Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ειμαι σιγουρη ότι η μανα μου εχει βαλει σκοπό να με ξεκανει....θελει να με αποτελειωσει η γυναικα δεν εξηγειται αλλιως . αν το παιδι μου νιωσει για εμενα ετσι ποτε, εγω θα αυτοκτονησω...

Επίσης πηζω στην δουλεια, πηγα και για ενα μισαωρακι στο μολ να δω και τις κοπελιες του Δεκεμβρη και ειμαι λιωμα...

Ρε Αλέκα,είναι μέρες που θέλω να σε ρωτήσω κάτι!Στην βάφτιση,που θα βγάλετε του πατέρα σου το όνομα,η μάνα σου θα έρθει;;;;;.

μμμμ....λευκο με χρυσο......μαξι οπωσδηποτε και σχεδιο το σκεφτομαι....

Ατιμούλα,περίπου το ίδιο σκεφτήκαμε!!Εγώ θέλω λευκό,μίνι,σε άλφα γραμμή,αλλά με ασημί λεπτομέρειες στον ποδόγυρο!!!!!

όπως ειπε και το ητσακι δεν ξερουμε κατι συγκεκριμενο....όταν δουλευα στο καλουα στην Κω (καλοκαιρι 1995), ημουν στο πριβε (πολλα λευτα εβγαλα) και ερχοταν εκει με έναν γερο σκαφατο...

Κατάλαβα!!!!Αυτός μια χαρά είναι πάντως,από αποψη ηλικίας!

μεχρι τις 10 η ωρα μου εχουν πει...μετα οι ορμονες αρχιζουν καρσιλαμα...και εννοειται νηστικη

για το πρωτο διαφωνω, για το δευτερο συμφωνω

Τί διαφωνείς καλέ;;Εσύ πας και κάνεις εξέταση ενώ έχεις πάρι το χάπι;;;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Tσα εδώ είμαι κι εγώ!!!

Τζια στας Αθήνας κρατάνε οι λαικές τόσο αργά;;;Εδώ αν πας μετά τις 12 βρίσκεις μόνο σαπίλα...

oi βιολογικες είναι απογευματινες

.

μεχρι τις 10 η ωρα μου εχουν πει...μετα οι ορμονες αρχιζουν καρσιλαμα...και εννοειται νηστικη

σκεφτομουν να πάω τώρα, θα το αφησω καλύτερα τοτε

byXKp2.png

αχ ρε ελενιτσα.....με εχει ταυτισει με τον πατερα μου και ξεσπαει πανω μου.....και δε λεω ότι ξεσπαει σε νευρα, δεν την παιρνει....ξεσπαει με άλλους τροπους....

Τι τραβας και συ....:rolleyes:

Brάστην καλέ.... εγώ όλο ναι ναι της λέω σαν τις οδηγίες που δίνουν οι γιατροί για να απευθύνεσαι σε λωλούς....

:lol::lol:

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

oi βιολογικες είναι απογευματινες

Αχ τι καλά! Εμείς δεν έχουμε τετοιες. είναι όλα μαζί. Τα αγοράζεις για βιολογικά αλλά θα είναι;;;

Ρε κορίτσια έχω μια ώρα τώρα που τρίζει ο μπέμπης κ αναβάλλω να αναψω την πρέσα για σιδέρωμα κι ακόμα να ξυπνήσει. στοίχημα μόλις θα πατήσω το κουμπί θα μπήξει κλάμα;;;;;

Έγιναν 4 οι άντρες στην ζωή μου!!!!

Αχ τι καλά! Εμείς δεν έχουμε τετοιες. είναι όλα μαζί. Τα αγοράζεις για βιολογικά αλλά θα είναι;;;

Ρε κορίτσια έχω μια ώρα τώρα που τρίζει ο μπέμπης κ αναβάλλω να αναψω την πρέσα για σιδέρωμα κι ακόμα να ξυπνήσει. στοίχημα μόλις θα πατήσω το κουμπί θα μπήξει κλάμα;;;;;

πρωτάρα εισαι ?..... λες και δεν ξέρεις...:tongue:

Διαφημίσεις

καλησπερα!!!!δεν ςεχω διαβασει!!θα κανω μετα homework!πηγαμε παιδιατρο σημερα!καναμε εμβολια!

