Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Terry1986 είπε:

Θα σηκωθω να φυγω αν ειναι το τριημερο να αδειασει το κεφαλι μ!! Δεν παλευεται! Μακαρι να πανε ολα καλα!!! 😀 θελω να ελπιζω αλλα φοβαμαι κιολας να κανω ονειρα κ να εχω ελπιδες! Ειναι πολυ ντεμι οπως ειπες κ νομιζω εχοντας περάσει διαφορα ανα εμβρυομεταφορά αυτο που μ εχει συμβει αλλη μια φορα ειναι το πιο ψυχοφθορο... 🙏

κρατα μια ελπιδα. ξερω ειναι δυσκολο, αλλα εχουμε δει πολλα. καλα θα κανεις να φυγεις και γενικα να κανεις οτι εχεις αναγκη για να εισαι ηρεμη.

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημεραααα.....Μεφη αν αυτη ειναι η οικογενειουλα σου περαστικα...και οσο μπορεις μακρια κ αγαπημενοι....για το καλο σας....τι να πει κ το μωρο της αδερφης σου???

Είναι η οικογενειούλα ΤΟΥ και εδώ και 6 μηνες δεν τις βάζω μέσα στο σπίτι μου γιατί κόντεψα να αποτρελλαθώ και γω μαζί μ'αυτές!!Μπορεί να είναι ακραία συμπεριφορα,αλλά μονο έτσι ηρέμησα!!!ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!!!:mad:Η αδερφρή του άντρα μου είναι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

σιγα μαρη.μη με φας...πωπω..ωραια οικογενεια,,,ο αντρουλης σου τι λεει???καλα κανεις κ τις εχεις απομακρυνει..ειδικα εαν υπαρχει επικυνδινο ιστορικο δεν ειναι να παιζουμε με τα παιδακια μας...αλλα επιμενω εσυ γλυτωσες..το καημενο το μωρακι το βλεπει καθολου ο αντρας σου???

Διαφημίσεις

καλημερουδια...εγραφα και τα σβησε όλα...βαριεμαι να τα ξαναγραψω...θα τα πουμε στην πορεια...Ενα θα σας πω, απο τις 7.30 η ωρα ειμαι στο γραφειο σημερα....

Τι δεν κατάλαβες Θεανώ μου-γυμνή φωτογράφηση θα κάνουμε λόγω κρίσης.

Τα μωρά απογορεύονται όμως-Ξεβεντουζώνεις-τσιτσιδώνεσαι-διαλέγεις μήνα-φωτογραφίζεσαι

τελικα εχω πολλα κοινα με ΤΖΟΥΛΙΑ και οι δυο ολο με μπουκαλια ασχολουμαστε...

:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Με τον αντρα μου ειμασττε να τον σκοτωσω,το παιδι μου μου κανει την ζωη μου κολαση,κα ερχομαι να κανω την εξης ερωτηση...γιατι οι αντρες ναμην φυτρωνουν σαν τα λαχανα? ειναι αναγκη να εχουν μανα αδερφο και ολα τα ενοχλητικα επακολουθα?

δεν ασχολουμαστε με τους αντρες εχουμε πει...εδω τα λεμε και ξεσπαμε.

Καλημέρες στις όμορφες !!!!!

:rolleyes::rolleyes::rolleyes: καλημερα τσ τσ

Όταν έχουν τρελλή μάνα(αποδεδειγμένα με νευρικά),πατέρα στην κοσμάρα του και μια αδερφή που στα 40 αποφάσισε να κάνει παιδί για να τυλίξει τον πρώην γκομενό της αλλά αυτός δεν δέχτηκε ούτε να δεί το παιδί μια φορά,όχι να την παντρευτεί και αυτή παίρνει χάπια γιατί έχει αποτρελλαθεί και έχει παρατήσει το μωρό της και ασχολείται συνέχεια με την δική σου οικογένεια και μανα και κόρη βγάζουν συνέχεια ζήλια,τότε τί κάνεις;;;;;Αυτοκτονείς;;;;Άσε,μια χαρά είσαι εσύ αν έχει αδερφό!!!!

!!!!!

