Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

φτου σου, ξανα μανα. ... που δεν ειναι κανεις, κ αμα το αναψω θα πλακωσουν ολοι??????? τετοιος γκαντεμοσαυρος που ειμαι...

Αυτό συμβαίνει και με την κοπέλα στο διπλανό γραφείο. Αφού άμα έρχεται μπαλκόνι εγώ την κάνω γιατί εμφανίζονται όλα τα σύννεφα (αφεντικά=σύννεφα-όταν εξαφανίζονται η μέρα γίνεται υπέροχη!)

byXKp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

ΛΟΙΠΟΝ,ΜΕ ΔΑΚΡΥΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΩ!!!!ΠΑΩ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ!!!!ΘΑ ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΖΩ ΚΑΙ ΑΝ ΜΠΟΡΩ ΘΑ ΣΑΣ ΓΡΑΦΩ ΑΠΟ ΕΚΕΙ!!ΜΑΙΡΗ ΣΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑ ΠΜ.ΑΝΤΙ,ΘΑ ΣΑΣ ΔΩ ΣΤΟ ΠΛΟΙΟ ΜΕ ΤΑ ΝΑΥΤΑΚΙΑ ΤΗΣ ΑΛΕΚΑΣ!!!!ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΣΕΠΤ ΓΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΗ!!!ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΘΑ ΤΟ ΒΑΛΕΙ Η ΑΛΕΚΑ!!!!

καλο ταξιδι!!!!!!

θα γραφουμε για σενα... θα αμολησουμε κ τη κιμι, κ ετσι θα αναγκαστεις να γυρισεις γρηγορα πισω!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

ΛΟΙΠΟΝ,ΜΕ ΔΑΚΡΥΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΩ!!!!ΠΑΩ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ!!!!ΘΑ ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΖΩ ΚΑΙ ΑΝ ΜΠΟΡΩ ΘΑ ΣΑΣ ΓΡΑΦΩ ΑΠΟ ΕΚΕΙ!!ΜΑΙΡΗ ΣΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑ ΠΜ.ΑΝΤΙ,ΘΑ ΣΑΣ ΔΩ ΣΤΟ ΠΛΟΙΟ ΜΕ ΤΑ ΝΑΥΤΑΚΙΑ ΤΗΣ ΑΛΕΚΑΣ!!!!ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΣΕΠΤ ΓΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΗ!!!ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΘΑ ΤΟ ΒΑΛΕΙ Η ΑΛΕΚΑ!!!!

Καλό ταξίδι-φάε ένα τσουρέκι κάστανο από τον Τερκενλή για μένα....

byXKp2.png

Αυτό συμβαίνει και με την κοπέλα στο διπλανό γραφείο. Αφού άμα έρχεται μπαλκόνι εγώ την κάνω γιατί εμφανίζονται όλα τα σύννεφα (αφεντικά=σύννεφα-όταν εξαφανίζονται η μέρα γίνεται υπέροχη!)

αφου η γκαντεμια μας ακολουθει σα τη σκια μας!!!:evil:

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

που παει η ΑΚΡΟΠΟΛΗ???την πουλησαμε τελικα???εγω δε θελεω τσουρεκι..μου εχεις κανει τα νευρα μου τσουρεκια....λοιπον ετοιμαζα ταλιμπαν να παει με μπαμπα του κουνιες...του ετοιμαζω κ τη μπαλα κ μου λεει αντρουλης μου μη χεσ^#$^%#%^ωω,δεν παμε κουνιες!!που πατε ?στη γιαγια μου..εμεινα,.,.,.τι λεω??θα σας πω τι εχει γινει...ξεχνατο του λεω..θα πατε κουνιες που τον περιμενουν οι φιλοι του...

Ηθελε να παει γιαγια γιατι το πρωι εκλαιγε εξαιτιας του αδερφου του..ειναι 15 περναει εφηβεια κ λεει οτι θα αυτοκτονησει...που ειναι τα πεθερικα μου????????ΚΑΛΑΜΑΤΑ καινε κλαδια......το παιδι τους εχει προβλημα κ αυτοι.....

Διαφημίσεις

εννοειται οτι με εβρισε απο μεσα του αλλα πηγαν κουνιες...τι φταιει το δικο μου το αμοιρο που απο το πρωι φωναζει κουνια-μπαλα-ντινος???του πα πηγαινε τωρα εκει που πρεπει κ το απογευμα πας οπου γουσταρεις...ΟΜΟΡΦΑΚΙΑ δεν ξερω για ΜΕΡΙΒΑ παντως το INSIGNIA δε νομιζω να χωραει 3 καθισματα..αφου κ εγω λεω να κατσω μπροστα..εσεις μανουλες με 2+μπεμπονια καθεστε πισω???

καλημερα!!!!επιτελους σας διαβασα!!!!

