Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , MK2012 είπε:

Σε εμένα. Μην αγχώνεσαι τόσο. Έχουν πιθανότητες να προχωρήσουν.

Καλά ούτε εμείς! Που οκ προσέχαμε οταν δε θέλαμε παιδί είμαστε 13 χρόνια μαζί κ δεν έτυχε ποτέ κάτι. 
      Είχα κάτι άκυρες 4-5 αιμορραγίες κάποιες περιόδους μέσα στον κύκλους και ακόμα ο άντρας μου πιστεύει πως ήταν αποβολές. Για εμένα ήταν ορμονική ανισορροπία που άλλαζε τον κύκλο μου. Δε θα μάθουμε ποτέ 

εγώ όσες άκυρες αιμορραγίες είχα ήταν βιοχημικές, ίσα που τις προλάβαινα με τεστάκι. 

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

τα αγορια? τα ζουμπουρλουδικα? δεν θελω να τους φερεστε ετσι... παλιοθηλυκα... με αγαπη κ προδερμ θελω...

χμμμμ οκ λοιπον να το παιξουν κλεοπατρες σε ενα σπα κ εμεις οι δουλαρες που θα τους ριχνουμε γαλα γαιδουρας κ θα τους τριβουμε με ελαια!!!:tongue::tongue::tongue:

PlbZp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

αυτό θα κάνω και ας τους να ψάχνουν μετα που θα μείνουν ποιος θα την χτενίσει που είναι η εκκλησία το κέντρο.και όταν του λεω του αντρα μου δεν θελω να ερθουν μου λεει γονεις μου είναι και μου ανεβαίνει η πιεση όταν το ακουω ωραίοι γονεις του λεω. Όταν εμεινα εγκυος αντι να τον εμψυχώσουν λιγο διοτι μικρος είναι δεν ηταν προετοιμασμένος τι του ελεγαν πω πω τι εκανες και παει τωρα πως θα τα καταφέρεις και τέτοια.αντι να χαρουν

Δυστυχώς αυτα γινονται σχεδον σε ολους τους γαμους...

Εγω εχω την πιο καλη πεθερα και ομως οταν ηταν να παντρευτουμε ειχαμε γινει και εμεις μπιλιες......ηταν να παντρευτο Ιουνιο και ειχα τυπωσει και προσκλητηρια και τελικα παντρευτηκα Δεκεμβριο..........ακυρωσε και την κρεβατοκαμαρα που ειχε παραγγειλει.

Τωρα ειμαστε πολυ αγαπημενες ολο Ελενιτσακαι Ελενιτσα ειναι και το λεει αληθεια δεν υποκρινετε,ειδε πως περναει καλα το παιδι της!!!!

Γιάυτο σου λεω μην δινεις σημασια κοιτα το σπιτακι σου και ολα θα φτιαξουν.

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

τα αγορια? τα ζουμπουρλουδικα? δεν θελω να τους φερεστε ετσι... παλιοθηλυκα... με αγαπη κ προδερμ θελω...

Ειναι και κανουν προπονηση (υδρωμενοι και ξαναμενοι...) και ενας απο αυτους ξαφνικα πεφτει κάτω..............

Φωναζουν τον φυσιοθεραπευτή που ειναι φυσιοθεραπευτρια ομορφακια....ε μετα....βαλε οσο προδερμ θελεις :mrgreen:

χμμμμ οκ λοιπον να το παιξουν κλεοπατρες σε ενα σπα κ εμεις οι δουλαρες που θα τους ριχνουμε γαλα γαιδουρας κ θα τους τριβουμε με ελαια!!!:tongue::tongue::tongue:

:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Διαφημίσεις

Πάμε μπαλκόνι να το σκεφτούμε καλύτερα???

Αυτό είναι απαραίτητη προϋπόθεση για όλες-θέλω λαμπερά πρόσωπα

Α εμένα τότε με βλέπω στον επόμενο χρόνο. Εκτός κι αν χωρίσω οπότε πάμε στον μεθεπόμενο...

ελα να κανουμε κλαμπ όποιες εχουν τρελα σογια...

Αστο αστο, δεν νομίζω να μας ξεπερνα καμμιά σας, πιστεψτε με...

αααχχχ ελενιτσα μου... κ εμενα μοναχογιος κατεληξε, κ τα νευρα του σπασανε ολοι, κ αφου ειχαν γινει τα 1000 μυρια, μετα ειχαν παρει τα νουμερα, κορδελες να βαλουν στα αυτ/τα που θα πηγαιναν το γαμπρο κ καλα. παπαριες, σορυ κιολας. σου κανουν τα νευρα κροσια, κ θα στα φτιαξουν με τις κορδελες. γιαυτο κ τοτε πηρε τους φιλους του, κ τους ειπε "εσεις θα με πατε στην εκκλησια, να κανουμε κ τον χαβαλε μας, γιατι δεν αντεχω αλλο!". κ τους εγραψε ολους, κ ηρθε ετσι. απο λεφτα οτι μπορουσε η καθε οικογενεια εκανε, αλλα η πεθερα μου ελεγε, να τον αργουσατε τον γαμο, να τα κανατε μονοι σας, να μην εχετε αναγκη κανεναν. αναγκη τους γονεις μας θα ειχαμε??? αυτοι για τα παιδια τους τα κανουν υποτιθεται. αντε πηρα φαλαγγι κ εγω...

