Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

πουλακι μου...!!!αυτος μαλιστα ειναι survivor!!!
Γεια σας κορίτσια μου λείψατε πολύ!!! Επέστρεψα χτες το μεσημέρι, μόλις γυρίσαμε από παιδίατρο κάναμε 2 εμβόλια ο μπέμπης μεγαλώνει μια χαρά!! Δεν έχω πολύ χρόνο πρέπει να φάει το παιδί θα μπω αύριο να τα πούμε έχω φέρει πολλά νέα!!! Πείτε μου μόνο αν όλα τα μωράκια είναι καλά και η μαμάδες και η Χριστιαννα τι κάνει έκανε επέμβαση?

καλως την!!!πως περασες??θυμισε μου Γιαννενα πηγες?καλα με αυτη τη πολη απλα εχω ερωτα!!!

Nομίζω οτι το έβαλα σωστά!!!

kommatara!!

ειμαι σιγουρη ότι η μανα μου εχει βαλει σκοπό να με ξεκανει....θελει να με αποτελειωσει η γυναικα δεν εξηγειται αλλιως . αν το παιδι μου νιωσει για εμενα ετσι ποτε, εγω θα αυτοκτονησω...

Επίσης πηζω στην δουλεια, πηγα και για ενα μισαωρακι στο μολ να δω και τις κοπελιες του Δεκεμβρη και ειμαι λιωμα....

ποια επαρχια μαρη???? Μην πω τιποτα για το Χαιδαρι.....ΚΑΙ εκει ειχα γκομενο...τον Τασο...Κηπουπόλεως εμενε....

κ επειδη μαρη στραβωσε με τον Τασο θα την πληρωσει ο ωραιοτατος δημος μας???:tongue::tongue::tongue:by the way κηπουπολεως ειναι διπλα στο πατρικο μου!!!

οσο για τη μανουλα σου δεν εχεις με τι αλλο να ασχοληθεις κ συ.....κανε μαρη τον κινεζο...πεταει ο γαιδαρος...πεταει ο ρημαδης!!!

ειχα δεκατα πριν τα σιχτιρια μου μεσα ειπια το παναντολ μου κ ειμαι μουσκεμα τωρα....:evil:

PlbZp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

καλησπερα!!!!δεν ςεχω διαβασει!!θα κανω μετα homework!πηγαμε παιδιατρο σημερα!καναμε εμβολια!

67 υψος και 8460Kg!πηρε φυσιολογικα 500 γραμμαρια το πουλακι μου!!

μας ειπε οχι περπατουρα και τωρα τι να την κανω?να την βαλω κολαρο???

και τον μπεμπη για ποσο θα τον κουβαλαω αγκαλια??ειναι και ελαφρυουλης ο παιδαρος!!!!!μηπως να τον δωσω καμια βδομαδα στην παιδιατρο να δει τι ωραια ειναι???

μας εδωσε αλοιφουλα για τα ουλα!αυτα!!!αααα και τις ειπα για το θεμα της αποστειρωσης!!!και γελαγε φυσικα!ειναι της ιδιας αποψης με εμενα αλλα οι παιδιατροι ειναι παιδιατροι λεει και ετσι πρεπει να γινεται!!να την συνεχισουμε λοιπον!

ζωη να εχει το μωρακι!!!ποτε το στελνεις φανταρο ειπαμε??οσο για την περπατουρα ετσι μου ειπε κ ο δικος μου...τεμπελιαζουν κ αργουν να περπατησουν λεει μονα τους...

PlbZp2.png

Γκρρρ.....χαλασε το προγραμμα του το μωρο...γκρρρρ....τετοια ωρα κανονικα κοιμοταν και τωρα παίζει,το παρατησα και εγω στην κουνια τοτ με σβηστα τα φωτα και εφυγα.

Εριξα και ενα ματς με το Γιαννη για την τουαλέτα.......αμαν ωρες ωρες διαολίζομαι...βαλε μου παμπερς να κανω κακα.....τα ειχα παρει που δεν κοιμηθηκε και το μωρο και τον αρχισα.....σκ@τ@.......

Τωρα μου λέει ''μαμα μου γλυκιά,στεναχωριέμαι''......(παιδακι μου)

ε μεσα στο προγραμμα ειναι Ελενακι...εφαγες κ ολοκληρο αρνι βαρυστομαχιασες κ την πληρωσε το παιδι:tongue::tongue::tongue::tongue:

PlbZp2.png

πουλακι μου...!!!αυτος μαλιστα ειναι survivor!!!

καλως την!!!πως περασες??θυμισε μου Γιαννενα πηγες?καλα με αυτη τη πολη απλα εχω ερωτα!!!

kommatara!!

κ επειδη μαρη στραβωσε με τον Τασο θα την πληρωσει ο ωραιοτατος δημος μας???:tongue::tongue::tongue:by the way κηπουπολεως ειναι διπλα στο πατρικο μου!!!

οσο για τη μανουλα σου δεν εχεις με τι αλλο να ασχοληθεις κ συ.....κανε μαρη τον κινεζο...πεταει ο γαιδαρος...πεταει ο ρημαδης!!!

