Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Katiamaxiking είπε:

Τι ωραία νέα!!!! Με το καλό την άλλη βδομάδα να ακούσετε και καρδούλα! 
      και εγώ την πέμπτη που θα πάω θα είμαι 5+6. 

Ναι ναι τα ωραιότερα.Σ ευχαριστώ!Εμείς πάμε μαζί 2 ημέρες έχουμε διαφορά!Περιμένω κ τα δικά σου ωραιότερα νέα την Πέμπτη!❤️❤️

• Μου αρέσει 2

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλησπερα στα κοριτσια!!!

βλεπω οργιασατε χθες βραδυ...α, ρε τζουλια τι τους κανεις!!!

δεν προλαβα να διαβασω τιποτα εδω στο γραφειο με τη δουλεια παρα μονο για την ευουλα. περαστικα κοριτσακι σε ολους σας! εσυ μανα κρατα γερα!!!

μονο τη τελευταια σελιδα διαβασα...

Ευανθια μου δυσκολη η αποφαση σου...αν δεν βρεις καλο και σιγουρο ατομο καλυτερα στον βρεφονηπιακο...και μην ανεχτεις ποτε να σου πουνε οτι δεν μπορεις να δεις τους χωρους επειδη ειναι τα παιδακια μεσα...αυτο ξεκαθαρισετο απο την αρχη...και πες τους οτι καταλαβαινω οτι ειστε υπευθυνοι αλλα και εγω ειμαι μανα και δεν αφηνω μια κουκλα εδω αλλα το αγορακι μου...

καταρχας θελω να καταθεσω κατι: νιωθω πολυ υπερηφανη που εσυ κ η τζια τα καταφερνετε τοσο καλα με το θηλασμο!!! μπραβο κοριτσια!!!

τωρα οσο για το αλλο, εννοειται οτι ρωτησα κ μου ειπαν οτι ο μπαμπας κ η μαμα μπορουν οποτε θελουν να κανουν επισκεψεις, για παππουδες-γιαγιαδες μου ειπαν μονο οτι θα πρεπει να τους ενημερωνω εγω οτι θα πανε κ να τους εχουν δει και μια φορα για να τους ξερουν.

Καθαρισα το σπιτι μοσχομυριζει φρεσκαδουρα κ οχι αρρωστιλας κ βιξιλας μαγειρεψα κ ειμαι ετοιμη να υποδεχτω σε λιγη ωρα τον πριγκιπακο μου!!!

αντε με το καλο να τον υποδεχτεις!

εμεις χθες περασαμε μια νυχτα τρελλα παλι!!!

δε ξερω γιατι αλλα απο τις 3 ξεκινα το πανηγυρι, κ πηγαινε-ελα, πηγαινε-ελα...κατα τις 4:30 τον πηρα στο κρεβατι μου γιατι δεν αντεχα αλλα και για να δω τελικα τι τον ενοχλει. τελικα η πιπιλα που του εφευγε τον πειραζε κ κατι αερια ακουγα που εκανε αλλα στον υπνο του. κ φυσικα εγω σαν αγαλμα μη τυχον κ τον ενοχλησω...φανταζεστε τι υπνο εκανα...να παρω παιδιατρο? αλλα κ τι να μου πει?

αλλα ηταν ωραια η αισθηση ρε κοριτσια που τον ειχα διπλα μου...αφου δεν ηθελα να παω δουλεια...ο γιωργος βεβαια ειχε φυγει απο νωρις για δουλεια......

αυτα ... σας αφηνω τωρα γιατι σχολαω!!!

qC91p2.pngaQK1p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

μαιρουλα εχεις γενεθλια???

ΝΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΣΤΗΣΕΙΣ!!!!!!

α, κ καλοριζικο ελενιτσα!!!

(ψαχνουμε κ εμεις για 2ο μικρο μεταχειρισμενο αλλα μαλλον μας βλεπω για καινουριο...ποτε αλλαζει ο ΦΠΑ τελικα? αμα ειναι να παω να παραγγειλω!!!

qC91p2.pngaQK1p2.png

ΟΡΓΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!

Αυτο παει σε Ομορφακια, ελενη1, αλεκα,μεφη, κιμι και στην αρχηγο την Τζια. Α και σε σενα Wonder!

Σας διαβαζα και γελουσα, εδω την ειχα την ατακα σε καθε ποστ, αλλα τωρα περασε η ωρα και σοβαρεψαν τα πραγματα!!

Αστα αυτά και τσιτσιδώσου και ξεκίνα καμια πρόβα στον καθρέφτη

Ομορφάκια τι ώρα σχολάς?

Εσένα Ελένη δε σε ρωτάω γιατί δε δουλεύεις-μας δουλεύεις-δημοσιογραφος στο σταρ έπρεπε να είσαι

byXKp2.png

καταρχας θελω να καταθεσω κατι: νιωθω πολυ υπερηφανη που εσυ κ η τζια τα καταφερνετε τοσο καλα με το θηλασμο!!! μπραβο κοριτσια!!!

είναι και άλλες πολλές!

Α και που είσαι-για τη συνάντηση θα σε μαζέψω εγώ από το φιξ αν είναι-σε βολεύει έτσι?

byXKp2.png

ΟΡΓΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!