λοιπον κοριτσια φετος εχω ακουσει τις πιο περιεργες ευχες για τα γενεθλια μου!!!η λιτσα?αν θυμαμαι μου ευχηθηκε να ξανακανω διδυμα:mrgreen:δε με λειπασε ρε λιτσακη:mrgreen::mrgreen:

η μεφη μου ευχηθηκε να εχω παντα λεφτα γαι να ψωνιζω αυτα που θελω!!!

δεν παιζεσατι κοριτσια!!!!ευχομαι οι ευχες να πιασουν;)

και παλι σας ευχαριστω παρα πολυ!!!!!!!

για να δουμε θα θυμηθω να σχολιασω?

γελασα με την ελενη που ζαχαρωνει τους φοιτητες!!!!!

ελενιτσα δυστηχως τα πεθερικα......θα συμφωνησω με τα κοριτσια βαλε τον αντρα σου να τα κανονισει και μην χαλιεσαι εσυ καθολου,επισης αστους να ψαξουν αυτοι ξενοδοχειο κλπ για αυτους!!!!!απο την στιγμη που μιλανε ετσι μην τους ξαναδωσεις σημασια.

κιμι συμφωνω με την λιτσα,δεν ειναι τιποτα θα κανει ενεσουλες και τελειωσε ασε που τωρα που το ξερει θα προσεχει ειδικα στα μεγαλα ταξιδια.

μονο να βρεις εναν καλο αιματολογο.

fCS8p3.png

εισαστε θεομουρλες...το ξερετε ε?? Τι καλα που σας εχω βρει!!!!!!! Οραγματικα!!!

Και Αλέκα οι φασαρίες γι'αυτό γίνονατια,γιατί αναγνωρίζει οτι έχω σε όλα δίκιο αλλά θέλει να τις μιλάω αλλά εμένα μου έχουν γυρίσει τα μυαλά ανάποδα και δεν το δέχομαι με τίποτα!!!!

εχεις δικιο αλλα θα σου πω και την αλλη πλευρα...Το δικο μου το σοι ειναι τρελο. Αν δεν τους μιλαγε ο Νικςο θα τσακωνομασταν. Το να μην τους εκτιμαει και να μην τους σεβεται αν το αξιζουν, δεκτο. Αλλα το να μην τους μιλαει ειναι τραβηγμενο....

χαιρομαι που εδειξες ανωτεροτητα! κανε το σωστο την ωρα που πρεπει κ ξαναφυγε... αυτο κανω κ εγω, με ατομα που χαλιεμαι... κ ειλικρινα, ουτε ευχαριστω δεν θελω να ακουσω. μονο να ξαναφυγω...
πολυ σωστη σταση! Ευγε σκατουλα.

Οσες θηλαζουμε θα πιτσιλαμε και γαλατα....τι σαμπανια και μ@λ@κιες...:tongue:

:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

ΛΟΙΠΟΝ αρχιζουμε δουλεια...ηρθαν εξετασεις....θα γραψω τα ασχημα..

ΑΝΤΙΘΡΟΜΒΙΝΗ ΙΙΙ 71.1 (80-120φ.τ)

ΜPV μεσος ογκος PLT 12 (7.4-11)

MCH μεση περιεκτικοτητα hb 27.5(28-32)

ομοζυγωτια στο γονοτυπο 4G/4G...εχει συσχετιστει με αυξημενη συγκεντρωση ΡΑΙ-1 στο πλασμα...

στο ειπαν και τα κοριτσια..θρομβοφιλια ειναι η οποια εξελισσεται στην εγκυμοσυνη... Για το μεσο όγκο και τη μεση περιεκτικοτητα δεν πειραζει. Η αντιθρομβινη ειναι το θεμα. Με το καλο θειουλα να γινεις καλο μου....

Σήμερα παντρεύεται ένα φιλικό μας ζευγάρι και ο άντρας μου θα είναι κουμπάρος, οπότε έχουμε σούπερ έξοδο με μπέμπη σήμερα, να καμαρώνουμε σαν γύφτικα σκεπάρνια εγώ με τον μπέμπη στον μάρσιπο δίπλα στο χαρούμενο ζευγάρι. Η κοπέλα είναι έγκυος σε δίδυμα και χαίρομαι πολύ γι' αυτήν γιατί παιδεύτηκε πολύ για να τα πιάσει.

με το καλο και αυτο το κοριτσακι...