67 υψος και 8460Kg!πηρε φυσιολογικα 500 γραμμαρια το πουλακι μου!!

μας ειπε οχι περπατουρα και τωρα τι να την κανω?να την βαλω κολαρο???

και τον μπεμπη για ποσο θα τον κουβαλαω αγκαλια??ειναι και ελαφρυουλης ο παιδαρος!!!!!μηπως να τον δωσω καμια βδομαδα στην παιδιατρο να δει τι ωραια ειναι???

μας εδωσε αλοιφουλα για τα ουλα!αυτα!!!αααα και τις ειπα για το θεμα της αποστειρωσης!!!και γελαγε φυσικα!ειναι της ιδιας αποψης με εμενα αλλα οι παιδιατροι ειναι παιδιατροι λεει και ετσι πρεπει να γινεται!!να την συνεχισουμε λοιπον!

καλησπερα!!!!δεν ςεχω διαβασει!!θα κανω μετα homework!πηγαμε παιδιατρο σημερα!καναμε εμβολια!

και τον μπεμπη για ποσο θα τον κουβαλαω αγκαλια??ειναι και ελαφρυουλης ο παιδαρος!!!!!μηπως να τον δωσω καμια βδομαδα στην παιδιατρο να δει τι ωραια ειναι???

μας εδωσε αλοιφουλα για τα ουλα!αυτα!!!αααα και τις ειπα για το θεμα της αποστειρωσης!!!και γελαγε φυσικα!ειναι της ιδιας αποψης με εμενα αλλα οι παιδιατροι ειναι παιδιατροι λεει και ετσι πρεπει να γινεται!!να την συνεχισουμε λοιπον!

Καλά Ασπα,εσύ δεν γέννησες μωρό,τον Σούπερμαν σε βρεφική έκδοση γέννησες!!!Φτού,φτού!!!!Πόσο γεννήθηκε;;;Εγώ για την περπατούρα συμφωνώ!Ούτε εγώ είχα,γιατί τη φοβόμουνα!!Εχω ακόύσει διάφορα!

Καλά Ασπα,εσύ δεν γέννησες μωρό,τον Σούπερμαν σε βρεφική έκδοση γέννησες!!!Φτού,φτού!!!!Πόσο γεννήθηκε;;;Εγώ για την περπατούρα συμφωνώ!Ούτε εγώ είχα,γιατί τη φοβόμουνα!!Εχω ακόύσει διάφορα!

3620 γεννηθηκε αλλα πηρε γρηγορα κιλα και υψος .

ναι βρε συμφωνω..για την περπατουρα!!αλλα θα αφησω το παιδι μονο???ειναι δυνατον???

Πα,πα,πα.....τι παιδαρος ειναι αυτος καλέ....?

Διαφημίσεις

καλημερα!!!

Στεναχωριεμαι παρα πολυ που δεν μπορω να σας διαβασω ρε γμτ μου αλλα αυτες τις 2 μερες δεν κανω αλλη δουλεια απο το να πλακωνομαι με τον Παυλο...τα νευρα μου εχουν γινει κροσια και προσπαθω να κανω τον καραγκιοζο για να μην καταλαβαινει ο μικρος...απο ποτισμα ουτε λογος...να τον γδαρω θελω οχι να ποτιστω...τεσπα...ελπιζω να φτιαξουν τα πραγματα γιατι δεν τον βλεπω καλα τον Παυλιτο...θα τον σκοτωσω δεν υπαρχει περιπτωση...

Ο μικρος κοιμαται εχω να μαζεψω να μαγειρεψω και δεν εχω διαβασει και τπτ...ειδα ομως το βιντεακι που βαλατε πιο πανω...ελεος...δλδ ημαρτον...ο πρωτος που σκεφτηκα ηταν ο πατερας της και η μανα της...τι ντροπη Θεε μου!!!Αννουλα περαστικα στον πατερα σου σιδερενιος και Μιτσακη μου τα ιδια και σε σας!!!Παω να κανω καμμια δουλιτσα!!

αυτο το μυνημα θα μπορουσε να ειναι και δικο μου!απλα αλλαξτε το ονομα!!!!!!!και το γυναικειο και το αντρικο!!

Επεξεργάστηκαν by Aspa..