ελα να κανουμε κλαμπ όποιες εχουν τρελα σογια...

λοιπον σε καμια ωρα θα εχω εξετασεις αδεφουλας μου....κατι προβληματακια εχει...να εισαστε μεσα να ψαξουμε μαζι...ΑΛΕΚΑ κ ΕΥΗΓ κ ολες δηλαδη...μην καθομαστε...

οβερ!!!!!

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑ!!!

ΜΑΙΡΟΥΛΑ ΒΑΛΤΟ ΤΕΡΜΑ!!!ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ Κ ΠΑΛΙ!!!

Βρε Μεφη μου διαβασα αυτο που εγραψες κ τι να πω....τουλαχιστον ηρεμησες εσυ!!το μωρακι ποιος το μεγαλωνει?

σιγα μαρη.μη με φας...πωπω..ωραια οικογενεια,,,ο αντρουλης σου τι λεει???καλα κανεις κ τις εχεις απομακρυνει..ειδικα εαν υπαρχει επικυνδινο ιστορικο δεν ειναι να παιζουμε με τα παιδακια μας...αλλα επιμενω εσυ γλυτωσες..το καημενο το μωρακι το βλεπει καθολου ο αντρας σου???

Το μωράκι μεγαλώνει με την τρελλή και άχετη γιαγιά του!!Οταν γεννήθηκε(Τον Απρίλιο γίνεται 1 ετους)΄πήγα να το δώ στο νοσοκομείο την 2η μέρα.Το είχε αγκαλιά η γιαγια και το μωρό ήταν μαύρο μελανιασμένο και η κουνιάδα μου βαφοταν!!!!!!!!Τους λέω γιατί είναι το μωρό μαυρο;;;;Και μου λένε "Τρελλή είσαι,δεν έχει τίποτα το μωρό!!"Το αρπα΄ζω,τρέχω στις νοσοκόμες και αρχισαν να το κάνουν τεχνητη αναπνοή μπροστά μου!!Εγώ 2,5 μηνών έγκυος με αποκόλληση,κόντεψα να αποβάλλω από το σοκ!!!Και έρχεται η πεθερά μου και με ρωτάει"Πάει;;Πέθανε το μωρό μας:;"Για να καταλέβετε τον βαθμό της τρέλλας ,της ασχετοσύνης και της ανευθυνοτητάς τους!!Το μωρό τελικά παρουσίασε κρίσεις άπνοιας και νοσηλεύτηκε 15 ημέρες Αλεξανδρούπολη στην εντατική!!Κάθε μέρα πήγαινα και το έβλεπα,μεχρι να βγεί η μάνα του από το Νοσοκομείο,ενώ ο γιατρός μου είχε απαγορεύσει τις μετακινήσεις,της βρήκα την συσκευή παρακολούθησης,πήγαινα το έκανα μπάνιο,όταν γύρισε και άλλα πολλά!!Είπα να ξεχάσω ΟΛΑ ΑΥΤΑ που μου είχαν κάνει 5 χρόνια (και ήταν παρα πολλα και χοντρά)γιατί λυπόμουν το μωράκι!!!Και το ευχαριστώ ξέρεις ποιό ήταν;;;;Οταν η Εφούλα έκανε την αλλεργία και είμασταν στην Αλεξανδρούπολη για μια εβδομάδα και εγώ 8,5 μηνών έγκυος δεν ήρθαν να την δούν ούτε μια φορά!!Τότε είπα οτι εγώ ξανά με ζώα και άκαρδους ανθρώπους δεν ασχολούμε!!!

Ο άντρας μου δεν προλαβαίνει τα δικά του παιδιά να δεί,αυτό πότε να το δει;;;;

Και Αλέκα οι φασαρίες γι'αυτό γίνονατια,γιατί αναγνωρίζει οτι έχω σε όλα δίκιο αλλά θέλει να τις μιλάω αλλά εμένα μου έχουν γυρίσει τα μυαλά ανάποδα και δεν το δέχομαι με τίποτα!!!!

Τι δεν κατάλαβες Θεανώ μου-γυμνή φωτογράφηση θα κάνουμε λόγω κρίσης.

