Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Jtse δεν πρέπει να είναι από τη διατροφή γιατί προσέχω πολύ (την είχα πατήσει παλιότερα). Απ' ό,τι διάβασα δεν υπάρχει σίγουρο "φάρμακο". Δοκιμάζουμε διάφορα και αν είμαστε τυχεροί μπορεί να πιάσει στο μωρό. Έτσι λένε στο προηγούμενο φόρουμ που έχει θέμα για τους κολικούς!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

ευανθια αντε με το καλο βρε καλη αρχη.......

Αλεκα πολυ παραστατικη η περιγραφη σου...εριξα πολυ γελιο!!!!!!!!!!!!

κοτοπουλακι υπομονη........δοκιμασε να της βαλεις ζεστο πανακι η θερμοφοριτσα (οχι πανω στα ρουχα η θερμοφορα καλητερα πανω απο την κουβερτουλα της)εμας παντως εκανε θαυματα!!!!!!!!!!!

iMLpp3.png

αχ ρε κοριτσια αυτο με τους κολικους............τον λυπαμαι τον μπεμπη,απο εκει που τον επιαναν μονο βραδυ τωρα εχουμε και κατα την διαρκεια της μερας......θεανω εχθες σε σκεφτομουν που ειπες για θερμοφορα,αλλα δεν εχω,αλλα μαλλον θα παρω μια να το δοκιμασω και αυτο.το τσαι απο μαραθο κανει δουλεια για λιγο.

κοτοπουλακι αυτο που ειπες εσυ τι ειναι?για πες?

αφου για να καταλαβεται εφαγε πριν μια ωρα,τον επιασαν,αρχισε το κλαμα και να μην μπορω να τον ηρεμησω,τελικα πηγα στο δεντρο,αναψα τα λαμπακια,εβαλα και μουσικη,καθησαμε διπλα να τα κοιταει και ηρεμησε και κοιμηθηκε.........

οσο για τα σπινθουρακια δνε φευγουν ουτε τα δικα μας,εβαλα μια μερα χαμομηλι σαν να εγινε κατι,μετα μου ειπε η παιδιατρος να βαλω την κρεμα που εχω της φρεζιντερμ αλλα τιποτα,χειροτερα εγιναν,τωρα λεω να ξαναβρασω χαμομηλι να του βαζω 2-3 μερες μηπως γινει δουλεια.

fCS8p3.png

καλημερούδια... Ξυπνησα από τα χαραματα, πήγα γραφειο, άφησα τα παιδια στον άντρα μου (η μανα μου ειναι άρρωστη) και γυρισα τωρα. Όταν ήρθα, βρηκα το μωρακι πάνω στην αλλαξιερα κατουρημενο πατόκορφα, τον Νικο να έχει βαλει χειρουργικη μάσκα και να τον κοιταει λες και θα κανει εγχειριση και τον Αγγελο νηστικό. Δεν παραπονιεμαι όμως, μου αρκει που ειναι τα παιδακια μου καλά. Θα περασει, που θα παει?? Θα περάσει ο καιρός!! Τουλάχιστον να τη βγαλουμε έτσι μέχρι τα Χριστουγεννα

χαχαχαχαχαχαχαχα μεσα σε ολη την κουραση μου με εκανες και γελασα:P:p:p:p

πω πω τετοιες στιγμες πρεπει να βγαζεις φωτογραφια να τις εχεις ενθυμιο!!!!!!!

fCS8p3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια νομίζω ότι έχουμε κολικούς (είμαι σίγουρη δηλαδή). Εδώ και 2 μέρες τα απογεύματα μέχρι τα βράδια ζορίζεται πολύ κλαίει και μαζεύει τα πόδια της και γίνεται ένα κουβάρι! Σήμερα αυτά ξεκίνησαν από το πρωί, αν και η παιδίατρος μας είπε ότι οι κολικοί έρχονται κάθε μέρα την ίδια ώρα και για το ίδιο χρονικό διάστημα. Έχει χρησιμοποιήσει μήπως καμιά σας αυτό το CARMINO BABY;; Μου είπαν ότι κάνει καλό, δεν είναι φάρμακο.

