Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Terry1986 είπε:

Θα σηκωθω να φυγω αν ειναι το τριημερο να αδειασει το κεφαλι μ!! Δεν παλευεται! Μακαρι να πανε ολα καλα!!! 😀 θελω να ελπιζω αλλα φοβαμαι κιολας να κανω ονειρα κ να εχω ελπιδες! Ειναι πολυ ντεμι οπως ειπες κ νομιζω εχοντας περάσει διαφορα ανα εμβρυομεταφορά αυτο που μ εχει συμβει αλλη μια φορα ειναι το πιο ψυχοφθορο... 🙏

κρατα μια ελπιδα. ξερω ειναι δυσκολο, αλλα εχουμε δει πολλα. καλα θα κανεις να φυγεις και γενικα να κανεις οτι εχεις αναγκη για να εισαι ηρεμη.

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

αντε παρτην ομορφομανα με το καινουριο τουτου κι ελατε στην πατριδα,τη φτωχομανα οπως λεει κι ο στελαρας...

Λέμε τώρα......

Αντε καληνύχτα κοριτσάρες!!!Πάω να βεντουζώσω και εγώ τώρα!

byXKp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

οκ!!!εγω παω να βεντουζωθω στο κρεβατι διπλα στα μωρα μου!!!για ποσο δεν ξερω!!!!

φιλακια ρουφηχταα!!!!

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

Μαρίτσα βάλτα με τη σειρά....έχεις κουρκουτιάνει-πρόσεχε μη δώσεις στα μωρά την αντιβίωση του Στράτου

Φεβρουάριος (καρναβάλια):kimi

Απριλιος(..ηρθε η ανοιξη..):ΕΥΗ Γ

Μαίος (μαζί με τα γαίδούρια) : tziatheano1980

Iούλιος (καυτός) : Αλέκα με ''καλιακούτσα΄΄ την ωραία Ελένη1

Aυγουστος (με τις παχιες μύγες) : mitsaki

Νοέμβριος (με τις πιο όμορφες αποκαλύψεις): Ομαδική

Δεκέμβριος (γιορτινή κατακλείδα) : Ομορφάκια (με τόσες ωραίες φωτο σου έρχεται όρεξη για σεξ!

βαλτε κ μενα τον Μαιο μαζι με τα γαιδουρακια:P:p

iMLpp3.png

καλημερα απο το πιπινι της παρεας....

ΜΑΙΡΟΥΛΑ ΝΑ ΖΑΗΣΕΙΣ ΝΑ ΣΕ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕΕ ΟΛΟΙ Κ ΕΣΥ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΜΩΡΑΚΙΑ Κ ΑΝΤΡΟΥΛΗ..

ΟΜΟΡΦΑΚΙΑ καλοριζικο το αμαξι...καλοταξιδο...κ παντα να εχεις ενα δευτερο κλειδι στην τσαντα,...απο που το πηρατε??εμεις απο ΚΑΛΤΣΟΥΝΗ...

ΜΕΦΗ ειπαν οι γερμανοι να σε πουλησουμε αλλα εμεις τα ζωα δε σε δινουμε....100δις πιανεις λενε.....

οσο για το ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ δε με χαλαει καθολου γιατι ειμαι φαλαινα με μπριο κ κεφι κ με ζηλευετε...

σκεφτομαι τι αλλο θα σχολιασω κ ερχομαι..

Διαφημίσεις

Πάω και εγώ να ταϊσω. Αν σας προλάβω έχει καλώς αλλιώς καλή σας νύχτα.... Εμένα σε ποιο μήνα να με βάλετε? Μάλλον Απρίλιο που μου αρέσει ή Δεκέμβριο που επίσης μου αρέσει!!!

ολη μερα δεν μπηκα γιατι μπεμπονι κατι εχει παθει....ολη μερα γκρινιαζοκλαιει κ τρωει συνεχεια!!!!!εφαγε τουλαχιστον 7 μπουκαλια αντι για 4-5...σε μια μερα...βαρεθηκα να πλενω κ να αποστειρωνω....δεν ξερω να ανησυχισω???πυρετο δεν εχει..σαλια εχει...

τελικα εχω πολλα κοινα με ΤΖΟΥΛΙΑ και οι δυο ολο με μπουκαλια ασχολουμαστε...

και εμεινα μονη μου παλι ....σε ποιον να πω τον πονο μου οεοοοοο?