Αυτο παει σε Ομορφακια, ελενη1, αλεκα,μεφη, κιμι και στην αρχηγο την Τζια. Α και σε σενα Wonder!

Σας διαβαζα και γελουσα, εδω την ειχα την ατακα σε καθε ποστ, αλλα τωρα περασε η ωρα και σοβαρεψαν τα πραγματα!!

αντε μαρη...ξεκινα... παμε κ 2ο γυρο αμα θες!

μαιρουλα εχεις γενεθλια???

ΝΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΣΤΗΣΕΙΣ!!!!!!

α, κ καλοριζικο ελενιτσα!!!

(ψαχνουμε κ εμεις για 2ο μικρο μεταχειρισμενο αλλα μαλλον μας βλεπω για καινουριο...ποτε αλλαζει ο ΦΠΑ τελικα? αμα ειναι να παω να παραγγειλω!!!

15/3. τρεξε... κ εγω γιαυτο αγχωθηκα... μη τα φαμε ολα στη κεφαλα. οτι γλυτωσουμε...

Αστα αυτά και τσιτσιδώσου και ξεκίνα καμια πρόβα στον καθρέφτη

Ομορφάκια τι ώρα σχολάς?

Εσένα Ελένη δε σε ρωτάω γιατί δε δουλεύεις-μας δουλεύεις-δημοσιογραφος στο σταρ έπρεπε να είσαι

3,30

τι να σχολασω μαρη που δεν εχω πιασει χαρτι σημερα? τα κοιτω κ με κοιτανε... ενταξει...απο δευτερα.

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

3,30

τι να σχολασω μαρη που δεν εχω πιασει χαρτι σημερα? τα κοιτω κ με κοιτανε... ενταξει...απο δευτερα.

και εγώ. αλλά σήμερα θα φύγω 4:30 γιατί άργησα το πρωί και δε θέλω να λένε......

τις υπερωριες που έχω δουλέψει βέβαια δν τις λένε ποτέ-τεσπα....

byXKp2.png

και εγώ. αλλά σήμερα θα φύγω 4:30 γιατί άργησα το πρωί και δε θέλω να λένε......

τις υπερωριες που έχω δουλέψει βέβαια δν τις λένε ποτέ-τεσπα....

ε, καλα..

εγω ερχομαι με τα ποδια, δεν αργησα δλδ, πλην τεταρτου, που εκατσα σε ενα παρκακι για το τσιγαρακι μου. κ τωρα ποδαρατη θα γυρισω...παιρνω κ τον αερα μου, χαλαρωνω... παω απο καισαριανη, που ειναι ωραια...

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!

Συγνωμη που δεν εχω πολυ μπει αλλα τρεχωωωωω.....

στη δουλεια με πανε μαμιωντας και στο σπιτι η μπουμπου ΚΑΘΕ απογευμα εχει ΓΚΡΙΝΙΑ μαλλον απο τα δοντια της γιατι μολις της βαζω αληφουλα (καλε αυτη ειναι λες κ πινεις σφινακι σαμπουκα!!:cool:) της περναει...κοιματε γυρω στις 10 και μετα φτιαχνω μπιμπερο κλπ κ πεφτω κι εγω ξερη....ο πιπινουλης μου πηρε διανυκτερευση την τεταρτη και τρελαθηκε με την μπουμπου ειπα μπας και τρελαθει και μαζι μου και το ριξουμε στο ποτισμα αλλα εγω ο καντεμοσαυρος αδιαθετησα...κατι τετοιες στιγμες ονειροπολω τις μερες της εγκυμοσυνης που δεν ειχα περιοδο αλλα θα μου πεις τοτε δε με πλησιαζε για αλλο λογω, εντομεταξυ τωρα θα αρχισουν και τα εξπρες δρομολογια δε θα σταματανε πουθενα οποτε θα τον δω οταν κι αν ξαναπαρει διανυκτερευση.....γργργργρ:mad::mad::mad::cry::cry:!! Σημερα θα παμε γιατρο για εμβολια και τσεκαπ και τη δευτερα το πρωι για τον υπερηχο...ΑΥΤΑ τα νεα μας!! Ελπιζω να ειστε ολες καλα...και τα μπεμπακια σας!!

hq542ekr5zay08qe.png9j0i668o8xjsckws.png

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

κιμι...

5-5,30 θα παμε Ντανκαν. παρε αμα θες ταλιμπανεζο κ ελα...

τα δικα μου θα τρεχουν προς πασα κατευθυνση.

δεν κανει κρυο εξω ετσι?

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

ΑΑΑ..καλα βλεπω κι εσεις με τη δουλεια...εγω εχθες το πρωι δεν ηρθα γαι δουλεια γιατι η μπεμπα ηταν αλλο πταγμα απο γκρινια και με αναγκασανε και ηρθα το απογευμα και δουλεψα 3:30 με 21:00..τα παιξα σα φυτο ειμαι σημερα και δεν εχω προλαβει ουτε να φαω ειμαι απο χθες με ενα τοστ ευτυχως εχω αποθεματα:-D:-D:-D σαν τη καμιλα....:mrgreen:

hq542ekr5zay08qe.png9j0i668o8xjsckws.png

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...