Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημερα κορες!!!

Καλημέρα.

Επιτέλους ο μπαμπάς έκανε την εγχείρηση εχθές το απόγευμα.. όλα πήγαν καλά.

αννουλα, καλη αναρρωση στο μπαμπα...

http://www.youtube.com/watch?v=HKB0WmTgHzk

Αυτο ειναι το βιντεο με την Τζουλια απο το Ραδιο αρβυλα.......το ειδα πρωι πρωι και ανακατευτηκα.....:oops::twisted:

Μην ειμαι μονο εγω ....οποια θελει ας το δει ειναι ποοολλλλυυυυυ ΡΟΖ..

μπα παναθεμα σας!!!!! ειμαι κ στο γραφειο κ δεν μπορω να το ανοιξω για να μη με δουν...θα το δω το βραδυ...

:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

AΓΓΕΛΙΚΗ ΤΟ ΜΩΡΟ ΤΡΩΕΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ!!!Και μένα με τις τρείς τρύπες έφτασε απλά στα 850μλ.Οχι,δεν θα έπρεπε να τρώει 1000μλ,γιτί απλά ΔΕΝ υπάρχει πρέπει!!!Και βάζει και πολύ καλό βάρος ανα βδομάδα!!Στον 3ο προς 4ο πρέπει να πάρουν 600γρ το νορμάλ!Εσένα έτσι όπως πέι το ξεπερνάει το όριο!!!Και εμένα,ευτυχώς,κοιμάται πολύ,γι'αυτό είναι και ψηλές και οι δύο!

εγω βρε κοριτσια του εδωσα με 3 τρυπες κ πνιγοταν το κακομοιρο κ ρωτησα κ τη παιδιατρο κ μου ειπε μετα τον 6ο θα τις βαλουμε.

Μια το αφεντικο απο πισω μια Συγγρου.....έ....εμεις φταιμε????:tongue::tongue::tongue:

:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

καλημερα!!!

Στεναχωριεμαι παρα πολυ που δεν μπορω να σας διαβασω ρε γμτ μου αλλα αυτες τις 2 μερες δεν κανω αλλη δουλεια απο το να πλακωνομαι με τον Παυλο...

ΨΥΧΡΑΙΜΙΑΑΑΑΑΑΑ......

Αμα δεν θέλει ο άλλος χρυσό μου με το ζόρι;;; Πόσο πιο χαμηλά να πέσουμε πια;;;; Μην με φτιάχνετε, αφήστε να πάω να κάνω καμμιά δουλίτσα να νιωσω λίγο χρήσιμη τουλάχιστον!!!!!

λοιπον κ μενα καρκινος ειναι κ ολο κανει οτι δε θελει κ μολις τον στριμωξω κανει σα τρελλος!!!

λοιπον επειδη κ εγω δε ξερω απο δρομους, θα κατεβω πειραια να με παρετε! ή στησ αλεκα ή στης τζιας, διαλεγετε κ παιρνετε!!!

ειναι 2-3 μερες που δε κοιμομαστε καλα, εχει ακομα πονακια!!! κ του δινω κ το πεπτι κ του δινω κ χαμομηλακι κ ή που δε θα κανει ουτε μια κενωση ή που θα κανει 2-3!!! μηπως ειναι καμια ιωσουλα???

κ κατι αλλο : με τα λαιμουδακια τους πως πατε? εμενα ολο κοκκινος ειναι! κ δε με αφηνει ο σκατουλης να του βαλω κρεμα, καθε φορα δινουμε μαχη!

υπαρχει καμια κρεμουλα δυνατη?

qC91p2.pngaQK1p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

εγω βρε κοριτσια του εδωσα με 3 τρυπες κ πνιγοταν το κακομοιρο κ ρωτησα κ τη παιδιατρο κ μου ειπε μετα τον 6ο θα τις βαλουμε.

Και μένα στην αρχή πνιγότανε και ήταν στην ηλικία που είστε εσείς τώρα και τελικά με λίγο προσοχή τις συνήθισε!!!

λοιπον κ μενα καρκινος ειναι κ ολο κανει οτι δε θελει κ μολις τον στριμωξω κανει σα τρελλος!!!

Αυτό ακριβώς κάνει και μένα!!Αν δεν τον μπινιλικώσω δεν θα κάνει τίποτα!!Και δεν εννοώ δουλειές!!Πολύ πιο σημαντικά πράγματα.

κ κατι αλλο : με τα λαιμουδακια τους πως πατε? εμενα ολο κοκκινος ειναι! κ δε με αφηνει ο σκατουλης να του βαλω κρεμα, καθε φορα δινουμε μαχη!

υπαρχει καμια κρεμουλα δυνατη?

Εννοείς κάτω από το λαιμό στο προγούλι ή μέσα;;;;;

Τί έκανες με το θέμα νταντά;;;

Διαφημίσεις

το προγουλι εννοω...απ'εξω.

