Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια!! Εγώ τί μέτρησα λάθος και υπολόγισα ότι σαραντίζω σήμερα;

Εγώ χρησιμοποιώ επιθέματα της NUK (όταν θυμάμαι). Για τις μαμάδες και τις πεθερές εμένα και οι 2 είναι σε άλλες πόλεις! Η μάνα μου ήρθε όταν γέννησα (είχε έρθει και πιο πριν για γενική, χειμωνιάτικα κτλ) και κάθησε μια βδομάδα. Την είχα στο τρέξιμο από το πρωί μέχρι το βράδυ και εννοείται ότι της επεβαλα να τα κάνει όλα με τον δικό μου τρόπο!! Ήμουν και λεχώνα, δεν μπορούσε να πει και τίποτα!!!! Παρ'όλα αυτά, δεν ήθελα να κάτσει παραπάνω, θα ξανάρθει όταν της πω. Η πεθερά μου ήρθε κι αυτή πριν λίγες μέρες, αλλά είναι μεγάλη γυναίκα και πραγματικά δεν ήθελα να κάνει τίποτα για να μην κουραστεί. Παρ' όλα αυτά, μας μαγείρευε και βοηθούσε όσο μπορούσε!

Κατά τα άλλα, η μικρή είναι λίγο ανήσυχη όλη τη μέρα αλλά το βράδυ κοιμάται, δεν έχω παράπονο!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα!!!

Αχ από που να αρχίσω τόσες μέρες που έχω να μπω....

Μιτσάκι να χαίρεσαι τον αντρούλη σου και συ ομορφάκια την όμορφη κορούλα σου!!!

Είδα και την φώτο πραγματικά ομορφάκια τα ζουζούνια σου. Σε ευχαριστώ που με σκέφτεσαι και παίρνεις κουράγιο εγώ πάλι παίρνω δύναμη από μία κοπέλα ανύπαντρη με δίδυμα, το φαντάζεσαι.

Αλέκα μου και Ιριδάκι να χαίρεστε τους έρωτες σας!!!

Δεν ξέρω αν ξέχασα να ευχηθώ σε κάποια άλλη κοπέλα συγχωρέστε με.

Εμείς σαραντίζουμε την Παρασκευή επιτέλους να τις βγάλω καμία βόλτα τις μικρούλες μου. Κατά τ' άλλα τρέχουμε και πάλι τρέχουμε ανυπομονώ να κλείσει το σχολείο του Μιχάλη για τις γιορτές τουλάχιστον να μην έχουμε τα διαβάσματα και την πρωινή ετοιμασία. Ελπίζω να ξαναμπώ σύντομα να ξέρετε πάντως ότι σας σκέφτομαι!!!!

Υ.Γ. Μαίρη μου δεν σε ξέχασα απλά δεν προλαβαίνω. Μόλις τα καταφέρω θα στείλω μήνυμα.

καλημερουδια ομορφες και ομορφα μωρα!!!!!!!

ελενη κι εγω στην αρχη της κικο πηρα ενα κουτι επιθεματα και ηταν καλα αλλα μετα μου φερε ο αντρας μου κατα τυχη της mothercare και αυτα με βολεψαν...

παντως δε ξερω αν συμβαινει σε ολες μας αλλα αναμεσα στους θηλασμους αισθανομαι σαν ενα καψιμο στο στηθος και τρεχει γαλα μονο του... σα να ξετουμπανιαζει μονο του δηλαδη....

Το μωράκι δεν χρειαζεται να το ξυπνας για να το θηλασεις.

Μπορεις να το παιρνεις απαλα αγκαλιτσα και αυτο θα θηλασει μια χαρα χωρις να ξυπνησει.

Αυτο βρε ελενη μου δεν το χω καταφερει ως τωρα ΠΟΤΕ! η δικια μου ξυπναει μολις τη σηκωσεις απο το κρεβατι.... Ασε που εδω πνιγεται καθε φορα που τη θηλαζω ξυπνια, αν ειναι και κοιμισμενη χαθηκαμε! Και αν δε ρευτει δεν τη ξαναξαπλωνω με τη νιλα που παθα...

Having a place to go is home, having someone to love is family, having both is a blessing...

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

καλημερα μανουλες!!!

ωραια κουβεντουλα πιασατε για μαμαδες κ πεθερες!!!

εμενα η πεθερα μου εχει ερθει 2-3 φορες στο σπιτι σαν επισκεπτης, κ τιποτα αλλο. η μαμα κ ο μπαμπας ερχονται μερα παρα μερα συνηθως και η μαμα παρολο που δουλευει την κοπαναει πιο νωρις καμια φορα κ ερχεται για κανενα σιδερο ή ο,τι αλλο θελω. παντως και εγω για να κανω το οτιδηποτε πρεπει καποιος να ασχολειται με το μωρο ή να κοιμαται.