ειχα δεκατα πριν τα σιχτιρια μου μεσα ειπια το παναντολ μου κ ειμαι μουσκεμα τωρα....:evil:

ρε Μητσάκι,τί αλλα συμπτώματα έχεις εκτός από πυρετό;;;

ρε Μητσάκι,τί αλλα συμπτώματα έχεις εκτός από πυρετό;;;

πφφφφ αυτα που εχω παντα κοριτσαρα μου...εμενα απο μικρη με το που θα με πιασει ο λαιμος κανω πυρετο κ μου κραταει 3-4 μερες...ο λαιμος μου,ψιλοβηχω,κ βουλωνει η θεσπεσια γαλικη μυτη μου....:tongue:

PlbZp2.png

Διαφημίσεις

πφφφφ αυτα που εχω παντα κοριτσαρα μου...εμενα απο μικρη με το που θα με πιασει ο λαιμος κανω πυρετο κ μου κραταει 3-4 μερες...ο λαιμος μου,ψιλοβηχω,κ βουλωνει η θεσπεσια γαλικη μυτη μου....:tongue:

Εχεις γουρονογρίπη!!Τέλος!:-D

Εχεις γουρονογρίπη!!Τέλος!:-D

γουρουνογριπη κ στα μουτρα σου!!!:tongue::tongue::tongue:αφου μαρη σου ειπα την Κυριακη το επαιξα παιδουλα τρομαρα μου...βγηκα με το μαλλι βρεγμενο στο μπαλκονι να σταζει κ επινα καφε κ το αερακι να με φυσαει...κ μετα πηγαμε τον μπομπο καροτσαδα,εγω η καλη σου ουτε παλτο ουτε μια ζακετουλα βρε αδερφε...σαν νιατο βλεπεις βραζει το αιμα μου...παρε να χεις νιατο τωρα:tongue::tongue::tongue:

PlbZp2.png

γουρουνογριπη κ στα μουτρα σου!!!:tongue::tongue::tongue:αφου μαρη σου ειπα την Κυριακη το επαιξα παιδουλα τρομαρα μου...βγηκα με το μαλλι βρεγμενο στο μπαλκονι να σταζει κ επινα καφε κ το αερακι να με φυσαει...κ μετα πηγαμε τον μπομπο καροτσαδα,εγω η καλη σου ουτε παλτο ουτε μια ζακετουλα βρε αδερφε...σαν νιατο βλεπεις βραζει το αιμα μου...παρε να χεις νιατο τωρα:tongue::tongue::tongue:

Ειπαμε,μαρή,να κάνεις οικονομία στη ΔΕΗ,αλλά το πιστολάκι δεν καίει τόσο!!Και η ζακέτα αν λερώσει,μην την πλένεις κάθε εβδομάδα,αφού θα ξαναλερωθεί!!Αλλα τουλάχιστον φόρα την!!!Πάρε τώρα μια εβδομάδα στέρησης από το μωρό για να μάθεις να το παίζεις μπέμπα!!!

Ειπαμε,μαρή,να κάνεις οικονομία στη ΔΕΗ,αλλά το πιστολάκι δεν καίει τόσο!!Και η ζακέτα αν λερώσει,μην την πλένεις κάθε εβδομάδα,αφού θα ξαναλερωθεί!!Αλλα τουλάχιστον φόρα την!!!Πάρε τώρα μια εβδομάδα στέρησης από το μωρό για να μάθεις να το παίζεις μπέμπα!!!

κ λιγα λες....:cry::cry:

PlbZp2.png

ααα ξεχασα το βιντεο της τζουλιας το εβγαλαν απο το you tube!@@@

να ρωτησω???ειδε καμια μεσημεριανα????βουηξαν????η τζουλια ειπε τιπποτα???

ηθελα να ξερα τι κοπτεσαι εσυ τοσο....:rolleyes:

Καλά Ασπα,εσύ δεν γέννησες μωρό,τον Σούπερμαν σε βρεφική έκδοση γέννησες!!!Φτού,φτού!!!!Πόσο γεννήθηκε;;;Εγώ για την περπατούρα συμφωνώ!Ούτε εγώ είχα,γιατί τη φοβόμουνα!!Εχω ακόύσει διάφορα!

κ εμας την απαγορευει ο δρ. λογω ατυχηματων, κ σε κανενα δεν εβαλα... οποτε θελαν περπατησαν, παντως πριν το χρονο, οπως ολα τα παιδακια αλλωστε...

παω να ταισω και μετα να βγω να του παρω γαλα!νηστικο θα το αφησω στο τελος...

κ φοβασαι μη σου "κοψει"...

Γκρρρ.....χαλασε το προγραμμα του το μωρο...γκρρρρ....τετοια ωρα κανονικα κοιμοταν και τωρα παίζει,το παρατησα και εγω στην κουνια τοτ με σβηστα τα φωτα και εφυγα.

