Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

στο πορτ μπακαζ θα τη βαλεις???:cool:

Ωραιο αυτοκινητο ειναι...μπραβο ομορφακια μου....

οχι ρε συ... θα βαλω τα μπαγκαζια μας... εγω δεν παιρνω πολλα μαζι. παπουτσια να εχω, κ ολα οκ... καλλυντικα δεν χρειαζομαι...

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

ηθελα να ξερα τι κοπτεσαι εσυ τοσο....:rolleyes:

βρε ειναι φιλεναδα μου!!!χαχαχαχαχα!το περιμενα απο αυτο το π@ρν@@δ@ο και ελεγα ποτε θα σκασει κανα τετοιο βιντεο!!!!:tongue:

κ εμας την απαγορευει ο δρ. λογω ατυχηματων, κ σε κανενα δεν εβαλα... οποτε θελαν περπατησαν, παντως πριν το χρονο, οπως ολα τα παιδακια αλλωστε...

να δω τι θα τι κανω!!!!μπορει να το βαλω λιγακι!!!!ετσι για να πω οτι τη χρησιμοποιησα!αν δεν την αλλαξουν!!!μα εμεις και τοσα αλλα δεν επαθαν τιποτα!!!

κ φοβασαι μη σου "κοψει"...

ναι το χρυσουλι μου!!!!:tongue:

!

τωρα κοιμαται κ η δρ.

τελικα σπιραλ δεν εβαλα, ο δρ. ειπε οτι θα με αποστειρωσει πρωτα κ μετα. μου εδωσε dactarin, κ στην επομενη περιοδο. παιζει με τη τυχη του αυτος, κ δεν το ξερει...

περιμενα κ μια ωρα, εχοντας πει ψεμματα στη μανα μου οτι εχω κατσει παραπανω στη δουλεια, για να τα κρατησει, γιατι σκουζει για σπιραλ κ τετοια πραματα. η αδερφη μου λεει ή που θα μεγαλωνεις μωρα μεχρι τα 80 σου, ή αστην να το κανει να ησυχασουμε.

σε λιγο εχει κερασμααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!

και εσυ με την δικη σου τυχη καλη μου!!!:tongue::tongue:

κοριτσακια μου καλησπερα!!!!ευχομαι καταρχην σε ολους μας ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ!!!

κατα δευτερον να σας πω οτι ειμαι ενα κουρελι και σωματικα και ψυχολογικα!!!!

σημερα πηγαμε για εμβολιο τα μικρα....οι μετρησεις μας πολυ καλες!!

μπεμπης-6850,63,5 υψος κ 43,5 κεφαλι!!!

μπεμπα-5850,62 υψος κ 40 κεφαλι!

για κακη μας τυχη ομως δεν εκαναν το εμβολιο γιατι κολλησαν τελικα απο το στρατο και εχουν βρογχιολιτιδα κ τα 2 και η μπεμπα και λιγο φαρυγγιτιδα!!!!!:cry::cry::cry:αρα το augmentin και το aerolin(που θα παρει κ ο στρατος-γιατι ακομη βηχει...) θα μπουν για τα καλα στη ζωη μας για μια βδομαδα τουλαχιστον:(:(:(ανα 8ωρο και με το ζορι ξερετε..πως να πιουν τα καυμενα τα μωρουλια το σιροπι???γουλια γουλια....εγω ειμαι ενα πτωμα...ο λουκας γριπωθηκε και αυτος...να δω πως θα τα καταφερω...φυσικα δεν εχω διαβασει νεα σας!!!μπηκα να σας πω τα δικα μας να παρω λιγο κουραγιο...ευχομαι ολες να ειστε καλα και τα μπεμπονια σας ακομη καλυτερα...ομορφακια πως παει η μικρη με την ωτιτιδα?

περαστικαααααααααααααα!!ελα μωρε αφου εχεις εμας θα σαι μια χαρα!!!:P

2123031m9gdwkqlzu.gif

ολες θα παρετε!!!!!!!!!!!!!

δεν θελω να πεινατε οταν μπειτε στο Οπελακι μου!!!!!!!!!!!!

καλοταξιδοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!καλε δεν μας το χες πει!!!εκπληξη!????

¨Αντε βρε Ευάκι, κρίμα τα κακόμοιρα-εύχομαι να το περάσουν όσο πιο ανώδυνα γίνεται

Δε νομίζω να ανάβεται τζάκι στο σπίτι-κάνει λέει βρογχιολίτιδες.

Εμένα με περιμένουν δυο κατσαρόλες και ένα τηγάνι στην κουζίνα γμτ....

και πρέπει να φύγω αύριο 7 από το σπίτι για να πάω για τις κ$&*λοεξετάσεις και μετά ΤΕΒΕ.