Brάστην καλέ.... εγώ όλο ναι ναι της λέω σαν τις οδηγίες που δίνουν οι γιατροί για να απευθύνεσαι σε λωλούς....

παιδι μου, μου κανει σπασιμο νευρων....ξεσπαει....

Τί διαφωνείς καλέ;;Εσύ πας και κάνεις εξέταση ενώ έχεις πάρι το χάπι;;;

για την ωρα μαρη λεω. Μου εχει πει ο ενδοκρινολογος ότι μεχρι τις 10 κανουμε εξετασεις

Τι τραβας και συ....:rolleyes:

:lol::lol:

ασε με ελενιτσα...με γερασαν αυτοι οι ανθρωποι...

.

ναι βρε συμφωνω..για την περπατουρα!!αλλα θα αφησω το παιδι μονο???ειναι δυνατον???

ρε ασπουλα...βαλ'τον δεν παθαινει τιποτα. Μετα τον 6ο μηνα βεβαια και σιγα σιγα...

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

mefh να σε ρωτήσω...Θέλω να πάω να κάνω σήμερα εξετάσεις FT3-FT4-TSH kai αντισώματα. Πειράζει που δεν είναι πρωί? Εννοώ πρέπει να τις κάνεις νηστικός αυτές τις εξετάσεις?

παντως καθε μηνα που κανουμε του μικρου το μονο που μου λενε ειναι να μην εχει παρει το χαπι του. για το φαγητο δε μου εχουν πει.

Ευανθια μου δεν παιζει κανας παππους γιαγια ε??το καλυτερο θα ηταν να εβρισκες μια γυναικα εμπιστοσυνης...που να την βρεις βεβαια αλλα ποτε δεν ξερεις...οσον αφορα στα σπιθουρακια στο προγουλακι του μωρου συνηθως βγαινουν απο το γαλα που πεφτει οταν τρωνε καλο πλυσιμο κ σκουπισμα αλλιως φρεζιντερμ ειναι κορυφη!!!

παππους-γιαγια, δεν εχουν παρει συνταξη ακομα κ τωρα ειναι με αδειες κ μου τον κρατανε!

οσο για το λαιμο, βρε κοριτσια κατι δε καταλαβαινω μαλλον, ειμαι κ πρωτομανα. αφου ειναι ΣΥΝΕΧΕΙΑ μες στα σαλια κ του αλλαζω καθε λιγο κ λιγακι σαλιαρα κ ειναι μονιμως βρεγμενος στο λαιμο!!! τι να κανω? αμα ειναι καθε φορα που τα βγαζει (σαλια-γουλιες) να τον πλενω ε, παει δε θα κανουμε τιποτα αλλο!!!

κρεμουλα του βαζω φρεζυντερμ πρωι-βραδυ, αλλα σιγα που μενει...με τοσα σαλια!!! τι κανω λαθος??? οχι τιποτα αλλο αλλα σκεφτομαι το καλοκαιρι που θα ιδρωνει κιολας, τι θα κανουμε τοτε?

Tσα εδώ είμαι κι εγώ!!!

Ευανθία τα 370Ε για σταθμό κ μένα μου φάνηκαν υπερβολικά. Ενώ 300Ε κ όπως τον περιγράφεις είναι μια χαρά. Από την άλλη οι μικρούλες που λες, ειδικά φέτος σιγά μην βρουν δουλειά σταθερή κ μόνιμη για να στην κάνουν, κ από την άλλη επειδή δεν έχουν πρότερη εμπειρία μήπως είναι πιο ενθουσιώδης κ ανταποκριθούν καλύτερα;;;;Δεν ξέρω δίλημμα.

εδω σε θελω καβουρα!!!

αχ ρε ελενιτσα.....με εχει ταυτισει με τον πατερα μου και ξεσπαει πανω μου.....και δε λεω ότι ξεσπαει σε νευρα, δεν την παιρνει....ξεσπαει με άλλους τροπους....

δηλ με τι τροπους? κ μονο σε σενα τα κανει ή κ στην αδερφη σου? ρε, μη δινεις σημασια, αφου ξερεις ποια ειναι η αιτια αστην να λεει...

αντε μπραβο...

παλικαρος!!! μπραβο!!!!

qC91p2.pngaQK1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...