Προσωπικη εμπειρια δεν εχω για το carmino baby αλλα μια φιλη μου που μολις τελειωνει μαια μου το εχει αναφερει ως καλο.

Και εμεις ειχαμε κλαματα και χθες και προχθες απο τις 22.00 εως τις 24.00 :-(

Παντως αν εχεται πολλους κολικους θα ρωτησω την αδερφη μου να σας πω τι εδωσε στην ανηψια μου που υπεφερε μεχρι 4,5 μηνων(οχι infacolic)

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

καλημερούδια... Ξυπνησα από τα χαραματα, πήγα γραφειο, άφησα τα παιδια στον άντρα μου (η μανα μου ειναι άρρωστη) και γυρισα τωρα. Όταν ήρθα, βρηκα το μωρακι πάνω στην αλλαξιερα κατουρημενο πατόκορφα, τον Νικο να έχει βαλει χειρουργικη μάσκα και να τον κοιταει λες και θα κανει εγχειριση και τον Αγγελο νηστικό. Δεν παραπονιεμαι όμως, μου αρκει που ειναι τα παιδακια μου καλά. Θα περασει, που θα παει?? Θα περάσει ο καιρός!! Τουλάχιστον να τη βγαλουμε έτσι μέχρι τα Χριστουγεννα

α ρε Αλέκα τι τραβάς!!! Από την μια θα σου ανέβηκε η πίεση και από την άλλη θα ήθελες να βάλεις τα γέλια!!!! Έχουν πλακά οι άντρες θέλουν να βοηθήσουν και από το άγχος τους τα κάνουν μαντάρα!!!εμείς συνεχίζουμε ακάθεκτοι να κατουράμε όπου βρουμε ρουχα κουβερτες την μαμα!!!!! Να ρωτήσω κατι ολο θα κοιμάται και θα τρώει ποτε θα μεινει ξύπνιο να παιξουμε!!

97ehp2.pngUBTSp3.png

:lol::lol::lol:

To καλυτερο δωρο για την γιορτη του του εκανες!

Να ρωτήσω κατι ολο θα κοιμάται και θα τρώει ποτε θα μεινει ξύπνιο να παιξουμε!!
μετά το τρίμηνο δεν θα ξερεις τι να τον κανεις τον κο'υκλο. Περίμενε!!;)
:lol::lol::lol:

To καλυτερο δωρο για την γιορτη του του εκανες!

Σιγα; μη τον κάνω δωρο.... έγραψε στο φεις μπουκ ότι θελει τη Μπελούτσι!!:( Αφού έχει εμενα... τι να την κανει αυτη?? Αλλά άμα δεν έχει γουστο ο άνθρωπος...:rolleyes:

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Σιγα; μη τον κάνω δωρο.... έγραψε στο φεις μπουκ ότι θελει τη Μπελούτσι!!:( Αφού έχει εμενα... τι να την κανει αυτη?? Αλλά άμα δεν έχει γουστο ο άνθρωπος...:rolleyes:

Μαλλον θελει αλλαγη στα γυαλια του....

ακου την Μονικα Μπρλουτσι....μυαλλο κουκουτσι ,μυαλλο κουκουτσι:lol::lol::lol:

Διαφημίσεις

α ρε Αλέκα τι τραβάς!!! Από την μια θα σου ανέβηκε η πίεση και από την άλλη θα ήθελες να βάλεις τα γέλια!!!! Έχουν πλακά οι άντρες θέλουν να βοηθήσουν και από το άγχος τους τα κάνουν μαντάρα!!!εμείς συνεχίζουμε ακάθεκτοι να κατουράμε όπου βρουμε ρουχα κουβερτες την μαμα!!!!! Να ρωτήσω κατι ολο θα κοιμάται και θα τρώει ποτε θα μεινει ξύπνιο να παιξουμε!!