Φτάνει η Παρασκευή και μου βγαίνει η κούραση της εβδομάδας

Και να σκεφτεις ότι το σίδερο και το μαγείρεμα μου τα κάνει η πεθερά...αλλιώς....

μην αγχωνεσαι!!!δε θα φηγουν απο την κουζινα!!εκει θα ναι κ αυριο!!πηγαινε ξεκουρασου!!!!

εγω κοριτσια αυριο θα τρεχω να βγαλω διαβατηριο στο μπεμπη!!!!!!14 φευγουμε για γερμανια!!!:P

και εσυ με την δικη σου τυχη καλη μου!!!:tongue::tongue:

περαστικαααααααααααααα!!ελα μωρε αφου εχεις εμας θα σαι μια χαρα!!!:P

καλοταξιδοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!καλε δεν μας το χες πει!!!εκπληξη!????

μην αγχωνεσαι!!!δε θα φηγουν απο την κουζινα!!εκει θα ναι κ αυριο!!πηγαινε ξεκουρασου!!!!

εγω κοριτσια αυριο θα τρεχω να βγαλω διαβατηριο στο μπεμπη!!!!!!14 φευγουμε για γερμανια!!!:P

το σκεφτομουν να το παρω καιρο τωρα, πριν το μπεμπακο. αλλα τωρα τον επιασε κολοπιλαλα τον πατερα μου, κ τσακιστηκε να τα βρει ολα να το παρω.

14/?/10.... τον απριλιο θα εχεις γυρισει?

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

http://www.in.gr/auto/image.asp?lngEntityID=53342&lngPage=3

αυτο ειναι...το θυμηθηκατε?

ενα σχεδιο κατω απο το Ζαφιρα. καλε, καταλαβαινετε τπτ απο αυτα που λεω ή μονη μου τα λεω?

ωραιο ειναι καλη μου...και νιωθω και τη χαρα σου.....μπραβο.

οχι ρε συ... θα βαλω τα μπαγκαζια μας... εγω δεν παιρνω πολλα μαζι. παπουτσια να εχω, κ ολα οκ... καλλυντικα δεν χρειαζομαι...
ε βεβαια...μικρο κοριτσι τι τα θες τα καλυντικα....

αργησε η μεταναστευση μετα τα νεα μετρα???

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

[/b]

το σκεφτομουν να το παρω καιρο τωρα, πριν το μπεμπακο. αλλα τωρα τον επιασε κολοπιλαλα τον πατερα μου, κ τσακιστηκε να τα βρει ολα να το παρω.

14/?/10.... τον απριλιο θα εχεις γυρισει?

καλα εκανε ο μπαμπας!!!πολυ ωραιο και βολικο πιστευω με τρια παιδια!!!!

δεν παω για πολυ αυτη τη φορα γιατι δεν ξερω πως θα ναι με το μωρο μαζι!!θα γυρισω 25/03...

α ειπα στον αντρα μου!αυτη τη φορα θα παμε τσιπουρα στο περαμα!!!και τι απανταει μα καλα γιατι δεν πατε καπου αλλου????πιο μακρυα δε βρηκατε??δεν ειπε σιγα μη σε ξαναπαω!!!ουαου!!

Διαφημίσεις

Ομορφακια,

Καλοτάξιδο το τουτού !!!!!!

Ευη,

περαστικα σε ολους σας

Ασπα,

Τι πας να πανεις εκει μαρή?

Να ποζαρεις για το νεο focus?

εχω ψιλη κουβεντουλα με το Μανώ και δεν σας προλαβαινω.....

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

ε βεβαια...μικρο κοριτσι τι τα θες τα καλυντικα....

σωστη η doctor!!!!

αργησε η μεταναστευση μετα τα νεα μετρα???

μα να σου πω θα το σκεφτω πολυ σοβαρα!!γιατι μονο με κανα βιντεακι θα σωθουμε στο ελλας!!!:tongue::tongue::tongue:κατι ηξερε η δολια ητζουλια και εκανε τα κουμαντα της!!:mrgreen:

καλα εκανε ο μπαμπας!!!πολυ ωραιο και βολικο πιστευω με τρια παιδια!!!!

δεν παω για πολυ αυτη τη φορα γιατι δεν ξερω πως θα ναι με το μωρο μαζι!!θα γυρισω 25/03...

α ειπα στον αντρα μου!αυτη τη φορα θα παμε τσιπουρα στο περαμα!!!και τι απανταει μα καλα γιατι δεν πατε καπου αλλου????πιο μακρυα δε βρηκατε??δεν ειπε σιγα μη σε ξαναπαω!!!ουαου!!

μοναχουλα θα πας χρυσο μου????? Ξεπορτιζουμε απο ωρα???

Ομορφακια,

Καλοτάξιδο το τουτού !!!!!!