Μη μιλάτε καθόλου γιατί εμείς μηδέν βοηθεια κ από γονείς κ από πεθερικά..... Περισσότερο βοηθησαν κάτι ξαδέρφια κ μια θεια....

Καλύτερα έτσι βέβαια γιατί μπορώ ανα πάσα στιγμή να γυρίσω κ να ρίξω το αη κ γα...σου στον οποιονδήποτε από όλους...

Ομορφάκια το τουτού χωρά 3 καθίσματα;; Κ αν ναι άνετα;;;

Έγιναν 4 οι άντρες στην ζωή μου!!!!

πείτε μου τα νέα σας? Πως τα περάσατε στην συνάντηση?

εγω δεν πηγα ημουνα Γιαννενα:rolleyes::rolleyes::rolleyes:στην ορκωμοσια του κουνιαδου μου αλλα μπορω να σου πω πως περασα στα Γιαννενα αν θες:rolleyes::rolleyes::rolleyes::tongue::tongue::tongue:

πως να περασουνε μαρη μπεκροπινανε σα περα:tongue::tongue:

PlbZp2.png

γεια σας κοριτσια! Χτες πηγαμε παιδιατρο βαρος 6.300 υψος 63ποντους και κεφαλακι 41 καναμε και 2 εμβολια εκλαψε αρκετα ο μικρουλης! Περασα πολύ ωραια στο σπιτι μου άλλο πραγμα να εχεις την μαμα σου να σε βοηθαει ο μικρος έκατσε μια χαρα στο αεροπλανο εγω ειχα αγχωθεί μην τυχόν αρχίσει να κλαίει και δεν ξερω τι να κανω.

έκλεισα νυφικό 3 δοκίμασα και στο 4 αποφάσισα ότι αυτό ηταν 1500 έκλεισα φωτογραφο μπομπονιέρες ξενοδοχείο ανθοπωλείο και μένουν τα προσκλητήρια τωρα. Τσακώθηκα και με τον πεθερο μου και σειρά εχει η πεθερά μου. Ακουστε κοσμος ρε παιδιά παντρεύουν το παιδι τους σε 3 μήνες και ούτε φωνή ουτε ακρόαση να μιλήσουν με τους γονεις μου για τα εξοδα τι μπορεί να δωσει ο καθένας να αναλαβουν καμια δουλεια τιποτα όλα ο πατερας μου. Με παιρνει που λετε τηλ χτες και μου λεει δεν με πηρες ένα τη να δεις τι κανω τρεχουμε για τον γαμο του λεω εσεις βλεπετε δεν κανατε τιποτα και μου λεει τι θελετε να σας βοηθήσω ποτε του λεω τωρα που τα κανονίσαμε όλα εμεις στα μερη σας του λεω ο γαμπρός δεν εχει υποχρεώσεις και μετα πηρα φορα θυμήθηκα και το καροτσι που μου έταξε και μετα όχι να πει δεν μπορω τελικα το έπαιζε κινεζος και αρχιζω τον ξεφτίλισα κοριτσια του τα μαζευα καιρο ακουστε και τι του ειπε η μανα του αφου θες γαμο καντον μονο σου του λεει μανα με ένα παιδι πως σας ακούγεται? Τα πήρα κοριτσια να μην τον αφήνουν μια φοορα να χαρει τον κανουν συνέχεια χαλια τα νουμερα. Αυτή να δειτε τι θα ακούσει διοτι ανακατευεται πολύ όλα αυτά τα κανει διοτι δεν παμε να μείνουμε σπιτι της και γιατι ο γαμος θα γινει πανω. Είναι κι αλλα πολλα αλλα τι να λεω από δω γονεις παντρευουν τον γιο τους και αντι να εχουν χαρα κανουν ότι μπορουν για να χαλάσουν τον γαμο ελεος!! Και όλα αυτά αλίμονο κοριτσια δεν είναι για να δωσουν λεφτα ο πατερας μου θα πληρώσει τα παντα τι να κανει αυτό ειπα στον πατερα του αφου δεν ειστε άξιος εσεις να παντρεψετε το παιδι σας θα το κανουμε εμεις που ειμαστε ξένοι καλα δεν του ειπα ρε κοριτσια?

Σας κουρασα ε?