Εριξα και ενα ματς με το Γιαννη για την τουαλέτα.......αμαν ωρες ωρες διαολίζομαι...βαλε μου παμπερς να κανω κακα.....τα ειχα παρει που δεν κοιμηθηκε και το μωρο και τον αρχισα.....σκ@τ@.......

αγορι μουουουου....... που να ηξερε οτι εσυ στεναχωριεσαι περισσοτερο απο αυτον!!!

νευρα ειναι κ σπανε... τα ξερω...

συνδρομο pfapa εχεις. οταν γινεις 5χρ. θα σου περασει! ή βγαλε τις αμυγδαλες σου να σωθεις!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

τωρα κοιμαται κ η δρ.

τελικα σπιραλ δεν εβαλα, ο δρ. ειπε οτι θα με αποστειρωσει πρωτα κ μετα. μου εδωσε dactarin, κ στην επομενη περιοδο. παιζει με τη τυχη του αυτος, κ δεν το ξερει...

περιμενα κ μια ωρα, εχοντας πει ψεμματα στη μανα μου οτι εχω κατσει παραπανω στη δουλεια, για να τα κρατησει, γιατι σκουζει για σπιραλ κ τετοια πραματα. η αδερφη μου λεει ή που θα μεγαλωνεις μωρα μεχρι τα 80 σου, ή αστην να το κανει να ησυχασουμε.

σε λιγο εχει κερασμααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

κοριτσακια μου καλησπερα!!!!ευχομαι καταρχην σε ολους μας ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ!!!

κατα δευτερον να σας πω οτι ειμαι ενα κουρελι και σωματικα και ψυχολογικα!!!!

σημερα πηγαμε για εμβολιο τα μικρα....οι μετρησεις μας πολυ καλες!!

μπεμπης-6850,63,5 υψος κ 43,5 κεφαλι!!!

μπεμπα-5850,62 υψος κ 40 κεφαλι!

για κακη μας τυχη ομως δεν εκαναν το εμβολιο γιατι κολλησαν τελικα απο το στρατο και εχουν βρογχιολιτιδα κ τα 2 και η μπεμπα και λιγο φαρυγγιτιδα!!!!!:cry::cry::cry:αρα το augmentin και το aerolin(που θα παρει κ ο στρατος-γιατι ακομη βηχει...) θα μπουν για τα καλα στη ζωη μας για μια βδομαδα τουλαχιστον:(:(:(ανα 8ωρο και με το ζορι ξερετε..πως να πιουν τα καυμενα τα μωρουλια το σιροπι???γουλια γουλια....εγω ειμαι ενα πτωμα...ο λουκας γριπωθηκε και αυτος...να δω πως θα τα καταφερω...φυσικα δεν εχω διαβασει νεα σας!!!μπηκα να σας πω τα δικα μας να παρω λιγο κουραγιο...ευχομαι ολες να ειστε καλα και τα μπεμπονια σας ακομη καλυτερα...ομορφακια πως παει η μικρη με την ωτιτιδα?

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

τωρα κοιμαται κ η δρ.

τελικα σπιραλ δεν εβαλα, ο δρ. ειπε οτι θα με αποστειρωσει πρωτα κ μετα. μου εδωσε dactarin, κ στην επομενη περιοδο. παιζει με τη τυχη του αυτος, κ δεν το ξερει...

περιμενα κ μια ωρα, εχοντας πει ψεμματα στη μανα μου οτι εχω κατσει παραπανω στη δουλεια, για να τα κρατησει, γιατι σκουζει για σπιραλ κ τετοια πραματα. η αδερφη μου λεει ή που θα μεγαλωνεις μωρα μεχρι τα 80 σου, ή αστην να το κανει να ησυχασουμε.

σε λιγο εχει κερασμααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!

αντισυλληπτικα γιατι δεν παιρνεις?

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

εδω ειμαι σκατουλες.....τα μπανιαρισα, τα κοιμισα και ειμαι ψοφια....

τον καυμενουλι....λαι εμενα ετσι με πιανουν οι τυψεις. Εμενα ο δικος μου μου λεει 'σ' αγαπαω πολυ όμως'...χαχα...το σκατο...ξερει τι να λεει σε ποιον.

Τι στραβωσε βρε...16 χρονων ημουν και τα ειχα 2 χρονια σχεδον....Ήταν μπαρμαν ο βρωμιαρης και με εκανε ταρανδο...δεν του καθομουν κι όλας....

Ειχε μια αδερφη , τη Ζωη, και εμεναν μαζι....

Για τη μανα μου και ναι σε όλα να της λεω δεν ηρεμει....Πρεπει να πει τα δικα της παση θυσια καααααθε μεεεεερα...Ειναι δυνατον? Βαρεθηκα δεκα χρονια να ακουω τα ιδια....Και ειναι και αδικη. τεσπα!!!

Πως ειναι η μυτουλα σου κοριτσακι μου και εσενα?? Γαλλικη όντως ή μελιτζανε σαν την δικη μου????

Και τα κρυολογηματα ιοι ειναι...καπου τους κολλας..Αμαν, πόσες φορες θα το πω πια>?:tongue:

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...