Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Sofm είπε:

Καλησπέρα μετά από ωοληψια

31 ετών Πήραμε 17 με 16 ώριμα 
      Γονιμοποιήθηκαν και τα 16 
      Και γονιμοποιήθηκαν την επόμενη 12 
      Βλαστοκύστες φτάσανε τα 6

Θεωρείται πως είναι καλός αριθμός; Θα κάνουμε προεμφυτευτικο και φοβάμαι

Εχουμε αύριο κ την 6η μέρα να δούμε πως πάνε τα υπόλοιπα 
      Για αρχή 6.. έχει τύχει να προχωρήσουν κάποια την 6η μέρα σε καμία ;

Σε εμένα. Μην αγχώνεσαι τόσο. Έχουν πιθανότητες να προχωρήσουν.

πρίν από 3 λεπτά , little miracle είπε:

εγω γελαω με την αντιδραση των φιλων μου (που εμειναν ευκολα και φυσιολογικα εγκυες) οταν τους λεω πως 11χρονια εχουμε ελευθερες επαφες και δεν εχω μεινει ποτε φυσιολογικα εγκυος. δεν μπορουν να το επεξεργαστουνε….🤣

Καλά ούτε εμείς! Που οκ προσέχαμε οταν δε θέλαμε παιδί είμαστε 13 χρόνια μαζί κ δεν έτυχε ποτέ κάτι. 
      Είχα κάτι άκυρες 4-5 αιμορραγίες κάποιες περιόδους μέσα στον κύκλους και ακόμα ο άντρας μου πιστεύει πως ήταν αποβολές. Για εμένα ήταν ορμονική ανισορροπία που άλλαζε τον κύκλο μου. Δε θα μάθουμε ποτέ 

• Μου αρέσει 1

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Αυτή που εχουν στα λεωφορεία μόνο μπροστά στην κοιλιά;;

Η Χριστιάννα, εννοείς αυτό που είναι μόνο βάση;;; χωρίς πλάτη;; Η ζωνη δεν την ενοχλέι;

Στον Γιαννη και εγω τετοιο πηρα γιατι το παλιο του το ετοιμασα για το μωρο.

Ειναι μονο βαση για να καθετε το παιδακι και εχει εναν μικρο υμαντα για να πιανετε στην κανονικη ζωνη και να δενετε οπως οι μεγαλοι. Καλό ειναι.

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

καθολου ελενακι...τι να πω?απορω πως μπορουν να κανουν τετοια πραγματα.....:cry::mad::mad:

θα συμφωνησω...

κοιτα να χαρεις το γαμο σας κ χ$^::$%στους..

Αυτό μου είπε και η μανα μου κοίτα να χαρείς τον γαμο σου! Βαφτιζουμε και τον μπεμπη μαζι! Το νυφικο είναι πολύ ωραιο τον μαιο που θα το προβάρω και θα ειμαι και χτενισμένη θα βγαλω φωτο να σας δείξω. Παπουτσια δεν πηρα ακομα και αποφασισαμε να χορεψουμε το Love Me Tender του πρισλει η του κοτσιρα το φτάνει που κλαίμε καπος ετσι

97ehp2.pngUBTSp3.png

Η Χριστιάννα, εννοείς αυτό που είναι μόνο βάση;;; χωρίς πλάτη;; Η ζωνη δεν την ενοχλέι;

ναι..μονο στη κοιλια. στο γιαρις σου λεω τωρα, στο μεριβα δεν ειδα, γιατι δεν το ειχαν εκει...

η χριστ. ναι.. την ενοχλει η ζωνη, τη χιαστη τη παει πισω απο τη πλατη της, κ μετα σιγα σιγα σα την οχια βγαινει τελειως κ χαιρεταει τους πισινους. κ μετα κανω δεξια, τη ξαναδενω, βαζει τα κλαμματα, γιατι αδικηθηκε, δεν την αφησα να φαει τα μουτσουνια της...

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

ναι ρε ελενη.η χριστιαννα ειναι πολυ μικρη για μπουστερ..

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

Αυτό μου είπε και η μανα μου κοίτα να χαρείς τον γαμο σου! Βαφτιζουμε και τον μπεμπη μαζι! Το νυφικο είναι πολύ ωραιο τον μαιο που θα το προβάρω και θα ειμαι και χτενισμένη θα βγαλω φωτο να σας δείξω. Παπουτσια δεν πηρα ακομα και αποφασισαμε να χορεψουμε το Love Me Tender του πρισλει η του κοτσιρα το φτάνει που κλαίμε καπος ετσι

το love me tender ειναι πολυ ωραιο..αντε να σε δουμε κ νυφουλα!

Διαφημίσεις

ναι ρε ελενη.η χριστιαννα ειναι πολυ μικρη για μπουστερ..

