Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

θα συμφωνησω...ελπιζω στην δευτερη ταινια να ειναι πιο πειστικη..το βλεμμα της αληθινο,οι διαλογοι πιο πλουσιοικ μια διαφορετικη σκηνοθετικη ματια...μαρη τι λες??δεν ειδες ταινια του κοστουριτσα την Τζουλια μαστουρωμενη σε τσοντα ειδες!:tongue:

η κριτικη ματια του μητσακιου! αλλα ειναι η αληθινη τουλαχιστον...

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Χαιδαρι μενω καλη μου...που ειναι ο ηλεκτρικος ειπαμε??:tongue::tongue:

ελα ρε κατηφοριζεις τη Λ.Σχιστού και έφτασες-δεν εχει κανενα λεωφορειο? Και σε μαζευω εγώ από το Ικόνιο

Μαριάνθη πως πάει με την άντληση?

byXKp2.png

Εγ'ω πάντως πραγματικά τη λυπάμαι,και πιστεύω πως φταίνε εξ'ολοκλήρου οι γονείς της!!Κρίμα γιατί θα μπορούσε να είναι κορυφαίο μοντέλο και έπεσε στο βόθρο!!

Kαλη μου κ τα κορυφαια μοντελα ποτισμενα στη κοκα ειναι κ πηδανε πολλα παλουκια αν με εννοεις τι εννοω οποτε μια η αλλη....

PlbZp2.png

ελα ρε κατηφοριζεις τη Λ.Σχιστού και έφτασες-δεν εχει κανενα λεωφορειο? Και σε μαζευω εγώ από το Ικόνιο

Μαριάνθη πως πάει με την άντληση?

κ εκει που νιωθω τρελη περηφανια που επιτελους ξεστραβωνομαι κ γνωριζω ω ναι γνωριζω τη λ.Σχιστου μου πετας το Ικονιο κ με αποτελειωνεις...αλλα οκ θα την βρουμε την ακρη...

PlbZp2.png

Διαφημίσεις

κ εκει που νιωθω τρελη περηφανια που επιτελους ξεστραβωνομαι κ γνωριζω ω ναι γνωριζω τη λ.Σχιστου μου πετας το Ικονιο κ με αποτελειωνεις...αλλα οκ θα την βρουμε την ακρη...

Το Ικόνιο είναι εκεί που τελειώνει η Λ. Σχιστού-αριστερά πας Κερατσίνι δεξιά Πέραμα

Ελένη τα λέω καλά?

byXKp2.png

Ομορφάκια, εμάς μας κόβω για μπύρες, ναιιιι. Αν και χθες που βγήκα με τον σύζηγο για μπύρες μετά λύπης μου διαπίστωσα ότι έχασα τα παλιά μου μεγαλεία. Μια μισόλιτρη λιβάνιζα όλο το βραδύ ενώ π.ε. (πρό εγκυμοσύνης) θα είχα κατεβάσει άνετα δύο. Γιατρέ μου τι συμβαίνει; Είναι σοβαρό; Ελπίζω να προλάβω να επανέλθω πριν μείνω και πάλι έγκυος και μετά φτου ξανά μανά από την αρχή.

I6lrp2.png UKa4p2.png 8nsbp2.png

Το Ικόνιο είναι εκεί που τελειώνει η Λ. Σχιστού-αριστερά πας Κερατσίνι δεξιά Πέραμα

Ελένη τα λέω καλά?

gps tzia!!!Μεχρι κ εγω καταλαβα!!!τελικα το Περαμα μου φαινεται ποιο ευκολο απο το Θησειο:tongue:

PlbZp2.png

εγω για σενα θα ερθω μαρη... που εισαι κοριτσακι. οι αλλες ειναι γριεντζες!

wonderaki... θα πιεις τσιπουρα? ή θα πιουμε μπυρες εμεις??? καλα οχι κ πολλες, κ βγαζεις γαλα με τους κουβαδες...

αφου η τζουλια, δεν θυμαται καν τι ειχε παρει...

Ματς μουτς....!!!!

Εγω μπυρες θα πιω και θα εγκατασταθω μετα στην τουαλέτα :lol:

Εντος Ελλαδος ειναι μην παρεις μαζι διαβατηριο :tongue:

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Ελένη τα λέω καλά?

Oh YES !!!

Μετα απο εκει δεν μπορει να χαθει ,...και να θελει θα την σταματησει η θαλασσα....

gps tzia!!!Μεχρι κ εγω καταλαβα!!!τελικα το Περαμα μου φαινεται ποιο ευκολο απο το Θησειο:tongue:

Δίπλα ειμαστε μαρή !!!

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Διαφημίσεις

Kαλη μου κ τα κορυφαια μοντελα ποτισμενα στη κοκα ειναι κ πηδανε πολλα παλουκια αν με εννοεις τι εννοω οποτε μια η αλλη....

Για την Ρεα Τουτουτζή τί ξέρετε εκεί στας Αθήνας;;;Μ'αυτήν τα έχει ο κουμπάρος μου!!!

Για την Ρεα Τουτουτζή τί ξέρετε εκεί στας Αθήνας;;;Μ'αυτήν τα έχει ο κουμπάρος μου!!!

τωρα τι να πω...καλυτερα να μασας παρα να μιλας:tongue::tongue::tongue:δεν ξερω κατι προσωπικο για καμια αλλωστε αν δεν τον ζεις τον αλλο τι να ξερεις?αλλα οταν τα βγαζουν στα περιοδικα κ φωτογραφιζονται τσιτσιδια η κανουν ταινιες με τα μεμε απ απεξω..για να μη πω οτι λενε οτι κανουν τσοντοταινιες κ τις πουλανε στο εξωτερικο..αλλα οπως λενε σε καθε κανονα υπαρχει εξαιρεση!!

PlbZp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...