Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Katiamaxiking είπε:

Ο γιατρός μου είπε. Την πέμπτη πάω για υπέρηχο. Αν υποθέσουμε ότι χθες στις 3 ημέρες έπρεπε να έχει διπλασιαστεί, δλδ 4000 σήμερα είναι 5215. 

Εμένα μου φαίνεται πως είσαι πολύ έγκυος Κατια μου ! ❤️ 

πρίν από 9 λεπτά , Xristina96 είπε:

εγώ όσες άκυρες αιμορραγίες είχα ήταν βιοχημικές, ίσα που τις προλάβαινα με τεστάκι. 

γιατί έκανες και άλλη; 

μια χαρά είναι δεν διπλασιάζεται πάντα. και πέφτουν οι ρυθμοί. 

έκανες υπέρηχο;

Δε προλάβαινα καν να έχω καθυστέρηση σκέψου. Απλά είχα άκυρο αίμα μέσα στον κύκλο.

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ΜΕ ΑΓΝΟΕΙΣ;;;;;;

ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΕ ΑΓΝΟΕΙΣ;;;;;;;

ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΜΕ ΑΓΝΟΕΙΣ;;;;;ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΟΝ ΚΑΠΑΡΩΣΑ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ!!ΚΟΙΤΑ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ 1!!:evil::evil::evil::-D:-D:-D

Σορρυ σόρρυ -τα χίλια δίκια έχεις-το φτιάχνω αμέσως

byXKp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

ΜΕ ΑΓΝΟΕΙΣ;;;;;;

ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΕ ΑΓΝΟΕΙΣ;;;;;;;

ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΜΕ ΑΓΝΟΕΙΣ;;;;;ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΟΝ ΚΑΠΑΡΩΣΑ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ!!ΚΟΙΤΑ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ 1!!:evil::evil::evil::-D:-D:-D

Κανονικα εσυ πρεπει να εισαι ο Ιουνιος που θεριζουν τα σπαρτά.....να εχουμε και ενα τραχτερ και ενα σταβλο..:mrgreen:

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Για ρωτα τους ....ειναι για την φωτογραφηση :mrgreen::mrgreen:

πολυ dirty mind εισαι, αλλα μ'αρεσεις...

θα τους πω...δεν θελω τη κλασσικη φωτο που ειναι στη σειρα οι αθληταραδες, κ παιρνουν στα χερια το κοριτσι (για μενα λεω..), μη παρει καμμια περιεργη εκφραση το προσωπο τους, κανα πονακι δλδ... κατι διαφορετικο, let me think.

Αχ,βρε Ελενάκι μου...

γραψ΄τους και μην ανοιγεις κουβεντες γιατι το ενα φερνει το αλλο και θα γινεται μυλος....

Αφου βοηθανε οι δικοι σου ,κανονιστε τον γαμο και στειλτε τους προσκλητηρια σαν μακρυνοι συγγενεις,μεχρι εκει καλα ειναι.

Τωρα οικογενια ειστε μονο εσεις οι τρεις,ολοι οι αλλοι ειναι άλλες οικογενιες.;)

σωστη...συν που ολες αρχιζουμε την απαντηση με το "αχ"

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

γεια σας κοριτσια! Χτες πηγαμε παιδιατρο βαρος 6.300 υψος 63ποντους και κεφαλακι 41 καναμε και 2 εμβολια εκλαψε αρκετα ο μικρουλης! Περασα πολύ ωραια στο σπιτι μου άλλο πραγμα να εχεις την μαμα σου να σε βοηθαει ο μικρος έκατσε μια χαρα στο αεροπλανο εγω ειχα αγχωθεί μην τυχόν αρχίσει να κλαίει και δεν ξερω τι να κανω.