Τα μωρά απογορεύονται όμως-Ξεβεντουζώνεις-τσιτσιδώνεσαι-διαλέγεις μήνα-φωτογραφίζεσαι

so simple.........

καλημερα απο το πιπινι της παρεας....

ΜΑΙΡΟΥΛΑ ΝΑ ΖΑΗΣΕΙΣ ΝΑ ΣΕ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕΕ ΟΛΟΙ Κ ΕΣΥ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΜΩΡΑΚΙΑ Κ ΑΝΤΡΟΥΛΗ..

ΟΜΟΡΦΑΚΙΑ καλοριζικο το αμαξι...καλοταξιδο...κ παντα να εχεις ενα δευτερο κλειδι στην τσαντα,...απο που το πηρατε??εμεις απο ΚΑΛΤΣΟΥΝΗ...

ΜΕΦΗ ειπαν οι γερμανοι να σε πουλησουμε αλλα εμεις τα ζωα δε σε δινουμε....100δις πιανεις λενε.....

οσο για το ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ δε με χαλαει καθολου γιατι ειμαι φαλαινα με μπριο κ κεφι κ με ζηλευετε...

σκεφτομαι τι αλλο θα σχολιασω κ ερχομαι..

BEST CAR. παντως καμμια αλλη δεν εχει δηλωσει συμμετοχη για Φεβρουαριο! να το ξερεις...

επισης για ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ προτεινω το ακρως αντιθετο της ΟΜΟΡΦΑΚΙΑΣ τη ΜΕΦΗ(γερε χρονε φυγε τωρα)

αντε...φερε κ τη Μεφη...ειπαμε τη βασικη προυποθεση...

κ σας δινω κ το κονσεπτ για να μη ταλαιπωριστε...αρχισα πρωι πρωι, αλλα δεν πειραζει, εγω δεν απεργω ποτε!

το κονσεπτ θα ειναι... οσες ειμαστε τελικα, το σκηνικο δεν μπορω να το σκεφτω ακομα, αλλα σιγουρα θα ειμαστε ή σε μπεκ κοντα, ή σε κανα χωραφι που ποτιζεται...τετοια πραγματα, συνειρμικα...;)

Πάω και εγώ να ταϊσω. Αν σας προλάβω έχει καλώς αλλιώς καλή σας νύχτα.... Εμένα σε ποιο μήνα να με βάλετε? Μάλλον Απρίλιο που μου αρέσει ή Δεκέμβριο που επίσης μου αρέσει!!!

αντε...ελα κ εσυ Δεκεμβριο. 1000 καλοι χωρανε!

ολη μερα δεν μπηκα γιατι μπεμπονι κατι εχει παθει....ολη μερα γκρινιαζοκλαιει κ τρωει συνεχεια!!!!!εφαγε τουλαχιστον 7 μπουκαλια αντι για 4-5...σε μια μερα...βαρεθηκα να πλενω κ να αποστειρωνω....δεν ξερω να ανησυχισω???πυρετο δεν εχει..σαλια εχει...

τελικα εχω πολλα κοινα με ΤΖΟΥΛΙΑ και οι δυο ολο με μπουκαλια ασχολουμαστε...

:-D:-D:-D:-D:-D

Ελένη καλορίζικο το τουτού καλοτάξιδο!!!

Λιτσάκι περαστικά στα μικρά, θα περάσει μην στενοχωριέσαι..

Ελένη1 400 ευρώ πήγε η δωρεάν δημόσια υγεία...και πολλά τους είναι!!

ευχαριστω αννουλα!

κ παρα πολλα τους ειναι, αλλα μονο τον μπαμπα να σκεφτεσαι οτι "κοστιζει" πολυ περισσοτερα. περαστικα να ειναι!

λοιπον σε καμια ωρα θα εχω εξετασεις αδεφουλας μου....κατι προβληματακια εχει...να εισαστε μεσα να ψαξουμε μαζι...ΑΛΕΚΑ κ ΕΥΗΓ κ ολες δηλαδη...μην καθομαστε...

περιμενουμε.... εγω θα τις μιλησω για τη συλληψη, αυτο ξερω μονο, κ τις κλασσικες στασεις, κατακορυφο, ψαλιδακια(που λεει κ η ασπα)...