Καλημέρα

συνοψίζω

Φεβρουάριος (καρναβάλια):kimi

Απριλιος(..ηρθε η ανοιξη..):ΕΥΗ Γ

Μαίος (μαζί με τα γαίδούρια) : tzia-Θεανώ

Iούλιος (καυτός) : Αλέκα με ''καλιακούτσα΄΄ την ωραία Ελένη1

Aυγουστος (με τις παχιες μύγες) : mitsaki

Σεπτέμβριος (με τα σπουργίτια): wonderwoman

Νοέμβριος (με τις πιο όμορφες αποκαλύψεις): Ομαδική

Δεκέμβριος (γιορτινή κατακλείδα) : Ομορφάκια (με τόσες ωραίες φωτο σου έρχεται όρεξη για σεξ! -Μεφη (πάει ο παλιός ο χρόνος)

Παραγωγός: tzia

Διευθυντης φωτογραφίας: Ομορφάκια

Βοηθός Διευθυντή φωτογραφίας : ελενη1

-

αααα.... το κανατε επιχειρηση ε??? Μπραβο!

γεια σας κοριτσια! Χτες πηγαμε παιδιατρο βαρος 6.300 υψος 63ποντους και κεφαλακι 41 καναμε και 2 εμβολια εκλαψε αρκετα ο μικρουλης! Περασα πολύ ωραια στο σπιτι μου άλλο πραγμα να εχεις την μαμα σου να σε βοηθαει ο μικρος έκατσε μια χαρα στο αεροπλανο εγω ειχα αγχωθεί μην τυχόν αρχίσει να κλαίει και δεν ξερω τι να κανω.

έκλεισα νυφικό 3 δοκίμασα και στο 4 αποφάσισα ότι αυτό ηταν 1500 έκλεισα φωτογραφο μπομπονιέρες ξενοδοχείο ανθοπωλείο και μένουν τα προσκλητήρια τωρα. Τσακώθηκα και με τον πεθερο μου και σειρά εχει η πεθερά μου. Ακουστε κοσμος ρε παιδιά παντρεύουν το παιδι τους σε 3 μήνες και ούτε φωνή ουτε ακρόαση να μιλήσουν με τους γονεις μου για τα εξοδα τι μπορεί να δωσει ο καθένας να αναλαβουν καμια δουλεια τιποτα όλα ο πατερας μου. Με παιρνει που λετε τηλ χτες και μου λεει δεν με πηρες ένα τη να δεις τι κανω τρεχουμε για τον γαμο του λεω εσεις βλεπετε δεν κανατε τιποτα και μου λεει τι θελετε να σας βοηθήσω ποτε του λεω τωρα που τα κανονίσαμε όλα εμεις στα μερη σας του λεω ο γαμπρός δεν εχει υποχρεώσεις και μετα πηρα φορα θυμήθηκα και το καροτσι που μου έταξε και μετα όχι να πει δεν μπορω τελικα το έπαιζε κινεζος και αρχιζω τον ξεφτίλισα κοριτσια του τα μαζευα καιρο ακουστε και τι του ειπε η μανα του αφου θες γαμο καντον μονο σου του λεει μανα με ένα παιδι πως σας ακούγεται? Τα πήρα κοριτσια να μην τον αφήνουν μια φοορα να χαρει τον κανουν συνέχεια χαλια τα νουμερα. Αυτή να δειτε τι θα ακούσει διοτι ανακατευεται πολύ όλα αυτά τα κανει διοτι δεν παμε να μείνουμε σπιτι της και γιατι ο γαμος θα γινει πανω. Είναι κι αλλα πολλα αλλα τι να λεω από δω γονεις παντρευουν τον γιο τους και αντι να εχουν χαρα κανουν ότι μπορουν για να χαλάσουν τον γαμο ελεος!! Και όλα αυτά αλίμονο κοριτσια δεν είναι για να δωσουν λεφτα ο πατερας μου θα πληρώσει τα παντα τι να κανει αυτό ειπα στον πατερα του αφου δεν ειστε άξιος εσεις να παντρεψετε το παιδι σας θα το κανουμε εμεις που ειμαστε ξένοι καλα δεν του ειπα ρε κοριτσια?

Σας κουρασα ε?

δεν μας κουρασες...εσυ κουραζεσαι...... Και ειναι αδικο για εσενα και το παιδι σου. Εχεις δικιο αλλα πολλα πεθερικα ειναι γαιδουρια. Εμενα ο πεθερος μου θεωρει ότι μονο στις κορες δινουν και ετσι δινει ακομη στην κορη του. Βεβαια και το γιο του τον σπουδασε και του εδωσε και ενα σπιτι και κατι κτηματα και τετοια....Στο γαμο όμως εκανε μονο την κρεβατοκαμαρα...Τιποτα αλλο....Τσαντιστηκα τοτε αλλα απο την αλλη με βολεψε γιατι δεν ειχαν λογο σε τιποτα....

ρε ελενιτσα, εγω τους θελω με αυτη την εμφανιση. φανελιτσα-σορτσακι. δεν τους θελω με το γιακαδακι! ειναι γενικα αδικο κ αντιφεμινιστικο αυτο που γινεται. ενταξει οι αντρες να χαρουν(?), οι γυναικες να μην χαρουν?

