Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

η ΤΖΟΥΛΙΑ μου ανοιξε τα ματια....ειπε χθες οτι αυτη η ταινια ειναιν κατι που ολοιιιιιιιιιιιι εχουμε κανει...κ λεω κ εγω στο Θανο...χωρις μακιγιερ 3 καμερες κ ειδικο φωτισμο δεν του ξανακαθομαι....εεεε μαα ξυπνησαν οι δουλοι...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

η ΤΖΟΥΛΙΑ μου ανοιξε τα ματια....ειπε χθες οτι αυτη η ταινια ειναιν κατι που ολοιιιιιιιιιιιι εχουμε κανει...κ λεω κ εγω στο Θανο...χωρις μακιγιερ 3 καμερες κ ειδικο φωτισμο δεν του ξανακαθομαι....εεεε μαα ξυπνησαν οι δουλοι...

:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

και εγω μαζι σου....να κατεβουμε στους δρομους

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

τι πρεπει να καταλαβουμε τωρα?
αααααααααααααα την τσοντοεταιρεια μαλλον πρεπει να εννοει...οχι φυλλο κ φτερο...μαστιγιο μπουκαλι κ φτερο καλυτερα...

ναι καλέ σας ριχνω εκτακτο δελτιο :tongue:

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Διαφημίσεις

axaxaxaxa μπραβο κιμι ....εγω θελω και αμοιβη...τετοιο κορμι που το λιμπιζονται ολοι μη χεσω...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Τεσπα κοριτσαρες μου γεια σας!!!Απο τα λιγα που διαβασα ειστε μια χαρουλα και πολυ χαιρομαι για αυτο!!Εμεις χτες τρεχαμε στην Γλυφαδα στην κοπελα απο το babywearing και παρειγγηλα ενα mei tai kai ring sling για να μπορω να κουβαλαω το βουδακι μου παντου και να κανω τις δουλειες μου και τον θηλασμο χωρις γκρινια και αγχος...η αισθηση ειναι απιστευτη και καταστεναχωρεθηκα που δεν τα ειχα παρει πρεφα νωριτερα για να τα εχω απο νεογεννητο...στο επομενο ομως θα ξερω...

Ευανθια μου δυσκολη η αποφαση σου...αν δεν βρεις καλο και σιγουρο ατομο καλυτερα στον βρεφονηπιακο...και μην ανεχτεις ποτε να σου πουνε οτι δεν μπορεις να δεις τους χωρους επειδη ειναι τα παιδακια μεσα...αυτο ξεκαθαρισετο απο την αρχη...και πες τους οτι καταλαβαινω οτι ειστε υπευθυνοι αλλα και εγω ειμαι μανα και δεν αφηνω μια κουκλα εδω αλλα το αγορακι μου...

Τζια κατι ρωτησες για τις αντλησεις καλα πανε αν και τις σταματησα γιατι θελω να ξεκουραστω τωρα που γυριζω στην δουλεια...πηρα την medela και ζητησα και την αλλη χοανη για ταυτοχρονη αντληση...εκτοξευει λεει την προλακτινη στα υψη γιατι το σωμα αντιλαμβανεται την διπλη αντληση σαν θηλασμο διδυμων...

....οσο για τις μπυρες και τα τσιπουρα... buckler θα εχει...?!?!?!το αλκοολ μειωνει την παραγωγη και δεν θελω να ξαναπερασω μια απο τα ιδια...να πιω χωρις τυψεις βρε αδερφε!!8)8):cool:

waWmp3.png

9LyAp3.png

:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

και εγω μαζι σου....να κατεβουμε στους δρομους

συμφωνω ολοι στο δρομο που χαραξε η Τζουλια!!!

ΤΖΟΥΛΙΑ ΖΕΙΣ ΕΣΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙΣ!!!ΕΣΕΝΑ ΘΕΛΟΥΜΕ!!!ΨΩΜΙ ΠΑΙΔΕΙΑ ΣΑΜΠΑΝΙΑ!!ΟΛΕ!!

Επεξεργάστηκαν by mitsaki1

PlbZp2.png

[quote=MARIANTHI611;208031

Εμεις χτες τρεχαμε στην Γλυφαδα στην κοπελα απο το babywearing και παρειγγηλα ενα mei tai kai ring sling

kung fu... ziu zitsu... brus lee...αυτα μαλιστα ειναι γνωστα mei tai kai ring sling αυτο π[ρωτη φορα το ακουω...:tongue::tongue:

PlbZp2.png

Κιμι ευχομαι τωρα να πανε ολα καλα για την αδερφουλα σου και να γινεις θεια πολυ συντομα...θα το μουρλανεις το παιδακι αλλα αφου αντεχουν ταλιμπαν και περδικα ολα καλα :ΡΡΡ

Μεφη μου καλα να περασεις...

Ελενακι μου μην χαλιεσαι...αλεκα εμενα δεν μου πηραν ουτε την κρεβατοκαμαρα...και γενικα εχουν γινει σκηνικα απειρου καλους...εχω ορκιστει οτι ο γιος μου και την χειροτερη π&&&&&να να μου εφερνε θα την δεχομουν και θα φερομουν σαν κυρια..πανω απο ολα για τον γιο μου...απο μεσα μου ομως θα εκλαιγα γιατι για να διαλεξει το παιδι μου μια τετοια γυναικα κατι θα εκανα λαθος εγω...

waWmp3.png

9LyAp3.png

Διαφημίσεις

Τζια κατι ρωτησες για τις αντλησεις καλα πανε αν και τις σταματησα γιατι θελω να ξεκουραστω τωρα που γυριζω στην δουλεια...πηρα την medela και ζητησα και την αλλη χοανη για ταυτοχρονη αντληση...εκτοξευει λεει την προλακτινη στα υψη γιατι το σωμα αντιλαμβανεται την διπλη αντληση σαν θηλασμο διδυμων...

Eγώ θα σου πρότεινα να αντλεις έστω μια φορά τη μέρα.

Εγώ όσο ήμουν σπίτι αντλούσα 15 λεπτά από το ένα στήθος κάθε πρωί-ρεπό έπερνα την Κυριακή μόνο

Θα βοηθήσει στην παραγωγή σου

byXKp2.png

Eγώ θα σου πρότεινα να αντλεις έστω μια φορά τη μέρα.

Εγώ όσο ήμουν σπίτι αντλούσα 15 λεπτά από το ένα στήθος κάθε πρωί-ρεπό έπερνα την Κυριακή μόνο

Θα βοηθήσει στην παραγωγή σου

Tzia μου εχεις δικιο!!!Απο αυριο θα ξαναρχισω...πως παει με την δουλεια??Η δικη σου μπουμπου ξυπναει το βραδυ??Γιατι εμενα εκει ηταν το προβλημα στην παραγωγη...που αφηνε τοσες ωρες να θηλασει.

waWmp3.png

9LyAp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...