λοιπον ανταποκριθηκαν κ οι 3 που εστειλα μηνυμα αμεσως!

η μια ειναι 20 χρονων, νοσηλευτρια κ κανει τη πρακτικη της στα εγκαταλελημενα στο αλεξανδρας, δεν εχει ξαναδουλεψει κ συμφωνησε για 400 που της προτεινα. αλλα ειναι πιτσιρικα κ δεν εχει παρομοια εμπειρια. απορριφθηκε.

η δευτερη, πιτσιρικα κ αυτη, 22 ετων, νοσηλευτρια κ επισης με πρακτικη στο αλεξανδρας, ειναι ομως μακρια κ θελει κ 500. απορριφθηκε.

η τριτη, ειναι 32 χρονων με τρια παιδια, δουλευε πριν γεννησει σε παιδικο σταθμο. λεφτα δε μου ειπε ποσα θελει, λεει ειναι στην ευκαιρια μου κ οτι λογω της κρισης καταννοει το προβλημα, κ μενει σχετικα κοντα. εχει στραμπουληξει το ποδι της ομως κ θα τα πουμε πιο μετα απο κοντα.

πηγα κ στο 2 βρεφονηπιακο χθες, καλος μου φανηκε. το βρεφικο χωριζεται σε 2 τμηματα, ενα μεχρι 1 ετους κ το αλλο μεχρι 2,5 ετων. στο πρωτο εχει 2 μωρακια μονο κ στο αλλο εχει 10. ζητανε 300 ευρω. τσεκαραμε κ κουζινες μπανια, καθαρα φανηκαν αλλα μονο το πρωι θα μπορω να καταλαβω που θα ειναι σε λειτουργεια ο σταθμος. επισης μου αρεσε οτι τα κρεβατακια των βρεφων ειναι σε ξεχωριστο δωματιο(κ ειναι μονο 4 κρεβατακια) απο τα κρεβατακια των μεγαλυτερων ενω στον αλλο που πηγα ειναι ολα σε ενα δωματιο.

κ λεω τωρα, αντε κ παιρνω τη κοπελα με τα 3 παιδια. οταν θα αρρωσταινουν τα δικα της θα αρρωσταινουν κ τα δικα μου. οποτε ετερον εκατερον. κ το σπιτι? θα μου το κανουν χαλια? κ θα θελει κ ενσυμα σιγουρα...

η καλυτερη λυση θα ηταν μια συνταξιουχα οπως βρηκε κ η αλεκα για να μη θελει κ πολλα λεφτα αλλα να ειναι κ εμπειρη.

μαλλον με βλεπω να καταληγω στο βρεφονηπιακο.

qC91p2.pngaQK1p2.png

το προγουλι εννοω...απ'εξω.

λοιπον ανταποκριθηκαν κ οι 3 που εστειλα μηνυμα αμεσως!

η μια ειναι 20 χρονων, νοσηλευτρια κ κανει τη πρακτικη της στα εγκαταλελημενα στο αλεξανδρας, δεν εχει ξαναδουλεψει κ συμφωνησε για 400 που της προτεινα. αλλα ειναι πιτσιρικα κ δεν εχει παρομοια εμπειρια. απορριφθηκε.

η δευτερη, πιτσιρικα κ αυτη, 22 ετων, νοσηλευτρια κ επισης με πρακτικη στο αλεξανδρας, ειναι ομως μακρια κ θελει κ 500. απορριφθηκε.

η τριτη, ειναι 32 χρονων με τρια παιδια, δουλευε πριν γεννησει σε παιδικο σταθμο. λεφτα δε μου ειπε ποσα θελει, λεει ειναι στην ευκαιρια μου κ οτι λογω της κρισης καταννοει το προβλημα, κ μενει σχετικα κοντα. εχει στραμπουληξει το ποδι της ομως κ θα τα πουμε πιο μετα απο κοντα.

πηγα κ στο 2 βρεφονηπιακο χθες, καλος μου φανηκε. το βρεφικο χωριζεται σε 2 τμηματα, ενα μεχρι 1 ετους κ το αλλο μεχρι 2,5 ετων. στο πρωτο εχει 2 μωρακια μονο κ στο αλλο εχει 10. ζητανε 300 ευρω. τσεκαραμε κ κουζινες μπανια, καθαρα φανηκαν αλλα μονο το πρωι θα μπορω να καταλαβω που θα ειναι σε λειτουργεια ο σταθμος. επισης μου αρεσε οτι τα κρεβατακια των βρεφων ειναι σε ξεχωριστο δωματιο(κ ειναι μονο 4 κρεβατακια) απο τα κρεβατακια των μεγαλυτερων ενω στον αλλο που πηγα ειναι ολα σε ενα δωματιο.

κ λεω τωρα, αντε κ παιρνω τη κοπελα με τα 3 παιδια. οταν θα αρρωσταινουν τα δικα της θα αρρωσταινουν κ τα δικα μου. οποτε ετερον εκατερον. κ το σπιτι? θα μου το κανουν χαλια? κ θα θελει κ ενσυμα σιγουρα...