έκλεισα νυφικό 3 δοκίμασα και στο 4 αποφάσισα ότι αυτό ηταν 1500 έκλεισα φωτογραφο μπομπονιέρες ξενοδοχείο ανθοπωλείο και μένουν τα προσκλητήρια τωρα. Τσακώθηκα και με τον πεθερο μου και σειρά εχει η πεθερά μου. Ακουστε κοσμος ρε παιδιά παντρεύουν το παιδι τους σε 3 μήνες και ούτε φωνή ουτε ακρόαση να μιλήσουν με τους γονεις μου για τα εξοδα τι μπορεί να δωσει ο καθένας να αναλαβουν καμια δουλεια τιποτα όλα ο πατερας μου. Με παιρνει που λετε τηλ χτες και μου λεει δεν με πηρες ένα τη να δεις τι κανω τρεχουμε για τον γαμο του λεω εσεις βλεπετε δεν κανατε τιποτα και μου λεει τι θελετε να σας βοηθήσω ποτε του λεω τωρα που τα κανονίσαμε όλα εμεις στα μερη σας του λεω ο γαμπρός δεν εχει υποχρεώσεις και μετα πηρα φορα θυμήθηκα και το καροτσι που μου έταξε και μετα όχι να πει δεν μπορω τελικα το έπαιζε κινεζος και αρχιζω τον ξεφτίλισα κοριτσια του τα μαζευα καιρο ακουστε και τι του ειπε η μανα του αφου θες γαμο καντον μονο σου του λεει μανα με ένα παιδι πως σας ακούγεται? Τα πήρα κοριτσια να μην τον αφήνουν μια φοορα να χαρει τον κανουν συνέχεια χαλια τα νουμερα. Αυτή να δειτε τι θα ακούσει διοτι ανακατευεται πολύ όλα αυτά τα κανει διοτι δεν παμε να μείνουμε σπιτι της και γιατι ο γαμος θα γινει πανω. Είναι κι αλλα πολλα αλλα τι να λεω από δω γονεις παντρευουν τον γιο τους και αντι να εχουν χαρα κανουν ότι μπορουν για να χαλάσουν τον γαμο ελεος!! Και όλα αυτά αλίμονο κοριτσια δεν είναι για να δωσουν λεφτα ο πατερας μου θα πληρώσει τα παντα τι να κανει αυτό ειπα στον πατερα του αφου δεν ειστε άξιος εσεις να παντρεψετε το παιδι σας θα το κανουμε εμεις που ειμαστε ξένοι καλα δεν του ειπα ρε κοριτσια?

Σας κουρασα ε?

οριστε μαρη με συγχησες κ δεν εγραψα τιποτα για τον μπεμπακο σου ο οποιος φτου φτου σκορδα μεγαλωνει με γοργους ρυθμους το πουλακι μου!!!οσο για το αεροπλανο μπραβο του!!!ιπταμενο κ τζεντλεμπεμπε!!

PlbZp2.png

Φεβρουάριος (καρναβάλια):kimi

Απριλιος(..ηρθε η ανοιξη..):ΕΥΗ Γ

Μαίος (μαζί με τα γαίδούρια) : tzia και Θεανώ

Iούλιος (καυτός) : Αλέκα με ''καλιακούτσα΄΄ την ωραία Ελένη1

Aυγουστος (με τις παχιες μύγες) : mitsaki

Σεπτέμβριος (με τα σπουργίτια): wonderwoman

Οκτωβριος (με την Εθν. Εορτή): κοτοπουλάκι και μεφη

Νοέμβριος (με τις πιο όμορφες αποκαλύψεις): Ομαδική

Δεκέμβριος (γιορτινή κατακλείδα) : Ομορφάκια (με τόσες ωραίες φωτο σου έρχεται όρεξη για σεξ!)

byXKp2.png

Διαφημίσεις

Κανονικα εσυ πρεπει να εισαι ο Ιουνιος που θεριζουν τα σπαρτά.....να εχουμε και ενα τραχτερ και ενα σταβλο..:mrgreen:

:-D:-D:-D:-D:-D:-DΕσύ κοπέλα μου δεν υπάρχεις!!!Μου θυμίζεις τον αδερφό μου!!!Λίγα λές αλλά πετυχημένα!!

Ελένη26,σ'αυτό το τρυπάκι ολες μπήκαμε!!Γιατί να μαλώσεις εσύ και ο άντρας σου να μη μιλάει!!!!Αυτά ο αντρας σου πρέπει να τα λυσει με τους γονείς του,όχι εσύ!!!Απλά καταλαβαίνω πώς νιώθεις!!!Θα πληρώσουν οι γονείς σου ένα κάρο λεφτά και μετά αυτοί θα βγαίνουν και θα λένε "Καναμε έναν γάμο!!!!!!"!!!!!!

θα τους πω...δεν θελω τη κλασσικη φωτο που ειναι στη σειρα οι αθληταραδες, κ παιρνουν στα χερια το κοριτσι (για μενα λεω..), μη παρει καμμια περιεργη εκφραση το προσωπο τους, κανα πονακι δλδ... κατι διαφορετικο, let me think.

χμ......φοιτητες δεν ειπες????