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Το μωράκι μεγαλώνει με την τρελλή και άχετη γιαγιά του!!Οταν γεννήθηκε(Τον Απρίλιο γίνεται 1 ετους)΄πήγα να το δώ στο νοσοκομείο την 2η μέρα.Το είχε αγκαλιά η γιαγια και το μωρό ήταν μαύρο μελανιασμένο και η κουνιάδα μου βαφοταν!!!!!!!!Τους λέω γιατί είναι το μωρό μαυρο;;;;Και μου λένε "Τρελλή είσαι,δεν έχει τίποτα το μωρό!!"Το αρπα΄ζω,τρέχω στις νοσοκόμες και αρχισαν να το κάνουν τεχνητη αναπνοή μπροστά μου!!Εγώ 2,5 μηνών έγκυος με αποκόλληση,κόντεψα να αποβάλλω από το σοκ!!!Και έρχεται η πεθερά μου και με ρωτάει"Πάει;;Πέθανε το μωρό μας:;"Για να καταλέβετε τον βαθμό της τρέλλας ,της ασχετοσύνης και της ανευθυνοτητάς τους!!Το μωρό τελικά παρουσίασε κρίσεις άπνοιας και νοσηλεύτηκε 15 ημέρες Αλεξανδρούπολη στην εντατική!!Κάθε μέρα πήγαινα και το έβλεπα,μεχρι να βγεί η μάνα του από το Νοσοκομείο,ενώ ο γιατρός μου είχε απαγορεύσει τις μετακινήσεις,της βρήκα την συσκευή παρακολούθησης,πήγαινα το έκανα μπάνιο,όταν γύρισε και άλλα πολλά!!Είπα να ξεχάσω ΟΛΑ ΑΥΤΑ που μου είχαν κάνει 5 χρόνια (και ήταν παρα πολλα και χοντρά)γιατί λυπόμουν το μωράκι!!!Και το ευχαριστώ ξέρεις ποιό ήταν;;;;Οταν η Εφούλα έκανε την αλλεργία και είμασταν στην Αλεξανδρούπολη για μια εβδομάδα και εγώ 8,5 μηνών έγκυος δεν ήρθαν να την δούν ούτε μια φορά!!Τότε είπα οτι εγώ ξανά με ζώα και άκαρδους ανθρώπους δεν ασχολούμε!!!

Και Αλέκα οι φασαρίες γι'αυτό γίνονατια,γιατί αναγνωρίζει οτι έχω σε όλα δίκιο αλλά θέλει να τις μιλάω αλλά εμένα μου έχουν γυρίσει τα μυαλά ανάποδα και δεν το δέχομαι με τίποτα!!!!

χαιρομαι που εδειξες ανωτεροτητα! κανε το σωστο την ωρα που πρεπει κ ξαναφυγε... αυτο κανω κ εγω, με ατομα που χαλιεμαι... κ ειλικρινα, ουτε ευχαριστω δεν θελω να ακουσω. μονο να ξαναφυγω...

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

χαιρομαι που εδειξες ανωτεροτητα! κανε το σωστο την ωρα που πρεπει κ ξαναφυγε... αυτο κανω κ εγω, με ατομα που χαλιεμαι... κ ειλικρινα, ουτε ευχαριστω δεν θελω να ακουσω. μονο να ξαναφυγω...

Δυστυχώς.Ομορφάκια,έτσι είμαι!Ή που θα είμαι πολύ καλή και θα γίνομαι χαλί να με πατήσεις,αλλά αν πατήσεις ευαίσθητο κουμπί(που είναι τα παιδιά μου και οι γονείς μου και ο αδερφός μου) τότε έχεις φάει Χ μια για πάντα!!!!

Kτάτα τις αποστασεις γιατι τετοιοι ανθρωποι μονο μανούρες μπορουν να σου προσφερουν .....κατι ξερεις και δεν μιλας λοιπον...

αντε...φερε κ τη Μεφη...ειπαμε τη βασικη προυποθεση...