η καλυτερη λυση θα ηταν μια συνταξιουχα οπως βρηκε κ η αλεκα για να μη θελει κ πολλα λεφτα αλλα να ειναι κ εμπειρη.

μαλλον με βλεπω να καταληγω στο βρεφονηπιακο.

Κοίτα,ο Παιδικός όπως μου τα λές φαίνεται εντάξει.Τώρα γι'αυτήν με τα τρια παιδιά,συμφωνώ!Αν δεν μπορέσεις να βρείς μια μεγάλη κυρία πηγαινέ το Παιδικό!Με τις πιτσιρίκες το πρόβλημα είναι οτι αν βρουν δουλειά κανονική φεύγουν στάνταρ!

Για το λαιμό,και μένα κοκκινίζει αλλά δεν της βάζω τίποτα!!Οταν τον κάνεις μπάνιο,να φροντίζεις να το σκουπίζεις καλά και αντί για κρέμα,αν είναι τόσο κόκκινος βάλε παιδικό λαδάκι λίγο και μετά σκουπισέ το.

ε, οχι!!!!

ειπα να παω να δω το βιντεο με τη τζουλια τωρα που εχει φυγει το boss κ το βγαλανε!!!!!!

παλι τη κανατε, ε ???

εμ, ειναι ωρα φαγητου. εγω εφαγα 2 μανταρινια κ 2 ακτινιδια. κ το πρωινο ηταν 2 κρακερακια.

qC91p2.pngaQK1p2.png

Κοίτα,ο Παιδικός όπως μου τα λές φαίνεται εντάξει.Τώρα γι'αυτήν με τα τρια παιδιά,συμφωνώ!Αν δεν μπορέσεις να βρείς μια μεγάλη κυρία πηγαινέ το Παιδικό!Με τις πιτσιρίκες το πρόβλημα είναι οτι αν βρουν δουλειά κανονική φεύγουν στάνταρ!

Για το λαιμό,και μένα κοκκινίζει αλλά δεν της βάζω τίποτα!!Οταν τον κάνεις μπάνιο,να φροντίζεις να το σκουπίζεις καλά και αντί για κρέμα,αν είναι τόσο κόκκινος βάλε παιδικό λαδάκι λίγο και μετά σκουπισέ το.

ναι αυτο με τις πιτσιρικες συμβαινει. περιμενουν να παρουν την αδεια ασκησεως κ μετα πιανουν κανονικες δουλειες!

δε ξερω γιατι αλλα οποτε παω να του πλυνω το λαιμο (στο μπανιο), να το σκουπισω μετα ή να του βαλω κρεμα κανει σα τρελλο!!! κ βαζει κ δυναμη το σκατο κ δε με αφηνει να του σηκωσω το πηγουνι!!!

προς το παρον του βαζω ή ενυδατικη ή υγρη πουδρα. λαδακι θα δοκιμασω...

qC91p2.pngaQK1p2.png

Διαφημίσεις

ναι αυτο με τις πιτσιρικες συμβαινει. περιμενουν να παρουν την αδεια ασκησεως κ μετα πιανουν κανονικες δουλειες!

δε ξερω γιατι αλλα οποτε παω να του πλυνω το λαιμο (στο μπανιο), να το σκουπισω μετα ή να του βαλω κρεμα κανει σα τρελλο!!! κ βαζει κ δυναμη το σκατο κ δε με αφηνει να του σηκωσω το πηγουνι!!!

προς το παρον του βαζω ή ενυδατικη ή υγρη πουδρα. λαδακι θα δοκιμασω...

Προφανώς ή πονάει ή τον τσούζει.Γι'αυτό λέω λαδάκι που απλώνεται πιο εύκολα.Η σπαθόλαδο αν έχεις.

σπαθόλαδο μπορεις να φτιαξεις και μόνη σου

παίρνεις σπαθόχορτο (βάλσαμο) το βάζεις σε λάδι και το αφηνεις για κανενα μήνα.

Είναι τρομερά αναπλαστικό-

υπαρχει περίπτωση να έχει και η apivita-δεν είμαι σίγουρη (βαλσαμέλαιο) νομίζω το λέει

byXKp2.png

σπαθόλαδο μπορεις να φτιαξεις και μόνη σου

παίρνεις σπαθόχορτο (βάλσαμο) το βάζεις σε λάδι και το αφηνεις για κανενα μήνα.

Είναι τρομερά αναπλαστικό-

υπαρχει περίπτωση να έχει και η apivita-δεν είμαι σίγουρη (βαλσαμέλαιο) νομίζω το λέει

Με κάλυψε η Βορειοελλαδίτισσα!!!Κάνει για τα πάντα!!Ναι,παιδικό λαδάκι,κατά προτίμηση Φρεζυντερμ.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...