Ευη,

περαστικα σε ολους σας

Ασπα,

Κοριτσακι μου...αν θες το τηλεφωνο του δικηγορου μου, να στο στειλω!!:-D:-D

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

μα να σου πω θα το σκεφτω πολυ σοβαρα!!γιατι μονο με κανα βιντεακι θα σωθουμε στο ελλας!!!:tongue::tongue::tongue:κατι ηξερε η δολια ητζουλια και εκανε τα κουμαντα της!!:mrgreen:

και εγω το σκεφτηκα...αλλα αυτη η σταση μωρε....η 'σκυβω σαν αυτους απο το ΟΚΑΝΑ και βαζω τα χερια πισω απο το γονατο' πώς θα γινει με την κοιλια που εχω??:P:p

221882cb0gkyh7q4.gif

Ασπα,

βρε λες?????θα το σκεφτω οσο θα μαι εκει!!!παω στην κουνιαδα μου!!να της δειξω το μπεμπη μωρε να ξελαμπικαρω και λιγο!!χιχιχι..μπας και γλυτωσω οτι περνα και η μαριανθη!

δεν πατε να κουβεντιασετε στο κρεββατι καλυτερα?

Διαφημίσεις

μαρη μεριβα πηρα 1600! σουπερ... στο Περαμα θες να σε παω? εδω διπλα? δεν θες κανενα μακρινο ταξιδακι??????? εχει κ γαμω τα πορτ μπαγκαζ.

πολύ ωραίο είναι!Πάμε για dolce vita στη Θεσ/νικη? Να βρούμε και τις άλλες?

Εγώ χωρις 3 κιλά κονσιλερ δεν είμαι για να με βλέπει κόσμος

!!14 φευγουμε για γερμανια!!!:P

Που που????Βερολίνο είναι από τις αγαπημένες μου πόλεις! Και το Μόναχο πανέμορφο.Ζηλεύωωωωωω, έχω να φύγω εξωτερικό από τη σύλληψη της μπέμπας...σνιφ-και με τα νέα μέτρα δεν προβλέπεται....

Α ο Σειρηνάκης (sirina productions) είναι γείτονας. Αν δούμε τα δύσκολα και χρειαστούμε και τρίτη δουλειά έχουμε τα κονέ!

byXKp2.png

και εγω το σκεφτηκα...αλλα αυτη η σταση μωρε....η 'σκυβω σαν αυτους απο το ΟΚΑΝΑ και βαζω τα χερια πισω απο το γονατο' πώς θα γινει με την κοιλια που εχω??:P:p

χαχαχαχαχα......με το γιωργο και το μωρο παω καλε!οχι μονη!!προς θεου!!:mrgreen:

εεε κοιτα να δεις εγω εχω το θεμα με τη μεση που με ποναει αλλα την αλλη που ειναι αναποδα ψαλιδια στο κρεββατι ισως την καταφερω!!:tongue::tongue::mrgreen:

βρε λες?????θα το σκεφτω οσο θα μαι εκει!!!παω στην κουνιαδα μου!!να της δειξω το μπεμπη μωρε να ξελαμπικαρω και λιγο!!χιχιχι..μπας και γλυτωσω οτι περνα και η μαριανθη!

δεν πατε να κουβεντιασετε στο κρεββατι καλυτερα?

Σε λιγο θα παω μονη μου για νανακια....μου εχει πεσει βαρυ και το αρνι :mrgreen:

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

πολύ ωραίο είναι!Πάμε για dolce vita στη Θεσ/νικη? Να βρούμε και τις άλλες?

Εγώ χωρις 3 κιλά κονσιλερ δεν είμαι για να με βλέπει κόσμος

Που που????Βερολίνο είναι από τις αγαπημένες μου πόλεις! Και το Μόναχο πανέμορφο.Ζηλεύωωωωωω, έχω να φύγω εξωτερικό από τη σύλληψη της μπέμπας...σνιφ-και με τα νέα μέτρα δεν προβλέπεται....

Α ο Σειρηνάκης (sirina productions) είναι γείτονας. Αν δούμε τα δύσκολα και χρειαστούμε και τρίτη δουλειά έχουμε τα κονέ!

δεν το πετυχες!!!μοναχο εχω παει για βολτα!!στουτγκαρδη παω!καλα τωρα που εχουμε και το μεσον????για τον σειρηνακια λεω...βουουουουουρ στη δουλεια!!

χαχαχαχαχα......με το γιωργο και το μωρο παω καλε!οχι μονη!!προς θεου!!:mrgreen:

εεε κοιτα να δεις εγω εχω το θεμα με τη μεση που με ποναει αλλα την αλλη που ειναι αναποδα ψαλιδια στο κρεββατι ισως την καταφερω!!:tongue::tongue::mrgreen:

ενταξει θα τον βρουμε τον τροπο τελικα. Εμενα το ταργκετ γκρουπ μου θα ειναι ανωμαλοι κτηνοβατες :mrgreen:

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...