.

εγω δεν τους θελω φανελα σορτσακι...τους θελω πιο ιντελεξουελ!!!!!

Αστο αστο, δεν νομίζω να μας ξεπερνα καμμιά σας, πιστεψτε με...

QUOTE]

καλα μην ορκιζεσαι......δεν εχουμε και εμεις λιγα....

Αυτό μου είπε και η μανα μου κοίτα να χαρείς τον γαμο σου! Βαφτιζουμε και τον μπεμπη μαζι! Το νυφικο είναι πολύ ωραιο τον μαιο που θα το προβάρω και θα ειμαι και χτενισμένη θα βγαλω φωτο να σας δείξω. Παπουτσια δεν πηρα ακομα και αποφασισαμε να χορεψουμε το Love Me Tender του πρισλει η του κοτσιρα το φτάνει που κλαίμε καπος ετσι

ωωωω ελενιτσα μου!!!!!!!

μεγάλος:22,5 κιλά, 1,10 νομίζω υψος κ γεννημενος 25/1/06

α και εμενα καπως ετσι. 1.10 , 24 κιλα, 12.07.06. Και τον βαζω με ζωνη κανονικη...χωρις καθισμα....μια χαρα του καθεται....

για τις υπολοιπες θελω να σκεφτουμε το σκηνικο της φωτογραφησης της αλεκας.... τωρα που λειπει...

στο αμπαρι? στη γεφυρα? στο καταστρωμα? στο πηδαλιο? που?

:rolleyes::cool::-D

στη καμπινα του καπετανιου:tongue::tongue::tongue:

εχω κανει σε αυτην στα νειατα μου....τις εχω ... στο πλοιο ΜΙΛΕΝΑ του Αγουδημου ;)

Στο αμπάρι.....πασαλημενη με ..πετρελαια :mrgreen:

πόσα ξερεις εσυ......

κ ο μπαμπας της να κανει τον Κωνστανταρα!!!!

μμμ....ο Παπαγιαννοπουλος του φερνει πιο πολυ!!!!

:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

ποιος ειδε τον Θεο και δεν φοβηθηκε...

α μην το λες .... θα χαρει πολυ....Να δει ότι δεν πηγαν τσαμπα τα όνειρα του :-D:-D:-D

Το Αλεκάκι?? Ετοιμάζει τα σκηνικά στο πλοίο για τον Ιούλιο????

Βρε θα κει ο σαρωνικος σου λεω!!!!!

Στο καλο κοριτσακι........Απο σκηνικο αλλο τιποτα.....Μανικες, σωληνες, βαρκες, σωσιβια, ό,τι θελετε.....

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

εννοειται οτι με εβρισε απο μεσα του αλλα πηγαν κουνιες...τι φταιει το δικο μου το αμοιρο που απο το πρωι φωναζει κουνια-μπαλα-ντινος???του πα πηγαινε τωρα εκει που πρεπει κ το απογευμα πας οπου γουσταρεις...ΟΜΟΡΦΑΚΙΑ δεν ξερω για ΜΕΡΙΒΑ παντως το INSIGNIA δε νομιζω να χωραει 3 καθισματα..αφου κ εγω λεω να κατσω μπροστα..εσεις μανουλες με 2+μπεμπονια καθεστε πισω???

pardon????

byXKp2.png

αφου κ εγω λεω να κατσω μπροστα..εσεις μανουλες με 2+μπεμπονια καθεστε πισω???

εγω καθομαι πισω μαρη κοτζαμ φοραδα...και με τους δυο.....

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

καθοταν η μανα μου το 1800 που γεννηθηκαμε...εσυ τι καθεσαι? να εχεις κ σωφερ?

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

ναι μαρη αλλα η Αλεκα πισω καθεται..

ααα και κατι αλλο για χαζοσογια...τα πεθερικα μου βγαλαν πορισμα οτι αδερφος Θανου εχει αλλεργεια στη γυρη..του δωσανε φαρμακο κ το παιδι κοιμηθηκε στην ταξη την ωρα του μαθηματος...ρεζιλι εγινε το καημενο

ναι μαρη αλλα η Αλεκα πισω καθεται..

ααα και κατι αλλο για χαζοσογια...τα πεθερικα μου βγαλαν πορισμα οτι αδερφος Θανου εχει αλλεργεια στη γυρη..του δωσανε φαρμακο κ το παιδι κοιμηθηκε στην ταξη την ωρα του μαθηματος...ρεζιλι εγινε το καημενο

δεν αφηνω το μωρο μονο του πισω νεογεννητο....ισως τωρα, μετα τον τεαρτο μηνα το κανω....

Τον δολιο τον κουνιαδουλη....

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...