καθολου ελενακι...τι να πω?απορω πως μπορουν να κανουν τετοια πραγματα.....:cry::mad::mad:
καλωστην!!!τελικα δε μου πες στα Γιαννενα ησουν?

οσο για το θεματακι σου...πολυ ασχολεισαι κοριτσακι μου πολυ ασχολεισαι!!αφου βλεπεις οτι δεν...τι παει να πει τον ξεφτιλησα?ειναι πατερας του αντρα σου μη το ξεχνας κ αν καποιος πρεπει να περνει πιο αυστηρα μετρα ειναι αυτος...ενα εχω να πω με το ζορι δεν γινεται τιποτα κ αν ο αλλος δεν θελει δεν καθομαστε να τον παρακαλαμε για τα αυτονοητα!!κοιτα να απολαυσεις τις ετοιμασιες κ με το καλο κοριτσαρα μου!!

θα συμφωνησω...
αυτό θα κάνω και ας τους να ψάχνουν μετα που θα μείνουν ποιος θα την χτενίσει που είναι η εκκλησία το κέντρο.και όταν του λεω του αντρα μου δεν θελω να ερθουν μου λεει γονεις μου είναι και μου ανεβαίνει η πιεση όταν το ακουω ωραίοι γονεις του λεω. Όταν εμεινα εγκυος αντι να τον εμψυχώσουν λιγο διοτι μικρος είναι δεν ηταν προετοιμασμένος τι του ελεγαν πω πω τι εκανες και παει τωρα πως θα τα καταφέρεις και τέτοια.αντι να χαρουν
κοιτα να χαρεις το γαμο σας κ χ$^::$%στους..

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

Ειναι και κανουν προπονηση (υδρωμενοι και ξαναμενοι...) και ενας απο αυτους ξαφνικα πεφτει κάτω..............

Φωναζουν τον φυσιοθεραπευτή που ειναι φυσιοθεραπευτρια ομορφακια....ε μετα....βαλε οσο προδερμ θελεις :mrgreen:

:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

κατι τετοιο...ιδρωτιλα...

πείτε μου τα νέα σας? Πως τα περάσατε στην συνάντηση?

να εισαι στην επομενη ελενιτσα να μαθεις...

τουλαχιστον εσυ κατεληξες σε νυφικο. η ασπα, θα αναβαλλει το γαμο της μαλλον μεχρι να το βρει...

ρε κοριτσια ποτε ειπαμε πεφτει το Πασχα?

4/4 μητσακιον. θα πας πουθενα?

γιατι στις 11/4 πρεπει να εχεις γυρισει.

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Καλύτερα έτσι βέβαια γιατί μπορώ ανα πάσα στιγμή να γυρίσω κ να ρίξω το αη κ γα...σου στον οποιονδήποτε από όλους...

α εγω μπινελικωνω ουτως η αλλος:tongue::tongue::tongue:τον φοβο μου να χουνε μουαχιχι:tongue:

PlbZp2.png

Διαφημίσεις

Α εμένα τότε με βλέπω στον επόμενο χρόνο. Εκτός κι αν χωρίσω οπότε πάμε στον μεθεπόμενο...

Αστο αστο, δεν νομίζω να μας ξεπερνα καμμιά σας, πιστεψτε με...

Μη μιλάτε καθόλου γιατί εμείς μηδέν βοηθεια κ από γονείς κ από πεθερικά..... Περισσότερο βοηθησαν κάτι ξαδέρφια κ μια θεια....

Ομορφάκια το τουτού χωρά 3 καθίσματα;; Κ αν ναι άνετα;;;

δεν εχουμε 3 καθισματακια. μονο ο μπεμπακος εχει το θρονο, η χριστ. το χαμηλο, κ ο νικηφ. τπτ, με τη ζωνη του, στη μεση...

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

ρε κοριτσια ποτε ειπαμε πεφτει το Πασχα?

4/4

ελενη ξεχασα..πολυ καλες οι μετρησεις του μικρου!!μπραβο!

μαιρη με το χαμο των μωρων ξεχασα να ρωτησω το γιατρο για το εμβολιο..:|:|:(

δεν εχουμε 3 καθισματακια. μονο ο μπεμπακος εχει το θρονο, η χριστ. το χαμηλο, κ ο νικηφ. τπτ, με τη ζωνη του, στη μεση...

τυχεροι...εμεις με αυτο κυριως το κριτηριο πηραμε το τουτου!!!!!!!!και με το χωρο αποσκευων βεβαιως βεβαιως..

Αυτή που εχουν στα λεωφορεία μόνο μπροστά στην κοιλιά;;

Η Χριστιάννα, εννοείς αυτό που είναι μόνο βάση;;; χωρίς πλάτη;; Η ζωνη δεν την ενοχλέι;

Έγιναν 4 οι άντρες στην ζωή μου!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...