Λοιπον εισαι εσυ καθηγητρια πανω στην εδρα ....ενας λυνει ασκηση στον πινακα και οι υπολοιποι κοιτανε..αν την κανει σωστα....

...........Κρατας χαρακα.........:rolleyes::rolleyes:

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

χμμμ απεναντι απο το σπιτι μου ειναι το γηπεδο κ το τι βλεπουν τα ματακια μου καθε μερα....θου κυριε :tongue::tongue:

λοιπον κατι σε μαζοχιστικο σου κανει ξερεις εμεις με τα μαστιγια κ αυτοι να περνουν καμψεις:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:ουαου!!!

PlbZp2.png

Λοιπον εισαι εσυ καθηγητρια πανω στην εδρα ....ενας λυνει ασκηση στον πινακα και οι υπολοιποι κοιτανε..αν την κανει σωστα....

ρε ελενιτσα, εγω τους θελω με αυτη την εμφανιση. φανελιτσα-σορτσακι. δεν τους θελω με το γιακαδακι! ειναι γενικα αδικο κ αντιφεμινιστικο αυτο που γινεται. ενταξει οι αντρες να χαρουν(?), οι γυναικες να μην χαρουν?

διορθωσε το concept.

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Αχ,βρε Ελενάκι μου...

γραψ΄τους και μην ανοιγεις κουβεντες γιατι το ενα φερνει το αλλο και θα γινεται μυλος....

Αφου βοηθανε οι δικοι σου ,κανονιστε τον γαμο και στειλτε τους προσκλητηρια σαν μακρυνοι συγγενεις,μεχρι εκει καλα ειναι.

Τωρα οικογενια ειστε μονο εσεις οι τρεις,ολοι οι αλλοι ειναι άλλες οικογενιες.;)

αυτό θα κάνω και ας τους να ψάχνουν μετα που θα μείνουν ποιος θα την χτενίσει που είναι η εκκλησία το κέντρο.και όταν του λεω του αντρα μου δεν θελω να ερθουν μου λεει γονεις μου είναι και μου ανεβαίνει η πιεση όταν το ακουω ωραίοι γονεις του λεω. Όταν εμεινα εγκυος αντι να τον εμψυχώσουν λιγο διοτι μικρος είναι δεν ηταν προετοιμασμένος τι του ελεγαν πω πω τι εκανες και παει τωρα πως θα τα καταφέρεις και τέτοια.αντι να χαρουν

97ehp2.pngUBTSp3.png

Διαφημίσεις

:mrgreen::mrgreen:κοντα ειμαστε!!χαρακα μαστιγιο...το ξυλο δεν το γλυτωνουν!!:tongue:

PlbZp2.png

:mrgreen::mrgreen:κοντα ειμαστε!!χαρακα μαστιγιο...το ξυλο δεν το γλυτωνουν!!:tongue:

τα αγορια? τα ζουμπουρλουδικα? δεν θελω να τους φερεστε ετσι... παλιοθηλυκα... με αγαπη κ προδερμ θελω...

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

αυτό θα κάνω και ας τους να ψάχνουν μετα που θα μείνουν ποιος θα την χτενίσει που είναι η εκκλησία το κέντρο.και όταν του λεω του αντρα μου δεν θελω να ερθουν μου λεει γονεις μου είναι και μου ανεβαίνει η πιεση όταν το ακουω ωραίοι γονεις του λεω. Όταν εμεινα εγκυος αντι να τον εμψυχώσουν λιγο διοτι μικρος είναι δεν ηταν προετοιμασμένος τι του ελεγαν πω πω τι εκανες και παει τωρα πως θα τα καταφέρεις και τέτοια.αντι να χαρουν

ειπαμε ειναι γονεις του οσο καθαρματα απ οτι λες κ να ειναι!!συγκεντρωσου κ μην αναλωνεσαι σε παπαρ@#@!ςη ζωη ειναι ωραια μαρη!!πηγες το ταξιδακι σου ειδες τους γονεις σου,το μωρακι σου ενα κουκλι υγιεστατο,ετοιμαζεσαι να παντρευτεις τον ανθρωπο που αγαπας κ μου ασχολεισαι με φελους???:confused:

PlbZp2.png

οσο κ αν νευριαζουμε αυτο ειναι που λενε...γονεις μου ειναι. τι να κανουμε? δεν τους διαλεγεις, πανε σετακι με τον συζυγο. αλλα μαλλον ειναι "μακρυα" απο το παιδι τους, για να το εμψυχωσουν.

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...