Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ελα τζούλια σαμπάνιααααα.......

Έ, ρε τι βλεπει ο ανθρωπος στην τηλεωραση στα πρωιναδικα....

χεσε μεσα....εμενα η κολλητη μου γνωστη τσοντοβια:tongue:βρηκε ενα σαιτ που εχει ολο το βιντεο..πολυ ξενερουα η γκομενα...

αρκετα με το βλημα...εγω ακομα πυρετο δεν εκανα ευτυχως κ αμα συνεχησει ετσι κ αυριο θα παει να τον παρει ο Αντρεας κ θα ασχολειται εκεινος ολο το σκ(αλλο που δεν θελει,αφομη ζηταει)για να μην το κολλησω αν κ νιωθω παρα πολυ καλα,θα παρω κ μια μασκα...τι λετε εσεις?

Ευανθια μου δεν παιζει κανας παππους γιαγια ε??το καλυτερο θα ηταν να εβρισκες μια γυναικα εμπιστοσυνης...που να την βρεις βεβαια αλλα ποτε δεν ξερεις...οσον αφορα στα σπιθουρακια στο προγουλακι του μωρου συνηθως βγαινουν απο το γαλα που πεφτει οταν τρωνε καλο πλυσιμο κ σκουπισμα αλλιως φρεζιντερμ ειναι κορυφη!!!

PlbZp2.png

χεσε μεσα....εμενα η κολλητη μου γνωστη τσοντοβια:tongue:βρηκε ενα σαιτ που εχει ολο το βιντεο..πολυ ξενερουα η γκομενα...

αρκετα με το βλημα...εγω ακομα πυρετο δεν εκανα ευτυχως κ αμα συνεχησει ετσι κ αυριο θα παει να τον παρει ο Αντρεας κ θα ασχολειται εκεινος ολο το σκ(αλλο που δεν θελει,αφομη ζηταει)για να μην το κολλησω αν κ νιωθω παρα πολυ καλα,θα παρω κ μια μασκα...τι λετε εσεις?

Ευανθια μου δεν παιζει κανας παππους γιαγια ε??το καλυτερο θα ηταν να εβρισκες μια γυναικα εμπιστοσυνης...που να την βρεις βεβαια αλλα ποτε δεν ξερεις...οσον αφορα στα σπιθουρακια στο προγουλακι του μωρου συνηθως βγαινουν απο το γαλα που πεφτει οταν τρωνε καλο πλυσιμο κ σκουπισμα αλλιως φρεζιντερμ ειναι κορυφη!!!

μην ασχολεισαι μητσακιον. κ εμεις ειμαστε ομορφες, κορμαρα εχουμε, ταλενταρα εχουμε, αλλα δεν βγηκαμε πανελλαδικως στα περιπτερα!

παρε τον ασωτο υιο αυριο γιατι θα σε ξεχασει...

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

..εγω ακομα πυρετο δεν εκανα ευτυχως κ αμα συνεχησει ετσι κ αυριο θα παει να τον παρει ο Αντρεας κ θα ασχολειται εκεινος ολο το σκ(αλλο που δεν θελει,αφομη ζηταει)για να μην το κολλησω αν κ νιωθω παρα πολυ καλα,θα παρω κ μια μασκα...τι λετε εσεις?

Μια χαρά θα είναι αν φορας τη μασκούλα νομίζω

byXKp2.png

Διαφημίσεις

mefh να σε ρωτήσω...Θέλω να πάω να κάνω σήμερα εξετάσεις FT3-FT4-TSH kai αντισώματα. Πειράζει που δεν είναι πρωί? Εννοώ πρέπει να τις κάνεις νηστικός αυτές τις εξετάσεις?

Αν παίρνεις χάπι για θυροειδή δεν κάνει.Αν όχι δεν πειράζει.

Πάρτο μωρέ.Από την στιγμή που παιρνεις αντιβίωση δεν κολλάει.

Μια χαρά θα είναι αν φορας τη μασκούλα νομίζω

συμφωνω,παρε το μωρακι σπιτι!!!!

μην ασχολεισαι μητσακιον. κ εμεις ειμαστε ομορφες, κορμαρα εχουμε, ταλενταρα εχουμε, αλλα δεν βγηκαμε πανελλαδικως στα περιπτερα!

παρε τον ασωτο υιο αυριο γιατι θα σε ξεχασει...

:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

εχουμε ΚΑΙ πιο καλο σενάριο :tongue:

Το σβησανε απο το fb αλλα υπαρχει να το κατεβασεις ολο το βιντεο ,την εχω την διευθυνση......μην βαρατε ολη μερα καθομουνα σπιτι και για να μην τρωω ειπα να κοψω την ορεξη μου ετσι......δεν το κατεβασα ομως.

Και εγω freezyderm λαδακι βαζω σε ολο το σωμα απο την αρχη,κρεμα καθόλου.

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Tσα εδώ είμαι κι εγώ!!!

Ελένη παιδί μου τόσο πολύ σου αρέσει το αρνί;;; Εγώ το θεωρώ πολύ δύσκολο. Δλδ να είναι μικρό(σε ηλικία), καλοψημένο, να μην έχει πολλά λίπη....αλλιώς μπλιαχ... Γενικα σπάνια το έχουμε στο μενού!!!!

Μιτσάκιον μάζεψε το γιο γιατί θα στον καλομάθουν,χιχιχι....

Τζια στας Αθήνας κρατάνε οι λαικές τόσο αργά;;;Εδώ αν πας μετά τις 12 βρίσκεις μόνο σαπίλα...

Ευανθία τα 370Ε για σταθμό κ μένα μου φάνηκαν υπερβολικά. Ενώ 300Ε κ όπως τον περιγράφεις είναι μια χαρά. Από την άλλη οι μικρούλες που λες, ειδικά φέτος σιγά μην βρουν δουλειά σταθερή κ μόνιμη για να στην κάνουν, κ από την άλλη επειδή δεν έχουν πρότερη εμπειρία μήπως είναι πιο ενθουσιώδης κ ανταποκριθούν καλύτερα;;;;Δεν ξέρω δίλημμα.

Ομορφάκια για ποια πλατεία είστε σήμερα;;;;

Οσο για Πέραμα κατάλαβα κι εγώ που ακριβώς είναι, ακόμη οι πρωτευουσιάνες;;;;;;

Κ για την Τζούλια: λες κ έδειξε τίποτα περισσότερο από άλλες φορες;; αυτός που εκτέθηκε είναι ο παρτενέρ που εισέπραξε κ το "μακάκα" του, χιχιχιχι...

Έγιναν 4 οι άντρες στην ζωή μου!!!!

Tσα εδώ είμαι κι εγώ!!!

Ελένη παιδί μου τόσο πολύ σου αρέσει το αρνί;;; Εγώ το θεωρώ πολύ δύσκολο. Δλδ να είναι μικρό(σε ηλικία), καλοψημένο, να μην έχει πολλά λίπη....αλλιώς μπλιαχ... Γενικα σπάνια το έχουμε στο μενού!!!!

Μιτσάκιον μάζεψε το γιο γιατί θα στον καλομάθουν,χιχιχι....

Τζια στας Αθήνας κρατάνε οι λαικές τόσο αργά;;;Εδώ αν πας μετά τις 12 βρίσκεις μόνο σαπίλα...

Ευανθία τα 370Ε για σταθμό κ μένα μου φάνηκαν υπερβολικά. Ενώ 300Ε κ όπως τον περιγράφεις είναι μια χαρά. Από την άλλη οι μικρούλες που λες, ειδικά φέτος σιγά μην βρουν δουλειά σταθερή κ μόνιμη για να στην κάνουν, κ από την άλλη επειδή δεν έχουν πρότερη εμπειρία μήπως είναι πιο ενθουσιώδης κ ανταποκριθούν καλύτερα;;;;Δεν ξέρω δίλημμα.

Ομορφάκια για ποια πλατεία είστε σήμερα;;;;

Οσο για Πέραμα κατάλαβα κι εγώ που ακριβώς είναι, ακόμη οι πρωτευουσιάνες;;;;;;

Κ για την Τζούλια: λες κ έδειξε τίποτα περισσότερο από άλλες φορες;; αυτός που εκτέθηκε είναι ο παρτενέρ που εισέπραξε κ το "μακάκα" του, χιχιχιχι...

Ενημερωμενη πληρως και συ....:mrgreen:

Οτι φαι και να ηταν ολη μερα θα ετρωγα,παντα ετσι κανω οταν μενω σπιτι...:?

Διαφημίσεις

Ενημερωμενη πληρως και συ....:mrgreen:

Οτι φαι και να ηταν ολη μερα θα ετρωγα,παντα ετσι κανω οταν μενω σπιτι...:?

Μονάντερο είσαι πουλάκι μου;;;;;;;;;;:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

ειμαι σιγουρη ότι η μανα μου εχει βαλει σκοπό να με ξεκανει....θελει να με αποτελειωσει η γυναικα δεν εξηγειται αλλιως . αν το παιδι μου νιωσει για εμενα ετσι ποτε, εγω θα αυτοκτονησω...