κοριτσια σημερα τα ξημερωματα αναστησαμε!!!! κ εντελως απρογραμματιστα! ο γιωργος ξυπναει κατα τις 3:30 για δουλεια κ εγω μολις ειχα τελειωσει το ταισμα κ ειχα ξαπλωσει κ μου ξεκινησε αγκαλιτσες και....καταλαβαινετε τι εγινε... κ δεν πονεσα καθολου, αλλα δεν κρατησε κ πολυ...ε, μετα απο τοσο καιρο...

βεβαια δεν εχω σαραντησει ακομα αλλα ελπιζω να μην πειραζει.

αυτο με το γαλα για τα σπυρακια δεν το ηξερα. εχει βγαλει κ ο δικος μου πολλα σπυρακια αλλα το σαπουνακι κ η κρεμα που του βαζω δεν εχουν κανει και τιποτα σπουδαιο.

qC91p2.pngaQK1p2.png

κοριτσια μηπως μπορειτε να μου θυμισετε ποιον κωδικο κανουμε κοπι για το τικερακι. το ΒΒ code? και που ακριβως τον επικολλουμε???

Please...προσπαθω τοσο καιρο κ δεν τα καταφερνω

qC91p2.pngaQK1p2.png

Διαφημίσεις

Πήγαινε στο parents, στο άλλο σου προφιλ, πήγαινε στην υπογραφή και πάρε copy το τικεράκι σου ή ότι άλλο θέλεις, αν και φαντάζομαι ότι θα πρέπει να κάνεις νέο μιας και εκείνο ήταν της εγκυμοσύνης.

3qg3p2.png qfe4p2.png

Καλημερα κοριτσακια μου ευτυχως εμενα μαγειρευει η πεθερα μου μενουμε στην ιδια οικοδομη οποτε οποτε απο φαγητο ημαστε οκ πολυ μεγαλη βοηθεια ,ηρθε και η μαμα τις δυο πρωτες μερες αλλα δεν την χρειαζομουνα αλλο κατα τα αλλα απο δουλειες λιγα πραγματα κανω ........ωσπου να πιω εναν καφε να συνελθω απο το ξενυχτι τσουπ ξυπναει να φαει

it77p2.png

Διαφημίσεις

καλημερούδια... Ξυπνησα από τα χαραματα, πήγα γραφειο, άφησα τα παιδια στον άντρα μου (η μανα μου ειναι άρρωστη) και γυρισα τωρα. Όταν ήρθα, βρηκα το μωρακι πάνω στην αλλαξιερα κατουρημενο πατόκορφα, τον Νικο να έχει βαλει χειρουργικη μάσκα και να τον κοιταει λες και θα κανει εγχειριση και τον Αγγελο νηστικό. Δεν παραπονιεμαι όμως, μου αρκει που ειναι τα παιδακια μου καλά. Θα περασει, που θα παει?? Θα περάσει ο καιρός!! Τουλάχιστον να τη βγαλουμε έτσι μέχρι τα Χριστουγεννα

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Κορίτσια νομίζω ότι έχουμε κολικούς (είμαι σίγουρη δηλαδή). Εδώ και 2 μέρες τα απογεύματα μέχρι τα βράδια ζορίζεται πολύ κλαίει και μαζεύει τα πόδια της και γίνεται ένα κουβάρι! Σήμερα αυτά ξεκίνησαν από το πρωί, αν και η παιδίατρος μας είπε ότι οι κολικοί έρχονται κάθε μέρα την ίδια ώρα και για το ίδιο χρονικό διάστημα. Έχει χρησιμοποιήσει μήπως καμιά σας αυτό το CARMINO BABY;; Μου είπαν ότι κάνει καλό, δεν είναι φάρμακο.

κοτοπουλάκι μου εγω αυτο δεν το ξερω αλλά δεν περιμενεις καμια βδομαδουλα μπας και του περασουν από μονο του??

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Κοτοπουλάκι εμένα δεν έχει κολικούς αλλά μία φορά μόνο που έκανε ήταν από το τζατζίκι που είχα ταράξει εγώ. Μήπως είναι κάτι που έφαγες και μπορεί να την πείραξε? (καφές, όσπρια, γαλακτοκομικά ?)

3qg3p2.png qfe4p2.png

κοτοπουλακι κ εγω δεν το ξερω αυτο αλλα οπως λεει κ η Jtse μηπως ειναι κατι που εφαγες?

δοκιμασε να πιεις κ γλυκανισο. εγω πινω ενα φλυντζανι καθε μερα, ισως κ παραπανω, το εχω σαν καφε κ νομιζω οτι κανει δουλεια και λενε οτι βοηθαει κ στην παραγωγη γαλακτος.

qC91p2.pngaQK1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...