ελενακι παρακαλα οταν θα μενει ξυπνιο να μην εχει κολικους γιατι μετα θα αναρωτιεσαι ποτε θα κοιμηθει να ηρεμησουμε?????:tongue::tongue::tongue:

μετά το τρίμηνο δεν θα ξερεις τι να τον κανεις τον κο'υκλο. Περίμενε!!;)

ηθικο ακμαιοτατο αλεκα!!!!!!!!!!δεν πα να θελει και την ζιζελ!!!!θα τη βρει???οχι αααααρα????χαχχαχαχαχχααχαχαχαχαχαχα

κοριτσια ο μικρος μετα απο το κλαμα που εριξε πριν λιγο που του εβγαζα τις μυξες τωρα κραταει την πιπιλα στο χερι κοιμαται και κανει τον τροχονομο!!!!!!!!

αχ το ζουζουνι μου!!!! Άντε πότε θα μεγαλώσουν?? ¨οχι πολύ.. εκει γυρω στο τριμηνο!! Θα έχει πολύ γελιο!!

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

κοριτσια πεφτει πολλλλυυυ πλυντηριο λεμε!!!!!

για να κανω ενα γκαλοπ..εχετε στεγνωτηριο και αν ναι ποιο?ειστε ευχαριστημενες?

εχω αγανακτισει και ειμαι σε φαση να αγορασω γιατι δεν αντεχεται ουτε το απλωμα ουτε το σιδερωμα για 5 πλεον ατομα!!!!

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

Κοριτσαρες μου μολις σας διαβασα....

Αλεκακι , Ιριδακι και Δαλιδα μου να χαιρεστε τους αντρες σας!Χρονια Πολλα και ευτυχισμενα!!!!

Επιθεματα δεν εχω φορεσει ουτε μια φορα...και το γαλα μου τρεχει μονο αν το μωρο εχει να θηλασει πανω απο 5 ωρες. Με το θηλασμο κανω υπερπροσπαθεια μιας και δεν λες οτι το στηθος μου τρεχει και ποταμι...παρολα αυτα αποθηκευω εδω και 4 μερες 100-120ml καθε μερα...ο μπεμπουλης τωρα εφαγε και κοιμαται.

Ιριδακι απο φαγητα μπορεις να φας...μπιφτεκια, κοτοσουπα, γιουβαρλακια, μπριζολα μοσχαρισια, κρεταοσουπα, ψαροσουπα κτλ κτλ κτλ Εγω επισης πινω πολυ γαλα και τρωω πολυ γιαουρτι και φρουτα...μεχρι στιγμης μικρος δεν εχει κανει κολικους. Παρολα αυτα σφιγγομαστε πολυ για να κανουμε κακακια...και κανουμε απο 4-7 φορες την μερα.

Εγω εχω παρα πολυ μεγαλη βοηθεια απο την μαμα μου.Ερχεται καθε μερα κραταει και βλεπει τον μικρο και σημερα ηρθε και μου εκανε ολο το σπιτι και τα μπαλκονια. Χτες το βραδυ βγηκαμε με τον Παυλο για ποτακι (10:30 ειμασταν πισω) μου σιδερωσε, μου εκανε τα τζαμια και μου μαζεψε και το σπιτι. Προχτες που ηθελα να κοιμηθω το μεσημερι και ο μπεμπης ειχε λυσσα χωρις να ξερω τι θελει ηρθε και τον κρατησε και ξεκουραστηκα λιγο...μιλαμε για πολυ βοηθεια οχι αστεια.Την ευχαριστω μεσα απο την καρδια μου.Βεβαια να διευκρινησω οτι δεν δουλευει και μενουμε σε αποσταση 2 στενων.

waWmp3.png

9LyAp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...