Με τον αντρα μου ειμασττε να τον σκοτωσω,το παιδι μου μου κανει την ζωη μου κολαση,κα ερχομαι να κανω την εξης ερωτηση...γιατι οι αντρες ναμην φυτρωνουν σαν τα λαχανα? ειναι αναγκη να εχουν μανα αδερφο και ολα τα ενοχλητικα επακολουθα?

iMLpp3.png

τι να πω μαρη εγω???????????????εχω πεθερα και 2 γιαγιαδες του που η μια ειναι χειροτερη απο 10 πεθερες μαζι...τι σου κανε ο αχαηρευτος????ειχε το θρασσος να θελει να κανετε σεξ???να κοιμηθητε μαζι??τι ?

Διαφημίσεις

Ελένη καλορίζικο το τουτού καλοτάξιδο!!!

Λιτσάκι περαστικά στα μικρά, θα περάσει μην στενοχωριέσαι..

Ελένη1 400 ευρώ πήγε η δωρεάν δημόσια υγεία...και πολλά τους είναι!!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!!!!

Μαρίτσα βάλτα με τη σειρά....έχεις κουρκουτιάνει-πρόσεχε μη δώσεις στα μωρά την αντιβίωση του Στράτου

Φεβρουάριος (καρναβάλια):kimi

Απριλιος(..ηρθε η ανοιξη..):ΕΥΗ Γ

Μαίος (μαζί με τα γαίδούρια) : tzia

Iούλιος (καυτός) : Αλέκα με ''καλιακούτσα΄΄ την ωραία Ελένη1

Aυγουστος (με τις παχιες μύγες) : mitsaki

Οκτώβριος(Γιατί πάνω απ'όλα είμαι μάνα εγώ!!!):ΜΕΦΗ

Νοέμβριος (με τις πιο όμορφες αποκαλύψεις): Ομαδική

Δεκέμβριος (γιορτινή κατακλείδα) : Ομορφάκια (με τόσες ωραίες φωτο σου έρχεται όρεξη για σεξ!

ολη μερα δεν μπηκα γιατι μπεμπονι κατι εχει παθει....ολη μερα γκρινιαζοκλαιει κ τρωει συνεχεια!!!!!εφαγε τουλαχιστον 7 μπουκαλια αντι για 4-5...σε μια μερα...βαρεθηκα να πλενω κ να αποστειρωνω....δεν ξερω να ανησυχισω???πυρετο δεν εχει..σαλια εχει...

τελικα εχω πολλα κοινα με ΤΖΟΥΛΙΑ και οι δυο ολο με μπουκαλια ασχολουμαστε...

Για την φάση ανάπτυξης δεν έχεις ακόυσει χρυσό μου;;;;Μάλλον κάτι τέτοιο συμβαίνει!!Τωρα για την γκρίνια,σ'αυτή την ηλικία η όραση των παιδιών έχει βελτιωθεί σημαντικά!!Πολύ θέλει το μωρό όταν σε βλέπει όλη την ημέρα;;;;Επίσης εσύ καθε μέρα έχεις την ίδια διαθεση;;;Δεν υπάρχουν κάνα δυο μέρες το χρόνο που σε πιάνει το καλό σου;;;;Ετσι και το μωρό το έπιασε το στραβό του!!!

και εμεινα μονη μου παλι ....σε ποιον να πω τον πονο μου οεοοοοο?

Με τον αντρα μου ειμασττε να τον σκοτωσω,το παιδι μου μου κανει την ζωη μου κολαση,κα ερχομαι να κανω την εξης ερωτηση...γιατι οι αντρες ναμην φυτρωνουν σαν τα λαχανα? ειναι αναγκη να εχουν μανα αδερφο και ολα τα ενοχλητικα επακολουθα?

Όταν έχουν τρελλή μάνα(αποδεδειγμένα με νευρικά),πατέρα στην κοσμάρα του και μια αδερφή που στα 40 αποφάσισε να κάνει παιδί για να τυλίξει τον πρώην γκομενό της αλλά αυτός δεν δέχτηκε ούτε να δεί το παιδί μια φορά,όχι να την παντρευτεί και αυτή παίρνει χάπια γιατί έχει αποτρελλαθεί και έχει παρατήσει το μωρό της και ασχολείται συνέχεια με την δική σου οικογένεια και μανα και κόρη βγάζουν συνέχεια ζήλια,τότε τί κάνεις;;;;;Αυτοκτονείς;;;;Άσε,μια χαρά είσαι εσύ αν έχει αδερφό!!!!

πρωτον να πω ευχαριστω σε ολες!!!!!!!!!!!!!!

θεανω για πες εδω ειμαι εγω!!!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΑΙΡΟΥΛΑ!!ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΓΕΡΗ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙΣ ΤΑ ΘΑΥΜΑΤΑΚΙΑ ΣΟΥ,ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΑ ΠΑΝΤΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ!!!ΚΑΙ ΜΕ ΓΕΜΑΤΕΣ ΤΣΕΠΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΕΙΣ Ο,ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...