κ σας δινω κ το κονσεπτ για να μη ταλαιπωριστε...αρχισα πρωι πρωι, αλλα δεν πειραζει, εγω δεν απεργω ποτε!

το κονσεπτ θα ειναι... οσες ειμαστε τελικα, το σκηνικο δεν μπορω να το σκεφτω ακομα, αλλα σιγουρα θα ειμαστε ή σε μπεκ κοντα, ή σε κανα χωραφι που ποτιζεται...τετοια πραγματα, συνειρμικα...;)

.

Οσες θηλαζουμε θα πιτσιλαμε και γαλατα....τι σαμπανια και μ@λ@κιες...:tongue:

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Καλημέρα σε όλες. Ομορφάκια καλορίζικο το αυτοκίνητο, καλοτάξιδο να είναι.

Μέφη όταν διάβασα την ιστορία σου, για άλλη μια φορά μου ήρθε στο μυαλό η φράση "μερικοί άνθρποι πρέπει να απαγορεύεται να κάνουν παιδιά" Το θέμα είναι ότι όσο περισσότερο ασχολείσαι τόσο περισσότερο θα στεναχωριέσαι, όμως και τι να κάνεις από την άλλη...

Όσο για το ημερολόγιο βρωμίτσες... πήρατε φόρα μετά την Τζούλια και ποιος σας πιάνει. Λοιπόν έγω λέω να μπω στον μήνα Μάρτιο... που έρχονται και τα χελιδόνια. Βάλτε με κι εμένα στην λίστα γιατί δε σκαμπάζω πολλά από αυτά

I6lrp2.png UKa4p2.png 8nsbp2.png

καλημερα απο αλλη μια ομορφη!!!!

θα εχω ολο το πρωινο ανοιχτο το πισι κ θα πηγαινοερχομαι..

εχω κι εγω κατι τετοια νουμερα.....βεβαια δεν κανουν και τοσο χοντρες μλκς,αλλα κι εγω απο μακρια τους εχω....

ενα 5ωρο σπαστο το κοιομηθηκα!!!να πω κι ευχαριστω τα μωρακια μου!!!αλλα επρεπε να με δειτε!!!απο τις 4.30,μεχρι τις 6παρα 15 ετρεχα για αντιβιωσεις.αερολιν και ταισματα!!ναναι καλα κι ο λουκ που μου μειωνει το χρονο...βρηκα κ κολπο για τα σιροπια..τους τα δινω με τη θηλη του μπιμπερο-τα βαζω μεσα με συριγγα οταν αρχισουν να ρουφανε και στο καπακι βαζω κ λιγο βρασμενο νερο για να παρουν και οτι εμεινε στα τοιχωματα!!!καλο???ο στρατος τα πινει το καλο μου κατευθειαν απο τη συριγγα!!τωρα ταιζω μπεμπη..

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

Καλημέρα σε όλες. Ομορφάκια καλορίζικο το αυτοκίνητο, καλοτάξιδο να είναι.

Μέφη όταν διάβασα την ιστορία σου, για άλλη μια φορά μου ήρθε στο μυαλό η φράση "μερικοί άνθρποι πρέπει να απαγορεύεται να κάνουν παιδιά" Το θέμα είναι ότι όσο περισσότερο ασχολείσαι τόσο περισσότερο θα στεναχωριέσαι, όμως και τι να κάνεις από την άλλη...

Όσο για το ημερολόγιο βρωμίτσες... πήρατε φόρα μετά την Τζούλια και ποιος σας πιάνει. Λοιπόν έγω λέω να μπω στον μήνα Μάρτιο... που έρχονται και τα χελιδόνια. Βάλτε με κι εμένα στην λίστα γιατί δε σκαμπάζω πολλά από αυτά

Εσύ παιδί μου με την αδυναμία που έχεις τον Σεπτέμβριο μα τα σπουργιτάκια πρέπει να μπείς!!!:-D

Δεν ασχολόυμε καλέ με τις τρελλές!!Σου λέω δεν τις μιλάω εδώ και 6 μήνες και έχουν σκυλιάσει!!Ολο πάνε στον άντρα μου και κλαίγονται και θέλουν να έρθουν να μου ζητήσουν συγνώμη ...και...και....

ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...