Επίσης πηζω στην δουλεια, πηγα και για ενα μισαωρακι στο μολ να δω και τις κοπελιες του Δεκεμβρη και ειμαι λιωμα....

Aπο Ροκάς,γιάπης!!!!Κλασσική εξέλιξη!!!!!!Τί θες να βάλεις εσύ,γοργόνα μου;;;

μμμμ....λευκο με χρυσο......μαξι οπωσδηποτε και σχεδιο το σκεφτομαι....

Μια το αφεντικο απο πισω μια Συγγρου.....έ....εμεις φταιμε????:tongue::tongue::tongue:
Δυο δουλειες κάνω μάνα μου για να τα φέρω βόλτα!

:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

ΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ βρωμεςςςςςςςςς κανονιζετε συναντηση και εμενα δεν λετε τπτ???? Θα σας κανω ενα σεμιναριο με τα βασικα του θηλασμου για να μαθαιτε!! :ΡΡΡΡΡ

αχ κοριτσακι μου...εγω σου εχω κλεισει θεση διπλα μου να ξερεις...θελω να μαθω τα παντα για τον θηλασμο...

ναι μαρη διπλα ειμαστε!!!αμε αμε οχι που θα μας τραβολογανε στις επαρχιες αυτες οι κακουργες!!:tongue:

ποια επαρχια μαρη???? Μην πω τιποτα για το Χαιδαρι.....ΚΑΙ εκει ειχα γκομενο...τον Τασο...Κηπουπόλεως εμενε....

κ ομως η Κιμι ειναι αθωα!!!θα παμε να βρουμε την dr Αλεκα στο Περαμα.Ξερεις να πας?

και το ελενακι....αλλα το περαμα το προτειναν αλλες. Αυτες που εχουν γουστο...:tongue:

εγω για σενα θα ερθω μαρη... που εισαι κοριτσακι. οι αλλες ειναι γριεντζες!

..

ου να χαθεις βρε βρωμα....γριεντζω εγω??? Που μου ριχνεις κατι μηνες???? Ή η αλλη?? Που μου ριχνει κατι χρονια??? Βρε δεν θα αδυνατισω να δειχνω και εγω πιπινι??? Θα σας δειξω....

Εγ'ω πάντως πραγματικά τη λυπάμαι,και πιστεύω πως φταίνε εξ'ολοκλήρου οι γονείς της!!Κρίμα γιατί θα μπορούσε να είναι κορυφαίο μοντέλο και έπεσε στο βόθρο!!

πραγματι....

Για την Ρεα Τουτουτζή τί ξέρετε εκεί στας Αθήνας;;;Μ'αυτήν τα έχει ο κουμπάρος μου!!!

όπως ειπε και το ητσακι δεν ξερουμε κατι συγκεκριμενο....όταν δουλευα στο καλουα στην Κω (καλοκαιρι 1995), ημουν στο πριβε (πολλα λευτα εβγαλα) και ερχοταν εκει με έναν γερο σκαφατο...

λοιπον επειδη κ εγω δε ξερω απο δρομους, θα κατεβω πειραια να με παρετε! ή στησ αλεκα ή στης τζιας, διαλεγετε κ παιρνετε!!!

ειναι 2-3 μερες που δε κοιμομαστε καλα, εχει ακομα πονακια!!! κ του δινω κ το πεπτι κ του δινω κ χαμομηλακι κ ή που δε θα κανει ουτε μια κενωση ή που θα κανει 2-3!!! μηπως ειναι καμια ιωσουλα???

κ κατι αλλο : με τα λαιμουδακια τους πως πατε? εμενα ολο κοκκινος ειναι! κ δε με αφηνει ο σκατουλης να του βαλω κρεμα, καθε φορα δινουμε μαχη!

υπαρχει καμια κρεμουλα δυνατη?

θα σε παρω κοριτσακι μου...εγω το εκοψα το εξτρα κερ.του δινω το απταμιλ το σκετο...Για το λαιμο ό,τι σου ειπαν τα κοριτσακια...

το προγουλι εννοω...απ'εξω.

λοιπον ανταποκριθηκαν κ οι 3 που εστειλα μηνυμα αμεσως!

