε σε ισχύ τα χάνω, δλδ ένα δίμηνο. Μετά κ μέχρι Γενάρη του 09 θα πάρω.Θα τα έφτιαχνε αυτός αλλά θέλουν εμένα αυτοπροσώπως!!!

Οταν φτιάξουμε το ημ/γιο σιγά μην τους κάνω τη χάρη να εμφανίζομαι στον λαουτζικο!!

Οχι πήγε κ ρώτησε ο συζυγος κ είπαν οκ. Απλά εμένα γεννήθηκε 8/1/08. Μέχρι τότε που μπήκε σε ισχύ τα χάνω, δλδ ένα δίμηνο. Μετά κ μέχρι Γενάρη του 09 θα πάρω.Θα τα έφτιαχνε αυτός αλλά θέλουν εμένα αυτοπροσώπως!!!

Οταν φτιάξουμε το ημ/γιο σιγά μην τους κάνω τη χάρη να εμφανίζομαι στον λαουτζικο!!

:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Και ξερεις έ...πρεπει να πηγαινεις να το πληρωνεις εκει....ετσι μας`ειπαν και την πρωτη δοση εκει την πληρωσα .

Ηταν μειωμενη κατα 200 ευρω.

Διαφημίσεις

Και συνεχίζω να πω τον πόνο μου! Είχαμε πει αρχικά να την κάνουμε την βαπτιση τέλη Μάη - αρχές Ιούνη γιατί μετά δεν αντέχω την ζέστη για τέτοια μυστήρια. Μιλώντας με τους κουμπάρους , δεν έχουν πρόβλημα λένε αν κ η κόρη τους που θα βαφτίσει τον μπέμπη θα είναι σε φάση, τελειώνει η χρονιά, διαβάσματα, βαθμοί κ τα ρέστα! Λίγο πολύ όλοι με παιδιά σε σχολείο έτσι θα είναι. Σκέφτηκα λοιπόν επειδή βαριέμαι κιόλας να ψάχνω τώρα, να το αφήσω για Σεπτέμβρη!

Αλλά κ τον Αυγουστο όλα παγώνουν κ πρέπει να τρέχεις μες στον Ιούλιο κ φομάμαι μην η βάπτιση τρενάρει την όποια απόδραση μας λόγω πολλών εξόδων! Ασε που μέχρι Μαη δεν προλαβαίνω να χάσω 10 κιλά:?:?

Σεπτεμβρη με το πάσο σου !!!!θα ψωνισεις και στις εκπτωσεις.;)

εγω παντωσ σεπτεμβρη θα το κανω...και νομιζω ειναι μια χαρα...

Σεπτεμβρη με το πάσο σου !!!!θα ψωνισεις και στις εκπτωσεις.;)

σωστηηηηη

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...