ναι...αλλα ειναι μπαμπατσικη!;)

ο νικηφ. καθοτανε στην ηλικια της...

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Στον Γιαννη και εγω τετοιο πηρα γιατι το παλιο του το ετοιμασα για το μωρο.

Ειναι μονο βαση για να καθετε το παιδακι και εχει εναν μικρο υμαντα για να πιανετε στην κανονικη ζωνη και να δενετε οπως οι μεγαλοι. Καλό ειναι.

οπως επισης και ο γιαννης..απο τι βαρος κ ηλικια ξεκιναν τα booster??

ναι...αλλα ειναι μπαμπατσικη!;)

ο νικηφ. καθοτανε στην ηλικια της...

τι μπαμπατσικη καλε?αφου λες ενα χρονο εχει να βαλει κιλο..βαλτην σε κανονικο καρεκλακι στο μεριβα..εγω ειμαι αυτης της αποψης..τη μπεμπα την εχω σε 0-9,τον μπεμπη σε 0-18 και το στρατο σε 9-18,εχω κι ενα booster καβατζα..;)

χμ......φοιτητες δεν ειπες????

Λοιπον εισαι εσυ καθηγητρια πανω στην εδρα ....ενας λυνει ασκηση στον πινακα και οι υπολοιποι κοιτανε..αν την κανει σωστα....

...........Κρατας χαρακα.........:rolleyes::rolleyes:

ρε ελενιτσα, εγω τους θελω με αυτη την εμφανιση. φανελιτσα-σορτσακι. δεν τους θελω με το γιακαδακι! ειναι γενικα αδικο κ αντιφεμινιστικο αυτο που γινεται. ενταξει οι αντρες να χαρουν(?), οι γυναικες να μην χαρουν?

διορθωσε το concept.

χμμμμ οκ λοιπον να το παιξουν κλεοπατρες σε ενα σπα κ εμεις οι δουλαρες που θα τους ριχνουμε γαλα γαιδουρας κ θα τους τριβουμε με ελαια!!!:tongue::tongue::tongue:
Ειναι και κανουν προπονηση (υδρωμενοι και ξαναμενοι...) και ενας απο αυτους ξαφνικα πεφτει κάτω..............

Φωναζουν τον φυσιοθεραπευτή που ειναι φυσιοθεραπευτρια ομορφακια....ε μετα....βαλε οσο προδερμ θελεις :mrgreen:

:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Ta σχόλια περιτεύουν

to concept για φετος δεν αλλάζει

Αντρες θα μπουν next year

byXKp2.png

τι μπαμπατσικη καλε?αφου λες ενα χρονο εχει να βαλει κιλο..βαλτην σε κανονικο καρεκλακι στο μεριβα..εγω ειμαι αυτης της αποψης..τη μπεμπα την εχω σε 0-9,τον μπεμπη σε 0-18 και το στρατο σε 9-18,εχω κι ενα booster καβατζα..;)

ειναι ψιλοχοντρουλα ομως. δεν την κανεις για 2 χρ.

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

κοριτσια εβαλα το προσκλητηριο μας στις φωτο μου!!!δεν ειναι κι απο τα ωραιοτερα,αλλα για το σκοπο του εγινε πολυ καλο..ειναι και αναγλυφο,αλλα δεν φαινεται,και ο φακελος του ειναι ασπρος.σημερα πηγε ο λουκας και τα πηρε..125 προσκλητηρια-163 ευρω με το φπα(1,10 ειχαν)

ειναι ψιλοχοντρουλα ομως. δεν την κανεις για 2 χρ.

ποσα κιλα ειναι αληθεια?και υψος?να συγκρινω με το στρατο..

Κ εγώ φοβάμαι ρε μαμωτη. Ακόμα τον μεγάλο δεν τον εχω βαλει σε μπουστερ, τον εχω σε αυτα τα μεγαλα που αυξανει πλατη, ποδια κ τα ρεστα... αλλα πλεον δεν χωραν κ τα τρια μπας κ καταργησω του μεγαλου... τι λέτε;;

Έγιναν 4 οι άντρες στην ζωή μου!!!!

ποσα κιλα ειναι αληθεια?και υψος?να συγκρινω με το στρατο..

Εμένα ο μεσαιος ειναι 12,5 κιλά με το ζορι κ 88 πόντους επίσης με το ζορι. γεννημενος 8/1/08

Έγιναν 4 οι άντρες στην ζωή μου!!!!

Ta σχόλια περιτεύουν

to concept για φετος δεν αλλάζει

Αντρες θα μπουν next year

παραγωγος εισαι οτι θες κανεις!

για πιο ζουμερο το ειπα εγω, κ οτι θα μοσχοπουλησεις... τωρα αν δεν σε νοιαζει το κερδος, χρησιμοποιησε μας οπως θες.

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...