η μια ειναι 20 χρονων, νοσηλευτρια κ κανει τη πρακτικη της στα εγκαταλελημενα στο αλεξανδρας, δεν εχει ξαναδουλεψει κ συμφωνησε για 400 που της προτεινα. αλλα ειναι πιτσιρικα κ δεν εχει παρομοια εμπειρια. απορριφθηκε.

η δευτερη, πιτσιρικα κ αυτη, 22 ετων, νοσηλευτρια κ επισης με πρακτικη στο αλεξανδρας, ειναι ομως μακρια κ θελει κ 500. απορριφθηκε.

η τριτη, ειναι 32 χρονων με τρια παιδια, δουλευε πριν γεννησει σε παιδικο σταθμο. λεφτα δε μου ειπε ποσα θελει, λεει ειναι στην ευκαιρια μου κ οτι λογω της κρισης καταννοει το προβλημα, κ μενει σχετικα κοντα. εχει στραμπουληξει το ποδι της ομως κ θα τα πουμε πιο μετα απο κοντα.

πηγα κ στο 2 βρεφονηπιακο χθες, καλος μου φανηκε. το βρεφικο χωριζεται σε 2 τμηματα, ενα μεχρι 1 ετους κ το αλλο μεχρι 2,5 ετων. στο πρωτο εχει 2 μωρακια μονο κ στο αλλο εχει 10. ζητανε 300 ευρω. τσεκαραμε κ κουζινες μπανια, καθαρα φανηκαν αλλα μονο το πρωι θα μπορω να καταλαβω που θα ειναι σε λειτουργεια ο σταθμος. επισης μου αρεσε οτι τα κρεβατακια των βρεφων ειναι σε ξεχωριστο δωματιο(κ ειναι μονο 4 κρεβατακια) απο τα κρεβατακια των μεγαλυτερων ενω στον αλλο που πηγα ειναι ολα σε ενα δωματιο.

κ λεω τωρα, αντε κ παιρνω τη κοπελα με τα 3 παιδια. οταν θα αρρωσταινουν τα δικα της θα αρρωσταινουν κ τα δικα μου. οποτε ετερον εκατερον. κ το σπιτι? θα μου το κανουν χαλια? κ θα θελει κ ενσυμα σιγουρα...

η καλυτερη λυση θα ηταν μια συνταξιουχα οπως βρηκε κ η αλεκα για να μη θελει κ πολλα λεφτα αλλα να ειναι κ εμπειρη.

μαλλον με βλεπω να καταληγω στο βρεφονηπιακο.

ειναι νωρις ακομη...ψαξε λιγο ακομη.....

mefh να σε ρωτήσω...Θέλω να πάω να κάνω σήμερα εξετάσεις FT3-FT4-TSH kai αντισώματα. Πειράζει που δεν είναι πρωί? Εννοώ πρέπει να τις κάνεις νηστικός αυτές τις εξετάσεις?

μεχρι τις 10 η ωρα μου εχουν πει...μετα οι ορμονες αρχιζουν καρσιλαμα...και εννοειται νηστικη

Αν παίρνεις χάπι για θυροειδή δεν κάνει.Αν όχι δεν πειράζει.

Πάρτο μωρέ.Από την στιγμή που παιρνεις αντιβίωση δεν κολλάει.

για το πρωτο διαφωνω, για το δευτερο συμφωνω

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

ειμαι σιγουρη ότι η μανα μου εχει βαλει σκοπό να με ξεκανει....θελει να με αποτελειωσει η γυναικα δεν εξηγειται αλλιως . αν το παιδι μου νιωσει για εμενα ετσι ποτε, εγω θα αυτοκτονησω...

Επίσης πηζω στην δουλεια, πηγα και για ενα μισαωρακι στο μολ να δω και τις κοπελιες του Δεκεμβρη και ειμαι λιωμα....

ου να χαθεις βρε βρωμα....γριεντζω εγω??? Που μου ριχνεις κατι μηνες???? Ή η αλλη?? Που μου ριχνει κατι χρονια??? Βρε δεν θα αδυνατισω να δειχνω και εγω πιπινι??? Θα σας δειξω....

Τι σου εκανε ??

:lol::lol::lol:

Τι σου εκανε ??

:lol::lol::lol:

αχ ρε ελενιτσα.....με εχει ταυτισει με τον πατερα μου και ξεσπαει πανω μου.....και δε λεω ότι ξεσπαει σε νευρα, δεν την παιρνει....ξεσπαει με άλλους τροπους....

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Brάστην καλέ.... εγώ όλο ναι ναι της λέω σαν τις οδηγίες που δίνουν οι γιατροί για να απευθύνεσαι σε λωλούς....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...